מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין GA-P35-S3L ל-GA-P35-DS3L ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ויש הבדלים בין הביצועיים שלהם??
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם , ראשית אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה , אני לאט לאט לומד , אז אם אני אומר משהו לא נכון או שאני לא מבין משהו זה לא מזלזול , אלא מחוסר ידע ...אשמח אם תעזרו לי בנושא... אני נמצא בדילמה. בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק …
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
גיס שלי נמצא בארה"ב והוא רוצה לקנות מיידית : Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB המחיר שלו עומד על 975 דולר, מה אתם אומרים הוא באמת שווה את המחיר ?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
וגם איך מבדילים בין ddr ל ddr2?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
החלטתי שאני מחליף מעבד. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800DELUXE וכרגע יש לי מעבד P4 2.6 . החלטתי שאני קונה מעבד חדש P4 3.4E . עשיתי בדיקה באתר של ASUS וכתוב שהלוח תומך עד 3.4EE עם ביוס מעודכן (1017). יש לי כמה שאלות: האם זה מסובך להוציא את המעבד הקודם ולהתקין את החדש? האם יש איזה מדריך שמישהו מכיר שיכול לעזור לי (אף פעם לא התקנתי מעבד)? ועל מה עליי להקפיד כשאני קונה את המעבד החדש, האם יש הבדל בין BOX לבין TRAY? אני אשמח אם תוכלו לתרום לי את מירב האינפורמציה על כך. תודה.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני רוצה לשדרג כדי לא להשקיע יותר מדי כסף ובעתיד אולי לקנות חדש. לוח האם שלו זה - Gigabyte 965p ds3 מעבד core 2 due e6600 intel זיכרון כרגע 2 gb 667mhz דיסק קשיח 320GB עכשיו חשבתי לשדרג רק את הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות זכרונות יותר מהירים 800mhz זה המקסימום שהלוח אם תומך, וגם להוסף אותם לקיימים כדי שיהיה יותר זיכרון בכללי. מה אתם ממליצים? לקנות 4 GB 800mhz זכרונות חדשים ולהחליף לגמרי את הקיים או להוסיף 2 GB לקיים כדי שהמחשב יוכל להריץ ברקע הרבה טאבים (ככה אני רגיל לגלוש)? תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מתלבט איזה זיכרון לקנות האם אני ארגיש הבדל כלשהו בין שני אלה בעבודה עם גראפיקה \ במשחקים ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתכנן לנסות OC כי הלוח אם שלי עכשיו מסריח ולא מאפשר את זה. רצוי שיהיה עם כרטיס קול איכותי on board. התקציב הוא בסיבובות ה 600-700 שקל אני מניח, עוד לא סגור. אני רוצה משהו שישתלם מבחינת ביצועים/מחיר. תודה! עריכה: ראיתי את הלוח אם הבא: MSI 865PE Neo2-LS http://pch.co.il/docs/pd-253377142.htm הוא נראה לי לא רע, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני קונה היום את המחשב, אני רוצה זכרונות 800. KINGSTON יקר ב 160 ש"ח מ PQI. האם שווה לקנות את ה KINGSTON בכל זאת?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 Asus דגם P8H61-M LX3 Plus צ'יפסט H61 Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הצ'יפסט הוא 850E של אינטל. ובבקשה תצרפו קישור!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
זה לא שנגמרו לי הדפים במדפסת, אני פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי והאם זה לא מסכן את הרכיבים אם אני אצבע את הצ'יפסט והMOSFET? לא בהכרח בצבעי גועש או משהו כזה, אפילו עם טוש כמו זה לכתיבה על דיסקים... אשמח לתגובות ודעות.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך חוות דעת בקשר להמרות, אני רוצה לערוך סרטים עם פרמייר cs6 ולהמיר קבצי mxf שצולמו בsony xdcam לקבצי mov עם carbon coder. כיום במחשב שלי (שמפורט למטה) התהליך לוקח שעות רבות. לפי הבנתי מה שמאט את כל העניין זה הזיכרונות. (667MHZ) רציתי לדעת איזה זיכרונות לשים במקום שלושת הזיכרונות שיש עכשיו. המפרט שלי כרגע: Intel® Core™ i7-930 Processor Intel® Desktop Board DX58SO NVIDIA GeForce GTS 450 3X Kingston DDR3 PC3-10700 (667 MHz) 2GB 2X hitachi HDS721050CLA362 (0F10381) 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.52 תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות על לוח עם שישולב עם מעבד E5200 וזיכרון 4 GB. שימושי מחשב: בסיסים+מעט גרפיקה. מעוניין בהמלצה ללוח עם כרטיס מסך \ וללוח ללא כרטיס מסך (איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בנפרד - לא משחק משחקים, מעט גרפיקה, רואה סרטים..) תקציב ללוח האם עם כרטיס מסך - עד 500 תקציב ללוח האם ללא כרטיס מסך - עד כ 350.. מבקש המלצות עם פירוט יתרונות וחסרונות. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 18:29:55 הערות נוספות:1) לא נדרש יציאת קול - יש לי כרטיס קול טוב שלי..
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לשרת איחסון שיכול להכיל לפחות 2 הארדיסקים של 500 גיגה. וכמובן מעבד שיתאים ללוח ויוכל להחזיק שרת נחמד אך לא יקר במיוחד. תודה, רז.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקיי זה לא סתם עוד נושא שבא ושואל מה כדי intel או amd אז אני מבקש לא לנעול בבקשה... אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר גייסתי את הכסף. עכשיו רק יש את ההתלבטות והוויכוח עם אבא שלי ואח שלי...הם רוצים INTEL. ואני רוצה AMD...אבא שלי לא ממש מבין(בכלל לא מבין ) והוא אפשר לומר לא ממש מתערב הוא רק רוצה לראות מה נחליט. אח שלי לא ממש בעד INTEL אבל הוא רוצה לראות את כל האפשרויות... אחרי שקראתי איתו המון כתבות החלטתי לפתוח כאן נושא.. בשביל הדברים שאני צריך במחשב אני צריך AMD ATHLON 64 3000 VENICE SOCKET 939 BOX או שדגם מסוים של אינטל יעשה את העבודה יותר טוב בשביל מה שאני צריך? מה אני צריך במחשב אתם שואלים? המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייק…
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי , יש לי את ה-- ASUS TERMINATOR C3 ויש לי המון תופעות לוואי קודם כל המערכת מאוד אבל מאוד איטית נתקעת... כתבתי מכתב לאסוס אך הם לא מודים בתופעות האם מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת ? אני באופן אישי בדקתי 4 מערכות וכולן בעייתיות
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לאחרונה ספגה אינטל כמה מכות קשות מאוד http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1159 http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1158 וגם העובדה הקטנה (והמצחיקה דרך הגב) שהסוקט T החדש שלה יוכל לעבוד רק 20 פעם (להכניס מחדש את המעבד) וגם הסיכוי הגבוהה להתכה של המערכת חיבור החדשה שלה (סוקט T לא משתמש בפינים) וגם השמועות על כך שהFSB של המעבדים החדשים שלה יהיה נעול. גורם לי להגיע למסקנה אחת בלבד, אינטל החלה לפשל, מה שיגרום לקהל די גדול של משתמשים (בעיקר OCים) לעבוד לAMD. וכך אנו מגיעים למסקנה הסופית שלי , העליונות של AMD. AMD עדיין משתמשת בפינים AMD לא זונחת את הסוקט A שלה AMD לא נעלה בנתיים את הFSB AMD זולה AMD היא זו שהחלה את דרכה של טכנולוגיית …
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-