עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by gil_k,

נכנסתי לנעה לבדוק מפרט, ראיתי מעבד חדש שיש להם, E2140. 1.6GHZ 800MHZ FSB. תכלס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7708 אף פעם לא שמעתי על המעבד הזה הוא חדש או שפשוט אני לא מכיר אותו?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Yaniv_sosner,

אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. מעבד Intel P4 prescott 3.0 GHz 478 SL7E3 לוחות EPOX EP-4SGM8I Abit IS7-V2 ב 2 הלוחות המעבד עובד באותם מהירות ובאס ומתח ו HT מופעל. כולם לפי הברירת מחדל של המעבד ללא אוברקלוק והברירות מחדל זהות ב 2 הלוחות בלוח EPOX המעבד עובד ב 40 מעלות ב IDLE ומגיע גג ל 60 במאמץ - כל זה אם קירור סטוק בלוח ABIT המעבד מגיע ל 80 ב IDLE אם קירור סטוק (אותו גוף קירור ומאוורר שאני מנסה איתם בלוח השני). אם גוף קירור הרבה יותר חזק יכול להוריד אותו ל 65 בכל התקנה מחדש של המעבד ניקיתי אותו ושמתי חומר קירור מחדש. הבדיקות נעשו באותו מארז (קירור מארז טוב) ואותו ספק (איכותי) ואותו כונן קשיח אם מערכת הפעלה הטמפרטורות נמדדו בתוכנה + טמפרטורות דומות נמדדו אם חיישן טמפ' שהכנסתי לתוך הגוף קירור כלומר התוכנה…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by ofer40,

היי אני מנסה להרכיב מחשב חדש שישמש בעיקר לניגון סרטי HD שהם מאוד קשים להרצה על מחשב לא חזק מספיק. נכון שאינטל יותר יקר מ AMD אבל מה עדיף לצורך זה AMD או אינטל? תודה

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  7. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Zod,

תראו תקונרו EXTREME תראה איפה ה fx!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Wile E Coyote,

ברשותי שלושה מחשבים בבית. אחד מהם (זה שאני אדבר עליו) פנטיום 2, 350 מגה הרץ, 32 מגה זיכרון, נפח דיסק 4 ג'יגה. המחשב פועל ממש לאט (או יותר נכון "חושב הרבה מדיי"), ואין כמעט אפשרות לבצע שתי פעולות ביחד, אחרת זה ייקח הרבה זמן. עד כמה שהבנתי, כדי לשפר את ביצועיו הכי עדיף להוסיף לו זיכרון. * רק להבהיר: שידרוג או קניית מחשב חדש לא באה בחשבון פה, וכמו כן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדיי בשיפורו משיקולים אישיים. שאלותיי הן: 1. מהי כמות המינימום של זיכרון שעליי להחזיק במחשב כזה כדי שייפעל נורמלי? 2. האם עדיף לרכוש זיכרון חדש (להחליף את ה-32), או האם עדיף להוסיף לו בסלוטים הנותרים? * עד כמה שהבנתי, ה-32 יאט את פעולות הזכרון החדש אם אוסיף. 3. אחרי שיפור זיכרון, האם יש מה לדבר על ה…

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  11. יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  12. שלום , לאחרונה אני מבצע שידרוג קטן למחשב שלי ואני מחפש לוח אם שמאפשר OC - על מנת להתחיל להתעסק וללמוד קצת על הנושא וכמובן להשיג תוצאות טובות יותר מהרכיבים הקיימים . אני כבר שבוע בודק כתבות , חנויות ואת כל תגובות הפורום בנושא ועדיין לא הצלחתי להבין מה הלוח האידיאלי בשבילי . אני לא משתמש במשחקים במחשב אלא בעיקר תוכנות גרפיקה וישומים פשוטים , אני מעוניין בלוח אם שיתן תמורה מלאה להוצאה ( יכול להיות גם בסביבות ה 1000 שקלים ) , חשוב לי שיתמוך בCROSSFIRE , למרות שגם פה יש לי שאלה , לוח שתומך בטכנולוגיה הזאת זקוק למתאם בין הכרטיסים ? והאם זה עקרוני לרכוב X38 על מנת להנות לעוד הרבה זמן או שמספיק P35 אם אני לא משחק ? יש לי זכרונות 800 מגה הרץ מעבד E6600 ושני כרטיסי ATI 3650 . אש…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by DANIM,

יש לי לוח אם G41MT-D3 GIGABYTE אני רוצה להוסיף דיסק קשיח 1T למחשב חשבתי על Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III http://ksp.co.il/?uin=14740 השאלה עם הלוח אם מקבל SATA 3 והכונן יתאים ללוח אם. ואם הלוח אם מסוגל לעבוד עם דיסק קשיח מסוג SATA 2 או אחד ועם הSATA 3? תודה (אם השאלה יותר מתאימה לפורום כוננים קשיחים אז תעבירו את ההודעה לשם)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by גילST,

הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by alop,

היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by amit123,

תגידו...איך המעבד- Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore והלוח אם- AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? הם טובים?והאם הם יכולים לגרום לצאוור בקבוק לכרטיס מסך x1900 gt 256mb?

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  18. Started by dashayan,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד קונרו E6400 שאלה שלי היא: על איזה לוח רק של חברות Asus ו- Gigabyte אתם ממליצים ? שיהיה איכותי, אמין (להרבה זמן) ושיריץ טוב ת'מעבד החדש (קונרו) ז"א שיממש את כל היתרונות של המעבד. המחיר: עד 1.500 ש"ח (כרטיס מסך איכותי במינימום מחיר) מבקש להמליץ לי על דגם אחד מכל חברה (ASUS GIGABYTE) ובכלל מה ההבדל אם בכלל בין צ'יפסטים: 945,955,965,975 Express או לא Express

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by omri4181,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by yotam.m,

יש לי מעבד 3 GHZ אבל יש בעיה קטנה... כשאני הולך למאפייני מחשב (קליק ימני על המחשב שלי מאפיינים) כתוב לי שם 1.71. גם בתוכנת האוורסט היא מראה לי: 1.7ghz(original 3000)mhz cpufsb-114mhz(oroginal 200)mhz מה זה המחשב שלי בdownclock??? כשאני מנסה להעלות את ה-fsb בביוס אי אפשר להעלות הרבה אולי בכמה בודדים. ואחרי שאני מעלה יותר מידי הוא נופל(זה לא מגיע ל200 כמו שרשום באוורסט שככה זה אמור להיות). למישהו יש פיתרון????

• 54 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. בתחתית הקירור שמגיע עם המעבד יש רבוע עפור, אפשר להרכיב את הקירור בלי צורך במשחה טרמית?

22. Started by lipa,

http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  23. אוקיי סוף סוף קיבלתי את הקונרו (עד עכשיו המערכת הזאת הייתה רצה על CELERON אבל אתמול הכל השתנה ! המערכת הורכבה בנוסף לחלקים שהשארתי בקופסא עד שהמעבד יגיע... בכל מקרה עוד כה ימים נלחץ את המערכת ונראה לאן אפשר להגיע איתה (עכשיו אני פשוט רוצה לבדוק שהכל יציב והקירורים למינהם עובדים טוב),עד אז הנה כה תמונות של מההרכבה ושל המערכת. שיהיה לכולם סופ"ש פצצה. [attachment deleted by admin]

• 113 תגובות
    • 9.4k צפיות
  24. Started by lazygecko,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by Blacky,

אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים