עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by assaf990,

על פי מה בכלל זה צריך להיקבע? זיכרון DDR400 PC3200 CL 2.5

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by napoleon45,

עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. Started by swisaman,

היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. רכשתי זכרונות מאמזון עבור המחשב העתידי שלי. הבנתי שזכרונות מסויימים שהמתח שלהם מעל 1.5V עלולים לגרום לבעיות. 1. ראשית, רציתי לדעת באיזה בעיות מדובר. 2. איך ניתן להתגבר על הבעיות האלו. 3. זה הדגם שקניתי KHX1600C9D3B1K2/8GX, האם המתח שלהם יותר מ-1.5V? המעבד שייקנה יהיה IVY BRIDGE 3470

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by XCG120,

האים מעבר בן מעבד E8400 ל QX9650 יתן שיפור משמעותי בביצועים למשל במשחקים ובאופן כללי? האים השידרוג משתלם? תודה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. Started by Ewingum,

חיישן החום של של המעבד אלא "SYS", איפה הוא נמצא על לוח האם? האם זה תלוי בלוח או ידוע כי ליד חלק כזה וכזה? לי יש 7VTX-H של gigabyte ולא מצאתי בחוברת איפה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by yonni,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת האם לבסס אותו על זכרון DDR או RDRAM? כמו כן איזה לוח אם מומלץ לקנות לכל אחד מהם גם ל AMD וגם ל PENTIUM? עדיין לא החלטתי.... תודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by roy5550,

בקשר למעבד AMD athlom 64 עד עכשיו נתקלתי בעיקר בהמלצות חיוביות על המעבד, ולפי מה שהבנתי הוא עדיף על אינטל. חבר שלי קנה לפני חצי שנה מעבד athlon והיה לו ניסיון מר מאוד איתו הוא עשה לו הרבה בעיות, לכן אני רוצה לדעת האם מישהו שיש לו מעבד כזה ויש לו ניסיון עם מעבד מסוג AMD יכול להמליץ לי עליו ושאלה נוספת האם ניתן/אפשרי להתקין על מעבד מסוג ATHLON AMD 64 windows xp 32 bit או שחייבים גרסה מיוחדת של windows xp 64 bit תודה רבה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  14. אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by domuzy,

ואם כבר AMD, אז איזה עדיף (למחשב חדש, למשחקים וסרטים, עם לוח אביט NF7-SL)? 590 ש"ח- AMD Athlon XP 2600+ BARTON Bulk+Cooler/Retail או 650ש"ח- AMD Athlon XP 2500+ BARTON MOBILE 45W FSB 266 1.45V Tray 0.13 512K cache Bulk או 514 ש"ח- AMD Athlon XP 2500+ BARTON Bulk+Cooler/Retail האם ההבדלים בין 2500 ל2600 משמעותיים? איזה יתפקד הכי טוב בצרכים האלה (וכסף הוא כן בעיה)

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by itaysp,

אני צריך בשביל המחשב שאני מנסה לבנות HTPC. הבעיה שלי היא שאני לא מוצא לוח במידות.. יש לי 22X22 ס"מ שאני יכול להישתמש ללוח. כל השאר כבר תפוס ע"י הספק כח... רצוי שישיה גם כרטיס מסך מובנה אבל אם לא אז לא..

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

אחותי גרה בניו יורק ולפני שנה בדיוק היא קנתה מחשב עם סלרון.... המהירות שלו היא 1.4 אז השאלה שלי היא אם הלוח אם הוא סוקט 478 ואז אני יוכל להתקין פנטיום 4? (לא אני כי אני בישראל אבל נגיד...) יש איזה דרך קלה לברר על ידי שעושים משהו במחשב אם אתם לא יודעים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by stingeR-,

פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום קניתי את הלוח SQ800 הרגיל וחברים שלי מציקים לי למה לא לקחת את האולטרה אז רציתי לדעת במה הוא יותר טוב חוץ מכרטיס רשת מובנה יש הבדל בביצועים? האם הוא שווה את תוספת המחיר? תודה

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

לא יהיה OC, איזה לוח הכי מומלץ?

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by DAVIDD,

שלום! אני רוצה לדעת מה ההבדל בין סלרון בתושבת 478 לעומת סלרון d בתושבת 775. האם סלרון d יפגין ביצועים טובים יותר לעומת סלרון בתושבת 478 למרות שמהירות השעון שלהם תהיה אותה מהירות (נניח 2.66 או 2.8). ועוד שאלה ברשותכם - מי עדיף על פני מי בביצועים? סלרון או סמפרון? לשניהם יש את אותה כמות בזכרון מטמון (לפי מה שהבנתי). הצרכים - הם פשוטים - אינטרנט, סרטים, מוסיקה, אופיס ותו לא!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...

23. סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by doreiny,

האם יצאה כבר ליבת הונציה ל3200+? ואם לא מתי אמורה לצאת?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  25. שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים