מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4S533-MX עם מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) מהו המעבד הכי חזק שאני יכול לחבר ללוח הנל? בתודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שאני די סגור עליו, ונכון לעכשיו אני מתכנן להזמין אותו בסוף השנה (באזור 30 לדצמבר-התחלת ינואר). עכשיו קראתי על Haswell, ואומרים שהוא יהיה רק +10% שיפור ל Ivy Bridge. באמת כדי לי לחכות עוד חצי שנה ואולי יותר בשביל זה? תכננתי להביא 3750K עם 680GTX בשביל משחקים, Haswell באמת יעשה כזה שינוי של שמיים וארץ? ובטח גם המחיר יהיה בהתאם. נ.ב כרגע יש לי Intel Core 2 Duo 1.86ghz אז כן, זה די בלתי-נסבל.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ahshav yesh li dual channel ve yesh li 2X512 RAM im ani yosif od 2X512 ze iie beseder?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו יודע מי המפיץ היום? דיברתי עם חברת אמטרוניקס והם טוענים שהם מפסיקים להפיץ את המעבדים והלוחות.. מישהו מעודכן אולי?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד AXP 2600 ברגע שירדו קצת המחירים. עכשיו לפי התגובות שראיתי פה הבנתי שזה שהמעבד עובד במהירות באס של 333Mhz אז היא מגבילה את מהירות הזיכרון גם ל333Mhz, כלומר זיכרון שיעבוד במהירות 400Mhz יוגבל ל333. זה נכון ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 256 DDR והמחשב עובד בסדר, לא איטי אבל לא מהיר. אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512 אבל לא יודע איזה כדי הוספתי לינק לכמה שמצאתי בזאפ http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory השאלה שלי היא איזה מהה512 כדי ליקנות? ??? תודה עריכה: סליחה זה הלינק הנכון http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בשבועות הקרובים אני מכתנן לקנות מערכת מבוססת AMD64 3000+ ולוח ABIT KV8-MAX III. בתחילה חשבתי לקנות שני סטיקים , כל אחד של 512 זכרון. הבנתי ששני סטיקים לא יעזרו לי ובעצם לא ממש הבנתי מה אמר לי. חשבתי לקנות 1024 זכרון DDR ואמרו לי שאין שימוש בשני סטיקים במעבד אמד64. מישהו יכול להסביר לי בבירור בדיוק מה הסיפור ? והאם 512 זכרון יספיק לי למערכת למשחקים והמעבד הנ"ל ? אם מישהו יכול לתת לי תשובה מפורטת לעניין הזכרונות במעבדי AMD64 אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כמה שאלות... 1) יש לי לוח של אינטל (למונט) ויש 4 סלוטים...ב2 מהם יש שני סטיקים של 512 DDR2 667MHZ ככה שיש לי 1 ג'יגה בDC... יש עוד שני סלוטים ריקים..אם אני שם בכול אחד מהם סטיק אחד של ג'יגה ככה שסופי ייצא לי שיהיו לי 3 ג'יגה...הכול ייפעל בסדר? 2)אם כול הסלוטים מלאים אני לא מאבד את הDC נכון? אז איך יוצא שיש לי 2DC 3) האם הזכרונות האלה טובים...(כמובן לא לOC-לוח של אינטל--אבל אוליי אני יחליף לוח בעתיד וישתמש בהם) מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 אם יש זיכרונות אחרים שאתם ממליצים בערך באותו מחיר או יותר זול אין לי בעיה...טווינמוס או חברה אחרת טובה..
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום , איזה מעבד AMD יצא השנה שיחליף את 8350 ? לא מצאתי שום מיידע בגוגל האם AMD תשחרר מעבד שיתחרה מול 4790 ?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תיעוד חדש מספק לנו תשעה דגמים חדשים לצפות להם בחודשים הקרובים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני אחכה ליציאת המעבדים החדשים כדי שהקוואד ירד במחיר ואכל לקנות אותו... השאלה שלי היא כזאת מתיי יצאו המעבדים החדשים? שאני ידע כמה זמן יש לי לחכות שאלה שנייה היא מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של נוידיה כי גם שם אני יכול לחסוך קצת על הכרטיס מסך שאני רוצה(8800GT) שאלה חשובה מאוד שלי היא באיזה רשת כדאי לקנות את המחשב? אני רוצה שהחנות תהיה אמינה ומחירים רגילים לא יותר מידי יקרים יחסית לשאר החנויות.. (לא אייבורי ולא קיי.אס.פי) תודה..
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לקבל הסבר על הפרמטר CR = Command Rate. מה היתרונות והחסרונות בעבודה במצב 1T אל מול 2T ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין להרכיב מחשב HTPC אני מתקשה בבחירת לוח אם,כרטיס מסך ומעבד רוב השימוש במחשב יהיה לסרטים וגם קצת משחקים אני ישתמש במארז http://www.amexdigital.com/505bdr_frontb-s.gif המארז הוא Low Profile ומפה מתחילה הבעיה שלי המחשב ישמש למשחקים ובגלל זה קשה לי למצוא לוח אם עם כטיס מסך מתאים או כרטיס מסך Low Profile אשמח אם תמליצו לי על לוח אם , מעבד מתאים , אם צריך אז כרטיס מסך Low Profile תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה להחליף את המעבד ופה אתם נכנסים לתמונה... איזה מעבד יותר עדיף לי Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box או Intel Core 2 Quad Q9650 Processor 3.00Ghz 12MB Cache BOX אני צריך המלצה אמיתית של איזה מעבד יותר טוב גם לעומס וגם למשחקים תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הכוונה בסטפינג של מעבדים? ???
-
כמובן AMD חיפשתי בהרבה אתרים ומצאתי רק לוח אחד, לא קריטי הייצרן, הדרישה היחידה היא שיהיה בעל קירור פאסיבי יש סיבה שהם לא נמכרים בארץ ? דרור
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שבוע שעבר הייתה ירידת מחירים, היום הייתה שוב, שבוע שעבר הזכרונות האלה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm עלו 423 ש"ח והיום הם כבר עולים 387 ש"ח יכול להיות שיש לכם הסבר לזה?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
האם כדאי להוסיף ל 256 DDR400 עוד 128MB DDR333 האם כדאי מבחינת זה שתוספת הזיכרון תכפר על הMGHZ שיירדו או שירידת הMGHZים משמעותית מידי?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הזיכרונות הם דגם... KVR400X64C3/512 די די אר 400 512 קיי כול אחד יש לי גם מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ 800 HT שורה תחתונה עוד לא קניתי לוח.... כי יצאתי מדעתי כבר. אני מת ליקנות את הלוח של אסוס p4c800 אבלללללללללל.... לא יודע עם הזיכרונות האילה מתאימים ללוח. אז אוקיי שלחתי מייל לאסוס .... והמפגרים הפנו אותי לאתר שלהם בכתובת של הלוח ששם יש רשימה של זיכרונות ובניהם קינגסטון אבל אף אחד לא הדגם שלי... עכשיו למה אני אומר מפגרים כי ברור שכבר חרשתי על האתר שלהם ועל המנואל (המדריך) של הלוח ואני לא צריך שאיזה מפגר שם יתן לי לינק לרשימה שהם רשמו (ולא הבנתי אם הרשימה היא רק המלצה או שזה רק מה שעובד עם הלוח) רציתי שאיזה מהנדס או מי שמבין שם לעזאזל יתן לי סה"כ תשובה ברורה כן מתאים או לא…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E Asus P6T WS Professional איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוחות אם תומכים בCF ובSLI מלא? איזה לוח אם הכי טוב לOC? בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-