מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לזיכרון RAM ולזיכרון Level2 של המעבד. כפי שידוע לי, הזיכרון המטמון במעבד בא לקצר את פעולת המעבד בלקיחת נתונים מהראם, ולכן הנתונים משוכפלים לזיכרון המטמון. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: יש יישומים שתופסים כמה מגה ב RAM ואם הם משוכפלים ל - L2 (שהוא למשל, 512K),איך בדיוק כל המידע עובר עליו אם זה Over? או שבכלל אני מבלבל בין ימין לשמאל. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים עידכון שבין השיפורים שלו רשום Improve KMPlayer and GOM Player compatibility... מה לכל הרוחות קשור הBIOS של הלוח אם לתוכנת פלייר של סרטים?? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3164#anchor_os תודה..
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הGIGABYTE GA-EG43M-S2H . יש לוח יותר מומלץ? (חייב להיות MICRO ATX) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או E6420 או E6520 או E6620 או E6720 או E6820 מחנות בארץ... אתם יכולים להביא לי חנויוות באינטרנט שמוכרות את המוצרים הללו...(ישראליות) ואם יש לכם למשל שני חנויות אם אותו מעבד אז את הזול מביניהם(מבין החנויות) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 רק הכרטיס הגרפי לא נראה מושך במיוחד למישהו יש בכלל שימוש בשיט העצבני הזה? AtomChip 6.8GHz 1TB RAM 2TB HD Space :smile1: לא, עדיין לא קיים למי שלא טרח לקרוא את הכתבה מוואלה, חכו עד תחילת 2k6
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המעבד אך המאוורר שלו לא רוצה לצאת.- איך מוציאים אותו? יש לי מעבד Pentium 4 socket 478 אם אני לא טועה. המאוורר פשוט לא רוצה לצאת ואני רוצה לנקות אותו. מה עושים? תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אוקיי מאחר והזיכורונת שלי יכולים להגיע רחוק אני לא צריך את האינפניטי שקניתי אותו כי חשבתי שהזיכרונות שלי חרא עכשיו הלביטה היא בין הDS3 לבין הDS4 לא מעניין אותי כלום , לא עוד חריץ pcie ולא כלוםםם רק הגעה לFSB יותר גבוה איזה לוח ייתן לי יותר באס ?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נראה שיש שם עוד נתונים שלא הבנתי.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בין 2 הלוחות ו2 המעבדים, נא עצתכם הרצויה 1. לוח-GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID 2. לוח-INTEL WHITESBURG DP55WB DDR3 + FW המעבדים הם :INTEL CORE i7 860 2.8GHZ 8MB BOX ואוINTEL CORE i5 750 2.66GHZ 8MB BOX המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים תודה אהוד
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין להחליף את הכרטיס זיכרון שלי ליותר מהיר. יש לי עכשיו 512 אני רוצה 1GB. איך אני יודע אם הכרטיס שאני רוצה לקנות יתאים ללוח אם? תודה!
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש השאלות שלי לגבי סמפרון הם: 1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח. אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר. ממש לא משנה לי כהוא זה. 2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים 3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה? תודה, גבריאל נ.ב. אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.as…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום ברשותי מחשב עם 2GB זיכרון מסוג OCZ pc-6400 800mhz כאשר בדקתי את כל הנתונים עם CPU-Z אני רואה 5-5-5-15. ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב הנל בזיכרון הבא: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=38&id=680&type= מדובר על Patriot Extreme Performance Viper Series DDR2 4GB (2 x 2GB) PC2-6400 Low Latency DIMM Kit כאשר ה latency שלו הוא 4-4-4-12. לסה"כ 6GB 1. האם עלולה להיווצר איזו בעיה בשימוש בסוגים שונים של זכרונות? 2. במידה ואין בעיה מה הדרך המועדפת לחיבור כל הזכרונות להשגת ניצול מקסימאלי (האם חיבור של הפטריוט ראשונים ינצל אותם קודם) ? 3. במידה ואכן יש בעיה האם רכישת זיכרונות עם latency כמו של הזיכרונות …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד turion שאני מריץ על לוח 754 המיועד ל athlon\sempron. הלוח מריץ את המעבד במתח נמוך ב 0.5 וולט מהתקן שלו (1.3 במקום 1.35). המעבד רץ בצורה יציבה. האם הפעלת המעבד כך פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס שבע והוא מזהה את הזכרונות שלי כ- 800hz למרות שיש לי 1066. זה מציג את זה כשאני מעלה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב (כנראה בפסח) לפנטיום 4 2.4 (לא סגור). המחשב ישמש הרבה למשחקים, קצת לעריכת גרפיקה. חשבתי ללכת על זיכרונות של Geilורציתי לשאול: אם ההבדל בביצועים במשחקים בין הזיכרונות הוא גדול? מה ההבדל והאם הוא שווה את הבדלי המחירים (256MB ddr400 עולה כמו 512MB ddr333). ועוד שאלה קטנה: האם יש הבדלים בין תיזמוני הזיכרונות, וכמה הם משפיעים? בקשר לOC אני עדיין לא בטוח, וגם עם כן אז קטן. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מתכנן לשדרג את המעבד מפנטיום 4 ל- i3 (גם לוח אם, זכרונות 4 ג'). אבל אני מעוניין להישאר עם ה- XP ולא לעבור לחלונות 7. שאלתי היא : האם המעבד ממצה את הפוטנציאל הגלום בו גם במערכת הפעלה XP ? תודה ניצוץ
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מצאתי זכרונות ב"נועה", 512 מגה 400 מהירות, של קורסייר, והם עולים 380 שקל! זה לא זול מדי? והאם זה יהיה טוב למשחקים? מתוכננים משחקים כבדים (אני מתכננן לקנות עוד אחד כזה אחר כך אם זה טוב) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=737&catcode=294 תודה רבה לכל מי שיענה!!!
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-