עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by יצחק קדוש,

אוקיי אז היה לי 8gb של corsair שקיבלתי שקניתי את המחשב הראם תומך ב2400mhz ולאחר שבדקתי הלוח אם שלי(asus h110mk) תומך רק ב2133 אז לא הבנתי המוכר בחנות פשוט דפק אותי ? הייתי קטן ולא הבנתי כלום ויש לי שאלה נוספת קניתי עוד 8 ראם ועכשיו יש לי 16 וכשאני מסתכל בתוכנה speccy זה מראה שהראם על 1063mhz יש אפשרות לשנות ולהרגיש שיפור חשוב לומר שזה היה על המהירות הזאת עוד לפני שקניתי את ה8 ראם החדשים

3. Started by iveco,

שאלה לגבי הנושא : אם אני פותח דפדפן עם 20 טאבים רק ליבה אחת עובדת ? ואם למשל אני משחק במקביל אז הליבה השניה עובדת על המשחק ? או שברגע שאני פותח 2 טאבים בדפדפן כל ליבה עובדת על טאב בנפרד ?

4. Started by DeepN3lue,

שלום, ברצוניי לברר האם המעבד הנ"ל יתמוך ב Hyper-V של מיקרוסופט: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35428 כמו כן, האם תהיה לי האופציה ב - BIOS לעלות ממכונות וירטואליות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by Aviv C,

אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  7. Started by xDa,

מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...

8. בביקורת זאת אנו בודקים לעומק את ביצועי המעבד Core i7 12700F של אינטל אשר מנגיש בין התכונות המבוקשות ביותר מצד משתמשי המחשבים בעולם הביתילכתבה

9. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים ! ---- לא ראיתי שיש פורום קירור ---- אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by liorelbaz,

למכירה לוח GIGABYTE 990XAלמעבדי איימדי http://ksp.co.il/?uin=14040 למכירה מעבד 6 ליבות AMD PHENOM 1075T http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=34974

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%9e%d7%9b%d7%a4%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by nec_000,

משהו שלא ראינו עד כה ועבודת מחקר יפה של סטיב:

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by karazy360,

הוספת 1GB ל2GB קודמים DDR2 אותו תדר XP נופל

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  16. כמובן AMD חיפשתי בהרבה אתרים ומצאתי רק לוח אחד, לא קריטי הייצרן, הדרישה היחידה היא שיהיה בעל קירור פאסיבי יש סיבה שהם לא נמכרים בארץ ? דרור

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by def,

אמא שלי נוסעת לUSA ואני צריך זכרון ככה שהבעיה היחידה שנשארה לי היא מה לקנות מה שיש לי כרגע זה 2100 256MB אז ככה הבעיה היא מה לעשות האם אפשר להוסיף 512 MB למה שיש כיום??? או שאני קונה 512 וזה יעבוד לבד?? זה הזכרון שנראה לי מה דעתכם הלוח שלי הוא ASUS P4B533 512MB DDR PC-3200 400MHz SAMSUNG במחיר של 70$

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by club_501,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עכשיו אני מאוד מעוניין לקנות לוח אם טוב ושיחזיק לפחות ארבע שנים. מה שאני צריך על הלוח זה (לוח אם לפנטיום): שיתמוך ב 3.06GHz ומעלה (למרות שאני יקנה מעבד 2.4GHz ,אבל אני מתכנן שידרוג בעתיד) Dual-Channel DDR400 Memory או שאתם מציעים אחרת? 6 PCI ועוד דברים טובים שיתנו לי ביצועים טובים למשך זמן אני לא מתכנן OC

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  19. בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by מישו,

אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  21. הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v8x/overview.htm תומך ב-SDRAM ?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  22. קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.

23. Started by adiomri,

מישהו שמע על זכרונות supertalent? הלכתי להזמין מחשב חדש וחשבתי לכלול בן corsair. אבל המחירים עלו מאד והמוכר אמר שזכרונות supertalent עושים גם את העבודה ונותנים תמורה מצוינת למחיר. הוא הראה לי שיש להם גם צלע קירור וזה יתרון לטענתו. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  24. יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  25. שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz

• 17 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים