מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי מבקש מהמתמצאים בנבכי האותיות והקודים של לוחות האם, המלצה ללוח עד 600 ש"ח בגודל ATX או אפילו מיקרו. אין שום צורך ביכולת OC, אך רצויים מרבית החיבורים החדשים הקיימים כגון SATA6, ESATA, USB3, FW . חשובים 4 סלוטים לזכרון(ראיתי לוחות רק עם 2). אשמח להמלצה על לוח תואם AMD ואחד תואם אינטל בתושבת 1156.ישמש בעיקר למדיה כבדה לסוגיה כולל עיבוד וניגון. אגב, האם מישהו נתקל בטענה/תופעה שלוחות של ג'יגהבייט עם מעבדי אינטל, בשילוב כרטיסי מסך ATI, מגלים תקלות מעל הממוצע? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אוקיי זה הדגם P5VD2-MX של ASUS בדקתי באתר היצרן לגבי לוחות אם תומכי קונרו ולפיהם הוא תומך: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 עכשיו, נכנסתי לזאפ וחיפשתי את הדגם הזה, מצאתי את אותו דגם בדיוק, אבל לא רשום שהוא תומך : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=424702 השאלה שלי היא כזאת: הלוח תומך או לא? (אני מתכוון מה שיש בזאפ) זה אותו לוח או שזה אותו שם אבל סוג שונה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין לוח Asus P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68 לנגיד Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, או משהו פשוט יותר .. המטרה היא לשמור על לוח חזק כדי שאני ישדרג אותו בעתיד (כשיהיה כסף ) גם לוח גדול ולא צפוף זה בונוס אני לא מבין גדול כלכך בנושא הזה העיקר שיהיה עדכני להרבה זמן .. אין לי בעיה להשקיע עוד 300 אבל לפחות שיצדיק את התוספת בנתיים אני אשים מעבד I3 בפנים אבל בעתיד אני יחליף למשהו אחר .. השאלה היא אם יש הבדל גדול בין הלוח הזה ללוח פשוט יותר בשביל המשתמש הפשוט (גיימר בינוני משחקים משחקים כבדים אבל לא כ מסך מפלצתי.. חוץ מזה אינטנרט וסרטים.. אבל לא נראה לי שזה משנה) בנוסף חשוב לי לציין שמתוך נסיון רע אני מעדיף להתרחק מGIGABYTE ובגלל שאני לא מ…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם h55m-ud2h של gigabyte - intel הדגם הזה לא תומך ב USB3 (אני מתכוון לתמיכה במהירות הגבוהה כמובן, בתור USB 2 כמובן שיש תמיכה) רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף תמיכה ב USB3 כמו המהירות של לוח אם שתומך בזה מהקופסה? הבנתי שאפשר לעשות את זה על ידי חיבור תוסף ל PCI, ורציתי לשאול אם הוא מנצל את מלא המהירות של USB3 או שהוא לא שווה הרבה, וכן, מה המחיר הממוצע של כזה רכיב (מספיק לי 1 / 2 יציאות USB). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.255 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14592 לדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.490 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14591 ומה ההבדל בין DQ6 ל DS4 (ומה זה אומר כל אחד מהם?), חוץ מההבדל של המחיר שהוא 235? והאם באמת שווה להוסיף את ה-235 ש"ח האלה? והכי חשוב האם זה יתמוך ב Core 2 Duo כי זה גם תושבת 775.?
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מחשב חדש כמופיע במפרט בצד. הזיכרונות הם CL 4 אבל כאשר אני בודק ב CPU Z כתוב שהם עובדים ב CL 5 בתזמונים 5-5-5-18 במקום 4-4-4-12.. יש לזה הסבר? אגב, בביוס הגדרת התיזמונים אצלי נימצאת על אוטמוטי. בנוסף, רציתי לדעת אם EVEREST היא תוכנה טובה לעשיית בדיקות מאמץ לחומרה? כמה זמן הבדיקה אמורה להימשך? הפעלתי אותה בנייד (עם חומרה דומה..) והיא עבדה יותר משעה ועדיין לא סיימה.. זה אמור להיות ככה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הזיכרון שלי כבר עושה מלא בעיות. אבל כדי להיות בטוח אני רוצה לעשות בדיקת זכרון. אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. ושלא יגיד לי תוריד את התוכנה לבדיקת הזכרון, כי צריך לעשות שם כל מיני דברים מסובכים. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות זה יהיה טוב תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כי קראתי שמישהו כאן אמר ,שהווינדוס לא רוצה לחנוק את המשב שלך אז הוא מגביל אותך בצריכת הזיכרון!, או משהו כזה???
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, יש לי כרגע מחשב עם I7-7700K, וקיבלתי מחבר מעבד I5-10500. השאלה היא אם שווה לי להחליף את הסט אפ ולעבור לאי 5, דור יותר מתקדם, או שזניח ביניהם היכולות, אשמח לעזרתכם..
-
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך חוות דעת בקשר להמרות, אני רוצה לערוך סרטים עם פרמייר cs6 ולהמיר קבצי mxf שצולמו בsony xdcam לקבצי mov עם carbon coder. כיום במחשב שלי (שמפורט למטה) התהליך לוקח שעות רבות. לפי הבנתי מה שמאט את כל העניין זה הזיכרונות. (667MHZ) רציתי לדעת איזה זיכרונות לשים במקום שלושת הזיכרונות שיש עכשיו. המפרט שלי כרגע: Intel® Core™ i7-930 Processor Intel® Desktop Board DX58SO NVIDIA GeForce GTS 450 3X Kingston DDR3 PC3-10700 (667 MHz) 2GB 2X hitachi HDS721050CLA362 (0F10381) 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.52 תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי אציטון ואני עומד כרגע לפרק את כל המחשב, ולמרוח משחה מחדש. רק לפני שאני אעשה את זה, אני שוב אשאל ליתר ביטחון (שלא ילך לי המעבד!) אם אציטון בטוח לניקוי המשחה שעליו? אם ניסיתם ולא קרה כלום, אז תגידו [=. אין לי אפשרות, או בעצם כוח, ללכת ולקנות אלכוהול 100%.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278 תנו לי תגובות עליו והאם יש אחד טוב ממנו באותו מחיר בערך של חברת ג'יגהבייט כי אני צריך לקנות לוח אם
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 6000 שקל תרכיבו לי את המעבד החלומי ושיהיה לי מספיק כסף
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נראה לי שחסר לי משחה טרמית בין המעבד לגוף קרור כוון שזאת הפעם ה 1 שאני מתעסק בזה הייתי שמח אם תוכלו להראות לי כיצד עלי לעשות זאת אני עושה זאת משום שחום המעבד שלי גבוהה מדי כ45 בזמן מנוחה ו67 בזמן עבודה(לא פרסקוט) או שאולי תוכלו להפנות אותי לאתר שמדגים אין עושים זאת או שפשוט מורחים קצת וזהו המשחה שיש לי היא סילבר משהו ;D בתודה מראש אלעד
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי מחשב P4 2GHZ לוח ASUS P4S533 כרגע יש בו 2סטיקים של זיכרון 2*256=512MB זיכרון סה"כ (מסוג DDR 333) רציתי להרחיב את הזיכרון ושאלתי האם מספיק להוסיף סטיק של 512MB ? או להוסיף 1GB ? יענו סה"כ 1GB או סה"כ 1.5GB? ההבדל כדאי ? כי הזכרונות הישנים כידוע לכם קצת יקרים... תודה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איך אני מוציא את החלק הבא? מצאתי את הלוח הזה והוא כנראה של פנטיום 3 אף פעם לא היה לי ניסיון עם לוחות כאלה ואני לא מצליח להבין איך לשחרר את הדבר הזה. ושאלה נוספת: של איזה חברה הלוח הזה? הנה עוד תמונות:
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש ואבא שלי נוסע השבוע להונג קונג אז החלטתי להביא משם כמה חלקים: לוח: אני מתלבט בין 2 הלוחות החדשים של MSI ושל DFI עם ה-NF4-ultra וזיכרון אני מתלבט בין TCCD של OCZ או כל חברה אחרת לבין ה-VX החדש של OCZ... איזה לוח וזיכרון עדיף והאם יש סיכוי שהלוחות האלה כבר יהיו למכירה שם(בהונג קונג...)? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-