מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הזכרונות מחוברים ל- Gigabyte GA-7N400L. כרגע יש שני סטיקים של 254. אני מתלבט האם לשדרג ל2 ג'יגה - או שמה ג'יגה אחד (1) יספיק... אני יודע שהמחירים דיי נמוכים, כך שמבחינת תקציב זה לא צריך להוות יותר מידי שיקול (אני טועה?). אני אשמח לקבל גם המלצה על דגם ספציפי. תודה. עריכה: המפרט הטכני של הלוח מבחינת הזיכרון-
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
Fudzilla מדווח שאינטל יש לה דגימות של נהלם עובדים/פועלים והם יוצגו ב IDF בסאן פרנסיסקו באוקטובר. עוד נחשף שלנהלם יש כ 731 מליון טרנזיסטורים ! דגימות ראשונות יש, אבל המוצר האמיתי יגיע רק אחריי החציון השני של 2008. מקור: Fudzilla - Intel to show Nehalem Fudzilla - Nehalem has 4 to 8 cores
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם העינין של תדר הזיכרון משפיעה במשחקים ואם כן כמה??? וגם הם כידי לרכוש 2 סטיקים של 1G או פשוט להוסיף סטיק אחד של 1G ל )667(2X512 שלי ??? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש דרייבר ל GA-60F אם למשהו יש ? אשמח לעזרה :-) תודה מראש ישראל (אגב , זה לוח אם ) [br]פורסם בתאריך: 20.09.2007 בשעה 12:48:30 אגב האימייל שלי israelmg@walla.com
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני מעניין לקנות מחשב. חשבתי שהמהירות שבה המעבד מדבר עם הזכרון RAM היא הערך הנמוך מבין שלושת הערכים הבאים: 1. המהירות שהמעבד יכול לדבר עם הבס. 2. המהירות שהבס יכול לדבר עם הזכרון או המעבד. 3. המהירות של הזכרון. אני רואה הרבה מפרטים המהירויות המקסימליות הן: מעבד שיכול לדבר ב-1333MHz עם בס שיכול לדבר נניח 800MHz עם הזכרון, וזכרון של 667MHz. לפי מה שהבנתי קונפיגורציה כזו תעבוד ב-667Mhz. האם אני טועה ואם כן למה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי לוח אם מסוג Asus K8V-SE Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=67&l4=0&model=235&modelmenu=1 רכשתי מערכת הפעלה חדשה Windows Vista ואני מעוניין להוסיף זיכרון חדש למחשב ואינני יודע איזה זיכרון מתאים ללוח האם שלי, כרגע מותקן עליו 512mb Twinmos DDR400MHZ השאלה שלי האם אני יכול לרכוש זיכרון יותר חזק כמו למשל DDR3 1375MHZ ? ואם לא, האם יהיה ניתן לקנות 2 סטיקים של 1GB ולהוסיף אותם למחשב בלי שיהיו התנגשויות וטכנולוגיית ההאצה שכרגע שכחתי את שמה(כמו הDual בלוחות של intel) תפעל? עריכה: באתר של Asus רשום שהלוח תומך בזכרונות הללו: 3x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB un-buffered ECC and non-ECC PC3200/PC2700 / PC2100 DDR SDRAM m…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שבפנדה התחילו למכור אותם במחיר סביר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 למישהו יש נסיון איתם? התזמונים שלהם נראים טובים...
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ASUS ממשיכה בלוחות העל שלה .. עכשיו עם לוח ה Ai עם הצ'פסט החדש X38 ... תהנו
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אווה זה נראה ממש קטלני וחזק ... תסתכלו , אם למישהו יש מידע מתי זה יגיע לארץ .... תודה ותהנו ... תמונות אלו של ה EXTREME ... יש גם את ה FORMULA מאותה סידרה חדשה תמצאו אותו בגוגל
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35 DS3P אוP35C DS3R S775 1333MHZ Intel P35 DDr2,DDR3,PCI
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה....יש לי שני סטיקים של 512 ddr2 עכשיו קניתי עד שתיים אבל אני לא מצליח להכניס אותם(פיזית...)זה נכנס עד האמצע ואז מפסיק להיכנס אפילו שאני מפעיל כח....אם אני מפעיל רק על צד אחד אז אני מצליח לנעול אותו אבל אז הצד השני קופץ החוצה!ניסיתי עם חבר ולא הצלחנו....החיבור עצמו מתאים זה בדיוק בצורה של הזיכרון....למה זה?לא נראה לי שאמורים להפעיל כ"כ הרבה כח..... (אם זה חשוב הצבע של שני הסלוטים שאני מנסה הוא כתום בשונה מהצבע של השניים האחרים שהם צהובים,אבל החיבור עצמו אותו הדבר....אולי בהם צריך לחבר את זה בכיוון ההפוך?)
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו גם לי , איך אני מזהה את REV שלי? DOMINATORS 6400C4D http://ramlist.ath.cx/ddr2//
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איזה זכרונות יהיו עדיפים באוברקלוקינג? http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4354044 טיימינג 5-5-5-15 או זה: http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4300563 טיימינג 5-5-5-15 עזבו מחיר... מבחינת ביצועים!! מה שווה יותר! ובכמה שווה יותר!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות בכמות של 4GB כי אני מתחיל לערוך סרטים וגם עריכת 3D ועוד שטויות חח אני מעוניין לקנות רק מסקאי פי סי(יש לי ניסיון איתם) המ מצאתי אצלם זיכרונות של חברת PQI סטיק אחד של 1024MB CL4 מסדרת TURBO עם גוף קירור ב215 זה שווה? או שכדאי חברה אחרת? או בכלל לקחת 2 סטיקים של 2048? תודה רבה! מפרט יש בצד (לא לדאוג בקשר לכ.מסך)
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם הוא תומך SATA בכלל ? הבנתי שרק IDE ואני רוצה לקנות צורב DVD בדיוק.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין להגדיל את הזיכרון מ512 ולהוסיף כרטיס של ג'יגה כנראה עכשיו אני לא יודע מה מתאים לי בדיוק ...פעם מישהו אמר לי שאני יכול בגלל הלוח אם רק SDRAM והחנות מחשבים אמר לי ש99 אחוז שיש לי DDR בגלל המעבד (אנערף) Bus Type DDR SDRAM זה מה שכתוב באוורסט זה אומר SDRAM לא ? Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) זה מה שיש לי ..הלוח אמא כמובן וזה המעבד(אם זה חשוב בכלל ) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz 18 x 135 אז מה אתם אומרים ??
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הכוונה הספציפית היא SOCKET 370 חרשתי את גוגל ומשום מה לא מצאתי. כמובן אין צורך בתפקיד כל הפינים, אם יש רק את הרגליים של המתח מה טוב כי זאת המטרה העיקרית. אם זה נחוץ אז המעבד הוא CELERON 400.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה דגם הזיכרון שיש לי, בסטיק אחד. אני רוצה להוסיף עליו סטיק 1GB נוסף, כדי להאיץ את מהירות המשחקים, ותוהה איזה אחד לקנות? המעבד לא ב-OC, ואני מחפש זיכרון של חברה מוכרת ולא יקרה מדי. ראיתי שהמחירים ירדו לזנות מהפעם האחרונה שבדקתי, יש 1GB של Kingstone 533, שעולה רק 250 (אז עלה 600) :-X...ללכת עליו וזהו?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות. (הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI ) תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב) משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA (אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי. עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרת…
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם מעבדי ה-45nm של אינטל שיצאו עוד מעט יעבדו עם DDR2 או שידרש שדרוג ל DDR3 ? אם זה יתמוך: האם הבדל הביצועים בין זיכרון DDR2 לבין DDR3 יהיה באמת באמת משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
הבנתי שמרובעי הליבות של AMD ינצלו את הDDR2 ואם היה לי לוח אם תושבת של AM2 אני רק היה צריך לעשות עדכון השאלה שלי אם כדי לקנות את הלוח זכרון מעבד ובסוף מתי שהיו מרובעי ליבה לקניה בארץ אני יקנה מעבד זה שווה לעשות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-