עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by urich,

בהמשך להודעת הזיכרונות שלי הגיעה הזכרון והוא מה זה מוזר הוא יותר נמוךכלומר פחות בולט מהשני יש עליו פחות זכרונות והם והם אנכיים לזכרונות רגילים שראיתי בכל מקרה התקנתי את הזכרון והא זוהה אבל שינוי משמעותי לא ראיתי אם אתם חייבים לראות אותם אני יצלם אותם במצלמת הרשת.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  2. Started by asaf556,

שלום. שאלתי היא האם יש ל425 L3 נעול ביחד עם הליבה הרביעית שלו? כי אני יודע שכל המעבדים מהמשפחה הזו זהו אותו מעבד שליבותיו נסגרות בהתאם ול550 יש L3 אז האם גם ל425 יש רק שהוא נעול והוא ניתן לפתיחה כמו שפותחים את הליבה הרביעית?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  3. טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by jangelboy,

אני רוצה להוסיף עוד 3 MB ל1 שיש לי זיכרון DIMM1: A-Data 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz לוח אם Intel Buffalo Creek DG33BU תקציב 350ש"ח חריגה 50 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  5. אז ככה לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-P35C-DS3R Specifications CPU Supports Intel® Core2 Extreme Quad-Core/Core2 Duo /Intel® Pentium® Extreme/Intel® Pentium® D processors Supports1333/1066/800 MHz FSB Chipset Northbridge: Intel® P35 Express Chipset Southbridge: Intel® ICH9R Gigabit Lan Controller 8 Channels ALC889A Audio controller Memory DDR3 2x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 1333*/1066/800 MHz memory modules DDR2 4x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066*/800/667 MHz memory modules יש לי שתי סלוטים שלocz ג'יגה כל אחד…

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by Swimmer,

1G DUAL CHANNEL עד 1000 שקל+ בבקשה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  7. השימושים די בסיסיים: אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות וצפייה בסרטים 1080P עם כרטיס מובנה (לפחות בהתחלה) ההבדלים היום בין שני המעבדים הוא 100 שקל כך שההפרש לא משמעותי מבחינתי, השאלה אם הוא משתלם? מה ההבדלים ביניהם? הדבר היחיד שהבנתי הוא של E5200 יש מכפלה גבוהה יותר וזה טוב ל OC, אבל אני לא מתכנן OC... תודה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus rampage 2 gene בלוח יש יציאה אופטית וניסיתי לחבר אליו כבל קוקסיאלי קצת בלחץ והוא לא נכנס האם גרמתי לנזק כלשהו... ???

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by N.S,

איך אני בודק איזה לוח אם יש לי ?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by mikibo,

שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by SN מחשבים,

במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  12. המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  13. 1.א. יש הבדל מורגש בין זיכרונות עם CAS 4-4-4-12 לבין זיכרונות CAS 5-5-5-15 ?? ב. יש הבדל גדול ביניהם? 2. כמה CAS יש ל GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ ?? ^^^ 3. הזכרון הזה טוב? ^^^ 4. יש זיכרון יותר טוב ממנו עם 2GB 667MHZ DDR2 ? 5. מה זה CL ? 6. GEIL נחשבת לחברה טובה של זיכרונות? 7. DDR2 הוא ה DDR הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by the_cool,

שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  15. הרגע נכנסתי לbios וראיתי שהזכרון שלי עובד ב t2 ולא בt1......האם כדי/צריך לשנות את זה? כי שמעתי פעם שכדי לשים על t1.....זה נכון?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by Sikopp,

שלום חברים , האם ניתן לבצע OC למעבד המסדרה הישינה - i7 870 על לוח H55s2h?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  17. האם יש בלוח הזה http://www1.sapphiretech.com/sn/products/products_overview.php?gpid=213 כרטיס קול ורשת מובנים? ואז אני לא יצטרך לקנות כרטיס קול ורשת בנפרד? והאם הוא ינצל טוב את phenom II X4 940??

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. Started by stingeR-,

פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by House M.D.,

אני בונה מחשב לסלון שיחובר לטלויזיה, מחלקים ישנים שיש לי. מה שחסר לי כרגע זה הזיכרונות, ורציתי לקנות זיכרונות מ EBAY. מצאתי זיכרונות DDR2 מאוד זולים אך כתוב שם במפורש שהזיכרונות הם לשרתים בלבד, עם ECC מופעל. האם הזיכרונות האלו יפעלו בלוח אם רגיל, לא של שרתים? יש שם זיכרונות רגילים במחיר קצת יותר גבוה אבל עדיין מחיר מצוין, פשוט חשבתי אולי אם הזיכרונות לשרתים יפעלו הם יעבדו בצורה יותר חלקה בגלל ה ECC? לוח האם של המחשב בסלון הוא Gigabyte GA-945GCM-S2L

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by spybar1,

שלום חברים, אני ארכוש מחשב חדש כנראה עוד היום. אני זקוק למחשב חזק, במיוחד להקלטה ועריכת מוסיקה, כמו גם למשחקים. בינתיים, נראה שעד ל-SP1 של ויסטה, אשאר עם WinXP. אני מתלבט בנוגע לזכרונות. כשאעבור לויסטה, לעבודת הקלטה ועריכת מוסיקה, אזדקק כנראה ל-4GB. המעבד שאקח: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 לוח האם שאקח: Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1) האם כדאי כבר כעת לרכוש 4GB זכרון? 2) האם בחודשים הספורים, עד יציאת SP1 של ויסטה, זכרונות ישתפרו, כך שלמעשה 2GB נוספים שארכוש, למשל עוד 3 חודשים, יהיו טובים יותר מ-2GB שארכוש היום? 3) האם יהיו זולים יותר? 4) האם ביצועי סוגים שונים של זכרונות DDR2, טובים פחות מביצועי 4GB…

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  22. האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  23. אז ככה אני יודע שניתן למצוא את המידע הזה באתר היצרן או בספר לוח האם. אבל הבעייה היא שבמחשבים של IBM זה קצת יותר מסובך עברתי על החוברת (הPDF) ובאתר... ולא מצאתי בשום מקום הסבר למה המהירות המקסימלית של המעבד (אני יתקן: עד איזה מהירות מעבד אני יכול לקנות ולהתקין על לוח האם שלי). הדגם של המחשב הוא 8189-MUB. ומשום מה אני לא מצליח למצוא את המידע הזה... אשמח לעזרה ואשמח אם מישהו יגיד לי אם הלוח הזה תומך HT

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by ilil,

שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  25. המעבד שיש לי כעת הוא e2160 לוח האם הוא gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך הוא 4850hd אני מחפש מעבד שיוכל להריץ לי משחקים ברמה סבירה חשבתי על e5800 ,האם השינוי לעומת המעבד שיש לי עכשיו יהיה גדול ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים