מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי משחב ישן מחבר, והארדיסדק בנפח של 15 GB עכשיו כשאני מפעיל את שניהם ביחד המשחב מביא לי הודעה Primary master hard disk fail קראתי קצת באינטרנט וראיתי שם שכנראה הביוס לא תומך בכאלה גדלים(מכיוון שהמחשב ישן) מפרט של המחשב מעבד PENTIUM R 133 MHZ לוח אם INTEL i430VX
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כמובן AMD חיפשתי בהרבה אתרים ומצאתי רק לוח אחד, לא קריטי הייצרן, הדרישה היחידה היא שיהיה בעל קירור פאסיבי יש סיבה שהם לא נמכרים בארץ ? דרור
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר את הלוח הנ"ל? ציפסט PX400 עם כל התוספות. איך VIA בתור יצרנית לוחות אם? אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים ויש לי אפשרות להשיג את הלוח הנ"ל ממש בזול. כדאי?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות 2GB זכרון לשים במקום הזכרון הנוכחי (כרגע יש שני סטיקים של 512, בתזמונים שונים). אני רוצה להוציא 200-300 ש"ח, לא הרבה יותר מזה. אני כמעט לא משתמש במחשב למשחקים, בעיקר מפעיל תוכנות כבדות במקביל (סביבות פיתוח) וצופה בווידאו. האם צריך לשנות לי התזמון או מהירות הזכרון בכלל? או שאלו אמורים לשנות לי רק אם אני גיימר או מתכנן לעשות אוברקלוקינג? (אני לא) אשמח לקבל המלצות לגבי חברות טובות של זכרונות (corsair, OCZ, kingston?), כמה mhz ואילו תזמונים אם זה אמור לשנות לי.. אלו נתונים שהעתקתי מ everest בתקווה שיהיה פה כל מה שצריך.. אם חסר משהו תודיעו ואוסיף: עריכה: זה לוח האם שלי http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=P4VMA-M , שם כתוב 2 x 184-pin DDR SDRAM PC…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח הזה Gigabyte GA-EP35-DS3 ללוח הזה Gigabyte GA-EP35-DS3R ולוח הזה Gigabyte GA-P35T-DS3P ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משפחת ה-Nitro 5 המשתלמת של היצרנית הטאיוואנית זוכה לדגם חדש ובלתי רגיל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם אפשר לחבר כרטיס טלוויזיה PCI Express ל-Gigabyte GA-8IPE1000-G? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1757&dl=1#sp אם לא באופן ישיר, קיימת דרך אחרת? מה העלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אלו זכרונות לקחת, באלו מתחים בלי לדפוק את המעבד השאלה מתייחסת לכל מעבד, כי לכל מעבד מתח שונה (טווח מתחים) ויש התעסקות גם ב OC אני בטוח שיש לאינטל המלצה כללית / משוואה, רק לא מצאתי אותה אה, ולא לכתוב תשובה כזאת: "איזה מעבד יש לך ..."
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מחשב חדש. בנתיים זה מה שבתכנון: CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי גר בארה"ב אז הוא קנה לי אותו) לוח אם:EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray דיסק קשיח: 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan קירור יבוא עדיין לא החלטתי... עכשיו הבעיה שלי שאני קראתי די הרבה מאמרים והסתבכתי ואין לי מושג אם לקנות את המחשב הזה לישאר איתו מקסימום 4 שנים לחיות איתו טוב מאוד או לשדרג לI7 שהמחירים שלו גבוהים למרות שאני יכול לספוג את המחיר... רציתי בהתחלה לק…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !
-
- 17 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הדגמים הקרובים של AMD יהיו מועמדים ראויים לתואר מקסימום ביצועים ביחס למחיר - מעבד ה-Ryzen 3 2300X מככב בהדלפה חדשה וחושף מעט מיכולותיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, איזה מהזכרונות עדיף? בעיקרון שמעתי הרבה המלצות על Twinmos אבל על OCZ לא כל כך שמעתי.... האם הם זכרונות טובים? תודה
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני שובר את הראש בבחירת הלוח אם! יש בידי את הרכיבים הבאים: Inter Core 2 duo E6300 2X Corsair 512mb 667mhz. Enermax Liberty 400watt Asus Radeon eaX1950pro (לא מתוכנן OC) אשמח אם תוכלו לדרג לי את הלוחות הבאים: לפי איכות מול מחיר, במידה ואני רוצה לחסוך כמה שניתן אבל לא באיכות ירודה. (קחו בחשבון שאני יודע מה נותן כ"א מבחינת תמיכה, אבל לא מבחינת יכולת). Gigabyte GA-945D-S3 Gigabyte GA-946D-S3 Gigabyte GA-965P-S3 Intel® Desktop Board DG965WH Asus P5B Abit IB9 Foxconn P9657AA [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 20:15:20 ושיכלול גם כרטיס קול ברמה טובה.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מי מבין שלושלת לוחות האם הכי יתאים לי http://skypc.co.il/pl_product~9GM433~10~0.htm או GA-MA785GPM-UD2H או Gigabyte GA-MA78LM-S2 המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 כמות:2 כרטיס גרפי 99% שאני קונה gts250 לא יודע אם יהיה 1 gb או 512mb ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W המטרה שלי להריץ משחקים כבדים
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5457 הלוח הזה תומך בטריפל SLI או איך שקוראים לזה, קיצר שאפשר לחבר 3 כרטיסי מסך ???
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, כתוב באתר של החברה על לוח האם שלי שהוא תומך בזיכרון DDR2 1066(OC) ברשימה של הזיכרונותהתומכים לא מופיע אפילו זיכרון אחד של 1066 אלא רק 800 ו667. השאלה מה יקרה אם אני אקנה זיכרון 1066 הוא יעבוד בתדר הזה או שמה יקרה?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המעבד הזול ביותר של סדרת RYZEN 7000 החדשה של AMD נכון לרגע זה הגיע אלינו - ואנחנו כאן על מנת לגלות לכם האם היא עשתה מספיק בשביל לשכנע את המשתמשים העממיים להישאר איתהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
- 2 followers
-
-
קטע קצר מתוך ראיון עם מנכל ויו"ר AMD, ד"ר הקטור רואיז: Q: When do you declare ultimate victory? A: We will earn the return on capital in this company. We have plans to be able to fund our own growth. We think we can get there in the in next three to five years. Q: Intel is a powerful, some say ruthless, competitor. Do you think they're going to let you get there? A: It's the question everybody wants [answered]. Truthfully, our customers care how we're doing relative to what they want and need and whether we're delivering that. We have become such a natural extension of each of our customer's businesses that we're almost in sync in what they think, want, and need. I'…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-