עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vourt,

היי, אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות, וזה כבר 4 שנים שאני איתם!, הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס, אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד, ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם. אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE?? איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ? איזה סוגי זיכרונות? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  2. 1. רציתי לדעת אם יש שינוי כלשהו אם משתמשים במעבד של AMD או של INTEL בכרטיס מסך של ATI, האם בגלל ש- ATI שייכת ל- AMD יש יתרון כלשהו ברכישת AMD לכרטיס ATI? 2. יש לי התלבטות קשה בין CORE I5 לבין PHENON II 965BE. בין מערכת של לוח אם, זיכרונות ומעבד של AMD יש הפרש של 500 ש"ח כלומר 20% פחות, אבל לפי בדיקות שונות, מצאתי שגם הביצועים נמוכים יותר ב- 20% משל CORE I5. ל- CORE I5 יש קירור יותר טוב, הוא חסכני בחשמל ואין לו גשר צפוני שמחבר בינו לבין כרטיס המסך. המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות עם כרטיס מסך HD5850. אז מהבחינה הזאת יותר משתלם לקנות את ה- I5 למרות שכואב קצת בכיס, אבל אפשר להסתדר עם הכאב בתמורה לכל כך הרבה דברים טובים. כאן נכנסת השאלה הראשונה שלי אם יש קשר ב…

3. Started by captaincaveman,

אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by Decktor,

שלום לכם כרגע קראתי בחדשות על זה שיש לVia בעיות תאימות עם הRadeon 9700 מה שמעניין אותי זה עד כמה הן חמורות ואם זה יפריע לי בשידרוג שאני מתכנן יש לי Gigabyte 7vtxh+ שמבוסס על KT266A

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  5. AMD העניקה דגמי Ryzen ניידים משופרים עבור המחשבים הניידים של השותפה החדשה שלה - אך לא בטוח שהם יעמדו בקצב של מעבדי ה-Ice Lake המקבילים מבית אינטל לכתבה

6. אינטל ערכה אתמול את יום הארכיטקטורה השנתי שלה וחשפה בפנינו שלל פיתוחים אשר יהפכו בקרוב למוצרים, בניהם גם ארכיטקטורת Alder Lake שתגיע למחשבים עוד השנה. כל הפרטים כאןלכתבה

7. שלום רב, הינני מתלבט בין 2 הצ'יפסטים. חוץ מההבדלים בינהם במקומות התושבות של הכרטיסי מסך והזכרונות ובהרצה בX48 של CF בכ-x16 ו-x16, וב-P45 בכ-x8 ו-8x האם יש עוד הבדלים בין הצ'יפסטים? ואגב, איזה צ'יפסט הינו יותר חדש? תודה מראש לעזורים. : )

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית: שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות ) יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו.. תודה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by bendan7,

אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון טוב בטווח המחירים 300-450 שקל

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  11. רציתי לדעת אם יש הבדל ביניהם או שהמיקרו עובד כמו הP45 הרגיל אני הולך להביא אותו היום בערב מאיזה בנאדם שמוכר הולך לעבוד עם Q9550 4G800 4870X2 הדגם הוא gigabyte ga-p45gcm-s2l מישהו מכיר?

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by eldada,

החלטתי לקנות המפרט הזה: הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON XP 2400 + FAN 999 ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 752 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 315 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 694 ש"ח CD AOPEN X 56 OEM 139 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח סה"כ 3,198 ש"ח אבל רציתי לשאול אם שווה לי לקנות את הלום אם הזה (של איפוקס) או לחכסוך 153 שקל (דבר שתמיד יבוצע בשימחה) ולקחת את הלוח הזה של לידטק:LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro , ולא אני לא עושה עושה איזה אוברקלוק רצחני אבל אולי אני יעשה משהו קטן, וגם הבנתי שהלוח של איפוקס פותח את המכפלה א…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  13. זה המפרט: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB עכשיו לקראת ויסטה, שכבר מופעלת אצלי, רציתי לשדרג את את הזיכרון ל-2 ג'יגה. האם משתלם לקנות היום ג'יגה של זיכרון DDRI 400? (זה הסטיק זיכרון היחיד שהלוח תומך) או שווה להחליף לו ולקנות זיכרון DDRII 667\800? (אם כן, איזה לוח אם מתאים ומומלץ) השאלה שלי היא מה יותר שווה, והאם אני אצטרך להחליף גם את המעבד? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by Pika007,

אחרי סדרת ה P5Q לאינטל שעשתה הרבה רעש בכל מקום, אסוס החליטו להפציץ גם בלוחות חדשים ל AMD http://event.asus.com/mb/140w/ תומכים בכל הפנומים, בעלי מערכות קירור שונות ומשונות, וטונות של פיצ'רים. כלול גם לוח ROG בשם Crosshair II Formula, בדומה למקסימוסים/ראמפאג' לאינטל. הרבה מהלוחות מבוססים על צ'יפסטים של NV, השאר על של AMD עצמם. שווה להעיף מבט לינקים מופיעים לכל לוח ששוחרר המפרט שלו.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  15. חיברתי אתמול זיכרון PC2100 שהיה לי בבית עם זיכרון PC3200 שכבר היה במחשב ה3200 הוא 512 וה2100 הוא 256 המחשב עבד חלק אבל היום בבוקר שהדלקתי את המחשב המסך לא ניפתח החלפתי את הכרטיס מסך לישן שהיה לי בבית וזה עבד יכול להיות שזה קשור לכרטיס זיכרון ששמתי? הכרטיס מסך הוא GIGABYTE RADEON 9550 128MB 64BIT

16. Started by NIR36,

חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by valorien,

לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by ExsTaZzi,

מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz 6MB 1333MHz BOX

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by domuzy,

ואם כבר AMD, אז איזה עדיף (למחשב חדש, למשחקים וסרטים, עם לוח אביט NF7-SL)? 590 ש"ח- AMD Athlon XP 2600+ BARTON Bulk+Cooler/Retail או 650ש"ח- AMD Athlon XP 2500+ BARTON MOBILE 45W FSB 266 1.45V Tray 0.13 512K cache Bulk או 514 ש"ח- AMD Athlon XP 2500+ BARTON Bulk+Cooler/Retail האם ההבדלים בין 2500 ל2600 משמעותיים? איזה יתפקד הכי טוב בצרכים האלה (וכסף הוא כן בעיה)

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Tal-T,

כותרת Asus P5KPL-CM Gigabyte GA-31 לא זוכר את השם המלא MSI ? יש G31 עם 4 סלוטים לזכרונות?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  22. וכמובן שזה לוח אם עם זכרון DDR2 עד 800 MHZ. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by Cyb3r,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 רק הכרטיס הגרפי לא נראה מושך במיוחד למישהו יש בכלל שימוש בשיט העצבני הזה? AtomChip 6.8GHz 1TB RAM 2TB HD Space :smile1: לא, עדיין לא קיים למי שלא טרח לקרוא את הכתבה מוואלה, חכו עד תחילת 2k6

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by RYaniv,

קניתי מחשב חדש (AMD 5600) עם 2 ג'יגה זכרון. בעקרון הוא היה אמור להגיע עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה כ"א, אבל בבית גיליתי שיש סטיק אחד של 2 ג'יגה. השאלה שלי היא אם ההבדל שיכול להיות בביצועים, אם בכלל, שווה את הטרחה של לחזור לחנות ולבקש להחליף בסטיקים (כן, זאת תהיה טרחה) או פשוט להסתפק במה שיש. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by puGs,

הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים