מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הייתי צריך להפעיל לחץ כלשהוא כדי שזה ייכנס, ומה שהכי מטריד אותי זה שיש לחץ שהמאוורר מפעיל על האזור של התושבת מעבד עד כדי כך שיש קימור קטנטן בצד השני של הלוח. האם זה נשמע תקין?
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מעבד X2 DUAL CORE והתקנתי את ה Optimizer האם זה באמת מעניק ביצועים יותר טובים במשחקים? או שזה סתם שטויות ויכול אפילו להוריד את הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
על פי מה בכלל זה צריך להיקבע? זיכרון DDR400 PC3200 CL 2.5
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני לפני הזמנת כמה חלקים מחו"ל והשליחתם לארץ כנראה עם UPS. החלק ה1 שברצוני להזמין קודם כל הוא זכרון של GSKIL 2*1024MB עם קירור וזה או הדגם BPK אוBHK ולפי מה ששמעתי הPK יותר טובים..אם ישנו דגם שהוא יותר טוב מדגמים אלו של אותה החברה אנא ציינו... ושאלה נוספת היא האם יקחו לי על הזכרונות בארץ מכס..כי שמעתי שיש סיכוי שלא ייקחו לי מכס עליהם בארץ המחיר לפני המכס (אם בכלל) הוא 600~ ש"ח כולל הובלה לארץ וביטוח.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בגלל בעיה בSKYPC אין להם DFI ואני נאלץ להזמין לוח אחר , האם הX48 DQ6 טוב לאוברקלוק ? מעבד E8400 זכרונות 1066MHZ G.SKILL זה מאוד דחוף לי ותודה מראש! ואם יש משהו אחר ( חייב מSKYPC ) במחיר של הDQ6 אז תציעו בבקשה! זה מאוד חדוף תודה! שכחתי לציין שאני רוצה להגיע לOVERCLOCK EXTREME , בסביבות ה500FSB
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא: ga-ep45-dS3r כשהרכבתי את המחשב חיברתי את ה HD ולא את ה AC97 בלוח אם. משום מה אני לא מצליח לגרום לאוזניות שאני מחבר מקדימה לעבוד ביחד עם הרמקולים שמחוברים מאחורה. (במחשב הקודם היה אפשר זה היה לוח אם 939 ULTRA גם של ג'יגהביט) יש משהו שאני מפספס? צריך עזרה... גם המיקרופון לא עובד לי ביציאה הקדמית.
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה יותר שווה לקנות.. E8400 או Q6700 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש ברשותי זכרונות של ocz reaper4 גי'גה במהירות שעון של 1066 מגה הרץ אם אני אקנה את אותם זכרונות רק במהירות שעון של 1600 מגה הרץ האם אני ארגיש שיפור במשחקים? מדובר על ויסטה 32 ביט ומדובר גם על DDR3 וכמו כן הזכרונות לא יעבדו ביחד עם הזכרונות הישנים- מן הסתם אני אמכור את הזכרונות של ה - 1066 תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי חברס.. שמתי לה שבזמן האחרון יש הרבה מאוד התלבטויות בין הQ המפורסם לבין הCI7 החדש.. מצד אחד הQ בא עם מטמון גדול יותר והלוח שהוא מצריך זול מאוד (יחסית) מצד שני יש את CI7 שהוא מצריך לוח יקר יותר(פי 3 ממחיר לוח נורמלי) אבל מבטיח ביצועים יותר טובים.. האם יותר כדאי להשקיע את ההפרש בדברים אחרים? (כרטיס מסך לדוגמא) בישביל לקבל ביצועים עדיפים? מטרת התראד: מי באמת חייב את CI7 ? ומי יכול ''להיתפשר'' על הQ האגדי ? מי מהם טוב יותר ביכולות הOC ? מי מהם כדאי למשחקים? אני את ההחלטה שלי עשיתי , והכלתי על ה775 האהובה.. מחשבות? הערות ? טענות? מה אתם חושבים? הכל פה!! אני מקווה שהדיון הזה יתן מענה לחברה שמתלבטים בין השניים. בלי ספאם בבקשה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עכשיו המפרט לשי זה ADM ATHLON 4400+ EPOX MF4 J3 HD4850 EZCOOL PS 500WATT אני רוצה לשדרג את המחשב. יש לי 2 אופציות הראשונה.להחליף לאינטל אז להחליף לוח אם טוב של DFI P45 ב 650 שקל. למעבד E7400 ב 615 שקל. ולהחליף ספק ל SEASONIC 550WATT ב 480 שקל או אופציה שניה להישאר אם AMD ולא להחליף לוח אם אז מעבד פנום 2 940 1500 שקל או 920 ב 1200 שקל. וספק 480 שקל. אז מה יותר טוב? חשוב המערכת למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC . היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\ יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות?? תודה. רז.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX או Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מצד אחד השני הוא 4 ליבות אבל מצד שני יש כאלה שאומרים ש 2 ליבות יכול להיות עדיף במצבים מסויימים.. אני מתכוון מה יותר טוב גם לאורך זמן ולא רק בחצי שנה הקרובה.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בין 2 הלוחות ו2 המעבדים, נא עצתכם הרצויה 1. לוח-GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID 2. לוח-INTEL WHITESBURG DP55WB DDR3 + FW המעבדים הם :INTEL CORE i7 860 2.8GHZ 8MB BOX ואוINTEL CORE i5 750 2.66GHZ 8MB BOX המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים תודה אהוד
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המערכת הנוכחית כוללת : מעבד : E6420 לוח : GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות : GEIL 2GB DDR2 800MHz CL4 אני רוצה לשדרג את המעבד במינימום מאמץ. אפשרות אחת היא E8400 שהלוח עדיין יתמוך בו ולא יצריך החלפה של שום דבר אחר. חשבתי גם על צעבר ל- I5 אבל אצטרך להחליף את הלוח. האם יש אפשרות ללוח שיתמוך גם ב- DDR2 או שבכל מקרה מדובר בקומבו של מעבד+לוח+זכרונות ? אם אין ברירה מה הקומבינציה הכי זולה שמומלצת ? ****************************** עריכה - מה ההבדל בביצועים שכל אופציה תתן ביחס למעבד הנוכחי ? תודה. ברק.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
-
- אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם יצאה כבר ליבת הונציה ל3200+? ואם לא מתי אמורה לצאת?
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ויש הבדלים בין הביצועיים שלהם??
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי מה המצב...הלך לי הלוח אם במחשב והחלטתי לשדרג אותו-קניתי חדש.(מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) בכל מקרה את הישן אני רוצה לתת לבן דוד שלי-להחליף לוח ולשים את החלקים הישנים מהמחשב שלי.... יש לו לוח לא מתאים (Gigabyte GA-945GZM-S2)...על מה אתם ממליצים?אלה החלקים שמהם אני אצטרך לקמבן מחשב חדש ספק- יש לו 485W , מארז מהמחשב הישן שלי-מעבד Q6600 יש לי 4GB DDR2 (הבנתי ש4 גיגה היום של DDR3 עולים איזה 120 שקל אז זה בקטנה לא משנה לי DDR2 או 3 לדעתי) כרטיס מסך 8800GT מה שאני צריך זה לוח -עדיף לי מזאפ לדעתי משהו שיתמוך בחומרה הזאת כמו שצריך...עדיף שגם יהיה כרטיס מסך ON BOARD אבל לא חובה... תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם אני מחליף את המעבד במחשב שיש בו מעבד i5 מהדור הראשון בעל 2 ליבות עם מעבד i5 4 ליבות האם הכל יעבוד כמו שצריך? כמובן ששניהם בעל אותה התושבת
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-