עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 Asus דגם P8H61-M LX3 Plus צ'יפסט H61 Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. רציתי לדעת מה דעתכם על : Corsair DDR2 VALUE SELECT 533MHz, 512MB , 64Mx64, non-ECC, 240 DIMM, unbuffered, CL4 VS512MB533D2 כעת נמכר במחיר של 550 ש"ח תודה אסף

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by tsuriel,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הלוח-אם Gigabyte GA-K8NS nForce3 250, Socket 754 תומך בדיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום באתר של אינטל בדף של הלוח אם תחת הכותרת תאימות למערכות הפעלה כתוב תמיכה לדרייברים בלבד http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-008326.htm מה זה אומר ? האם אפשר להתקין ווינדוס 7 64/32 על לוח אם DG33BU של אינטל ? המחשב עם מעבד Q6600 ומחשב מיועד למשחקים

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  7. האם יש עדיפות? חשבתי ללכת על ה 8gb בסטיק אחד

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by redead,

יצא לי עידכון ביאוס חדש ללוח אם הישן שיש ברשותי, וכן אני יודע , אם זה לא מקולקל לא לגעת, אבל בכל זאת רציתי רק לדעת , מה זה אומר Disable PCI prefetch ? זה בעצם העידכון האחרון שיצא..

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. Started by yuval001,

שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by swisaman,

היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Predator,

יש לי זכרון של mushkin 256MB DDR 3000 כמו כן ספק של ANTEC 400W הבעיה: ווינדוס XP קורס כל הזמן בהתקנה ולפני כן כל כמה זמן הווינדוס היה נידפק והייתי צריך להתקין מחדש את XP. אני חושד בשני גורמים מרכזיים: א: ספק כוח ב: זכרון בשביל לבדוק ספק אני צריך מודד מתח שאין לי כרגע ובשביל הזכרון אני מחפש תוכנה שבודת את הזכרונות באופן יסודי כלומר כתובת כתובת בצורות שונות אם למישהו יש תוכנה כזאת או יודע על דרך אחרת שאפשר לבדוק את הזכרון אני אשמח אם תצרו איתי קשר או ב ICQ או ב EMAIL. תודה.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by golde,

האים ה FX-4170 אכן מתקרב לI5 למרות מחירו של כ 100 דולר ? מה הטמפרטורה שהמעבד מייצר והאים ניתן להשתמש בקירור המקורי במארז ATX רגיל ? http://community.futuremark.com/hardware/cpu/AMD+FX-4170/review

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמן איך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוס כי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ ??

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  14. אהלן. טוב, יתכן מאוד שאני פשוט לא מבין את זה נכון אז בלי תגובות מוגזמות :\ לעגלה המתיישנת שלי יש Duel DDR3200 golden dragon 400MHz, שני סיטיקים של 256. על הרכיב עצמו כתוב cl2.5-8-4-4 (אני מניח שהכוונה ל-2.5-4-4-8). בבדיקה ב-cpuid,לעמות זאת, תחת memory כתוב: 200MHz, FSB:DRAM 1:1 ו CL2.5-3-3-6. תחת SPD כתוב מה שכתוב על הרכיב. כנ"ל ב- RMMA. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של זיכרון ואין לי מושג אם סיטקים מסוג CL2.5-3-3-6 יעבדו... :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by zoyaniv,

שלום אם אני מחליף לוח ומשאיר את הדיסק קשיח אני צריך להסיר דרייברים ואם כן איך והאם אני צריך להגדיר מחדש משהו בווינדוס לגביי המעבד והלוח החדשים או שהוא מזהה לבד

16. Started by omrik10,

תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אני רוכש מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות פעמיים 256MB, או 512MB. למה אני מתלבט? מצד אחד: AMD לא מנצלת dual ddr בצורה טובה. מצד שני: הלוח אם תומך בdual ddr ויפיק ביצועים טובים יותר אם הוא ישתמש בdual ddr. אז עם איזו קומבינציה יהיו לי ביצועים טובים יותר? אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים. המעבד: AMD ATHLON 2500+ BARTON (512K,333Mhz) TRAY CPU מאוורר למעבד: THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR ATHLON XP לוח אם: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 MotherBoard(Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 SOUND, USB 2.0 זיכרון? אתם תחליטו.. אני קונה מזיגזג אז התחשבו במבחר שיש להם.. צירפתי קישור: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79&newitem=true תקרת מחיר לזיכ…

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by Cable,

מביע התנצלות עמוקה אם בילבלתי מישהו.הכל נערך ונמחק. סליחה... :-[

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by NTT,

מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  20. התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by NOLOL,

איך הלוחות של היצרן הנ"ל מה מומלץ למה ? לחדד מאוד בלמה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  22. האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרגו ל-פנטיום 4. ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד בעיקר בגלל מחירו הגבוה וחשיבותו. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא סימולטור הטיסה של מיקרוסופט (Microsoft Flight Simulator 2004), ולמי שלא מכיר, יש לציין רק שהוא דיי "כבד" - גרפיקה מורכבת מאוד והתקנה של כמעט 3 ג'יגה על הדיסק הקשיח. כל הישומים האחרים שאני משתמש לא דורשים מעבד חזק. לאחרונה אני שומע מאנשים שמעבד Amd הוא יותר "מותאם" למשחקים, ולכן עדיף לי לקנות אותו, אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחק עם "גרפיקה חזקה" כגון הסימולטור. שאלתי היא: האם זה נכון? האם כדאי לי להוסיף כמה מאות שקלים בשביל Intel, או "להסתפק" ב-Amd שכבר ישרת את המטרה שלו? מצטער על הבורות, אבל הדעות ממש חלוקות בנ…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by xyo,

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/04/18/idf_spring_2007_benchmarking_penryn/1.html http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://www.pcgameshardware.de/%3Fmenu%3Dbrowser%26article_id%3D575981%26image_id%3D601566

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by DarkLloth,

לידיעתכם http://www.tomshardware.com/2007/09/26/intel_x38_chipset/page21.html

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים