מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדלים בין המעבדים 870 וה- 920 למה ה -870 מתומחר יקר יותר
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים עידכון שבין השיפורים שלו רשום Improve KMPlayer and GOM Player compatibility... מה לכל הרוחות קשור הBIOS של הלוח אם לתוכנת פלייר של סרטים?? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3164#anchor_os תודה..
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה שווה לקחת זיכרון עם cl 2 או 2.5???? יש הבדל משמעותי???? כי במחירים אין כל כך (80-120)
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של ASROCK מדגם ALIVENF6G זה הדגם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-VSTA כרגע המערכת עובדת עם מעבד כפול ליבה 4000+ החלטתי לשדרג את העסק למעבד פאנום ,מסתבר שזה אפשרי השאלה היא מדוע רשום הדבר הבא כתנאי להרכבת מעבד הפאנום על הלוח שלי If you use AM2+ CPU on AM2 chipset motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s), but the CPU frequency will not be influenced. מה המשמעות של זה? האם שווה לשדרג בכלל?..הביצועים ישתפרו בעשרות אחוזים? ואם כן איזה מעבד מומלץ <? השימוש הוא גם למשחקים תחת כרטיס מסך 8600GTS
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים, נכון, שני מעבדים מלפני שש שנים (קצת באיחור מה לעשות) אבל עדיין - שניהם אותו דבר בנתונים - מי מביניהם עדיף למטרות משחקים? (בואו נתעלם כרגע ממעבדים חדשים יותר) *הבנתי שהOPTERON מיועד לשרתים - איך זה בא לידי ביטוי? אם אריץ עליו משחק זה ישנה משהו מהFX 60? תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם דרך אמאזון למפרט למחשב גיימינג שארכיב. הדרישות העיקריות הן: תושבת 1155, יאפשר OC, חיבורי USB3 ו - SATA3, יעבוד עם מערך כרטיס גרפי יחיד! (לא CF, לא SLI), ככל הנראה GTX570. המחשב יעבוד עם SSD אז אני מעדיף שה - SATA3 יהיה פשוט ונוח ולא על חשבון רכיבים אחרים (בג'יגהבייט יש לפעמים מצב בו עם משתמשים בחיבור SATA3 זה על חשבון מהירות ה - PCI סלוט השני, אם אני לא טועה כמובן).. ראיתי שהפער תקציב בין הארץ לאמאזון הוא עצום, ולכן הייתי אומר שהתקציב הוא בסביבות 150 דולר (שווה ערך לכרטיסים בארץ שנמכרים ב - 700-800 שקל). אלא אם כן יש לוחות זולים בהרבה שהינם איכותיים ומספקים את הדרישות הללו... המון תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איזה לוח אתם אומרים יותר טוב (לא רק לאובר קלוק כי זה ברור שה dfi) MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 או ה DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ?
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
קשור לחנות בארץ לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9239 קישור לאתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# הערה: מילה טובה ליבואן שמביא לוחות גיגהבייט לארץ מייד כאשר הם מושקים בעולם, או אפילו לפני, כמובן שהכל בהנחה שפנדה כרגיל לא פרסמו באתר שלהם לוח שאין להם.
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
דור ה-Coffee Lake Refresh עומד להפוך לרשמי "על הנייר" בשבוע הבא, אך צרכנים יוכלו להשיג אותו רק אי שם החל מאוקטובר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
-
בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
עכשיו השאלה היא האם יש הצדקה להמתין לI5 או שלקחת כבר I7 עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אבל לא יודע מה ההבדל בין החברות הנ"ל. תודה
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב ראיתי את זה: [url=]http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103893272,729, זה אומר שאם יש לי SP2 ומעבד AMD64 תהיה לי הגנה מספיק טובה בהשוואה לאנטי וירוס רגיל?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
למרות שלא הוכרז רשמית על הבמה המרכזית - נראה כי מעבד ביתי להמונים בעל מספר שיא של ליבות עיבוד אכן קיים ונמצא בדרכו לשוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-