מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם צפויה ירידית מחירים למעבדים המרובעי ליבה של אינטל בחודשיים וחצי הקרובים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה מקל יותר על המחשב כשעובדים עם 60 טאבים פתוחים בגוגל כרום: המעבד או הזיכרון? יש לי מעבד 3220 וזכרון של 4GB DDR3 מה יעזור לי לגלוש בנוחות עם 60 טאבים פתוחים? אני חווה כרגע עומס מאד מאד כבד על המערכת (חלונות 7) תודה!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116004835424340-untitled.jpg מה זה כל מה שרשום פה ? יש לי על הלוח מסך כזה שרשום עליו מספרים לפעמים רשום לי 4.8 משהו כזה מה זה אומר בכלל המסך הזה ומה אומר לי כל מספר ? ??? עכשיו היה לי כמה תוכנות כמו ADIA שראיתי את המעלות שלי שם עכשיו הוא לא מראה לי למה ??????? ובכלל מה יש לי עוד על הלוח שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עוד חודש בערך ואני מתלבט איזה לקנות
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היום התעוררתי לשמועות עם בסיס חזק אינטל מכינה מעבד I5 עם 4 Cores/ 8Threads במהירות 4GHZ ההבדיל בין המעבד הזה דגם Intel Core i5-7640K למעבד I7 זה בתמיכה בAVX... כנראה מעבדי RYZEN הולכים לתת לאנטל תחרות אמיתית ? זה טוב לנו הצרכנים...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אינטל מתכננת להשיק את הקונרו התקציבי E4300 ופנטיום D 935 (למה?) בינואר 2007. E4300 יתומחר ב 163$ ו פנטיום D 935 ב 133$ לאלף יחידות E4300 יעבוד במהירות 1.80GHZ עם 2MB קאש ויתמוך ב .800MHZ FSB מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20060921A7034.html 163$ מטורף!
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
*נא לפנות לתגובה בסוף לעידכון אחרי 4 שנים ושידרוגים פה ושם אני רוצה לעבור למשהוא חזק יותר ע"י שדרוג לוח אם + מעבד בלבד (אני רוצה לנצל את כל מה שיש במחשב הישן) בעצם מחפש לוח אם + מעבד שיסחוב WINDOWS 7 ויריץ בקלות 1080P תקציב - 1000 שח זה מה יש לי היום ואני רוצה להחליף - לוח אם של ASUS A8N-VM CSM - http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=766&l1=3&l2=15&l3=210 מעבד - AMD ATHLON SOCKET 939 3200+ http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon/Pages/AMD-athlon-processor-model-numbers-feature-comparison.aspx וזה מה שיש ואני רוצה להשאיר מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM מודל ישן יותר מהקישור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_inf…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שמתי סלרון 2000 -400- על XP והמחשב זז לאט מאוד שהתווסף האימיול .. שמתי אותו על WIN 2000 היה גם חלש מאוד . שמתי אותו על WIN 98 SEC גם זז לאט שמתי אותו על WIN 98 והמעבד סוף סוף קם לתחיה עובד סביר עם אימיול וקאזה בניגוד לשאר מערכות ההפעלה שהוא כשל. שמתי XP על דורון "ספיט פייר" מהדור של הפנטיום 3 תחילת 4 והמחשב עבד פי 2 יותר טוב. בקיצור מעבד שלא היה ראוי לייצור בכלל בושה וחרפה כמו ה WIN ME .
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אם כן, מהי המגבלה (מהירות, נפח זכרון וכו')?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים האלה: Intel core I7 S1155 2600K Intel core I7 S1155 2600 נכנסתי קצת לראות את המפרט שלהם וראיתי שהם זהים פרט לזה שה- 2600K לא תומך ב- Trusted Execution Technology ועוד איזה משהו שנראה לי כזניח. הכל היה מסתדר לי לולא ה- 2600 היה יותר יקר. מה שקורה בפועל הוא שה- 2600K יותר יקר ואינו תומך בדברים שה- 2600 כן תומך. מה אני מפספס פה? מה זה Trusted Execution Technology ומי צריך את זה? ולמה ה- 2600K יותר יקר? עוד משהו… ראיתי ב- http://rsm.co.il/Category.aspx?catCode=2&ParentID=0&page=1 שיש להם: CORE I7 2600K 1155 6MB 6 מגה מטמון ב- SANDY BRIDGE i7? יש חיה כזאת? או שהם טעו? באתר של אינטל כתוב שלכל אחד מה- CORE I7 1155 יש 8 מגה קאש. מה לא הבנתי פה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהאסוס יותר טוב...אבל בשביל מישהו שצריך את המחשב לצרכים בתיים זה שווה את המאה שקל? ועוד שאלה שדי חשובה לי, הכרטיס קול בלוח תוצרת GB תומך ב5.1?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפי תכנת EVEREST, אלו נתוני המעבד: AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+. אז זה 1533 או 1800? וכן, מהו CPU ALIAS ? (במקרה שלי זה palomino).
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהחליף: מעבד לוח אם זכרון סה"כ תקציב לעניין 2100 ש"ח אני לא נוהג לשדרג לעיתים תכופות (פעם בשנתיים - שלוש ), האם לא כדאי לי לקנות 1 גיגה זיכרון ? האם כדאי לרדת במהירות הזיכרון בשביל לקנות 1 גיגה זיכרון במקום 512 מהיר יותר ? למשיב אודה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
העים ווינדוס XP 64 ביט עובד גם על מעבד אינטל 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איזה לוח אני צריך לקנות של AMD ? אני קונה מעבד A64 3000 זיכרון 512X2 וכרטיס מסך X800 XT אני צריך לוח אם טוב מאוד כדי שינצל את הכרטיס , איזה לוח לקנות ?(AMD)
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן ! איך ה Abit AW9D-Max? ואיך הוא בהשוואה ל Asus P5W-DH Delux מבחינת ביצועים? והאם אפשר בכלל למצוא אותו בארץ? תודה מראש , תום .
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין P5K, P5K-V, P5K WS, BILTZ FORMULA ודומיהם? יש פשוט המון מבחר ולא הצלחתי להבין מה בדיוק ההבדלים ביניהם. תוכלו לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-