עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NeverHood,

כדאי לחכות קצת עם קניה של זכרונות DDR 333MHZ האם התקופה הזאת נחשבת יקרה וצפיה בקרוב ירידה במחירים ?

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by lisly,

כותרת

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by pohn2000,

שלום רציתי לדעת כמה ליבות יש למעבד הנ"ל ??

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. טוב אז ככה יש לי לוח אם של גיגה 7VA שעובד כרגע פיקס טפו טפו טפו אני רוצה לשדרג את הביוס איך אני עושה כזה דבר מה עלי לעשות?? האם צריך להיזהר ממשהו ואם משהו קורה חס וחליליקה איך אני משחזר את הביוס אשמח לקבל כול עזרה שהיא שלכם הינשוף האפור חיי יותר מ - 9 שנים ברשת

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by rafi_d,

מה דעתכם, האם אפשר לראות את הCPU מהסדרה החדשה של הE2XXX כחלופה טובה ל4300 ? בכולם המכפילים גבוהים בדומה ל4300, לא כן ? אז למה לא לחסוך כמה שקלים ? ...

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by SixKiller,

שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by wwll soldier,

אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zurkin1232,

שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by BlackTalon,

ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Fart-Master,

היי כולם. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של זיכרון DDR400 בגודל 512MB כל אחד, האחד הוא של Geil והשני הוא של Micron. עשיתי דווקא את השילוב הזה כי קניתי את המיקרון מטכנאי אחד ששידרג לי את המחשב, הוא גר קרוב אלי. עכשיו הרכבתי לאחותי מחשב חדש, ואני צריך זיכרון DDR לשים במחשב שלה. העניין הוא שרצוי שאני אקנה זיכרון מאחת החברות האלה, כדי שאני אוכל לעשות לי מערך Dual Channel שיפעל בלי בעיות, לא כמו שעכשיו שהייתי צריך להגדיר הכל ידנית בSPD (בגלל התזמונים השונים). התזמונים של המיקרון הם 3.0-3-3-8 ושל הGeil הם 2.5-4-4-8, אז עשיתי בביוס שהSPD יהיה 3.0-4-4-8. עכשיו כמובן הגיעה השאלה: איזה זיכרון עדיף לקנות- Geil, או חברה אחרת בעלת תזמונים זהים למיקרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  11. Started by gil_k,

קיבלתי מחשב חדש. הורדתי CPU-Z ונכנסתי זה מה שזה הראה לי: http://img528.imageshack.us/img528/8536/e6600xo7.jpg לפעמים זה הגיע ל 2.4GHz ועלה איתו גם ה Voltage, זה אמור להיות ככה? כי לפעמים גם ה CPU ב Task Mannager מגיע ל 100%, זה קרה אחרי שהתקנתי כמה משחקים אבל בעיקרון לא היה עומס ממש על המחשב. יש לי ג'יגה אחד בנתיים (RAM) ביום ראשון-שני אמור להגיע עוד אחד. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by vbwx,

אני לא יודע מה לעשות יש לי מערכת חזקה, אבל היא זקוקה למעבד חדש (ישן = E6300 1.86GHZ) קיצור, אני צריך מעבד, הקטע.. שאני לא יודע אם כדאי Q9450 או Q6600 Q6600 = לקנות וזהו Q9450 = לחכות שיצא בחנויות שמהן אני מוכן לקנות, וכולל זאת גם לקנות לוח אם חדש (כנראה P5K) ולא רק זה! אני נתקע פה עם הלוח אם שיש לי עכשיו P5B לא בזבוז לקנות במלא כסף בשביל שדרוג כזה לא משמעותי?! ולא! אני לא מוכן לעשות שום עדכון ביוס! לא לוקח סיכונים מיותרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה ההבדל בין שתי לוחות האם: GIGABYTE EP45-DS3L או GIGABYTE EP43-DS3L במחיר זה בסביבות ה100 ש"ח הבדל. השאלה שלי היא מה ההבדלים בת'כלס ואם ההבדל במחיר שווה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by swisaman,

שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP וקנה שני סטיקים של 4GB של קינגסטון 1333MHZ. אלה הזכרונות : http://ksp.co.il/?uin=11724 אני צריך לוודע שהזכרונות נמוכים ולא גבוהים כמו חלק מהזכרונות(במחשב אחר הזכרונות גבוהים יותר,הם נראים כמו זכרונות פשוטים רק שהם גבוהים יותר) איך אני יכול לדעת אם הזכרונות הנל גבוהים או נמוכים ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by lipa,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by THE_WYVERN,

שלום אשמח אם תעזרו לי בלדעת מה יותר כדאי מכיוון שאני מתכוון לרכוש במיטב כספי (שאין לי)זיכרון 667mhz DDR2 2x1 gb ועוד שאלה מה אוצרים המספרים 2-2-2-4 או משהו כזה לגבי זכורונות והביצועים שלהם ??? תודה

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by Zeev86,

יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P, בלוח הקודם היה לי יציאת SPDIF COAX והייתי מחבר כבל למגבר, בלוח החדש אני רואה שיש רק יציאות PL 3.5mm, איפה אפשר לקנות מתאם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ??? ??? ??? ??? ??? הי, באופן עקרוני אני מחפשת לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT 1. ואם לא אמצא, אני רוצה לדעת: איפה אני יכולה להשיג את הרכיבים הבאים (וזה יכול להיות ממקומות שונים): 1. כרטיס זיכרון של 256M (הכי זול שאפשר). 2. לוח אם (לפנטיום 4) 3. מעבד סלרון (שמעתי שזה הכי זול ומתאים בעיקר לעבודה על WORD וכאלה). או פשוט אם מישהו רוצה למכור רק את המחשב הישן שלו שעובד מספיק טוב בשביל תוכנות האופיס הוא מוזמן להשאיר הודעה או לפחות לכוון אותי למישהו שרוצה למכור. תשמעו, אני נואשת, אין לי כסף ואני חייבת!!! מחשב שעובד טוב על WORD ושאפשר לצרוב על דיסק את הנתונים. זהו אלו הדברים שהכי!!! חשובים לי. אשמח לכמה שיותר תג…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by TalG,

ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. יש שיפור בשני סלוטים בזכרונות כאלה ישנים? ובנוסף מה זה זכרונות Double sided שהם יותר יקרים, והאם הם מהירים יותר? אם מישהו יודע....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rom747,

ציטוט של: jambo7 ב 10.06.2005 בשעה 17:57:15 אני הייתי הולך על ויניס בגלל: 1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל 2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר 1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T 2. תלוי בסטפינג 3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W השאלה שלי נוגעת לסעיף 1 אם אני קונה מחשב עם מעבד ויניס ושם 2 * 512 הם לא יעבדו ב 400mhz ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. הייתכן שדור מעבדי ה-Skylake-E עתיר הביצועים, ודור ה-Kaby Lake-E שישולב איתו יחד למקשה אחת, יגיע אלינו כבר באמצע השנה הבאה - כשרק עכשיו הושק דור ה-Broadwell-E? אלה השמועות שמתרוצצות ברשת בשבוע החולף, בהתבסס על תמונה בודדת בה נצפתה תושבת מאסיבית חדשה בשם LGA-3647, עם תמיכה בשישה ערוצי זכרון DDR4. מה דעתכם? מה הייתם רוצים לראות בדור החדש של מעבדי האקסטרים? https://goo.gl/pmGVpW

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by the_shark,

שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.