עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by valorien,

לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by deluxe,

יש לי לוח GA-EP45-DS3R. לאחרונה התקנתי SSD ואני מעוניין לשפר את ביצועיו. בדרך עלתה אפשרות של עדכון ביוס משום שטרם עשיתי זאת בלוח הנוכחי. רציתי לדעת איך אפשר לבצע את העדכון בצורה הבטוחה ביותר (המחשב ממש אחרי פרמוט), בלי שיגרם נזק למערכת ההפעלה ולמידע בכוננים? האם ההתקנה היא ע"י הפעלה פשוטה של קובץ התקנה? תודה רבה!

3. אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by nehmia,

איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%a7-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-arm-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%93%d7%93%d7%95/

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. אזת עם יציאתו של הבולדוזר והכרטיס מסך של NVIDIA והמשחקים החדשים שצפויים לצאת ולקרוע את המערכות החדשות... לא כדאי לחקות קצת ואז לקנות את המחשב, שכן המחירים ירדו בהשוואה להיום? אם הייתי קונה מחשב לפני כמה חודשים הייתי הולך על ATHLON מרובע ליבה. כרטיס מסך סביר ב500+ ש"ח ו 4GB RAM. ולוח אם פשוט ב 300 ש"ח. האם כדאי לחכות ולקבל משהו טוב משמעותית באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

8. שלום. ביצעתי הורדת מתח ידנית למעבד (2500K). הכל עבר בהצלחה. א-ב-ל, למרות הורדת המתח המשמעותית ביחד לברירת המחדל, שמתי לב לדבר מעניין: כאשר אני על הגדרות ברירת המחדל (ז"א, על AUTO), בזמן מנוחה המתח המגיע למעבד הוא 0.8V, והטמפרטורות נמוכות (32 מעלות). לעומת זאת, כאשר אני במצב הידני, ולמרות שבמצב זה המתח שהוגדר הוא נמוך (!) מהמתח שמנפיק מצב ה AUTO במאמץ, הרי שבזמן מנוחה המתח הידני עומד על 1.024 וואט. ולכן, גם הטמפרטורות יותר גבוהות - 35 מעלות. די מוזר לי כל הסיפור, ובמיוחד מכיוון שזה די הופך את ה underVolting למיותר-משהו (: [אציין שתכונת ה C1E פעילה]

9. חשבתי על אחד מהלוחות של אלבטרון - אבל אין לי מושג לגבי היציבות והאמינות שלהם. יש כמובן את הלוחות של גיגהבייט ואביט, אבל עם אביט דיי "אכלתי קש" בפעם האחרונה שקניתי לוח (גם תואם AMD) שלהם. הייתי צריך לעשות RMA אל היצרן, וכשקיבלתי לוח חדש (לא בדיוק חדש גם) - גם הוא היה תקול. אגב, נאלצתי לעשות RMA בגלל קבלים שהתנפחו והתפוצצו. בקיצור, על מה אתם ממליצים? בעיקר מבחינת אמינות וביצועים. אני מדבר על מחיר בסביבות 400 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך אונבורד, וגם כרטיס קול לא חובה (אלא אם כן זה מימוש של SOUNDSTORM שהוא לא AC97) אשמח להמלצות ותובנות! תודה!

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by YoShow,

שלום האם מעבדים כפולי ליבה ידרשו כדרישות מומלצות להפעלת משחקים נגיד בעוד שנתיים? כלומר האם כפולי ליבה בכלל משפיעים על איכות של משחקי מחשב או רק מועילים להפעלה של כמה יישומים בו זמנית? הם די יקרים ואם הם לא משפיעים על ביצועים של משחקים, אז לי אין צורך בהם והם סתם מגדילים את מחיר המחשב באיזה אלפיים שקל.

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  11. לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. Started by God4U2,

אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  13. השחקנית הטאיוואנית מחזקת את ההיצע שלה בקטגוריה הניידת הצומחת עם מתחרה משמעותי ל-Razer Blade זו משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא את מחשבי הניידים של Gigabyte בשוק הישראלי, למרות הפופולריות הבלתי מבוטלת שלה בתחומי החומרה האחרים שבהם נוכחותה וותיקה יותר – ונייד ה-Aero 14 החדש שאותו היא הציגה לאחרונה נותן לנו סיבה נוספת וטובה מאוד לקוות שהמצב הזה ישתנה בהקדם. הדגם החדש של היצרנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' וברזולוציה סבירה של 2,560×1,440 פיקסלים, שבבים H מרובעי ליבות מדור ה-Skylake, כרטיס גראפי מדגם GeFroce GTX 965M או מדגם GeForce GTX 970M, זכרון DDR4 בנפח של עד 32GB ושני חיבורי M.2 עבור מגוון מערכי אחסון זריזים – כל אלו בתוספת סוללה נדיבה בהחלט של 94 וואט-שעה, שאמורה…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום, הייתי מעונין לשדרג את המחשבי הקיים- פנטיום 3 למחשב עם מאבד AMD בעקבות התקציב חשבתי על המפרט הבא: מעבד: AMD XP 2500 עם 333 FSB לוח אם: GIGABYTE מדגם 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 זיכרון:256MB Kingston 333 DDR כול שאר הדברים אני אקח המחשב הקיים, כמו כן המאיץ הגרפי הוא g-force 4 64 mb האם על כזה מחשב ניתן יהיה לשחק המשחקים עכשווים בצורה חלקה? תודה רבה מראש יורה.

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  15. למרות שלא הוכרז רשמית על הבמה המרכזית - נראה כי מעבד ביתי להמונים בעל מספר שיא של ליבות עיבוד אכן קיים ונמצא בדרכו לשוק לכתבה

16. האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: K7VTA3 V3.X (VIA® Apollo KT333 North Bridge VT8367) http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=185 יש לי אותו כבר זמן מה אבל רק עכשיו אני רוצה לעשות oc לATHLON 1000mhz . אני לא יודע עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו, בטח לא הרבה אבל אני אשמח אם מישהו שמכיר את הלוח יגיד לי עד כמה הוא טוב לכך (אם בכלל)

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by shloosh,

יש לי מעבד amd 2000 0.18 שבזמן האחרון לא מספק אותי.... עכשיו עם הלוח אם שלי 7vrxp אפשר לשים עד 2400 השאלה היא אם כדאי לשדרג. אחרי הכל זה יהיה גם 0.13 ופחות מתחמם מאשר שלי עכשיו..... שגם זה מעצבן אותי. המעבד שלי הרי לא יהיה מספיק לדום 3 ומשחקים כבדים אחרים.כרטיס מסך לא צריך וגם לא זיכרון ממש. לכן חשבתי על שידרוג,אולי אפילו גם לוח אם כדאי יחד עם מעבד. אין לי תקציב כמעט אז.... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by djelectric,

אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

תסתכלו בכתבה הזו, אין כמו מעבדים זולים! יותר. חחח מחכה לE4300 בקוצר רוח. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2802&p=2

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  21. אני מתלבט בין 1333MHZ לבין 1600MHZ ההבדל ביינהם הוא 23 ש"ח לפי משהבנתי אין הבדל כי המעבד תומך ב1333MHZ או שאני טועה וזה שווה את הכסף..?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by T-Flash,

לפני כמה זמן פורסמו בנצ'מארקים ל-Kentsfield בבלוג של VictorWang, המוכר לנו לא מעט מתקופת הקונרו ( ). כמו שאתם יודעים, Kentsfield הוא מעבד עם 4 ליבות של Conroe. תוצאות הבנצ'ים מרשימות מאוד. ב 3DMARK05 המעבד מקבל מעל 16000 נק', לצורך השוואה המעבד שלי (AMD Athlon 64 3200+) מקבל רק כ-3600. המעבד יוכרז בתחילת השנה, בנתיים יש לנו קצת זמן ללמוד ולהינות מהקונרו.

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  23. קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , קיבלתי את המחשב שלי אתמול , סיימתי להרכיב אותו . ומשום מה נראה לי שדפקו אותי עם הזכרונות... הזמנתי : Winbond 256mb 400mhz\3200 X2 ואכן קיבלתי : Winbond 256mb X2 רק אין לי מושג אם הם באמת על 400 מגה הרץ.. בדקתי על הצ'יפ עצמו , והיה כתוב שם רק BH-5 כמובן שאם אני יתקשר לשאול , יגידו לי שקיבלתי מה שהזמנתי.. אבל אני רוצה להיות בטוח בזה... יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבדוק זאת? כל דרך... רצוי מבלי לפרק את המחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by Decktor,

שלום לכם כרגע קראתי בחדשות על זה שיש לVia בעיות תאימות עם הRadeon 9700 מה שמעניין אותי זה עד כמה הן חמורות ואם זה יפריע לי בשידרוג שאני מתכנן יש לי Gigabyte 7vtxh+ שמבוסס על KT266A

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים