מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת להרכיב מפרט של מחשב אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות לכן יהיה צורך בהקמת שרתים וירטואליים אני מאוד מתלבטת בעיקר בין 3 מעבידים 1.AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 2.AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W 3.Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz אשמח אם תעזרו להבין מה ההבדלים העיקריים בין 3 המעבדים והאם כדאי INTEL או AMD ומה מהם יהיה יותר רלוונטי בשבילי אשמח אם גם תוכלי להמליץ על לוח אם שתתאים למעבד שתבחרו כרגע אני מעוניינת בלו אם עם כרטיס מסך מובנה אבל עם אופציה לשדרוג לכרטיס מסך בהמשך אם יש הצעות יותר מתאימות אשמח לשמוע תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפני כמעט שנתיים קניתי שני מודולי זכרון A-Data 2GB DDR2-800 CL5 במחיר כולל של 282 שקלים. (141 ש"ח למודול) באתי לחפש עכשיו שני זכרונות DDR2 בנפח של 2GB, וגיליתי שכל אחד מהם עולה לפחות 220 שקלים, יותר מ-50% יותר משעלו זכרונות כאלה לפני שנתיים. (בעוד שהייתי מצפה שהמחירים ירדו עם הזמן והתפתחות הטכנולוגיה)
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
להל"ן מספר לוחות שאהבתי מה הכי טוב ואם יש מקום לשיפור... P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש עדיין למישהו כזה דבר חח יש רק DDR400 ועל איזה זיכרון אתם ממליצים עד 400 שקל?!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב לחבר, שאין לו את הדיסקים המקוריים של המחשב. אני צריך למצוא את הדרייברים למחשב intel celeron d 346 לא הצלחתי למצוא אותם באתר של אינטל, וגם לר בכל מיני נסיונות חיפוש בגוגל. תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם אני לא טועה המעבד הוא SOCKET 478 אני צריך לוח אם שיהיה עליו הכל. כרטיס מסך כרטיס קול וכל מה שרק אפשר במחיר הכי זול שיש. תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
זה INFERNO מדבר מביתו של אלסל לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי וכששמתי את ה Readen 9000 Pro שלי וחיברתי הכל המסך לא הגיב אז שמתי את הג'יפה שלי (MX 200) והכל עבד הבאתי OC בן **** של 560 מגה בערך אבל מה קרה לכרטיס ?? אולי יש בעיה ללוח ? וגם משום סיבה הכונן 3.5 לא רוצה לעבוד (חיברתי כמו שצריך) אולי גם לזה יש פתרון תודה לעוזרים INFERNO
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מעבד הלוח תומך? לפי האתר של ASUS זה עד 1.2GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm אבל לפי שאלות על הלוח זה עד 1.4GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/faq.htm אז זה לא ברור..
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם עדיף מעבד פנטיום (עם 512 קאץ) וכרטיס מסך זול יותר, לדוגמא FX5200\R9200 או מעבד סלרון (עם 128 קאץ) וכרטיס מסך יוקרתי יותר, לדוגמא הכרטיסים בסביבות 850-1200 שקל ? מה בעצם יותר משפיע על המהירות והתקיעות של המשחק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים המשלימים למחשב שלי - R9800Pro , ו OCz PC4000 Gold . התיישבתי להרכיב את המערכת החדשה שלי , שהמפרט הסופי שלה יוצא - AMD 2500+ Barton Epox 8RDA+ OCz PC4000 EL Gold Sapphire R9800 Pro לאחר כשעה של הרכבה , הפעלתי את המחשב , והוא פשוט מסרב לעלות . כל הרכיבים פועלים ( כרטיס מסך , הארד דיסק , הכל ) , אבל שום דבר לא עולה על המסך . השגיאה שמתקבלת על מסך השגיאות של הלוח היא FF , שלפי החוברת אומרת Boot Try . מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב. כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA. מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ב-5 לדצמבר אם לדייק.. כך האתר guru3d מדווח לנו: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4600
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המחשב לא ישמש למשחקים ברמה גבוהה ולכן כרטיס מסך יהיה מובנה או פשוט (כיוון שאני צריך יציאה לטלוויזיה אז כנראה אני יקח מובנה של אביט) הוא לא מתכונן לאוברקלוק (99% שלא), הוא אולי אולי יעבור שידרוג בעתיד רק של כרטיס מסך חיצוני חזק ואולי הוספת זיכרון. בעיקרון לעכשיו המחשב יהיה לצורכי עבודה מהירה, לא למשחקים גבוהיים וסרטים כבדים. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy Efficient 65W לוח-אם: Abit NF-M2 nView NF430 6150 זיכרון: Twinmos\Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 אחת מהחברות של הזיכרונות, כיוון שזה תלוי היכן נרכש המפרט. בחרתי בלוח-אם הזה מכיוון שיש בו את מה שאני צריך (והתקציב הוא חסכוני כמה שאפשר), יש בו 7.1 סאונד איכותי מאוד הבנתי, שני יציאות DVI ו D-SUB שזה במיו…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לוח אם לקונרו(6300) בשביל מטרות OC אני בלביטה בין ה P5B לבין האינפיניטי ולבין הGB הזול אני נוטה לכיוון האינפיניטי מה יהיה הכי טוב לOC עוד דבר - יש לי שני הרד דיסקים IDE ואני רוצה לדדעת אם לאחד מהלוחות שהזכרתי יש שני בקרי IDE תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-