מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי 256 זיכרון אם אני יוסיף עוד 256 אני ירגיש הבדל ביצועים ? כי זה דבר יקר ואם אני קונה אני יקנה כבר 1066
-
יש לי GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ורציתי לדעת אם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב הלוח אם הזה יתמוך בDDR3 ובמערך SLI ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום באתר של אינטל בדף של הלוח אם תחת הכותרת תאימות למערכות הפעלה כתוב תמיכה לדרייברים בלבד http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-008326.htm מה זה אומר ? האם אפשר להתקין ווינדוס 7 64/32 על לוח אם DG33BU של אינטל ? המחשב עם מעבד Q6600 ומחשב מיועד למשחקים
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה או שלא טוב הבעייה היא כזו, בעצם זה לא בעייה או שזה הייתה בעייה יש לי מחשב p4 2800 פרסקוט לוח אם שלגיגהביט 8s655tx ultra זיכרון של סומסונג 2*256 dc הרדיסק של מקסטור 40 גיגה וכרטיס מסך fx 5200 innvo3d 128m 64k המחשב עובד עם דריבר 66.93 כל המשחקים עובדים מצויין ללא שום בעייה אוקי עכשיו קניתי מחשב חדש amd 64 3000 box 754 לוח אם של גיגהביט k8ns זיכרון של מיקרון 1*512 הרסידק גם של מקסטור 80 גיגה sata התקציב שלי לא היה גדול ומשום כך לא קניתי כרטיס מסך כי היה לי gforce 2 mx400 64m בעתיד התכוונתי לקנות כרטיס מסך חדש וטוב אוקי הכנסתי אותו למחשב המחשב עובד יפה אפילו משחקים הוא מריץ לא רע עד שהגעתי למשחק פיפא 2005 התמונה קופצת …
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השחקנית הטאיוואנית מחזקת את ההיצע שלה בקטגוריה הניידת הצומחת עם מתחרה משמעותי ל-Razer Blade זו משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא את מחשבי הניידים של Gigabyte בשוק הישראלי, למרות הפופולריות הבלתי מבוטלת שלה בתחומי החומרה האחרים שבהם נוכחותה וותיקה יותר – ונייד ה-Aero 14 החדש שאותו היא הציגה לאחרונה נותן לנו סיבה נוספת וטובה מאוד לקוות שהמצב הזה ישתנה בהקדם. הדגם החדש של היצרנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' וברזולוציה סבירה של 2,560×1,440 פיקסלים, שבבים H מרובעי ליבות מדור ה-Skylake, כרטיס גראפי מדגם GeFroce GTX 965M או מדגם GeForce GTX 970M, זכרון DDR4 בנפח של עד 32GB ושני חיבורי M.2 עבור מגוון מערכי אחסון זריזים – כל אלו בתוספת סוללה נדיבה בהחלט של 94 וואט-שעה, שאמורה…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי אציטון ואני עומד כרגע לפרק את כל המחשב, ולמרוח משחה מחדש. רק לפני שאני אעשה את זה, אני שוב אשאל ליתר ביטחון (שלא ילך לי המעבד!) אם אציטון בטוח לניקוי המשחה שעליו? אם ניסיתם ולא קרה כלום, אז תגידו [=. אין לי אפשרות, או בעצם כוח, ללכת ולקנות אלכוהול 100%.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הצ'יפסט החדש של אינטל (X58) יתמוך גם ב-CF וגם ב-SLI!!!! http://www.nordichardware.com/news,7949.html
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
איזה לוח יותר טוב לAMD 1800: GigaByte GA-VRXP MSI KT3 ULTRA ARU מבחינת ביצועים, אמינות, פיצ'רים וחיבורים ואולי גם קצת אוברקלוק לעתיד... או שיש משהו יותר טוב מאלו במקסימום 650 ש"ח? off-topic איך הלוחות של גיגהבייט וMSI ביחס ללוחות של החברות האחרות כמו EPOX ו-ABIT??? תודה
-
זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איך אני מוציא את החלק הבא? מצאתי את הלוח הזה והוא כנראה של פנטיום 3 אף פעם לא היה לי ניסיון עם לוחות כאלה ואני לא מצליח להבין איך לשחרר את הדבר הזה. ושאלה נוספת: של איזה חברה הלוח הזה? הנה עוד תמונות:
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי זכרון של mushkin 256MB DDR 3000 כמו כן ספק של ANTEC 400W הבעיה: ווינדוס XP קורס כל הזמן בהתקנה ולפני כן כל כמה זמן הווינדוס היה נידפק והייתי צריך להתקין מחדש את XP. אני חושד בשני גורמים מרכזיים: א: ספק כוח ב: זכרון בשביל לבדוק ספק אני צריך מודד מתח שאין לי כרגע ובשביל הזכרון אני מחפש תוכנה שבודת את הזכרונות באופן יסודי כלומר כתובת כתובת בצורות שונות אם למישהו יש תוכנה כזאת או יודע על דרך אחרת שאפשר לבדוק את הזכרון אני אשמח אם תצרו איתי קשר או ב ICQ או ב EMAIL. תודה.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את המחשב שלי אתמול , סיימתי להרכיב אותו . ומשום מה נראה לי שדפקו אותי עם הזכרונות... הזמנתי : Winbond 256mb 400mhz\3200 X2 ואכן קיבלתי : Winbond 256mb X2 רק אין לי מושג אם הם באמת על 400 מגה הרץ.. בדקתי על הצ'יפ עצמו , והיה כתוב שם רק BH-5 כמובן שאם אני יתקשר לשאול , יגידו לי שקיבלתי מה שהזמנתי.. אבל אני רוצה להיות בטוח בזה... יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבדוק זאת? כל דרך... רצוי מבלי לפרק את המחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
asus p5ld2 se אני יכול לחבר לו שתי כרטיסי מסך ואיך הלוח אם הזה הוא טוב?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמן איך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוס כי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ ??
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד שלי (E7200) ל Q8300 האם זה כדי? בכמה יותר טוב Q8300 מ E7200? עוד שאלה: מה עדיף \ יותר טוב Q8300 או Q6600?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי שניתן עוד מעט לחבר שני מעבדים של 4 ליבות ואז לקבל 8 ליבות, וחצי שנה אחרי זה יצא מעבד של 8 ליבות וא תוכל להשים 2 ולקבל 16, ואז יצא אחד של 16 מה הגבול ולמה זה טוב (למשתמש ביתי, שאולי משחק משחקים כבדים)
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, בימים אלה אני מרכיב מפרט של מחשב חדש לחלוטין, בתקציב של עד כ-6,000 ש"ח (פרסמתי הודעה מתאימה בפורום מפרטים). אחד הדברים שאני רוצה לדעת עליהם יותר פרטים, הוא נושא הזכרון. בהתחלה חשבתי ללכת על 1GB זכרון (2 כפול 512) במהירות של 800Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E. לאחר מספר התייעצויות הבנתי שככל הנראה עדיף לי ללכת בכיוון אחר והוא הכיוון של 2GB זכרון (2 כפול 1024) במהירות של 667Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E. המחירים בסה"כ דומים (100 ש"ח פלוס/מינוס אם אני לא טועה) ועכשיו השאלה היא מן הסתם - מה עדיף ? באופן כללי המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אבל לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-