עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by poyzon,

קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  2. קניתי מחשב AMD עם ליבה כפולה ו- 1GB זיכרון. האם חובה (או רק מומלץ) לקנות 2 של 512 או אפשר גם סטיק 1 של 1GB? האם המחשב יעבוד תקין עם סטיק אחד של 1GB? תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by YoShow,

שלום האם מעבדים כפולי ליבה ידרשו כדרישות מומלצות להפעלת משחקים נגיד בעוד שנתיים? כלומר האם כפולי ליבה בכלל משפיעים על איכות של משחקי מחשב או רק מועילים להפעלה של כמה יישומים בו זמנית? הם די יקרים ואם הם לא משפיעים על ביצועים של משחקים, אז לי אין צורך בהם והם סתם מגדילים את מחיר המחשב באיזה אלפיים שקל.

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by XCG120,

האים מעבר בן מעבד E8400 ל QX9650 יתן שיפור משמעותי בביצועים למשל במשחקים ובאופן כללי? האים השידרוג משתלם? תודה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by creek,

יש חיה כזה?! חבר שלי קנה מארה"ב, 3400+ ב-socket 939, גם באתר וגם על הקופסה כתוב כי זה ב-socket 939, ובאתר של AMD לא מוזכר 3400+ ב-socket939 בכלל :s05:

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Ewingum,

חיישן החום של של המעבד אלא "SYS", איפה הוא נמצא על לוח האם? האם זה תלוי בלוח או ידוע כי ליד חלק כזה וכזה? לי יש 7VTX-H של gigabyte ולא מצאתי בחוברת איפה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. האם יש עדיפות? חשבתי ללכת על ה 8gb בסטיק אחד

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by omrij,

המפרט שלי הוא כזה: לוח:MSI K8N NEO PLATINUM מעבד:+3400 NEWCASTLE זכרון:PQI TURBO TCCD המעבד שלי לא מחזיק אוברקלוק אפילו של 100 mhz ביציבות והזכרונות שלי כל אחד בנפרד מגיע ל300 mhz אבל ביחד הם מגיעים ל 240 (בעיה ידועה של סוקט 754 ו TCCD) קיבלתי הצעה להחליף ל msi k8n neo2+amd 3200 s939 תמורת 500 ש"ח ואני בהתלבטות. הזכרון בטוח יפעל יותר טוב על הלוח הזה ואני אוכל לנצל אותם (אולי לא 300 בדואל אבל נגיד 285) ועם אוברקלוק למעבד אולי אפילו לעבור את ה 3400 שלי (בהנחה שהפעם אפול על מעבד קצת יותר טוב) זה כדאי?

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by QttP,

תכננתי ללכת על איזה P5K של ASUS על P35 עם WiFi מובנה (פיצ'ר שגם ככה בטוח אשתמש בו, אז למה לא לקנות אותו משולב בלוח?) אבל ה-P5Q על P45 יוצאים עוד שנייה, אז למה לא לחכות להם? ומה ASUS עושים? כמובן, מורידים את ה-WiFi מכל לוחות ה-mainstream ומשאירים אותו רק בגרסת ה-DDR3 היקרה והמיותרת שלהם. http://event.asus.com/mb/p5q/ גועליים, יימח שמם.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. Started by Bashash,

הצ'יפסט החדש של אינטל (X58) יתמוך גם ב-CF וגם ב-SLI!!!! http://www.nordichardware.com/news,7949.html

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by spider272,

שלום לכולם מצאתי מתחת למיטה לוח ASUS K8N-DELUXE של AMD.לעולם לא השתמשתי ב AMD.מה אפשר לעשות איתו?להרכיב איתו?הוא טוב?לשמור/לזרוק? מקווה למצוא גם TITAN :biglaugh:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by Tzion,

איזה לוח יותר טוב לAMD 1800: GigaByte GA-VRXP MSI KT3 ULTRA ARU מבחינת ביצועים, אמינות, פיצ'רים וחיבורים ואולי גם קצת אוברקלוק לעתיד... או שיש משהו יותר טוב מאלו במקסימום 650 ש"ח? off-topic איך הלוחות של גיגהבייט וMSI ביחס ללוחות של החברות האחרות כמו EPOX ו-ABIT??? תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי מעבד turion שאני מריץ על לוח 754 המיועד ל athlon\sempron. הלוח מריץ את המעבד במתח נמוך ב 0.5 וולט מהתקן שלו (1.3 במקום 1.35). המעבד רץ בצורה יציבה. האם הפעלת המעבד כך פוגעת בו?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by berliita,

מבין שתי ערכות השבבים של אינטל: P31 ו- P35: מי יותר טובה? מה לוח האם המומלץ לכל אחת מערכות השבבים הללו? (אבקש שתתייחסו לשתי הגדרות של מומלץ: (א) מקסימום ביצועים בתמורה למינימום כסף, (ב) מקסימום ביצועים ב- 600 ש"ח גג)

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  17. 1. רציתי לדעת אם יש שינוי כלשהו אם משתמשים במעבד של AMD או של INTEL בכרטיס מסך של ATI, האם בגלל ש- ATI שייכת ל- AMD יש יתרון כלשהו ברכישת AMD לכרטיס ATI? 2. יש לי התלבטות קשה בין CORE I5 לבין PHENON II 965BE. בין מערכת של לוח אם, זיכרונות ומעבד של AMD יש הפרש של 500 ש"ח כלומר 20% פחות, אבל לפי בדיקות שונות, מצאתי שגם הביצועים נמוכים יותר ב- 20% משל CORE I5. ל- CORE I5 יש קירור יותר טוב, הוא חסכני בחשמל ואין לו גשר צפוני שמחבר בינו לבין כרטיס המסך. המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות עם כרטיס מסך HD5850. אז מהבחינה הזאת יותר משתלם לקנות את ה- I5 למרות שכואב קצת בכיס, אבל אפשר להסתדר עם הכאב בתמורה לכל כך הרבה דברים טובים. כאן נכנסת השאלה הראשונה שלי אם יש קשר ב…

18. Started by jangelboy,

אני רוצה להוסיף עוד 3 MB ל1 שיש לי זיכרון DIMM1: A-Data 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz לוח אם Intel Buffalo Creek DG33BU תקציב 350ש"ח חריגה 50 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by swisaman,

היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. יש לי מחשב מותג HP DX 2300 לפי הסיפרות שלו אפשר לשדרג את המעבד לאחד משלוש המשפחות ואציין את הגבוהה בכל משפחה . השאלי שלי מי מהם יתן ביצועים טובים יותר . CORE 2 DUO E6600 2. PENTIUM D 925 3. PENTIUM 4 631

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by tal_levi1000,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103527 עד לפני שבוע היו מוכירם אותו באותו מחיר אבל בתוספת HD 250GB SATA2 חינם!! אני קניתי את אחד האחרונים :jump: עוד איזה חודש מביאים לי אותו מה אתם אומרים? (הייתי מפרסם לפני אבל מסיבות מסויימות לא יכולתי)

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by totah,

כי שמעתי שעומדת לצאת סדרה חדשה של כפולים ומרובעי ליבה. שאינה 775. תודה.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Rhx,

אם אני לא מעודכן וזה ישן אז תגידו לי.. מעבדי Intel ו AMD מורידים מחירים. http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/ מה אתם אומרים על זה?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  24. שלום לכולם אני לא בטוח שהשאלה שייכת לכאן אבל במידה ולא תעבירו אותי לתרד הרלוונטי, יש לי את הלוח Z68XUD3H-B3 עם 5 דסקים מחוברים ברייד 0 על בקר רייד של לוח האם כפי שבתמונה: במצב הנוכחי זה נראה שהבקר הפנימי לא מייטיב להתמודד עם נפח כזה גדול 13.TB, בגלל התופעות הבאות: בעת כתיבה לכונן \העתקה \קריאה יש לפעמים פריז של כמה שניות וטעינה מחדש של הכונן עצמו,ביצועי קריאה כתיבה איטיים,זה נראה כאילו הסרביס מאתחל את עצמו של האינטל ראפיד הדרייבירם מעודכנים ותוכנת אינטל ראפיד בגרסה אחרונה. בקיצור נראה שיש בעיית תאימות או פשוט זה תוכנת ניהול רייד לא מוצלחת במיוחד. אבקש המצלה לבקר רייד איכותי לשימוש בתצורה של רייד 5 שמותאם ל 5 דסקים שיש לי ,בקיצור בקר אמין עם ביצועיים שיעשה את העבודה תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.