עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by God4U2,

אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by BoBd,

איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. Started by ha_miki,

יש בנצ'מרק פה http://www.guru3d.com אפילו שהוא במהירות של של 2.1GHZ הוא גמע מגיע למעבד של אינטל 3 גיגהרץ של אינטל בבנצ'מרקינג הוא נראה פשוט תותח ההבדל היחיד הוא שיש לו 512KB L2 CACHE

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by eldada,

החלטתי לקנות המפרט הזה: הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON XP 2400 + FAN 999 ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 752 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 315 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 694 ש"ח CD AOPEN X 56 OEM 139 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח סה"כ 3,198 ש"ח אבל רציתי לשאול אם שווה לי לקנות את הלום אם הזה (של איפוקס) או לחכסוך 153 שקל (דבר שתמיד יבוצע בשימחה) ולקחת את הלוח הזה של לידטק:LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro , ולא אני לא עושה עושה איזה אוברקלוק רצחני אבל אולי אני יעשה משהו קטן, וגם הבנתי שהלוח של איפוקס פותח את המכפלה א…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  5. אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by domuzy,

ואם כבר AMD, אז איזה עדיף (למחשב חדש, למשחקים וסרטים, עם לוח אביט NF7-SL)? 590 ש"ח- AMD Athlon XP 2600+ BARTON Bulk+Cooler/Retail או 650ש"ח- AMD Athlon XP 2500+ BARTON MOBILE 45W FSB 266 1.45V Tray 0.13 512K cache Bulk או 514 ש"ח- AMD Athlon XP 2500+ BARTON Bulk+Cooler/Retail האם ההבדלים בין 2500 ל2600 משמעותיים? איזה יתפקד הכי טוב בצרכים האלה (וכסף הוא כן בעיה)

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by itaysp,

אני צריך בשביל המחשב שאני מנסה לבנות HTPC. הבעיה שלי היא שאני לא מוצא לוח במידות.. יש לי 22X22 ס"מ שאני יכול להישתמש ללוח. כל השאר כבר תפוס ע"י הספק כח... רצוי שישיה גם כרטיס מסך מובנה אבל אם לא אז לא..

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by NIR36,

חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. הם אותם תזמונים? 2-6-3-3 T1....ההפרש במחיר הוא 100 שקל לסטיק, ולסט של LL זה בכלל חתיכת הבדל, אבל התזומנים אותו דבר...מה ההבדלים ביניהם אז?

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by captaincaveman,

אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by yuraxp,

שלום, הייתי מעונין לשדרג את המחשבי הקיים- פנטיום 3 למחשב עם מאבד AMD בעקבות התקציב חשבתי על המפרט הבא: מעבד: AMD XP 2500 עם 333 FSB לוח אם: GIGABYTE מדגם 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 זיכרון:256MB Kingston 333 DDR כול שאר הדברים אני אקח המחשב הקיים, כמו כן המאיץ הגרפי הוא g-force 4 64 mb האם על כזה מחשב ניתן יהיה לשחק המשחקים עכשווים בצורה חלקה? תודה רבה מראש יורה.

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by Alpha_Romeo_dx,

מה ההבדל בן Gigabyte IPE1000 ל Gigabyte IPE1000 Pro? אני רוצה לקנות מעבד 2.4C עם בורד בעלות 650 שקלים גג. ומצאתי את Gigabyte IPE1000, ראיתי את הביקורת באתר ואז הבנתי שזה לPRO. מה ההבדלים בינהם? ואם אתם ממליצים על Gigabyte IPE1000?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  14. ראיתי את הקטע הזה: "on the nForce 4, the HTT (called the LDT in the DFI BIOS) speed is set to 5x with a default FSB of 200 to make 1000mhz. As a very general rule of thumb you want to keep the HTT speed around 1000mhz (some boards have problems going higher, having it below 1000 will not hurt your performance too much). So an example would be raising your FSB to 250. It would be a good idea to drop the HTT bus to 4x as that makes it an even 1000 again" האם כוונת המשורר שכלל האצבע לאי חציית ה-1000 היא מסיבות של תמיכת הלוח בלבד? כלומר אם הלוח יעבוד ב-HTT גבוה יותר אין מניעה לנסות או שיש סיבה חשובה להישאר בסביבות ה-1000? כרגע למשל כנסיון OC ראשוני ביותר הקפצתי FSB ל-210 כך …

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by OpenCan,

יש לי מחשב מלפני כמה שנים שכבר לא מספק אותי. המעבד הוא Intel Pentium 4 1800Mhz. אני רוצה עכשיו לשדרג ללוח אם חדש (כי שלי לא תומך בDDR וכללית הוא דפוק) וזכרונות. השאלה שלי היא, על איזה לוח אם אתם יכולים לוח אם אתם יכולים להמליץ לי עם הדברים הבאים: -תומך בDDR....לפחות 3 כניסות של זיכרון -כרטיס קול סביר על הלוח -בעל מאיץ גרפי כמה שיותר טוב על הלוח (זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות כרטיס נפרד, ונחשו מה, הGeForce 2 MX 100/200 64 MB SDRAM כבר לא מספק משהו) -הכי זול שיש (אבל אמין) ביחד עם זה, כנראה אני אצטרך מארז חדש... אז אם יש משהו באמת פשוט, בלי אורות ודברים אתם יכולים להמליץ? באותה הזדמנות חגיגית אני גם אצטרך זיכרונות חדשים. אני מחפש 512 DDR, שיתאימו להכל, מהירות 400 (או מה שזה …

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Satlan,

שלום איזה לוח שווה קנייה ה- ASUS A8N-SLI Premium או ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...

18. אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם

• 15 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by MoAv,

המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  20. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow]! אני חדש כאן.. ויש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי.. אני מתכוון לקנות את הGF6800 GT ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה - P4S8X -X מתאים בשבילו( יש בסוף ההודעה הסברים ומידע לגביו) בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשים בו זכרונות של DDR400 כי שם כתוב רק DDR333 ואני כמעט לא מוצא זכרונות כאלה למכירה... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm - הפרטים על הלוח אם תודה רבה

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  21. איזה משחה טרמית יותר טובה עם !!ביצועים!! (הורדת חום המעבד) יותר טובים? הArctic-Cooling MX-1 Thermal Compound(ניתן להשיג כרגע רק בזיגזג) או הArcticSilver 5(ניתן להשיג בפנדה ובנעה מחשבים) מה ההבדל בינהם? ואיזה כדאי לקחת גם מבחינת כמות(גרם)? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by YoShow,

שלום האם מעבדים כפולי ליבה ידרשו כדרישות מומלצות להפעלת משחקים נגיד בעוד שנתיים? כלומר האם כפולי ליבה בכלל משפיעים על איכות של משחקי מחשב או רק מועילים להפעלה של כמה יישומים בו זמנית? הם די יקרים ואם הם לא משפיעים על ביצועים של משחקים, אז לי אין צורך בהם והם סתם מגדילים את מחיר המחשב באיזה אלפיים שקל.

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by DAVIDD,

שלום! אני רוצה לדעת מה ההבדל בין סלרון בתושבת 478 לעומת סלרון d בתושבת 775. האם סלרון d יפגין ביצועים טובים יותר לעומת סלרון בתושבת 478 למרות שמהירות השעון שלהם תהיה אותה מהירות (נניח 2.66 או 2.8). ועוד שאלה ברשותכם - מי עדיף על פני מי בביצועים? סלרון או סמפרון? לשניהם יש את אותה כמות בזכרון מטמון (לפי מה שהבנתי). הצרכים - הם פשוטים - אינטרנט, סרטים, מוסיקה, אופיס ותו לא!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by okitai,

היי לכולם, אני מחפש לוח אם עם כל התכונות הבאות: גודל לוח אם: mATX (זה ה-Case שיש לי כבר) סוקט: Intel 775 (אני לא רוצה להשקיע, גם, בהחלפת ה-CPU) זכרונות: (רצוי) DDR2 (יכול להיות DDR ישנים - עוד יש לי סטיק אחד או שניים) חיבורים: Firewire (אפשר שיהיה רק על לוח האם - לא חייב להיות חיבור אחורי) יציאות: TV Out (או עם היציאה על לוח האם או עם פנל נוסף) * רצוי שיהיה, דיי, זול (באזור ה-500 ש"ח) * צריך שיהיה זמין לקניה באזור המרכז. יש לי לוח כזה של ASUS שמיועד למחשבי HP (ולא היה מיועד למחירה עצמית - ה-BIOS הוא של HP!), אבל יש לו בעיות חומרה כבר כשנה והאחריות שלו נגמרה לפני שנתיים. בתודה מראש, אורי...

• 5 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים