מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ? נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ? וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ? אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !! המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTO לוח אם של גיגביט ניפורס 512 DDR יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
משהו שלא ראינו עד כה ועבודת מחקר יפה של סטיב:
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום איזה לוח שווה קנייה ה- ASUS A8N-SLI Premium או ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית יותר טובה עם !!ביצועים!! (הורדת חום המעבד) יותר טובים? הArctic-Cooling MX-1 Thermal Compound(ניתן להשיג כרגע רק בזיגזג) או הArcticSilver 5(ניתן להשיג בפנדה ובנעה מחשבים) מה ההבדל בינהם? ואיזה כדאי לקחת גם מבחינת כמות(גרם)? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם של GIGA BYTE GA-8SG667 תומך ב-AGP8X ובזכרונות DDR400 לא רשמית אני הולך לקנות את הלוח הזה מפנדה ואני רוצה לקנות זכרון DDR400 מתאים אבל אני לא יודע איזה כי יש כאלה שלא תומכים זה הלינק של הדגם http://www.giga-byte.com/products/8sg667.htm וזה לינק לכל סוגי הזכרונות שהלוח הזה תומך http://www.giga-byte.com/support/support_ddr400_8sg667.htm ומתוך כל סוגי הזכרונות שם, אני צריך לבחור דגם של זכרון שיש אותו בפנדה ואני לא יודע איזה יש בפנדה... עקרונית אני מעדיף את ה-CORSAIR אבל כל דגם יתקבל בברכה כל עוד הוא יעבוד ותודה !
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
השימוש מחשב HTPC עם קצת שימושים נוספים (ללא משחקים כבדים) שקט - ושיתחמם כמה שפחות כרטיס HD משולב יעבוד עם 5200 ב OC קל זכרון 4GB והאם יש כרטיס אחר שתמליצו שלא יעבור את המחיר של השניים הללו (להוזיל תמיד טוב...) תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ייתכן שאחרי ירידת המחירים של אינטל ויציאת e4400 לשוק הוא יהיה המעבד המושלם מבחינתי...משאיר אופציית oc פתוחה (אני מעוניין אולי בoc קטן) ונותן ביצועים טובים מה4800+ ויעלה כמוהו... בקיצור, אני מעוניין בלוח שיתאים אליו, יהיה בסדר לoc (ממש לא משהו רצחני...גם כמובן שלא אקנה זכרונות 800),ויתאים לצרכים שלי שהם משחקים ועיצוב גרפי (3dsmax). המערכת שלי תיהיה: e4400 (כך נראה כרגע) 8800gts 320mb זכרונות 1 ג'יגה (חודש אחר כך הוסיף עוד אחד) של g.skill 667mhz liberty 400w 6a21
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין להחליף את הכרטיס זיכרון שלי ליותר מהיר. יש לי עכשיו 512 אני רוצה 1GB. איך אני יודע אם הכרטיס שאני רוצה לקנות יתאים ללוח אם? תודה!
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עכשיו אני מאוד מעוניין לקנות לוח אם טוב ושיחזיק לפחות ארבע שנים. מה שאני צריך על הלוח זה (לוח אם לפנטיום): שיתמוך ב 3.06GHz ומעלה (למרות שאני יקנה מעבד 2.4GHz ,אבל אני מתכנן שידרוג בעתיד) Dual-Channel DDR400 Memory או שאתם מציעים אחרת? 6 PCI ועוד דברים טובים שיתנו לי ביצועים טובים למשך זמן אני לא מתכנן OC
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....
-
היי מה המצב...הלך לי הלוח אם במחשב והחלטתי לשדרג אותו-קניתי חדש.(מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) בכל מקרה את הישן אני רוצה לתת לבן דוד שלי-להחליף לוח ולשים את החלקים הישנים מהמחשב שלי.... יש לו לוח לא מתאים (Gigabyte GA-945GZM-S2)...על מה אתם ממליצים?אלה החלקים שמהם אני אצטרך לקמבן מחשב חדש ספק- יש לו 485W , מארז מהמחשב הישן שלי-מעבד Q6600 יש לי 4GB DDR2 (הבנתי ש4 גיגה היום של DDR3 עולים איזה 120 שקל אז זה בקטנה לא משנה לי DDR2 או 3 לדעתי) כרטיס מסך 8800GT מה שאני צריך זה לוח -עדיף לי מזאפ לדעתי משהו שיתמוך בחומרה הזאת כמו שצריך...עדיף שגם יהיה כרטיס מסך ON BOARD אבל לא חובה... תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הלוחות החדשים שGB הוציאו? יש 4 עם שמות דומים: P35-DS3, P35-DS3P, P35-DS3R, P35C-DS3R. אני יודע שהאחרון © תומך גם ב-DDR3 בניגוד לאחרים. R קשור לגשר הצפוני? קצת פירוט יעזור. בנוסף איזה מהם מומלץ? תחילה חשבתי לרכוש את ה-DS3 הישן (מבוסס 965), ועכשיו חשבתי לקנות את המקביל מסדרה 3, רק שכל הדגמים בילבלו קצת. ה-DS3 עולה בסביבות 730 וה-DS3R כ-100 שקל יותר.
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=85 <--- הפרטים של המחשב שלי מפורטים בצד מה אתם אומרים? כדאי? האם 1 ג'יגה זכרון (ואני לא אוכל לשדרג אותו מאחר ותפסתי את כל הסלוטים לRAM) מספיק למעבד כפול ליבה? והספק שלי יספיק?! (400W ATX (ג'נרי))
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX ASUS M4N82 DELUXE ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מבין שתי ערכות השבבים של אינטל: P31 ו- P35: מי יותר טובה? מה לוח האם המומלץ לכל אחת מערכות השבבים הללו? (אבקש שתתייחסו לשתי הגדרות של מומלץ: (א) מקסימום ביצועים בתמורה למינימום כסף, (ב) מקסימום ביצועים ב- 600 ש"ח גג)
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן! לדוגמה יש את לוח האם הזה Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה... אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כרטיס מסך מובנה כבר קיים. כרטיס קול מובנה גם כן קיים. כרטיס רשת מובנה בטח שקיים. אבל מעבד מובנה/זכרון מובנה/דיסק קשיח מובנה לא קיים! זה נכון? או שאני לא מעודכן? ואם לא אז למה לא מייצרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי חברים, Asrock G31M-S (תקןMicroATX ) http://tinyurl.com/dzohak ערכת שבבים: G31 + ICH7 כרטיס גראפי מובנה: GMA 3100 זיכרון: שני מודולים מסוג DDR2, מהירות מקס' 1066Mhz, נפח מקס' 8GB SATA: ארבע יציאות פאנל אחורי: חיבור סריאלי, חיבור VGA, סאונד 6 ערוצים מחיר: 250 עד 300 ש"ח קיבלתי אותו מתנה, לשימוש עם E5200, יש לי 2 שאלות: מה החסרונות של הלוח, והאם ניתן להשתמש איתו ב RAID [0,1,0+1,1+0] מה להוסיף לשני הרכיבים הללו על מנת לעשות את הצירוף טוב יותר (וגם לבצע OC בינוני שיחזיק מעמד לשנתיים) ? המחשב ישמש לשימושי גלישה, ומשחקי אונליין (לא משהו כבד במיוחד). עדיף בתקציב של לא יותר מ900 ש"ח (חריגה מקסימלית של 150 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי שאלה דומה בתוך דיון בפורום מפרטים אבל חשבתי אולי להעלות אותה כאן כי פה הדגש בין השאר הוא על לוחות אם. אני מחפש לוח אם במחיר המינימילי שמסוגל לספק תאימות ל - SATA3 וכ.מסך מובנה. אשמח לסיוע. (AMD או אינטל) תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4400 ו לוח אמ S55-S3 ושחקתי יותר מדי עם המעבד , ויצא פין אחד והוא נתקע בתושב בלוח אמ של המעבד. ואני לא יכול להוציא אותו מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-