עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ל GIGABYTE GA-P35-DS3L? ההפרש בינהם הוא קטן מאד ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף תסכום הקטן הזה אולי בשביל לוח יותר טוב מישהו יכול להגיד לי אם כדאי?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by SnakeBite,

על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by vipersh,

שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. ^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,

6. אני צריך להוציא את כבל הATX מהלוח אם ואני לא מצליח! מישהו יכול להגיד לי איך לעזזאל מוציאים את הכבל הזה? אני מתכוון לכבל השחור המלבני והגדול הזה שמתחבר ללוח אם מהספק כוח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של GIGA-BYTE דגם 7NNXP והזיכרון שהיה לי עד עכשיו היה GEIL 433 והוספתי 300 שקל ולקחתי GEIL 550 בתיקווה להגיע למקסימום FSB של הלוח בתיזמונים נמוכים ( משהו כמו 240 ב 11-2-2-2 ) כי עדיין יש לי 70MHZ בזיכררונות... אבל אני לא יכול לעבור את ה 480 וגם כאן יש RESTARTים והזכרונות לא מסוגלים לעבוד ב 11-2-2-2 אפילו ב 300MHZ התיזמונים המקוריים של הזכרונות הם 3-4-4-8 ב 550 MHZ מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות אך אני יכול לגרום להם לעבוד בתיזמונים נמוכים במהירות סבירה של 480 למשל... זה ממש דחוף לי כי אני עכשיו בחנות ( של חבר ) ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לקחת את הזכרונות שלי בחזרה... שעבדו לי ב 440MHZ ב 11-2-2-2 עריכה: ועוד משהו גם עם אני שם את FSB על X מהירות ו…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by what the fuck,

אני צריך לעת מהם המתחים המומלצים למחשב P4 יש לי לוח אם של elit (esc( וספק 380W ג'נרי. אז בבקשה תגידו לי מהם המתחים המקסימלים והמינימלים לכל אחד מההבאים: (אני רוצה לקבוע שהתוכנה MBM תעשה אזעקה מתי שאחד המתחים מגזים קצת לאיזשהו כיוון) core0 core1 +3.3 +5.0 +12.0 -12 -5 +5 standby vbat battery ולמה ה MBM5 אומר שה -5 על 0 ולט אצלי ? (evrest לא מציג את ה -5 בכלל...) ואיך אני קובע בביוס מתי תהיה אזעקה על טמפ' גבוהה ומתי המחשב יתכבה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by RazorJunior,

אז ככה: 1. יש כמה גרסאות של הלוח שמסתובבות בשוק? משהו שצריך להיזהר ממנו? מפה הזמנתי: http://gamapc.co.il/product_info.php?products_id=196&osCsid=272fbce25cd2ad651cd0109170f88b96 נראה לכם בסדר? 2. עם כמה זמ אחריות מגיע הלוח? ואיפה ניתן לממש את האחריות במקרה שיש בעיות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  10. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  11. קניתי מעבד ולוח אם חדש Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H יש לי כבר זיכרונות של G SKILL ופטריוט במהירות 1333 שתיי זוגות של 2GB לכל אחת מהחברות. כלומר 8GB סה"כ. האם כדאי לי לקנות גם זיכרונות חדשים במהירות של 1600HZ ? או שזה לא משמעותי בכלל ? השימוש הוא גיימינג BF3 SC2 עם 7850 כרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by nir-nir,

שלום רב ברשותי לוח אם מסוג ASUSP4P800 DELUXE שמתי לב שבנוסף לכניסות ה-IDE הרגילות, ישנן עוד שתי כניסות דומות בצורת החיבור שלהן ל-IDE הנקראות RAID. שאלתי היא, האם ניתן לחבר הארד דיסק רגיל לחיבור ה-RAID או שזה מצריך חומרה מיוחדת. תודה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by Flotser,

שלום! אני מחפש לוח זול, אבל טוב ל AMD64 939... החלטתי לקנות את הלוח (ביחד עם עוד כמה דברים) מ comp-il וכרגע אני מתלבט בין: 1. Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X /PCIX 16 socket-939 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm 2. /Abit "AN8" nForce4 w/Socket 939/PCI-E http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=259 הג'יגההבייט יותר זול ב90 שקל .... אבל לabit יש את שני המאוורים האלה מאחורה וגם על הצ'יפסט נראה לי יש מאוורר ולא חתיכת מתכת ואני מחליף מחשב בעיקר מהסיבה ששלי התחמם יותר מדי והיה נתקע וקופא ונכבה מלא ........ אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי כמה הודעות שאמרו שאיזה גרסה ספציפית של an8 היא לא מוצלחת .. ונרא…

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה? אני עכשיו רוצה לקנות מחשב.. והלכתי לחנות מחשבים.. בהתחלה רציתי לקנות את הלוח של אביט - האולטרה - ב610 שקל.. ועכשיו בחנות הציעו לי את הלוח הזה.. ואמרו שהוא יותר טוב בגלל שהוא תומך בsli וזה חשוב לי כי יש לי את ה7800 gt? תגובות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by itay.mendel,

ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. אני קונה מחשב...מה כדאי לי 3.0 pentium4 or amd 64 3000+

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by lipa,

בלוחות החדשים מבוססי ערכת שבבים 915 אין AGP , אבל יש לוח שאמור להיות עליו סלוט AGP זה הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I915P%20Duo%20Pro-A.htm אבל במיפרט כתוב Gear slot מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by Idan-h,

לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון. רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו). האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב) תודה.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Animor,

שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by i022052,

מה זה Intel® Core 2 Duo T2400 1.83G מה זה ה- T2400 יש גם אחרים עם T5500. מה ההבדל? מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by moshin11,

היי חברה תודה שעניתם לי מקודם על התגובה אבל אני חושב שמצאתי לוח אם שתומך דואל קור לפי מה שאני ראיתי אני אודה לכם עם תגידו לי באמת עם זה תומך בזה הנה הלוח הדגם הוא : GA-8I865GME-775-RH של gigabyte הנה המפרט: Supports Intel® Pentium® D/Pentium® 4 Processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Integrated high-speed SATA interface Features Intel Extreme Graphics 2 Engine Integrated Intel PRO/100 VE network connection Integrated high quality 6-channel AC' 97 audio RoHS Compliant Motherboard אני חושב שזה תומך דואל קור לפי מה שאני רואה אבל אני אודה לכם עם תענו לי בוודאות בתודה אורן מצטער ששיגעתי אותכם !

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  24. Started by roeiw,

יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  25. המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.