מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz
-
- 17 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן! לדוגמה יש את לוח האם הזה Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה... אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאור כמה בעיות שהתגלו במחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502998.0) התברר כי הלוח אם שלי עשה את שלו. המפרט: לוח אם MSI P965-NEO F (הלוח כאמור מת, אני מחפש משהו מקביל אליו) מעבד E6600 זיכרון 1GB DDR2 667MHz ספק 420W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250G 16MB SATA2 כ.מסך - GeForce 7600GS PCI-E אשמח לקבל הצעות ללוחות המתאימים למפרט זה, ודומים ללוח המקורי שלי (עם כ.קול+רשת מובנה כמובן), וסדר גודל של המחיר. מכירה של הלוח המקורי שלי, לא ממש מצאתי... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סתם שאלה. האם כדי להריץ OPTERON כפול ליבה צריך לוח מיוחד או שכל לוח עם תושבת 940 יודע לעשות את זה (אני יודע שהם צריכים להיות מהסדרה של 2xx) ? אם אני שם שני כאלו על לוח אם בעל שני מעבדים אני בעצם מקבל מערכת עם 4 מעבדים ? נו טוב, זה היה שתי שאלות...
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלוח הזה: http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=160-SB-E679-KR&family=Motherboard Family&series=Intel P67 Series Family&sw=5 יש לו 3xPCI-E x16/x8 ו- 2xPCIe x8. אז אם אני ישים שני כ.מסך מסוג GTX560TI על ה-PCIe X16/X8 הם יעבדו שניהם על x16 ? מה שאומר שכל הכוח מכל כרטיס ינוצל ולא כמו x8 שרק חצי מהכוח של הכרטיס מנוצל.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) מה ההבדל בין NFORCE3 ל NFORCE4? 2)האם יכול להיות 3 סלוטים לזיכרון 400MHz ושיהיו dual channel? והאם גם זה קשור איכשהוא ל- NFORCE3? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הזכרונות שלהם טובים? למישהו יש ניסיון איתם? פשוט הזכרון שלי נידפק(corsair 256 2100 R.I.P) ואני שוקל להחליף ל 2562700X2 של GEIL. ם למישהו יש ניסיון איתם אני אשמח לשמוע תגובות...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.
-
שלום לכולם אני קניתי מעבד עם מאוורר Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX Prescott כאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שבתחתית המאוורר מודבק חומר אפור כהה.. אני יודע שבדר"כ צריך להוריד מדבקה בתחתית המאוורר אבל כשניסיתי קצת להוריד אותה הגעתי למסקנה שזה לא מדבקה אלא ה Thermal Compound עצמו (זה היה חומר דביק ולא היה מתחתיו כלום מלבד המתכת) ולכן השארתי אותה. אני לא יודע אם זה היה הדבר הנכון או לא אבל כרגע תוך 15 דקות המעבד שלי על 63 מעלות והמאוורר על 5300 RPM (בממוצע) אני לא צריך לציין שזה ממש לא נשמע טוב אם יש כאן מישהו שיש לו מושג על כמה מעלות אמור לעבוד ה Prescott או המלצות בנושא אני אשמח לשמוע. תודה 3xter
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לפני כשבועיים, בת'רד קודם עלתה שאלה בקשר ל-Intel Flex Memory. נתקלתי בזה במקרה היום ורציתי לברר האם התכונה מובנית או ברירה שיצרני הלוח צריכים לממש. גם בלוח שלי, GA-945P-S3, וגם על פי ה-manual של Asrock ConRoeXFire למשל לא ניתן לבצע זאת. בלוח שלי הם כותבים שניתן לשים רק 2 או 4 סטיקים. בלוח של Asrock כתוב: If only one memory module or three memory modules are installed in the DDRII DIMM slots on this motherboard, it is unable to activate the Dual Channel Memory Technology. אשמח לקבל עוד מידע
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם ASUS AV7333 עם מעבד AMD 1700XP וזיכרון של סמסונג 256 MB - המחשב כבר לא מסוגל לקרוא לי משחקים חדשים והוא נתקע איןסוף!!!! אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש למחשב - כנראה של 512 MB. כך שבסופו של דבר יהיה לי במחשב 768 MB - זה אפשרי לא? (כל הכרטיסים ביחד) אז אני מבקש המלצה לכרטיס טוב, חזק ואמין. נ.ד - אני לא מבצע OC במחשב. הוא למטרות משחקים פלוס עבודות בלבד. תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים ....? 1. G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 2. GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Channel הבדל מחיר לא משמעותי. מתוכנן OC ....
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אחרי עידכון ביוס ללוח של GIGABYTE מדגם P35C-DS3R, צריך לאפס את ההגדרות עם הג'אמפר שעל הלוח ...? (או בכל דרך אחרת...) ?
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v8x/overview.htm תומך ב-SDRAM ?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת לUSA ואני צריך זכרון ככה שהבעיה היחידה שנשארה לי היא מה לקנות מה שיש לי כרגע זה 2100 256MB אז ככה הבעיה היא מה לעשות האם אפשר להוסיף 512 MB למה שיש כיום??? או שאני קונה 512 וזה יעבוד לבד?? זה הזכרון שנראה לי מה דעתכם הלוח שלי הוא ASUS P4B533 512MB DDR PC-3200 400MHz SAMSUNG במחיר של 70$
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד: לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה? מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה? תודה לכם!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות כאשר הראשונה יקרה ב-70 ש"ח 1 לוח אם GA-G31M-ES2L מעבד E5300 2.6GHz 2 לוח אם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon II X2 240 מה עדיף? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות). השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-