עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by ROMANGO,

שלום רב . אני רכשתי מחשב עם מעבד Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb . אני התקנתי תוכנה ashampoo winoptimizer והרצתי בדיקת נתוני מערכת ומידע שקיבלתי שמספר CPU 4 ושם -( Pentium III ( A80525,p6k katmal, כך שאני לא מבין איזה סוג מעבד זה .

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. שלום לכולם, אני חדש בנושא ומתכנן להרכיב לי מחשב ע"י קנייה של חלקים, לכן אני פונה אליכם בנושא זה. החלקים אני מביא מחול אז הם יהיו יותר זולים קצת, ככה שאין לי בעיה של כסף, אבל צד שני אני לא רוצה חלקים של מחשבי על, או של גיימרים, מספיק לי מחשב ביתי מעולה רגיל ודברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת, בנושא של מעבדים, לוחות אם וזכרונות, מה לדעתכם החברה הכי טובה בכל אחד מהם,איזה חברה הכי טובה, אמינה, יציבה, וזכדי לקנות למחשב ביתי מתקדם! תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  5. ^ במחשבים ניידים כמובן כשהנייד אמור לשמש לעבודה משרדית תודה

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by QttP,

תכננתי ללכת על איזה P5K של ASUS על P35 עם WiFi מובנה (פיצ'ר שגם ככה בטוח אשתמש בו, אז למה לא לקנות אותו משולב בלוח?) אבל ה-P5Q על P45 יוצאים עוד שנייה, אז למה לא לחכות להם? ומה ASUS עושים? כמובן, מורידים את ה-WiFi מכל לוחות ה-mainstream ומשאירים אותו רק בגרסת ה-DDR3 היקרה והמיותרת שלהם. http://event.asus.com/mb/p5q/ גועליים, יימח שמם.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  7. אני קונה מחשב מבוסס AMD כפול ליבה 3600 עם 512 זכרוןX2.<אני יודע שאינטל יותר טוב אבל התקציב חנוק..> כמעט בניתי את כל המפרט רק אני בבעיה עם הלוח אם. מחיפוש בפורום שעשיתי הגעתי ללוחות אם האלו: 1-ASUS M2N-E<הבנתי שהוא עושה בעיות עם הזכרון..> 2-DFI NF II M2 <הבנתי שהוא לוח טוב אבל הוא מיועד לאוברקלוק> 3-ABIT KN9 ULTRA<אין לי מושג איך הוא> -GIGABYTE GA M55S -S3 <הלוח שאני רואה שמופיע הרבה בפורום מפרטי המחשב> על מה ללכת? המחשב הוא לבת דודה שלי.חשוב לומר: 1-היא תישאר עם המחשב שנתיים או שלוש לא יותר.<כל 3 שנים או פחות היא משתדרגת> 2-הצרכים שלה:משחקים כבדים<הכבדים שהיא אמרה לי משחקת זה: GTI 4 GTI 5 קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש ..רק שתהיה לך אי…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  8. כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום חברים, יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB, ועוד שניים בדרך אליי. אני כבר מודע לעובדה שכשאני אמקם את שני הסטיקים הנוספים הטמפרטורה של הזיכרונות תעלה בגלל המחסור במרחב שיאפשר להם להתקרר. כרגע הזיכרונות רצים על DDR500 (עם תזמונים מאוד חופשיים) וזו גם המהירות שבה הם ירוצו כשיגיעו 2 הסטיקים החדשים. הטמפרטורה של הזכרונות כעת לאחר בדיקת מאמץ מלאה מגיעה ל-51מעלות (טמפרטורה של גוף הקירור ללא שום מאוורר שנושף עליו כדי לא לפגוע בתקינות המדידה). השאלה שלי היא, מהי טמפרטורה תקינה? מהה המקסימום המותר, ואיזו טמפרטורה נחשבת הרף שניתן לעבוד איתו בלי דאגות? תודה, Anatoli.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by spider272,

שלום לכולם מצאתי מתחת למיטה לוח ASUS K8N-DELUXE של AMD.לעולם לא השתמשתי ב AMD.מה אפשר לעשות איתו?להרכיב איתו?הוא טוב?לשמור/לזרוק? מקווה למצוא גם TITAN :biglaugh:

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  11. Started by RaZ^MaN,

שלום, אני מחפש לוח אם לשרת איחסון שיכול להכיל לפחות 2 הארדיסקים של 500 גיגה. וכמובן מעבד שיתאים ללוח ויוכל להחזיק שרת נחמד אך לא יקר במיוחד. תודה, רז.

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  12. אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by th£»Light,

זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. יש לי מחשב מותג HP DX 2300 לפי הסיפרות שלו אפשר לשדרג את המעבד לאחד משלוש המשפחות ואציין את הגבוהה בכל משפחה . השאלי שלי מי מהם יתן ביצועים טובים יותר . CORE 2 DUO E6600 2. PENTIUM D 925 3. PENTIUM 4 631

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by zerocool15,

חיה רעה? בארץ 750 שקל http://www.intel.com/products/motherboard/dg965wh/index.htm הכל טוב ויפה רק: 1-איך הכרטיס מסך המובנה שבו? 2-האם הוא תומך בסאטה2? 3-בכמה יקנו ממני אותו בארץ אם הוא עולה 750~

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלוןם, פתחתי ת'רד לא מזמן בנוגע ליכולות של IS7,נשאר הרושם של לוח OC מצויין וזול! כמה שאלות לפני שאני נפרד מ500 ש"ח(מKSP ד"א,תודיעו אם יש יותר זול!): 1.מה זה PAT\MAT\GAT שמאט...הבנתי שאין לו את זה,פרטו נמקו והסבירו. 2.מה ההבדל בין 865PE לבין 865G לבין 875 ? 3.האם זה פרימטיבי שלזכרונות שם יש 4.8 G per sec לעומת הAI7 שבו זה 6.4 ?(כמה יש ללוחות של 64 ביט נגיד....?,האם אני אסבול מזה?) 4.שיטטתי הרבה,ושמעתי עליו רק דברים טובים,מה אתם אומרים?(אני אצליח להגיע ל18*200 לדעתכם?(יקורר מעולה!)) 5.מה הקטע של AGP*8 pro ,לזה יש ת'"רגיל",האם מזה אני צריך לדאוג?אני אסבול מזה?... זהו. כמו שאמרתי,בKSP אמרו שנשאר אחד אחרון,אז אני צריך לעשות החלטה סופית בקרוב מאוד!בבקשה תענו... יום טוב.

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Henry55,

בזמן משחק באטלפילד 3. אני הופתעתי בעצמי , כי המעבד הזה לא אמור להיות מסוגל לעבור את ה3.6 , ובזמן שכל הליבות עובדות הוא אמור להיות על מקסימום 3.4 , אז איך? יש למישהו הסבר?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by rosesr,

קראתי שKT400 יתחיל להימחר כKT333 אז תוך כמה זמן כל לוחות הKT333 יהפכו ל"KT400"?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. 1..מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוקל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. Started by arkzai,

היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  23. שלום! קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי. אז איך אני בודק זאת? תודה לעונים. מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by ha_miki,

יש בנצ'מרק פה http://www.guru3d.com אפילו שהוא במהירות של של 2.1GHZ הוא גמע מגיע למעבד של אינטל 3 גיגהרץ של אינטל בבנצ'מרקינג הוא נראה פשוט תותח ההבדל היחיד הוא שיש לו 512KB L2 CACHE

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. היי, ברשותי שני מחשבים עם מעבדים מתושבת 1155. לשני המעבדים קירור אוויר. אני מעוניין להחליף את המעבדים בין המחשבים, בלי לנתק את הקירור מכיוון שאין לי כרגע משחה תרמית וזה די דחוף... אז קודם כל, זה אפשרי? אם כן, יש איזושהי דרך מיוחדת או משהו מסובך? צריך להיזהר ממשהו? מישהו פה עשה את זה בעבר? תודה

• 6 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים