מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר חודשים שזה עבד טוב, ה OC נכשל, אני מעדיף להישאר על הגדרות סטוק של 2.93 למעבד. (שרשור קודם של הדיון על OC- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484361.0) אחרי שהמחשב אומר שה OC נכשל - הוא מחזיר את ההגדרות של המעבד לסטוק, אך עם מהירות של הזכרונות ב 1066, ולא כפי שצריך להיות לפי הזכרונות שלי - 1600) אז נכנסתי ל BIOS , הגדרתי OPTIMAL DEFAULT SETTINGS , זה הגדיר את הזכרונות על מהירות 1600 כמו שצריך להיות, לאחר שמירה בביוס וריבוט, הוא שוב אומר שנכשל ומחזיר את הזכרונות במהירות של 1066. השאלה לי איך אני משנה את המהירות למשהו כמו 1400 ~ , אני מניח שהוא מביא שגיאה של ההגדרות הדיפולטיביות בגלל מהירות הזכרונות 1600 ? או לחלופין מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את ה…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://hothardware.com/News/Windows-Hotfix-Improves-AMD-Bulldozer-Performance/ אין ספק שיהיה מעניין לראות מה תהיה השפעה של ה "fix" הזה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מעבד אינטל אקסטרים אדישן ליבה כפולה 840 בסקירה ראשונה http://www.legitreviews.com/article.php?aid=184&pid=1
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מצאתי את הצירוף הבא: לוח X58 ב-764 שקל http://www.p-see.co.il/Product.asp?Pid=14070&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=43&aff=Zap〈=he מעבד I7 950 ב-1050 שקל. http://www.grafpc.co.il/pl_product~INTELI7950~48~0.htm סה"כ: כ-1800 שקל. מעבד 2600K עולה כ-1400 שקל ולוח P67 מינימלי עולה כ-500 שקל (ג'יגהבייט). סה"כ כ-1900 שקל. מפרט ה-X58 נותן הרבה יותר אופציות במחיר זול יותר. איזה סיבה יש להעדיף P67, שלא לדבר על Z68 עם מחיר כזה?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה. מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בקידוד למשל ? או מתי ולאיזה יישומים כדאי לקנות זוג מעבדי Xeon ? אני יודע שעקרונית מעבדי Xeon זה לשרתים , אבל באיזה מקרים כדאי לאדם פרטי לקנות אותם ? והאם יש הבדלים משמעותים בביצועים לעומת Pentium D Dual Core ?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
DDR2 אני פשוט מחליף את מה שיש לי שהם 1066 בזכרונות פשוטים כי אני לא משתמש באופציה של אוברקלוק
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי את שני המעבדים האלה ואני לא יודע איזה עדיף? P III 650/256/100-בגלל שיש לא יותר מגה הרצים P III 500/512/100-בגלל שיש לא יותר קילו בייטים שניים SOLT 1 אני לא יודע איזה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה עדיף ? celeron ניראה לי 600mhz או pentium 2 אין לי מושג כמה אבל אני יודע שהוא לא בתוך קופסה כמו רוב פנטיום 2... והאם שווה ליקנות ספק כוח חדש כדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני לפני הזמנת כמה חלקים מחו"ל והשליחתם לארץ כנראה עם UPS. החלק ה1 שברצוני להזמין קודם כל הוא זכרון של GSKIL 2*1024MB עם קירור וזה או הדגם BPK אוBHK ולפי מה ששמעתי הPK יותר טובים..אם ישנו דגם שהוא יותר טוב מדגמים אלו של אותה החברה אנא ציינו... ושאלה נוספת היא האם יקחו לי על הזכרונות בארץ מכס..כי שמעתי שיש סיכוי שלא ייקחו לי מכס עליהם בארץ המחיר לפני המכס (אם בכלל) הוא 600~ ש"ח כולל הובלה לארץ וביטוח.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כמה שאלות... 1) יש לי לוח של אינטל (למונט) ויש 4 סלוטים...ב2 מהם יש שני סטיקים של 512 DDR2 667MHZ ככה שיש לי 1 ג'יגה בDC... יש עוד שני סלוטים ריקים..אם אני שם בכול אחד מהם סטיק אחד של ג'יגה ככה שסופי ייצא לי שיהיו לי 3 ג'יגה...הכול ייפעל בסדר? 2)אם כול הסלוטים מלאים אני לא מאבד את הDC נכון? אז איך יוצא שיש לי 2DC 3) האם הזכרונות האלה טובים...(כמובן לא לOC-לוח של אינטל--אבל אוליי אני יחליף לוח בעתיד וישתמש בהם) מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 אם יש זיכרונות אחרים שאתם ממליצים בערך באותו מחיר או יותר זול אין לי בעיה...טווינמוס או חברה אחרת טובה..
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ת'מפרט שהזמנתי לפני 3 שבועות בSkyPC עם Q6600 אז בחרתי G0 וגיליתי שהם הורידו אותו מהאתר ויש רק B3 מה שאומר שיכול להיות שהם שמו לי B3 ששילמתי על G0, אז יש איזה שהיא דרך לגלות אם יש לי סטיפינג G0 ולא קימבנו אותי בB3?
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם עדיף מעבד פנטיום (עם 512 קאץ) וכרטיס מסך זול יותר, לדוגמא FX5200\R9200 או מעבד סלרון (עם 128 קאץ) וכרטיס מסך יוקרתי יותר, לדוגמא הכרטיסים בסביבות 850-1200 שקל ? מה בעצם יותר משפיע על המהירות והתקיעות של המשחק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב : מעבד AMD 3500+ ושני כרטיסי זיכרון 512MB X2 = 1 G - CL 5-5-5-18 (קיט) . ברצוני להוסיף עוד זיכרון אבל להשאיר את שני הכרטיסים הקיימים . ברשותי ארבע תושבות לזיכרונות. כלומר יש עוד שני סלוטים פנויים. האים כדאי לרכוש כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בייט, במהירות 800 ולהוסיף אותו בתושבת אחת נוספת? האים העובדה שזה כרטיס אחד בקיט, במקום שניים, תפגע בביצועים בצורה משמעותית? תודה למשיבים...
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב תחת מפרט מסוים בו הופיע כרטיס מסך לוח ASUS דגם P5KPL-CM ציפסט G31 והמוכר אמר שהוא משדרג אותי לMSI 1GLAN G31M3-F V2 האם זה באמת שידרוג? או שפשוט נגמר לו הלוחות והלוח פחות טוב ממש תודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי P-2 SLOT 1 מעבד מגעיל לכול הדעות! :-\ אני רוצה להרוס אותו ולהכליפו באחד אחר - אחריות. יש דרך לעשות זאת כך שהפגיעה בו תראה תמימה למראה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מעבד עם מאוורר Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX Prescott כאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שבתחתית המאוורר מודבק חומר אפור כהה.. אני יודע שבדר"כ צריך להוריד מדבקה בתחתית המאוורר אבל כשניסיתי קצת להוריד אותה הגעתי למסקנה שזה לא מדבקה אלא ה Thermal Compound עצמו (זה היה חומר דביק ולא היה מתחתיו כלום מלבד המתכת) ולכן השארתי אותה. אני לא יודע אם זה היה הדבר הנכון או לא אבל כרגע תוך 15 דקות המעבד שלי על 63 מעלות והמאוורר על 5300 RPM (בממוצע) אני לא צריך לציין שזה ממש לא נשמע טוב אם יש כאן מישהו שיש לו מושג על כמה מעלות אמור לעבוד ה Prescott או המלצות בנושא אני אשמח לשמוע. תודה 3xter
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים עידכון שבין השיפורים שלו רשום Improve KMPlayer and GOM Player compatibility... מה לכל הרוחות קשור הBIOS של הלוח אם לתוכנת פלייר של סרטים?? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3164#anchor_os תודה..
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-