מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
במבט חטוף על המפרטים המולצים על ידי האתר אתם מליצים על לוחות ומעבדי AMD, השאלה שנשאלת עתה היא כיצד עושים הקבלה בין : המעבדים של אינטל הנתמחים בלוחות הHD החדשים שאמורים לנצל את תדר הזיכרון הגבוהה לבין המעבדים והלוחות של AMD לדוגמא: אם בתקציב שלי היתי קונה פנטיום 4 2.8 על לוח HD ו512 מגה זיכרון 400 DDR 1. מה מקביל לו מבחינת מעבדי ולוחות שמציעה חברת AMD ו ABIT לדוגמא ? 2. מהו המפתח להשוואה (מבחני בנצמרק לדוגמא) או פרסומים באתרים שעורכים בנקמרק (אולי אפילו פה או ב CNET אם משהו נתקל). 3. ולהפך לדוגמא מעבדי BARTON 2800 למה הם מקבילים מבחימת מעבדי INTEL הנתמכים בזיכרון 400 DDR על לוחות HD ? בתודה מראש, קובי
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמן איך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוס כי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ ??
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. עם ריבוי האפשרויות של מעבדים לוחות אם וזכרונות שונים, האם יש אתר שבו אני אוכל להכניס לו משתנים שונים או דגמים שונים והוא יבדוק לי התאמה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, הינני מתלבט בין 2 הצ'יפסטים. חוץ מההבדלים בינהם במקומות התושבות של הכרטיסי מסך והזכרונות ובהרצה בX48 של CF בכ-x16 ו-x16, וב-P45 בכ-x8 ו-8x האם יש עוד הבדלים בין הצ'יפסטים? ואגב, איזה צ'יפסט הינו יותר חדש? תודה מראש לעזורים. : )
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה בכל פעם שאני פותח את המחשב בהתחלה. מה היא אומרת? בלוח GA-7DXC
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לכל בעלי לוחות Gigabyte durable אלה עם הקבלים מסוג solid state שמכילים את האות D בשם הלוח שימו לב. החברה עורכת תחרות בה צריך לשלוח צילום של המחשב עם לוח מהרשימה (ראו בקישור) http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-2.html בין הזוכים יוגרלו פרסים נאים מאוד (מאוד) של Gigabyte כמובן. דוגמאות כאן: http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-4.html אני מניח שהמחשב של ssR יכול לזכות אם רק יהיה לו לוח מתאים (אני אשאר עם ה AMD שלי בינתיים . . .)
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם, בימים אלה אני מרכיב מפרט של מחשב חדש לחלוטין, בתקציב של עד כ-6,000 ש"ח (פרסמתי הודעה מתאימה בפורום מפרטים). אחד הדברים שאני רוצה לדעת עליהם יותר פרטים, הוא נושא הזכרון. בהתחלה חשבתי ללכת על 1GB זכרון (2 כפול 512) במהירות של 800Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E. לאחר מספר התייעצויות הבנתי שככל הנראה עדיף לי ללכת בכיוון אחר והוא הכיוון של 2GB זכרון (2 כפול 1024) במהירות של 667Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E. המחירים בסה"כ דומים (100 ש"ח פלוס/מינוס אם אני לא טועה) ועכשיו השאלה היא מן הסתם - מה עדיף ? באופן כללי המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אבל לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תראו בניתי מפרט בKSP, עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד הזה, אני חושב שהוא יותר מידי בשביל גיימינג, במידה ואני יורד ל3 ליבות AMD PHENOM 720 אני יכול לעלות במסך ל21.5 אינטש (2233SW), ובכרטיס לVAPOR-X.. מה אתם אומרים? יהיה הפרש ביצועים משמעותי? המחשב הוא לטווח ארוך. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמנו הלוח האם המומלץ והפופלרי היה ASUS M2NPV-VM . אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד AMD ATHLON 64 X2 ורציתי לדעת האם מאז הלוח אם הזה יצאו לוחות אם מובנים טובים יותר עם טווח מחיר זהה?<עד 500 ש"ח פחות או יותר.>
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם למשל עושים לe2180 אוברקלוק לתדר של e7200 (לדוגמא, אני לא מתכוון למעבד הזה ספציפית..) אז ה2180 יהיה שווה בביצועיו ל7200? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש וזה המעבד,הלוח והזכרונות שאני מעוניין לשים בו: INTEL I5 750 האם יש הבדל בינו לבין ה 760 מבחינת ביצועים? מבחינת מהירות שעון ההבדל זניח. זכרונות - KVR1333D3N9/2G קינגסטון 2*2GB האם הזכרונות הללו נחשבים לטובים? אין כמובן שום מטרה ל OC או משהו דומה רק עבודה משרדית כבדה,אינטרנט,אופיס ומשחקים פה ושם. שאלה נוספת , האם CEON וקינגסטון זה אותו יצרן? לוח אם - Gigabyte דגם GA-P55A-UD3 או Gigabyte דגם GA-P55-USB3 מי מביניהם עדיף? האם ששניהם יתנו ביצועים מספיק טובים לשימושים הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל... השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte 0,1,5,10... ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ? מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :] בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן. הערות\הארות ? נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לנו 4 סלוטים מוכרים pci e x 1 pci e x 4 pci e x 8 pci e x 16 את ההבדל בנהם אני יודע שאלתי היא מה זה PCI-E X 4 (IN X 8) הוא תומך בהתקנים רק של X4 או גם X 8 מה זה אומר ה IN X 8 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז ככה : ברצוני להרכיב מחשב תומך AMD והגישו לי מפרט של מעבד AMD הרשום לעיל + בחירה בין לוח אם של ASUS או של MSI. נכנסתי לאתר הבית של החברות ויש שני דגמים לכל פריט: ASUS ---> P4S800D http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01# <----P4S800D http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D-E%20Deluxe&langs=01 <----P4S800D-E Deluxe MSI---> PT880 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR&class=mb <---PT880 NEO-LSR http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-FSR&class=mb <---PT880 NEO-LSR האם מיש…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך... חשבתי לקחת את הלוח הנ"ל http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm מכיוון שאפשר לשים עליו גם כרטיס AGP וגם PCI EX חדש. רציתי לדעת איזה זכרונות ומעבד הולכים חזק עכשיו בשוק... במחיר של עד 3000 רק לזכרונות ולמעבד. ועוד שאלה יש לי על הדרך. אם על לוח כזה אני שם 2 כרטיסי מסך אז המחשב קורא מ2 הכרטיסים? הכוונה האם הוא מעבד דרך 2 הכרטיסים או שאני צריך לבחור אחד מהם? ואני לא הולך לעשות OC ! אז להתחשב בזה 10X
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כותרת, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2GB של זיכרון DDR2 800MHZ. האם כדאי לקחת זכרונות של חברת GEIL? או שעדיף לא להתקרב אליהם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איזה לוח M כדאי לשים במארז הזה Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 Core I5 750 סביבות ה 500 ש"ח, לוח איכותי שנותן תמורה למחיר שתומך בכל ההתקנים החדשים, ואם אין אחד כזה ב 500 ש"ח בערך, אז תכתבו מה כן משתלם לקנות בכל זאת.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי(זה בעצם יותר מחשב חדש כי את הרוב אני מחליף) בעיקרון מה שאני משאיר זה: כרטיס מסך GTX770 2GB OC של GIGABYTE ספק כוח SEASONIC 620W BRONZE וכונן קשיח(אבל מוסיף עוד אחד) אז אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון אני מעדיף את המעבדים של intel והשימושים שלי הם: משחקים, תכנות(גם בסביבת אנדרואיד אז יש את האימולטורים) וגם מכונות וירטואליות מדי פעם התקציב הוא בערך 3500 אפשר לחרוג, אבל לא יותר מדי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, איזה מהזכרונות עדיף? בעיקרון שמעתי הרבה המלצות על Twinmos אבל על OCZ לא כל כך שמעתי.... האם הם זכרונות טובים? תודה
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-