מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף, נגיד 3800 במהירות סטוק(2*2GHZ), או FX 57 במהירות 4GHZ(תאורטי), אני מדבר על תוכנות כבדות למיניהן ועל משחקים, מה יתן ביצועים יותר טובים, סתם לדעת...
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מנסה לבנות מפרט אופטימלי לתקציב. המפרט מיועד למשחקים בעיקר. האם די בזיכרון 2 GB? בכלל, למי מתאים זיכרון של 8 GB היום? (לאילו שימושים זה מומלץ?)
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי אציטון ואני עומד כרגע לפרק את כל המחשב, ולמרוח משחה מחדש. רק לפני שאני אעשה את זה, אני שוב אשאל ליתר ביטחון (שלא ילך לי המעבד!) אם אציטון בטוח לניקוי המשחה שעליו? אם ניסיתם ולא קרה כלום, אז תגידו [=. אין לי אפשרות, או בעצם כוח, ללכת ולקנות אלכוהול 100%.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין וזאת התשובה שקיבלתי מהם Hello, Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders. The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below: Crucial Ballisti…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לפי הבאנצ'מארקים ברשת , לדוגמא : http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html http://www.bit-tech.net/hardware/2011/11/10/battlefield-3-technical-analysis/7 אין הבדלים אפילו בין I3 הדו ליבתי לבין הI7 החזק ביותר בFPS במשחק. כרגע אם אני הולך למנהל המשימות ומגביל את המשחק ל2 ליבות כלשהן (ניסיתי כמה צירופים) ואפילו ל3, הFPS נופל בטירוף. ז"א אם יש לי 100 במקום מסויים אני אקבל בערך 35 על 2 ליבות. ניסיתי אפילו להפעיל בביוס את המחשב עם 2 ליבות בלבד ואותו דבר קרה. אפשר הסבר ?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות האלה: OCZ PC2-6400 800Mhz DDR2 2GB Gold XTC Dual Kit 5-5-5-12 והם רק פועלים על רק על 736mhz (אפקטיבי). יש לי את המעבד הבא: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 2.2ghz , רק כאשר אני עושה אוברקלוק ל-2.4ghz הזיכרונות מגיעים לתדר המקורי (800mhz). היחס בין המעבד לזיכרונות הוא 1:6 , הלוח אם שלי הוא:Gigabyte GA-M57SLI-S4 . יש איזה דרך שאני יכול לשנות את היחס כדי שהזיכרונות יפעלו על התדר המקורי שלהם? (חיפשתי בהגדרות של הלוח אם אבל לא מצאתי איך משנים את היחס [חיפשתי גם ב-advanced chipset setting])
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם לוח אם מתקדם יותר מזה שהיה עשוי להציג נתונים שונים בתכנת EVEREST ממה שהציג הלוח הקודם? הכוונה לנתונים רחבים יותר? למישהו היה ניסיון כזה?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את המחשב שלי אתמול , סיימתי להרכיב אותו . ומשום מה נראה לי שדפקו אותי עם הזכרונות... הזמנתי : Winbond 256mb 400mhz\3200 X2 ואכן קיבלתי : Winbond 256mb X2 רק אין לי מושג אם הם באמת על 400 מגה הרץ.. בדקתי על הצ'יפ עצמו , והיה כתוב שם רק BH-5 כמובן שאם אני יתקשר לשאול , יגידו לי שקיבלתי מה שהזמנתי.. אבל אני רוצה להיות בטוח בזה... יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבדוק זאת? כל דרך... רצוי מבלי לפרק את המחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך x1950p והוא פועל .אמרו לי שצריך לבטל את הכרטיס מסך המשולב של הלוח שהשתמשתי בו עד עכשיו כדי שלא יהרוס לי את ביצועי המעבד . כשאני נכנס לוינדווס בהפעלה הראשונה הוא כותב לי זהותה חומרה חדשה וכתוב gf6150 של הלוח איך אני מבטל אותו? לוח albetron. km51pv. nforce 4 הערה :מצטער אם הנושא לא קשור לפה .פשוט אני לא יודע איפה מתאים לכתוב את זה אני מקווה שזה המקום המתאים כי אם לא שהמנהלים יעבירו למקום המתאים .תודה.
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תרשמו ביומן - 13 לאוגוסט!!! יש תאריך השקה של המעבדים 2950X וגם 2990X https://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-2990x-2950x-august-launch/amp/ (מקווה שזה אתר אמין ולא "שמועה". אם כן - מתנצל מראש על הפצת השמועה )
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האים ה FX-4170 אכן מתקרב לI5 למרות מחירו של כ 100 דולר ? מה הטמפרטורה שהמעבד מייצר והאים ניתן להשתמש בקירור המקורי במארז ATX רגיל ? http://community.futuremark.com/hardware/cpu/AMD+FX-4170/review
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שהכותרת בסדר. האם יש הבדלים גדולים בביצועים בין המעבדים? AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray ו intel core 2 duo E8400 האם E8400 יוכל להריץ משחקים כבדים עוד שנה וחצי?.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
האם ההחלקים הנ"ל תומכים אחד בשני? P D 915 2.8GHZ 2X2MB ASrock 775Dual880-PRO ?1GB V-Data? 533MHZ DDR2 X2 אני יודע שהם תומכים קראתי את במפרטים שלהם, אבל כדי להיות בטוח ב100% אשמח אם תאשרו לי את זה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בהתחלה הם הוציאו את זכרונות הוונג'נס שהיו ב290 וב390 ועכשיו אני לא מוצא גם סלוט רגיל אחד של 8 גיגה .. מה הקטע?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי. אז איך אני בודק זאת? תודה לעונים. מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-