עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמה עולה? של pqi רשום DDR-400 256MB PQI 0101-06D1 MDAD-322FA אז אני צריך אחד זהה לו... אני יודע שזה 256 מגה של pqi, ו400 מגה הרץ....אבל בזאפ יש c3 וc2.5... איך אני יודע מה אני צריך? יש לכם גם חנות אולי מומלצת לקנות ממנה? עכשיו עוד שאלה... אין לי לוח שעובד במהירות כפולה... אז אין לי זוג של מסילות... אלא שתי מסילות בלבד... זתומרת אין לי זוג מסילות ועוד זוג..... יש לי רק זוג אחד... אז אני שם לצידו של ה256 עוד 256 במסילה שקרובה אליו נכון? תודה מראש

2. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  3. חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה

4. יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?

5. לפני כשנתיים רכשתי מחשב מחברת אייבורי מחשבים ובמפרט אשר סוכם עליו היה כתוב שהציפסט של הלוח אם הוא : 915[glow=red,2,300]PL[/glow] הורדתי שלוש תוכנות המצביעות על כך שלוח האם הוא 915 P במקום PL ורציתי לדעת אם יש הבדל בינהם ואם כן מהו? התוכנות- PC WIZARD, CPU-Z ו 3D MARK 2006 אודה לכם על עזרתכם. ברצוני לציין שניסיוני עם החומרה החל רק בחודשים האחרונים. אולי ניצלו את חוסר הידע שלי, איני יודע. נ.ב האם יהיה ניתן לדרוש פיצוי על כך?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום קניתי מחשב חדש השבוע לאחים שלי בעת הקניה הציעו לי מעבד Athlon 64 processor 3500+ AMD אמרתי פ'סדר היה להם קודם Athlon 3000 וזה יהיה מבחינתם שידרוג קטן עכשיו בדקתי עם CPU-Z ומופיע לי AMD Sempron 4400 האם עבדו עלי/ תיחמנו אותי או שלא כי גם כתוב Athlon 64 processor 3500 צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת האם E6750 על 3GHZ יחזיק את רוב המשחקים החדשים של היום? כמו BIOSHOCK ו UT3 וכו' ?? עוד כמה שאלות: 1.האם הוא נחשב בגדר "הדרישות המומלצות" או "דרישות בסיסיות" למשחקים החדשים של היום? 2. יש הבדלים משמעותיים בין E6750 על 3GHZ לעומת אותו מעבד על 3.2GHZ במשחקים? - זה מורגש בכלל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by sean23,

מתכננן לעשות OC למעבד איזה זיכרון לבחור... Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 תוזה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Mendy,

שלום ושבוע טוב, הוצע לי בחנות מחשבים מעבד AMD (גירסת AM2 כמובן) מסדרת ה-OPTERON במחיר כמעט זהה למחירו של ATHLON. לפני שהוא הציע לי את ה-OPTERON הייתי כמעט סגור על בין 4000-4400 מדגמי ה-BRISBANE. ידוע לי שהוא מיועד להיות מעבד של שרת, אך זה לכאורה אומר שהוא חזק יותר. האם כדאי לי? האם כמשתמש בודד (לא סרבר) ארגיש בהבדל? האם צריכת החשמל הגבוהה שלו תעמיס על הספק? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by haimiko84,

שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by orzilca,

ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ ואני עובד עם Windows XP 64Bit Edition אני צריך להתקין איזה שהוא דרייבר של AMD למעבד ? או שהוא מנצל את היכולות המלאות שלו לבד ?.. אני לא זוכר אם צריך להתקין את הדרייבר גם על 64 ביט או רק על 32 ואם צריך אם מישהו יכול להביא לינק בבקשה.. תודה רבה, אור

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  12. שלום לכולם, אני לפני רכישה של החלקים הנ"ל למען אוברקלוק מסיבי (בערך 3.2+ למעבד) ומשודך ללוח זוג זכרונות 800MHZ GSKILL D9 והלוח הנ"ל. איך הלוח תחת אובקלוק די רציני מבחינת קירור טוב של הרכיבים ותפקוד תחת אובר והאם יש לו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר הזה של 850ש"ח בערך, כי לומר את האמת יש לי 3 לוחות אסוס בבית ושלושתם תותחים מכל הבחינות של אובר,אמינות וכו' אבל אם יש אלטרנטיבה טובה לגבי הלוח ולגבי המעבד אנא ציינו זאת. ושאלה נוספת היא האם כדאי לחכות לרבעון הראשון של 08 ולקנות את המעבדים החדשים שתומכים כבר 8 קש ומגיעים לאובר יותר גבוה (אנא התייחסו לזה שאני גם יצטרך לחכות לירידת מחירים קטנה כי אני רוצה מעבד דור חדש טוב ולא שכל שנה נשדרג). אודה לתגובות ולינקים.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by hedva,

האם יש הבדלים כאלה בין Intel Core 2 Duo E6750 לבין Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 כאשר הם מבצעים את אותה עבודה (שהיא בדרך כלל לא עבודה עם מאמץ גדול כמו גלישה באינטרנט או קריאת קובץ וורד?) אם אכן יש הבדלים בין המעבדים השונים, האם יש מעבד שנחשב עדיף ביחס תפוקה וצריכת חשמל?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by Transfer,

הוטל עלי להשמיש את המחשב הזה לגיסי p3 800mhz לוח של HP דגם VL 400 לא מצאתי באתר של HP מידע על כמות הזכרון שהלוח יכול להתמודד איתו מדובר בחיבור sd-ram לזכרונות... עכשיו מצאתי ממישהו זוג SDRAM 512Mb 133MHz CL3 ב 350 שקל ו 512 חדש עולה 270 (זXפ) (ויש לי עוד סטיק של 128mb 133mhz) מה אתם אומרים יהיה הכי כדאי לעשות? לדחוף 1GB (*מחיר סביר *משומש *לא יודע אם הלוח ינצל את זה) או סטיק 512 חדש ולהוסיף את ה 128 הקיים ? (*270 שקל *640MB)

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  15. Started by noamm,

מה עדיף לקנות שני זיכרונות של ‏1GB Samsung‎ או OCZ DDR2 PC2-5400 Value Pro Series Dual Channel

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  16. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  17. היי אנשים אני יודעת שזה מאוד בסיסי אבל לא מצאתי תשובה מה זה IEEE 1394 (האם בקר כלשהו או שאפילו בזה אני טועה) ומה החשיבות של הדבר.. בנוסף ראיתי (בהקשר זה אבל לא רק) את הצירוף N/A. האם משמעותו Not Available? ואם כן מה ההבדל בטבלת השוואה (של ייצרן) שבעמודה אחת מופיע הצרוף ועמודה אחת ריקה אם לא, מהוא ואם אנחנו כבר בנושא מושגים בסיסיים מה פרוש 1/0 - הבנתי מההקשר שזה כנראה חיבורים חיצוניים. האם אני צודקת, טועה. אולי ניתן להסביר לי עוד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המחשב שלי אחריי אוברקלוק ואין בעיה מבחינת עבודת מעבד אבל הזכרונות עם מתח של 1.8מגיעים לי ל 90 אחוז על ויסטה עם קיובס אז לפניי שאני מוסיף עוד 2 גיגה זה בסדר?

• 63 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by DesGenT,

i am looking for a good mother board for gaming, for intel processor please can someone sugest me a good mother board please write the name and why do you think it is good , i dont need links to shops thanks for helpers

• 58 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by hag911,

אני לא יודע עם לקנות... Asus blitz formula P35 או את הX38 maximus formula ????? ומה ההבדל בניהם, חוץ מהציפט

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ForresT,

אני מעוניין להעיף את הזכרונות שלי(2 סטיקים של 256),ולקנות גיגה. סטיק אחד כזה: DDR II 667Mhz 1 GB SAMSUNG זה יתאים ללוח האם שלי? Device Description North Bridge: nVIDIA nForce4 (CK8-04) תודה..

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by muli900,

אני רוצה לקנות 2GB זיכרון.. איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם הזה? http://img515.imageshack.us/my.php?image=70763565de6.jpg חחחחח הוא קצת ישן...

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by NaorYfrach,

יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by ssib,

היי אנשים ביולי כאשר סקרו באתר את ה- P35 ההשוואה נעשתה בין ג'גבייט ל- MSI כאשר האחרונה ניצחה (ם כי בנקודות מעטות) http://hwzone.co.il/reviews/p35_ddr2/18/ אז נכתב שאייבורי לא ייבאו את הלוח לארץ. מאז יצא לי לראות באיזו חנות לא מוכרת לוחות מבוססי P35 למכירה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?CatCode=47 וזה אומר כנראה שכן מפיצים ומוכרים אותם בארץ. האם שווה לחשוב עליהם במיוחד בהשוואה לג'יגבייט שמציאים פיצ'רים רבים על הלוחות ובמחירים נמוכים יחסית? ולא, כבר הבנתי מקריאה פה שללכת להרכיב מחשב שלם באייבורי תהה כנראה בחירה דיי גרועה...

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by yanivchik,

שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים