מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שבוע שעבר הייתה ירידת מחירים, היום הייתה שוב, שבוע שעבר הזכרונות האלה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm עלו 423 ש"ח והיום הם כבר עולים 387 ש"ח יכול להיות שיש לכם הסבר לזה?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
סתם שאלה. האם כדי להריץ OPTERON כפול ליבה צריך לוח מיוחד או שכל לוח עם תושבת 940 יודע לעשות את זה (אני יודע שהם צריכים להיות מהסדרה של 2xx) ? אם אני שם שני כאלו על לוח אם בעל שני מעבדים אני בעצם מקבל מערכת עם 4 מעבדים ? נו טוב, זה היה שתי שאלות...
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי הוא p3 450mhz ויש לי 229SDRAM (זה מחולק ל3 סלוטים), ואני רוצה להחליף כרטיס אחד של זכרון....עכשיו לשאלה: אני לא יודע מה ה-mhz של הזכרון שלי עכשיו ואני לא יודע מה ה-mhz של מה שאני רוצה לשים.... אז השאלה שלי אם נגיד ה-mhz יהיה שונה בין כרטיס לכרטיס זה יכול ליצור בעיות?(זה יעבוד בכלל??) או שיקרה משהו אחר שאני לא רוצה שיקרה....?? :-\ אם זה עוזר לכם אז הלוח שלי זה Via Apollo Pro Plus (692/596) Chipset. 10X עריכה: אני רואה שאתם לא עונים אז אני ינסה לשאול בצורה יותר פשוטה: זכרון פנימי 128sdram 266mhz יעבוד עם 32sdram 100mhz....??
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי כרגע על המחשב זכרון תקציבי של קורסייר DDR II 512MB ואני מעוניין להרחיב. תתכננתי לקנות סטיק נוסף של 512 ואז שמתי לב שיש ירידת מחירים רצינית בזכרונות וההפרש בין סטיק 512 ל1GB של קינגסטון הוא 50ש"ח בסה"כ ההפרש מחירים בין חצי גי'גה לגי'גה הוא קטן. מה יתן לי ביצועים יותר טובים? 1GB בדואל צ'אנל (שני סטיקים של 512) או 1.5GB ללא דואל צ'אנל?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים מה מביניהם עדיף לי לקחת?
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מעבד הלוח תומך? לפי האתר של ASUS זה עד 1.2GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm אבל לפי שאלות על הלוח זה עד 1.4GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/faq.htm אז זה לא ברור..
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HTPC : מעבד קיים- INTEL 2DUO E7500@2.93GHZ לוח אם קיים - gigabyte EG41MF-US2H זכרון - 4GB האם לדעתכם זה מספק לצרכי עריכה? האם אצטרך להחליף לוח אם או רק כרטיס מסך (הכרטיס הקיים מובנה על הלוח)? תודה
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני יכול לזהות את סוג הסוקט של המעבד ע"פ המידע הבא, והאם במקרה של שריפת הלוח אם, יש להשיג כזה לוח מבלי להחליף רכיבים אחרים? כמו כן איך אני יכול לדעת מהו סוג החיבור של כרטיס מסך מסוג Voodoo 3 3000? מידע מתוך EVEREST Home Edition על המעבד: ____________________________ CPU Properties: CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100) CPU Alias Katmai, A80525 CPU Stepping kC0 Instruction Set x86, MMX, SSE Original Clock 450 MHz L1 Code Cache 16 KB L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 512 KB (Built-In, Half-Speed) CPU Physical Info: Package Type 242 Contact SEC Cartridge Package Size 12.82 cm x 6.28 cm x 1.64 cm Transistors 9.5 …
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים עידכון שבין השיפורים שלו רשום Improve KMPlayer and GOM Player compatibility... מה לכל הרוחות קשור הBIOS של הלוח אם לתוכנת פלייר של סרטים?? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3164#anchor_os תודה..
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בחלקים נפרדים ולחבר אותו לבד קודם כל אני רוצה להתחיל בלוח האם לפני המעבד,הזיכרונות,הדיסקים הקשיחים,צורבים,כרטיסי מסך וקול, וכדומה אני יודע שכרגע אני לא הולך להשקיע ב-quad core מעבד כרגע, ואני יודע שאני אשאר באינטל למרות הדברים הטובים של AMD אז אני רוצה DDR2 וחשוב מאוד התושבת למעבד כרגע אני אקנה מעבד core 2 dou אבל בעתיד אני ארצה לשדרג ל-quad core הקיצקוץ אני צריך לוח שהתושבת שלו תתאים לשדרוג בעתיד ותתמוך גם בברצלונה של AMD (מי יודע) מישהו מכיר דגם טוב של asus במחיר סביבות 100-150$? ועוד שאלה בקשר למארז.... לוח אם חדיש יכול להתלבש על כל מארז או שגם צריך מארז חדיש?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רציתי להבין מה ההבדל בין הסכרונות הבאים: נגיד Crucial 4GB DDR3 -1333 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE נגיד 2 מכל אחד יש הבדל גדול ביניהם מורגש? איזה חברה עדיפה? מה הHYPER X אומר? יש לו קירור או משהו? מה יותר טוב? יש הבדל גדול בין 1333 ל1600 אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הייתי צריך להפעיל לחץ כלשהוא כדי שזה ייכנס, ומה שהכי מטריד אותי זה שיש לחץ שהמאוורר מפעיל על האזור של התושבת מעבד עד כדי כך שיש קימור קטנטן בצד השני של הלוח. האם זה נשמע תקין?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל... השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte 0,1,5,10... ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ? מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :] בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן. הערות\הארות ? נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לנו 4 סלוטים מוכרים pci e x 1 pci e x 4 pci e x 8 pci e x 16 את ההבדל בנהם אני יודע שאלתי היא מה זה PCI-E X 4 (IN X 8) הוא תומך בהתקנים רק של X4 או גם X 8 מה זה אומר ה IN X 8 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל לא באתר אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות אודה מאוד אם תוכלול לעזור לי או קי דבר ראשון זכרונות: עד היום היה לי מחשב rdram ואני לא יודע איזה זיכרון ddr טוב לאוברקלוק אני יוכל לקנות. דרך אגב אני לא מבין בתזמונים אודה אם תוכלו לסביר לי בינתיים אני מתלבט בין: OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series או זיכרון 400mhz? לא בהכרח של ocz דבר שני בנוגע למעבד כדאי לי לקחת p4 2.8 prescott או p4 2.8 northwood? לוח אם בינתיים אני הולך על abit ic7-g תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, מעניין אותי במיוחד, אנשים שעשו שידרוג מחד ליבה לדו ליבה ומה היה השינוי המשמעותי שקיבלו(מבחינת ביצועים וכו').... לדוגמא, צריבה ו-NFSMW לא הולכים ביחד =/ כרגע....
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ? נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ? וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ? אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !! המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTO לוח אם של גיגביט ניפורס 512 DDR יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מי טוב יותר לOC? שאר המפרט המתוכנן : Q6600 4GB CL4 - עוד שאלה מזערית - CL5 ישנה ב OC? 320GB CM590 ה OC הוא מהסטוק[2.4] ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח אם 965P-DS3 של GIGABYTE קיבלתי עם 965G-DS3. להחזיר את המחשב לחנות? מה ההבדל בין השניים? ממה שקראתי עד כה ל965G יש כרטיס מסך מובנה אבל אני רכשתי כרטיס מסך בנפרד וגם הוא מותקן על המחשב. זה יכול לעשות לי בעיות? אם זה חשוב אז אין לי כוונה לעשות OC.
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי AMD2500 טמפרטורת המעבד בלי עומס היא 47-48 מעלות האם זה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-