מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אם למשל עושים לe2180 אוברקלוק לתדר של e7200 (לדוגמא, אני לא מתכוון למעבד הזה ספציפית..) אז ה2180 יהיה שווה בביצועיו ל7200? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רכשתי זכרונות מאמזון עבור המחשב העתידי שלי. הבנתי שזכרונות מסויימים שהמתח שלהם מעל 1.5V עלולים לגרום לבעיות. 1. ראשית, רציתי לדעת באיזה בעיות מדובר. 2. איך ניתן להתגבר על הבעיות האלו. 3. זה הדגם שקניתי KHX1600C9D3B1K2/8GX, האם המתח שלהם יותר מ-1.5V? המעבד שייקנה יהיה IVY BRIDGE 3470
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה? ראיתי ש gskill הכי זולה ואח"כ ocz ואח"כ corsair למה corsair כאלה יקרים? יש לזה סיבה עקרונית? ודבר שני, מבחינת קירור על הזיכרונות, איך יודעים למה יש קירור ולמי לא והאם הקירור טוב? אני מחפש 4g ..מה שראיתי זה: -400 ש"חgskill ddr2 800mhz cl4 pi - 560 ש"חocz ddr2 800mhz cl4 corsair ddr2 800mhz cl4 dhx - 630 ש"ח חוץ מזה, יש סיבה לקנות 1066mhz אם לא מתוכנן oc
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום נכנסתי לביוס ולמרבה הפלאתי כמעט ולא הבנתי כלום :-[ דר ראשון ניגש לבעיה המוזרה שלי הזיכרון שלי פועל בסטוק על CAS 2.5 והורדתי אותו ל 2 והכל היה טוב(דרך אגב זה על T1) אחר כך ראיתי שיש לי אפשרות להוריד את זה ל 1.5 אז הורדתי הכל עבד טוב עד שאני מפעיל את ה CPU-Z והוא מראה לי שאין כלום במקום שמראים את ה CAS מה אתם אומרים על זה? דרך אגב התוצאה שלי השתפרה מאוד בסופר פיי והיא עכשיו דקה ו 17 שניו בדיקת 1M עכשיו יש כמה דברים שאני זקוק שתגידו לי מה המשעמות שלהם ואם זה בסדר chipset clock mode synchronus-זה מה שיש לי asynchronous performance sdram ras to cas delay 3T sdram eas percharge time 3T sdram ras active time 7T המפרט שלי בחתימה ואני לא כל כך ב…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין להסב את תשומת ליבכם לעובדה שהסטיקי הישן הלך לעולמו וקם במקומו סטיקי חדש ורענן כאן המקום לומר את דעתכם האם משהו חסר בסטיקי לדעתכם, האם יש נושאים או שאלות נוספות שעשויות לעניין את כלל הקוראים באתר?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הי אני מצלם הרבה בוידאו והחיבור למחשב הוא ב firewire מעוניין לבנות מערכת מבוססת I5 ללא כרטיס גרפי חיצוני ועם תמיכה ב USB3 אשמח להמלצות על לוחות אם אמינים בעלות סבירה תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבדיקות בסיסיות שערכתי ככל הנראה יש לי בעיה בכרטיס הזיכרון שגורם לקצר חשמלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463899.new#new) ולכן אני צריך להחליף את הסטיק (שווה לנסות, מקסימום יהיה לי מחשב עם פי 2 זיכרון). ע"פ CPUZ לוח האם הוא M3A78-EMH HDMI וחיפוש קצר באינטרנט העלה שהוא תומך בכרטיס מסוג DDR2 במהירויות שונות. מה שלא הצלחתי לראות זה האם הלוח תומך בכרטיסי CL6, CL5, משהו אחר או שזה כלל לא רלוונטי והוא תומך בכולם? האם בכלל יש לזה משמעות מבחינת מהירות העבודה? כלומר האם שווה להשקיע ב-CL6 לצורך העניין? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איזו מבין ערכות השבבים המצוינות למלעה טובה יותר, ולמה היא עדיפה על האחרות. (האיקסים באו במקום מספרי דגם)
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש שני סטיקים של 1 GB זכרון של קינגסטון, כך שיהיה לי 4 GB זכרון? אני כרגע משתמש ב XP, אבל מתכנן מעבר קרוב ל VISTA. ------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 כרטיס טלוויזיה: MSI TV@nywhere Master דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS Samsung HD160GB SATA2 7200RPm - JJ160 זיכרון: Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונן: Toshiba DVD-RW SD-R5272 LG DVD-RW GSA-H62N מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2GB של זיכרון DDR2 800MHZ. האם כדאי לקחת זכרונות של חברת GEIL? או שעדיף לא להתקרב אליהם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON. אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2. אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני קונה היום את המחשב, אני רוצה זכרונות 800. KINGSTON יקר ב 160 ש"ח מ PQI. האם שווה לקנות את ה KINGSTON בכל זאת?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אוקיי זה הדגם P5VD2-MX של ASUS בדקתי באתר היצרן לגבי לוחות אם תומכי קונרו ולפיהם הוא תומך: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 עכשיו, נכנסתי לזאפ וחיפשתי את הדגם הזה, מצאתי את אותו דגם בדיוק, אבל לא רשום שהוא תומך : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=424702 השאלה שלי היא כזאת: הלוח תומך או לא? (אני מתכוון מה שיש בזאפ) זה אותו לוח או שזה אותו שם אבל סוג שונה?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום האם מעבדים כפולי ליבה ידרשו כדרישות מומלצות להפעלת משחקים נגיד בעוד שנתיים? כלומר האם כפולי ליבה בכלל משפיעים על איכות של משחקי מחשב או רק מועילים להפעלה של כמה יישומים בו זמנית? הם די יקרים ואם הם לא משפיעים על ביצועים של משחקים, אז לי אין צורך בהם והם סתם מגדילים את מחיר המחשב באיזה אלפיים שקל.
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 Asus דגם P8H61-M LX3 Plus צ'יפסט H61 Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תכננתי ללכת על איזה P5K של ASUS על P35 עם WiFi מובנה (פיצ'ר שגם ככה בטוח אשתמש בו, אז למה לא לקנות אותו משולב בלוח?) אבל ה-P5Q על P45 יוצאים עוד שנייה, אז למה לא לחכות להם? ומה ASUS עושים? כמובן, מורידים את ה-WiFi מכל לוחות ה-mainstream ומשאירים אותו רק בגרסת ה-DDR3 היקרה והמיותרת שלהם. http://event.asus.com/mb/p5q/ גועליים, יימח שמם.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב בלוח אם שלי יש 3 סלוטים. לא מזמן הוספתי בסלוט השלישי כרטיס זיכרון שלא היה רשום עליו כמה הוא מכיל. בהתחלה הוא לא זיהה את הכרטיס בכלל, אחרי משחק קצר הוא זיהה 64 מ"ב, אחרי שבוע הוא מזהה 128 מ"ב. מבדיקה באוורסט מתברר שהכרטיס הזה מכיל 256 מ"ב, למה הוא לא מזהה את כל תכולת הכרטיס? בשני הסלוטים הראשונים מותקנים 2 כרטיסים כל אחד 128 מ"ב והוא מזהה את כולם. מדובר בפנטיום 3 450 עם כמות זיכרון משתנה, כרגע 384 מ"ב... כרטיס של סמסונג SDRAM. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני זקוק לשני לוחות אם שתומכי CF ומעבדי אינטל (נא לא להביא לי לוחות אם שתומכים בSLI קפיש?) אני צריך אחד בתקציב של 600-800 ואחד שבתקציב של 1000-1200. אם תוכלו להביא מספר לוחות אם כאלו הודה לכם מאוד. אם אין חיה כזאת. לוח אם תומך מעבדי AMD יהיה אפשר להכניס (בתנאי שהוא תומך סוקט AM2+) .
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר/הרכיב את הלוח הנ"ל אני מעוניין בו לHTPC עם ANTEC FUSION http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-