עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Headspin,

יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. מישהו מכיר את הלוח הנ"ל? ציפסט PX400 עם כל התוספות. איך VIA בתור יצרנית לוחות אם? אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים ויש לי אפשרות להשיג את הלוח הנ"ל ממש בזול. כדאי?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  3. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי laptop. הזכרון שיש בו כעת זה - Samsung DDR2-SDRAM SO-DIMM 533MHz אני רוצה להוסיף זכרון נוסף, המחשב תומך עד 2 ג'יגה. עכשיו השאלה שלי היא: האם הזכרון הזה - Kingston 1GB DDR2 533MHz CL4 SODIMM או זה - Super Talent DDR2 SODIMM 1Gb 533Mhz CL4 32X8 SA יתאים לזכרון הקיים והם יעבדו ?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  4. חשבתי שעשיתי טעות שקניתי מחשב מבוסס ארכטיקטורה ישנה, E8400 , האם זה נכון? מה ההבדל בין שני המעבדים? (920 ו 8400) והשאלה השנייה היא , יש לי 4 גיגה זיכרון , אם אני אגדיל אותו ל8 גיגה, האם אני ארגיש שינויים משמעותיים ? (אני על OS 64 ביט)

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by Moty_p,

שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by b1g,

היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by slamdunk,

אני מרכיב מחשב וכרגע די תקוע על המעבד. מחפש משהו גג ב1000 בעיקר לגיימינג ותכנות יחד עם 3060ti או 6600xt אני מחפש עלות מול תועלת, על פניו קיבלתי דיס המלצה על ה5600x בפורום אחר בטענה שהוא יקר יחסית לביצועים (רק 10 אחוז יותר מה11500 וכפול במחיר) אשמח לדעתכם או בכללי אם יש לכם כל הצעה אחרת

8. שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by gurden,

אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל... השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte 0,1,5,10... ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ? מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :] בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן. הערות\הארות ? נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by pixelsight,

שלום אני רציתי לשאול על טמפרטורה נורמלית לסלורון 2 הרץ טמפרוטורה במנוחה ובמאמץ ובמאמץ מקסימלי תודה לכם pixelsight תודה לכם על הלא תשובות

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  11. דיברתם כאן על כל כך הרבה לוחות שאני לא ממש מבין כבר מה כדאי לי! יש לי תקציב של 1200 שקל אבל כמובן שאפשר פחות! אני בכלל לא מתעניין בOC אבל רוצה לוח חזק שיחזיק לי הרבה זמן. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  12. בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by ToR,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by znz,

תאריך זמינות בארץ??

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  16. http://www.tgdaily.com/2006/08/25/if_its_friday_dual-core_must_be_falling/ Athlon 64 X2 5000+ ל 301$ - 14% E6300 ל 194$ ירידה של 4.9% ועוד. . .

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב, והייתי מעוניין לדעת אם השילוב שעשיתי בין המעבד, לוח האם והזיכרון הוא מוצלח. מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 0.13 micron - Thoroughbred Core לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz השאלות שלי הן כאלה: 1) האם הרכיבים בכלל מתאימים? כלומר, האם זה יעבוד? 2) האם ההתאמה היא מוצלחת? כלומר האם אין פה צוואר בקבוק? 3) ראיתי שהלוח-אם מופיע גם כ-pro. יש הבדל בין pro לרגיל? מה ההבדל? תודה מראש, יואב.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. יש לי שתי אפשרויות כאשר הראשונה יקרה ב-70 ש"ח 1 לוח אם GA-G31M-ES2L מעבד E5300 2.6GHz 2 לוח אם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon II X2 240 מה עדיף? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by RayZ,

בהתחלה כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי CPU 200MHZ. ??!?? זה לא אמור ליהיות 1.8GHZ? (יש לי AMD Athlon 64 3000+)

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. שלום, השאלה שלי האם הלוח מתאים למעבד הזה, מבחינת המתחים ושאר הדברים. תודה רבה.

21. Started by Keman,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=770361&starttime=0&endtime=0 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by giloman,

שלום לכולם ! אני צריך לוח אם לקונרו(6300) בשביל מטרות OC אני בלביטה בין ה P5B לבין האינפיניטי ולבין הGB הזול אני נוטה לכיוון האינפיניטי מה יהיה הכי טוב לOC עוד דבר - יש לי שני הרד דיסקים IDE ואני רוצה לדדעת אם לאחד מהלוחות שהזכרתי יש שני בקרי IDE תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by scot,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מכיוון שאני קונה איוורור למעבד בנפרד האם לא כדאי לי לקנות את המעבד ב TRAY או OEM ולחסוך כסף

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. יש לי כבר מפרט שאני די סגור עליו, ונכון לעכשיו אני מתכנן להזמין אותו בסוף השנה (באזור 30 לדצמבר-התחלת ינואר). עכשיו קראתי על Haswell, ואומרים שהוא יהיה רק +10% שיפור ל Ivy Bridge. באמת כדי לי לחכות עוד חצי שנה ואולי יותר בשביל זה? תכננתי להביא 3750K עם 680GTX בשביל משחקים, Haswell באמת יעשה כזה שינוי של שמיים וארץ? ובטח גם המחיר יהיה בהתאם. נ.ב כרגע יש לי Intel Core 2 Duo 1.86ghz אז כן, זה די בלתי-נסבל.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  25. בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים