עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש זכרונות חדשים למחשב קיט של 4 ג'יגה המפרט שלי מופיע בצד. תקציב עד 500 שקל .. כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by bobby323,

והאם מישהו מכיר את החנות (ואת הזיכרון) זה מה שאני חושב לקנות (הכי זול שמצאתי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 זה יקר יותר ב 45 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=888

3. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הצצתי אצל היבואן שלי היה שם מעבד 940 אופטרון 1.4 0.13 האמר ! הוא בעל מגה קש' זיכרון מטמון באס 800 MHZ מחזורי שעון או מהירות שעון ( מעבד ) - 1.4 GHZ .. תומך ב 64 ביט השאלה אם זה שווה את המחיר של ה 1000 ש"ח וסתם חוות דעת עליו מה ההבדל בינו לבין האתלון 64 939 למשל ...

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  4. בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by lipa,

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=sata3845&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=8&aff=Zap

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by jgrab,

יש לי לוח וזכרונות שבקבצים המצורפים אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 GB אבל לא מצאתי את אותה הגדם כמה זה חכרחי לקחת בדיוק אותו דגם \ יצרן? ומה אני אמור לחפש בזכרונות של יצרנים אחרים בכדי להתאים אותם כמה שיותר למה שיש לי? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by F430,

יש עדיין למישהו כזה דבר חח יש רק DDR400 ועל איזה זיכרון אתם ממליצים עד 400 שקל?!

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  8. קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.

9. Started by Quellious,

(היום הוא יושב על לוח מעפן של אינטל, אז אי אפשר לעשות איתו כלום) אם יש פוטנציאל למעבד הזה, איזה לוחות אם הכי מומלצים היום בשביל OC לפנטיום 4? תודה....

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  10. ראיתי שזה תומך ב 1333FSB אז הכל צריך ליהיות בסדר,נכון?

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Dr.Hoffman,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קצת מידע על התושבת של אינטל - 7 Socket,אני יודע שהיא ישנה אבל אני צריך לדעת לאיזה מעבדים זה ואיזה זכרונות היא מתאימה בדרך כלל... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by avi2705,

הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by nmavor,

כרגע יש לי מעבד AMD 1900XP אני מחפס לוח שתומך ב DUAL ושנימכר בארץ המחיר הוא עד 2000 ש"ח אני לא צריך שום דבר OB אבל הלוח חייב לתמוך ב SATA AGPX8 ועם 4 חריצי זיכרון ותמיכה במעבדים החדשים של AMD (64 BIT) בקיצור קימת חיה כזאת ? נדב

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. היי. יש לי בסביבות 350 שקל לקנות מעבד (מעבד נטו) חשבתי על intel pentium dual core e5400 אבל אמרו לי שבניגוד לשאר המפרט המעבד הזה ממש גרוע. התקציב שלי ממש חנוק וזאת הכמות שהפנתי למעבד.. אין לי מקום לדחוף מעבד יקר יותר אז חשבתי לפנות ל AMD אבל הדבר שאני לא מבין בהם כלום.. אשמח אם תגידו לי אם יש מעבד מ AMD שמתאים לתקציב שלי ועובר את e5400 בביצועים.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by blabla2002,

מה זה אומר, יצור זה יותר דק, פחות ארוך או פחות רחב? ואיך זה שזה יותר קטן זה צרך פחות חשמל ומהיר יותר (פחות כסף אני מבין כי זה חתיכה יותר קטנה)

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שבת שלום אני צריך הסבר מתומצת על תיזמונים מה יותר טוב 4-4-4-8 או 5-5-5-5 הסבר מה אומרת כל סיפרה ומה החשיבות של המקום שלה יעזובר מאוד תודה :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by krembo0o,

לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by clintojpz,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

האם עדיף מעבד פנטיום (עם 512 קאץ) וכרטיס מסך זול יותר, לדוגמא FX5200\R9200 או מעבד סלרון (עם 128 קאץ) וכרטיס מסך יוקרתי יותר, לדוגמא הכרטיסים בסביבות 850-1200 שקל ? מה בעצם יותר משפיע על המהירות והתקיעות של המשחק? תודה.

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  20. שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by zerocool15,

האם מעבד מחודש זה דבר רע? במה הוא יכול להיות מחודש והאם זה יכול לפגוע לי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by thealon,

מה עדיף אחד של 1g או שניים של 512mb ? ולמה?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  23. אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה. כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי) לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית). שווה להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by iveco,

קניתי זיכרון של קורסייר LPX נפח 8 גיגה X2 קיט של 2 = 16GB עדיין לא פתחתי את האריזה אני מפחד שזה יהיה גבולי מדי יש לי כרגע 8 גיגה וזה על הפנים אני מפעיל תוכנות אני מגיע בקלות ל 7-8 גיגה אני רוצה לקחת 2 זכרונות של 16 גיגה X 2 מעבד I3 7100 , מה עדיף לקחת קיט קורסייר LPX 16X2 או Crucial זיכרון רגיל 16GB X2 לא קיט

25. שלום, האם להזמין היום\מחר מחו"ל 64GB DDR4 איכותי ,מהיר ויעיל או PCIe3 NVMe 500\1TB לscratch disk .יש כבר כנראה מספיק אחסון. ל5600G \5700G או להמתין 1-4 חודשים להוזלות מחיר או לדגם חדש? מעדיף מאמזון אלא אם יש יותר זול. עדיף 2x 32GB DC וכמה שווה להוסיף בשביל זה? כנראה שאשתמש בתוכנות תלת מימד כגון זיבראש ,חלק מהתוכנות של אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור ובעוד תוכנות ישנות של 1-4 ליבות... מתכנן לבנות מערכת ל~4 שנים בקרוב ,בחנות באזור פה אך אוכל להשתמש במערכת בינתיים בזיכרון וSSD שיש לי... ללא כ"מ. מתכנן אולי OC קל+, כל עוד הטמפ' של הרכיב בOC לא תעלה הרבה.. מתלבט בין 12600 (לא K) לבין 5600G \5700G ?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.