עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הצצתי אצל היבואן שלי היה שם מעבד 940 אופטרון 1.4 0.13 האמר ! הוא בעל מגה קש' זיכרון מטמון באס 800 MHZ מחזורי שעון או מהירות שעון ( מעבד ) - 1.4 GHZ .. תומך ב 64 ביט השאלה אם זה שווה את המחיר של ה 1000 ש"ח וסתם חוות דעת עליו מה ההבדל בינו לבין האתלון 64 939 למשל ...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by saarxee,

בנוסף לכרטיס המסך, יחובר כרטיס טלוויזיה ללוח האם, כנראה לחיבור PCI רגיל.. בנוגע ללוח MSI H77MA-G43, כרטיס הטלוויזיה יוכל להתחבר לאפיק PCI-E השני? במידה ולא, מה בנוגע ללוח GIGABYTE H77M-D3H? תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. בוקר שבת טוב לכולם בהמשך לדיון הנ"ל שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549167.10 התחלתי לעבור עכשיו אחד אחד על כל הרכיבים ותאימות וכ'ו. דבר ראשון שקפץ לי לעין זה המחסור בחיבורי SATA על הלוח - רשום שיש 6 אבל מסקירה קצרה מצאתי שישנם רק 4 בכל אופן אני עובד עם כרטיס קוואדרו 2000 וחשובה לי המהירות . אני צריך לוח(אולי זה שבחרתי יתאים) שיוכל לעבוד עם הכרטיס הזה , עם מעבד 3770 ועם 32 גיגה זיכרון . דבר נוסף שחשוב הוא שיהיו הרבה חיבורי SATA- במחשב הנוכחי יש לי קרוב ל 6 כוננים + 2 אופטיים שמחוברים קבוע. OC לא מתוכנן . תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by shlomishlomi,

מתי יוצאים לוחות P45??

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  5. אני רוצה להחליף מחשב כבר כמה חודשים. המחשב שלי מריץ משחקים ממש זבל וכבר נמאס לי! אני מת כבר לקנות מחשב וחוות מהירות וגראפיקה שלא יכלתי לחוות עם המחשב הנוכחי (128*2 SDRAM). תכננתי לקנות מחשב אפילו ביום ראשון הקרוב, אבל הבעייה היא שאני לא יודע אם לקנות AMD 3000/3200 או INTEL 2.66 DUAL. אני לא מתכנן לעשות OC בכלל.. חלק אומרים שעדיף INTEL אפילו בלי OC כי בעתיד יהיו לי ביצועים טובים. וחלק אומרים שאם לא עושים OC אז AMD עדיף על אינטל. עכשיו שמעתי שבקרוב מגיעים מעבדים חדשים אשר יורידו את המחירים של כל המעבדים הנוכחיים וגם יקבעו חד וחלק אם לקחת את AMD או את INTEL. אבל אני לא יודע כמה המעבדים האלו יעלו (אם זה בתקציב שלי של AMD 3200 וINTEL DUAL), ואני גם לא יודע בכמה כסף המעבדים הנ…

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by tobul,

היי מה המצב...הלך לי הלוח אם במחשב והחלטתי לשדרג אותו-קניתי חדש.(מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) בכל מקרה את הישן אני רוצה לתת לבן דוד שלי-להחליף לוח ולשים את החלקים הישנים מהמחשב שלי.... יש לו לוח לא מתאים (Gigabyte GA-945GZM-S2)...על מה אתם ממליצים?אלה החלקים שמהם אני אצטרך לקמבן מחשב חדש ספק- יש לו 485W , מארז מהמחשב הישן שלי-מעבד Q6600 יש לי 4GB DDR2 (הבנתי ש4 גיגה היום של DDR3 עולים איזה 120 שקל אז זה בקטנה לא משנה לי DDR2 או 3 לדעתי) כרטיס מסך 8800GT מה שאני צריך זה לוח -עדיף לי מזאפ לדעתי משהו שיתמוך בחומרה הזאת כמו שצריך...עדיף שגם יהיה כרטיס מסך ON BOARD אבל לא חובה... תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

??

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by OpenCan,

יש לי מחשב מלפני כמה שנים שכבר לא מספק אותי. המעבד הוא Intel Pentium 4 1800Mhz. אני רוצה עכשיו לשדרג ללוח אם חדש (כי שלי לא תומך בDDR וכללית הוא דפוק) וזכרונות. השאלה שלי היא, על איזה לוח אם אתם יכולים לוח אם אתם יכולים להמליץ לי עם הדברים הבאים: -תומך בDDR....לפחות 3 כניסות של זיכרון -כרטיס קול סביר על הלוח -בעל מאיץ גרפי כמה שיותר טוב על הלוח (זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות כרטיס נפרד, ונחשו מה, הGeForce 2 MX 100/200 64 MB SDRAM כבר לא מספק משהו) -הכי זול שיש (אבל אמין) ביחד עם זה, כנראה אני אצטרך מארז חדש... אז אם יש משהו באמת פשוט, בלי אורות ודברים אתם יכולים להמליץ? באותה הזדמנות חגיגית אני גם אצטרך זיכרונות חדשים. אני מחפש 512 DDR, שיתאימו להכל, מהירות 400 (או מה שזה …

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Falcon4g3,

מה יותר עדיף מבחינת ביצועים: AMD::ABIT::NF7/nforce2 FSB400 DUAL-DDR400 SOUND LAN או: AMD::GIGABYTE::GA-7N400L/ nForce2 Ultra400 chipset DUAL-DDR400 SOUND LAN ? מה זה ה-Ultra שמופיע לפני ה-FBS בלוח Gigabyte וכמה זה תורם לביצועים? ההפרש במחיר הוא שה-Gigabyte יקר יותר ב-11 שקלים מה-ABit. איזה לוח יותר עדיף?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Access Denied,

רציתי לדעת אם משהו יודע מתי המעבד הזה יגיע לארץ ובכמה הוא ימכר??? והאם בכלל שווה לחכות לו או שאולי לקנות מחשב עכשיו של אינטל..?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by aviram20,

היי חברס.. שמתי לה שבזמן האחרון יש הרבה מאוד התלבטויות בין הQ המפורסם לבין הCI7 החדש.. מצד אחד הQ בא עם מטמון גדול יותר והלוח שהוא מצריך זול מאוד (יחסית) מצד שני יש את CI7 שהוא מצריך לוח יקר יותר(פי 3 ממחיר לוח נורמלי) אבל מבטיח ביצועים יותר טובים.. האם יותר כדאי להשקיע את ההפרש בדברים אחרים? (כרטיס מסך לדוגמא) בישביל לקבל ביצועים עדיפים? מטרת התראד: מי באמת חייב את CI7 ? ומי יכול ''להיתפשר'' על הQ האגדי ? מי מהם טוב יותר ביכולות הOC ? מי מהם כדאי למשחקים? אני את ההחלטה שלי עשיתי , והכלתי על ה775 האהובה.. מחשבות? הערות ? טענות? מה אתם חושבים? הכל פה!! אני מקווה שהדיון הזה יתן מענה לחברה שמתלבטים בין השניים. בלי ספאם בבקשה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by avivlevy,

האם מעבדי FX הם מיוחדים למשחקים? ומה עדיף FX או כפול ליבה?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. GA-K8NE Rev 2.x http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1958&ProductName=GA-K8NE VS GA-K8N51GMF http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1950&ModelName=GA-K8N51GMF איזה מהם הכי טוב (עזבו את הAM2 אין ל צורך בו)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. כותר - תודה לכם, פשוט המחשב שלי מלווה בהרבה קראשים בזמן האחרון באמצע משחקים כמו קריסיס 2, AC2, AC1 וכד'.. המעבד שלי - AMD P2 X3 720BE @3.6GHZ - 55C הזכרונות שלי - OCZ Platinum 2x2GB 1066 CL 5-5-5-18 @ 800 CL 5-5-5-15 - הורדתי את הביצועים כי חשבתי שזה אי תאימות בין המעבד לזכרונות בהתחלה כי הכל התחיל כשהחלפתי את הזכרונות, אבל ככל שהורדתי את הביצועים שלהם כך ירדה התדירות, אבל כשיש קראש, אז נשמש שהמאוורר של הכרטיס מסך מתחרע, כאילו הוא חם.. הכרטיס מסך שלי - Sapphire HD6870 1GB

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  15. המערכת הנוכחית כוללת : מעבד : E6420 לוח : GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות : GEIL 2GB DDR2 800MHz CL4 אני רוצה לשדרג את המעבד במינימום מאמץ. אפשרות אחת היא E8400 שהלוח עדיין יתמוך בו ולא יצריך החלפה של שום דבר אחר. חשבתי גם על צעבר ל- I5 אבל אצטרך להחליף את הלוח. האם יש אפשרות ללוח שיתמוך גם ב- DDR2 או שבכל מקרה מדובר בקומבו של מעבד+לוח+זכרונות ? אם אין ברירה מה הקומבינציה הכי זולה שמומלצת ? ****************************** עריכה - מה ההבדל בביצועים שכל אופציה תתן ביחס למעבד הנוכחי ? תודה. ברק.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. חברים יקרים, אני מחזיק מחשב לנובו E530 חדש עם 2 סלוטים של זכרון קיבלתי את המחשב עם כרטיס זכרון אחד של 4GB והסלוט השני נותר פנוי. אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב. לימדו אותי שמערכת חלונות 7 64 ביט תומכת למעשה בכמות בלתי מוגבלת של זכרון (בניגוד לחלונות 32 שתומכת רק עד 4GB ולכן אין טעם לקנות זכרון נוסף מעבר ל4GB עבור מערכת זו) האם זה נכון? בכל מקרה, כשהצצתי בתוכנת התחזוקה של המחשב ראיתי שלמעשה, למרות שהסלוט השני תומך ב8GB, אין טעם לקנות זכרון יותר חזק מ4GB בגלל שהמערכת לא תתמוך בו (ראו צילום מסך מצורף). ואני שואל אתכם: הרי מערכת ההפעלה שלי היא 64 ביט אז למה קיבלתי הודעה כזו מתוכנת התחזוקה? ??? מצד אחד בניתי על זה שהמחשב יעבוד עם 12GB לפחות (ובגלל זה התקנתי מערכת 64 ביט כי א…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by nilrem3,

היי חברים, Asrock G31M-S (תקןMicroATX ) http://tinyurl.com/dzohak ערכת שבבים: G31 + ICH7 כרטיס גראפי מובנה: GMA 3100 זיכרון: שני מודולים מסוג DDR2, מהירות מקס' 1066Mhz, נפח מקס' 8GB SATA: ארבע יציאות פאנל אחורי: חיבור סריאלי, חיבור VGA, סאונד 6 ערוצים מחיר: 250 עד 300 ש"ח קיבלתי אותו מתנה, לשימוש עם E5200, יש לי 2 שאלות: מה החסרונות של הלוח, והאם ניתן להשתמש איתו ב RAID [0,1,0+1,1+0] מה להוסיף לשני הרכיבים הללו על מנת לעשות את הצירוף טוב יותר (וגם לבצע OC בינוני שיחזיק מעמד לשנתיים) ? המחשב ישמש לשימושי גלישה, ומשחקי אונליין (לא משהו כבד במיוחד). עדיף בתקציב של לא יותר מ900 ש"ח (חריגה מקסימלית של 150 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  18. שלום רב, הינני מתלבט בין 2 הצ'יפסטים. חוץ מההבדלים בינהם במקומות התושבות של הכרטיסי מסך והזכרונות ובהרצה בX48 של CF בכ-x16 ו-x16, וב-P45 בכ-x8 ו-8x האם יש עוד הבדלים בין הצ'יפסטים? ואגב, איזה צ'יפסט הינו יותר חדש? תודה מראש לעזורים. : )

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by DrecK,

קניתי זכרונות 667 מגה הרץ. בביוס זה מראה שהזכרונות הם 266mhrz (ddr2 533mhrz)w וב cpu-z ו sandra 2007 זה מראה משהו אחר

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by bendan7,

אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון טוב בטווח המחירים 300-450 שקל

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  21. היי, הזמנתי היום מעבד, וכשקיבלתי את הקבלה עם המפרט, שמתי-לב שה-MHZ שונה ממה שהיה מוצג באתר. זה מה שהזמנתי והיה כתוב באתר: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX ¤570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 וזה מה שהיה רשום בהזמנה: Intel Core 2 Duo Processor E7200 2.53GHz 800MHz 3MB LGA775 BOX האם הם טעו בהזמנה..?!! משום מה רשום לי 800MHZ במקום 1066MHZ, אני צודק או שאני טועה? חייב תשובה בהקדם! תודה. ערוך/הסר הודעה

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by go_go,

http://www.xtremeresources.com/forums/showthread.php?t=36405

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  23. נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך . השאלות שלי הם כאלו : א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ? ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעיל משחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ? תודה .

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  24. בזמנו הלוח האם המומלץ והפופלרי היה ASUS M2NPV-VM . אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד AMD ATHLON 64 X2 ורציתי לדעת האם מאז הלוח אם הזה יצאו לוחות אם מובנים טובים יותר עם טווח מחיר זהה?<עד 500 ש"ח פחות או יותר.>

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לזיכרון RAM ולזיכרון Level2 של המעבד. כפי שידוע לי, הזיכרון המטמון במעבד בא לקצר את פעולת המעבד בלקיחת נתונים מהראם, ולכן הנתונים משוכפלים לזיכרון המטמון. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: יש יישומים שתופסים כמה מגה ב RAM ואם הם משוכפלים ל - L2 (שהוא למשל, 512K),איך בדיוק כל המידע עובר עליו אם זה Over? או שבכלל אני מבלבל בין ימין לשמאל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים