עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Zod,

תראו תקונרו EXTREME תראה איפה ה fx!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

ברשותי שלושה מחשבים בבית. אחד מהם (זה שאני אדבר עליו) פנטיום 2, 350 מגה הרץ, 32 מגה זיכרון, נפח דיסק 4 ג'יגה. המחשב פועל ממש לאט (או יותר נכון "חושב הרבה מדיי"), ואין כמעט אפשרות לבצע שתי פעולות ביחד, אחרת זה ייקח הרבה זמן. עד כמה שהבנתי, כדי לשפר את ביצועיו הכי עדיף להוסיף לו זיכרון. * רק להבהיר: שידרוג או קניית מחשב חדש לא באה בחשבון פה, וכמו כן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדיי בשיפורו משיקולים אישיים. שאלותיי הן: 1. מהי כמות המינימום של זיכרון שעליי להחזיק במחשב כזה כדי שייפעל נורמלי? 2. האם עדיף לרכוש זיכרון חדש (להחליף את ה-32), או האם עדיף להוסיף לו בסלוטים הנותרים? * עד כמה שהבנתי, ה-32 יאט את פעולות הזכרון החדש אם אוסיף. 3. אחרי שיפור זיכרון, האם יש מה לדבר על ה…

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  5. יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  6. שלום , לאחרונה אני מבצע שידרוג קטן למחשב שלי ואני מחפש לוח אם שמאפשר OC - על מנת להתחיל להתעסק וללמוד קצת על הנושא וכמובן להשיג תוצאות טובות יותר מהרכיבים הקיימים . אני כבר שבוע בודק כתבות , חנויות ואת כל תגובות הפורום בנושא ועדיין לא הצלחתי להבין מה הלוח האידיאלי בשבילי . אני לא משתמש במשחקים במחשב אלא בעיקר תוכנות גרפיקה וישומים פשוטים , אני מעוניין בלוח אם שיתן תמורה מלאה להוצאה ( יכול להיות גם בסביבות ה 1000 שקלים ) , חשוב לי שיתמוך בCROSSFIRE , למרות שגם פה יש לי שאלה , לוח שתומך בטכנולוגיה הזאת זקוק למתאם בין הכרטיסים ? והאם זה עקרוני לרכוב X38 על מנת להנות לעוד הרבה זמן או שמספיק P35 אם אני לא משחק ? יש לי זכרונות 800 מגה הרץ מעבד E6600 ושני כרטיסי ATI 3650 . אש…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by DANIM,

יש לי לוח אם G41MT-D3 GIGABYTE אני רוצה להוסיף דיסק קשיח 1T למחשב חשבתי על Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III http://ksp.co.il/?uin=14740 השאלה עם הלוח אם מקבל SATA 3 והכונן יתאים ללוח אם. ואם הלוח אם מסוגל לעבוד עם דיסק קשיח מסוג SATA 2 או אחד ועם הSATA 3? תודה (אם השאלה יותר מתאימה לפורום כוננים קשיחים אז תעבירו את ההודעה לשם)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by גילST,

הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by alop,

היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by amit123,

תגידו...איך המעבד- Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore והלוח אם- AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? הם טובים?והאם הם יכולים לגרום לצאוור בקבוק לכרטיס מסך x1900 gt 256mb?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  12. Started by dashayan,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד קונרו E6400 שאלה שלי היא: על איזה לוח רק של חברות Asus ו- Gigabyte אתם ממליצים ? שיהיה איכותי, אמין (להרבה זמן) ושיריץ טוב ת'מעבד החדש (קונרו) ז"א שיממש את כל היתרונות של המעבד. המחיר: עד 1.500 ש"ח (כרטיס מסך איכותי במינימום מחיר) מבקש להמליץ לי על דגם אחד מכל חברה (ASUS GIGABYTE) ובכלל מה ההבדל אם בכלל בין צ'יפסטים: 945,955,965,975 Express או לא Express

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by omri4181,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by yotam.m,

יש לי מעבד 3 GHZ אבל יש בעיה קטנה... כשאני הולך למאפייני מחשב (קליק ימני על המחשב שלי מאפיינים) כתוב לי שם 1.71. גם בתוכנת האוורסט היא מראה לי: 1.7ghz(original 3000)mhz cpufsb-114mhz(oroginal 200)mhz מה זה המחשב שלי בdownclock??? כשאני מנסה להעלות את ה-fsb בביוס אי אפשר להעלות הרבה אולי בכמה בודדים. ואחרי שאני מעלה יותר מידי הוא נופל(זה לא מגיע ל200 כמו שרשום באוורסט שככה זה אמור להיות). למישהו יש פיתרון????

• 54 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. בתחתית הקירור שמגיע עם המעבד יש רבוע עפור, אפשר להרכיב את הקירור בלי צורך במשחה טרמית?

16. Started by lipa,

http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  17. אוקיי סוף סוף קיבלתי את הקונרו (עד עכשיו המערכת הזאת הייתה רצה על CELERON אבל אתמול הכל השתנה ! המערכת הורכבה בנוסף לחלקים שהשארתי בקופסא עד שהמעבד יגיע... בכל מקרה עוד כה ימים נלחץ את המערכת ונראה לאן אפשר להגיע איתה (עכשיו אני פשוט רוצה לבדוק שהכל יציב והקירורים למינהם עובדים טוב),עד אז הנה כה תמונות של מההרכבה ושל המערכת. שיהיה לכולם סופ"ש פצצה. [attachment deleted by admin]

• 113 תגובות
    • 9.3k צפיות
  18. Started by lazygecko,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. Started by Blacky,

אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Murmur,

שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משרדי זול, וראיתי את מעבדי ה-45W החדשים של AMD ולא ידעתי איך לאכול אותם, הנה דוגמה: AMD ATHLON 64 4050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.1GHz 1MB CACHE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4054 איך המעבדים הללו בהשוואה למעבדים הישנים והטובים של AMD, דוגמת ה-4600 X2 או ה- 4800 X2? כדאי לקנות? מי יודע? תודה.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  21. מעבד הדגל השולחני של דור ה-Kaby Lake מבית אינטל מוצע לרכישה מוקדמת באירופה, שחושפת לנו כמה פרטים מעניינים ומבטיחים אודותיו לכתבה

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום רציתי לדעת אם אני אקנה מעבד A64 3000+ המגה הרץ שלו הוא 1800 וכרגע יש לי מעבד 2.4 של אינטל שהוא 2400 מגה הרץ,ואני יודע שה A64 3000+ יותר טוב,אז השאלה שלי אם אני יקנה את המעבד הזה עם מגה הרץ נמוך במה זה יפגע?זה אמור להוריד לו ביצועים אם יש לו מגה הרץ נמוך?...אגב יש לכם במקרה את השוואות האלה בין כרטיסי מסך נגיד 6600GT כמה הוא מקבל במשחקים כמו דום 3 האלף לייף 2 באטלפילד 2 וכו'.. ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. האם היכולת עבודה של מעבד (תדר בסיס לא טורבו ולא המהרה) היא תדר*מספר ליבות? אם כן האם הכוונה לליבות פיזיות או מספר ה Threads משנה? סליחה אם זאת שאלת מתחיל אך אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה תהיה רמת הירידה בביצועים במעבר בין מעבד עם יותר ליבות לכזה עם פחות.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם שאלה לי אליכם שידרגתי לאחרונה את הזיכרון, המחשב שלי הוא DDR1 וקניתי קינגסטון 512 מהירות 400 זה יהיה בסדר אם אני יוסיף הפעם זיכרון של חברה אחרת(יותר זולה) של 1024 מגה?זתומרת בנוסף ל512 שיש לי? ההבדל בחברות משנה? מישהו מכיר זיכרון 1024 לDDR1 בזול? בדרכ הDDR1 נפח 1024 בא ב-400 MHZ? פשוט אין לי מושג בחומרה תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  25. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני משתמש כרגע ב-4 מודולים של 1 ג'יגה העובדים בתדר של 880 מגהרץ (אוברקלוק מ-800), ככה שכרגע יש לי 4 ג'יגה זיכרון. ברצוני לקנות בקרות 4 ג'יגה זכרון המסוגלים לעבוד בתדר של 1066 מגהרץ, על מנת להוריד את הגבלת האוברקלוק שלי ולהמשיך לעשות אוברקלוק. ידוע לי שעדיף וזול יותר לקנות 2 מודולים של 2 ג'יגה כל אחד מאשר לקנות 4 מודולים של כל אחד 1 ג'יגה. השאלה שלי היא, האם הלוח אם שלי מסוגל לקרוא זכרון בודד בגודל של 2 ג'יגה? הלוח אם הוא כבן שנתיים וחצי, ובספר הלוח אם לא כתוב שום דבר על מודולים של 2 ג'יגה לכן אינני בטוח, ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה זכרונות. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.