מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כותר - תודה לכם, פשוט המחשב שלי מלווה בהרבה קראשים בזמן האחרון באמצע משחקים כמו קריסיס 2, AC2, AC1 וכד'.. המעבד שלי - AMD P2 X3 720BE @3.6GHZ - 55C הזכרונות שלי - OCZ Platinum 2x2GB 1066 CL 5-5-5-18 @ 800 CL 5-5-5-15 - הורדתי את הביצועים כי חשבתי שזה אי תאימות בין המעבד לזכרונות בהתחלה כי הכל התחיל כשהחלפתי את הזכרונות, אבל ככל שהורדתי את הביצועים שלהם כך ירדה התדירות, אבל כשיש קראש, אז נשמש שהמאוורר של הכרטיס מסך מתחרע, כאילו הוא חם.. הכרטיס מסך שלי - Sapphire HD6870 1GB
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
זה INFERNO מדבר מביתו של אלסל לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי וכששמתי את ה Readen 9000 Pro שלי וחיברתי הכל המסך לא הגיב אז שמתי את הג'יפה שלי (MX 200) והכל עבד הבאתי OC בן **** של 560 מגה בערך אבל מה קרה לכרטיס ?? אולי יש בעיה ללוח ? וגם משום סיבה הכונן 3.5 לא רוצה לעבוד (חיברתי כמו שצריך) אולי גם לזה יש פתרון תודה לעוזרים INFERNO
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה יותר שווה לקנות.. E8400 או Q6700 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103527 עד לפני שבוע היו מוכירם אותו באותו מחיר אבל בתוספת HD 250GB SATA2 חינם!! אני קניתי את אחד האחרונים :jump: עוד איזה חודש מביאים לי אותו מה אתם אומרים? (הייתי מפרסם לפני אבל מסיבות מסויימות לא יכולתי)
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות עוד סטוק של 4GB RAM כרגע יש לי כבר אחד של 4 אני ר וצה שיהיה 8 עכשיו השאלה שלי זה הסטוק שיש לי ולקנות עוד אחד זה ממש לא ביזבוז אז אין לי בעיה אפילו לקנות עוד 3 סטוקים אבל אין לי מקום חחח(לא יודע עם זה גם אפשרי) אז לשאלה כן, רציתי לדעת עם יהיה לי עוד 8GB RAM הביצועים שבדרך כלל מעמיסים את המעבד ירדו ממנו קצת? אני צריך יענו שיהיה פחות ביצועים על המעבד וקצת יותר על הראם אז חשבתי שזה יכול לעזור אבל אני לא בטוח, כי אני לא מבין גדול, תודה על העזרה(:
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח Asus m2n-e מעבד AMD 630 אם אתם זוכרים לא מזמן היה לי לאן לזרוק את המעבד 7750 הישן ועשיתי שדרוג. אחרי עצה ועזרה מעולה בפורום שדרגתי למעבד הנ"ל (שלא נמצא ברשימת מעבדים שבהם הלוח תומך) והכל עובד מעולה והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כעת החלפתי גם את הזכרון באותו אופן. מDDR2 667 עברתי לזכרון במהירות 1066 של mushkin 2x2gb xp2-8500 הלוח בעיקרון במקור לא תומך בזכרונות 1066 אבל לפי דיווחים בפורומים של אסוס אחרי שדרוג ביוס הוא אמור לתמוך. יש בביוס אפשרות לבחור מהירות זכרון. כרגע זה מוגדר על auto, המחשב מזהה את הזכרונות כזכרונות במהירות 800 והכל עובד טוב והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כשאני משנה בביוס ל1066 אני מקבל מסך כחול והוינדוס לא עובד אפילו. כששיניתי למהירות ידנית של 800 או 667 המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141 עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי) Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow] EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow] E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow] דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים. בנוסף מחובר לי כונן בחיבור…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום יש כמה שרתים מבוססי מעבדי XEON שאני רוצה לבדוק את היציבות שלהם. שרת אחד כולל 2 מעבדים, שכל מעבד הוא DUAL CORE ושרת אחר כולל 2 מעבדים, שכל מעבד הוא QUAD CORE ניסיתי להפעיל כמה חלונות של אורתוס, וזה לא עזר, לא הצלחתי להגיע בכל הליבות ב-100%
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח אותו. איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו! שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר. שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך הצעה למעבד + לוח אם עד 900 שקל בערך עדיף עם תמיכה בDDR2 מה עדיף? AMD או INTEL? אשמח למפרטים והצעות תודה רבה דוגמא למפרט שמצאתי, תגידו אם שווה מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB ב570 + לוח אם למעבדי אינטל ?ASROCK? - ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII ב370 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 סה"כ 940 שקל
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות בורד חדש Asus P4P800 Deluxe כבר החלטתי אז בבקשה אל תציעו לי הצעות כי יש לי אותו במחיר ממש נמוך... אז השאלה שלי היא - יש לי עכשיו בורד Asus P4S533-VM עכשיו ה- Bus speed של הלוח הזה הוא 533Mhz ואני לא בטוח שהמעבד שלי - Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz יתאים ללוח החדש שהוא 800Mhz?????
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הייתה ירידה די רצינית במחיר הזכרונות - לרמה של 400 ש"ח לג'יגה ו-210 לחצי ג'יגה. האם מישהו יודע מדוע הירידה במחיר? האם שווה לחכות עם שידרוג הזכרון עוד שבוע-שבועיים לירידה נוספת?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v8x/overview.htm תומך ב-SDRAM ?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !
-
- 17 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום נכנסתי לביוס ולמרבה הפלאתי כמעט ולא הבנתי כלום :-[ דר ראשון ניגש לבעיה המוזרה שלי הזיכרון שלי פועל בסטוק על CAS 2.5 והורדתי אותו ל 2 והכל היה טוב(דרך אגב זה על T1) אחר כך ראיתי שיש לי אפשרות להוריד את זה ל 1.5 אז הורדתי הכל עבד טוב עד שאני מפעיל את ה CPU-Z והוא מראה לי שאין כלום במקום שמראים את ה CAS מה אתם אומרים על זה? דרך אגב התוצאה שלי השתפרה מאוד בסופר פיי והיא עכשיו דקה ו 17 שניו בדיקת 1M עכשיו יש כמה דברים שאני זקוק שתגידו לי מה המשעמות שלהם ואם זה בסדר chipset clock mode synchronus-זה מה שיש לי asynchronous performance sdram ras to cas delay 3T sdram eas percharge time 3T sdram ras active time 7T המפרט שלי בחתימה ואני לא כל כך ב…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בימים הקרובים אשר ישמש בעיקר לגיימינג, הרצת מכונות וירטואליות וכמחשב בייתי. התוכנית המקורית שלי הייתה לקחת את ה-640 ב-544 ש"ח. היום ראיתי ש-RSM קיבלו סטוק של 720BE במחיר של 559 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לקחת את הסיכון עם ה-720BE בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית? או שעדיף ללכת עם ראש שקט על ה-640? האם הפרש הביצועים בינהם (במידה ובכלל קיים) עבור השימושים שלי מצדיק את הסיכון בירידה ל-X3? במידה ואכן מומלץ לקחת את הסיכון עם ה-720BE, האם הלוח GA-MA78LMT-US2H יאפשר את פתיחת הליבה הרביעית וביצוע OC? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבדיקות בסיסיות שערכתי ככל הנראה יש לי בעיה בכרטיס הזיכרון שגורם לקצר חשמלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463899.new#new) ולכן אני צריך להחליף את הסטיק (שווה לנסות, מקסימום יהיה לי מחשב עם פי 2 זיכרון). ע"פ CPUZ לוח האם הוא M3A78-EMH HDMI וחיפוש קצר באינטרנט העלה שהוא תומך בכרטיס מסוג DDR2 במהירויות שונות. מה שלא הצלחתי לראות זה האם הלוח תומך בכרטיסי CL6, CL5, משהו אחר או שזה כלל לא רלוונטי והוא תומך בכולם? האם בכלל יש לזה משמעות מבחינת מהירות העבודה? כלומר האם שווה להשקיע ב-CL6 לצורך העניין? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ? נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ? וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ? אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !! המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTO לוח אם של גיגביט ניפורס 512 DDR יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-