מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היצרנית ממקאו ממשיכה להגדיר מחדש את מה שאפשרי בעולם המחשבים הממוזערים עם דגמי Pico מעודכנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
ל ocworkbench יש תשובה (להלן הפסקה האחרונה במאמר): Intel once again has launched a product that is big on hype but falls over at the last hurdle, while AMD strolls past to the finish line. Until that cheap Intel 945 Motherboard appears, AMD is your best choice. מי שרוצה להבין את המסקנה הלכאורה מפתיעה לאור המחיר הזול לכאורה של ה 820 (241$) שיקרא את הכתבה במלואה: http://www.ocworkbench.com/2005/articles/dualcore/p1.htm הערה: יש צורך להוסיף עוד הערה לגבי המאמר, הוא מתבסס על מחירים מוצהרים ולא על מחירי הושק, התמונה יכולה להשתנות לכאו או לכאן בהתאם לזמינות האמיתית של המעבדים בשוק.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המערכת שיש לי : כמו שרואים,יש לי 2.5GB, מחולק ל-2 סטיקים,האחד 2GB והשני 512 הראשון: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5637 המחשב לא עובד חלק,יש הרבה תקיעות ודברים פשוטים כמו פתיחת פיירפוקס יכולים להאט את המחשב בצורה משמעותית השאלה שלי, זה שהכרטיסים שונים(נפח,חברה ואיכות אני מניח) איכות הביצועים נפגעת? כדאי להוריד את הכרטיס של ה512 ולהשאיר רק 2GB? אולי כדאי להוסיף זכרון זהה ל-2GB? או שפשוט המחשב(מבחינת מעבד,לוח) חלש מדי לסחוב WIN7?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה לוח האם הישן של חבר טוב שלי נפח את נשמתו. הוא לא מוכן להפרד מהמחשב, לכן אם מישהו יודע במקרה על חנות יד שנייה כלשהי, או פורום מסויים שיוכל לעזור לנו למצוא לוח אם דומה () או אפילו אם סתם יש לכם מחשב עתיק שזרוק בבוידעם אקראי שעלול להיות עליו לוח האם הנ"ל, זה יוכל לעזור. המוצא הישר יתוגמל בהתאם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקל תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לידיעתכם http://www.tomshardware.com/2007/09/26/intel_x38_chipset/page21.html
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זיכרונות מסוג G.skill F3-1600CL9 6GBRHD 6GB אני רוצה לשדרג ל 12GB לפחות. הבנתי שהלוח מפונק בכל הנושא של הזיכרונות וכל מה שחיפשתי ברשימה של Rampage III Extreme Memory QVL לא ניתן להשיג. האם יש לכם המלצות לזיכרונות מתאימים? גם אם זה אומר לקנות סט זיכרונות חדש.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס UEFI לדגם הנ"ל, ראיתי ביוסים לדגמי Z68 אחרים רק שלדגם הספציפי הזה אין???
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים וסרטים (קצת פוטושופ). לרכיבים הנ"ל יצורף 4870 עם ג'יגה זכרון. כמו כן, גם חנויות מומלצות לרכיבים הנ"ל (באיזור ראשון לציון) יתקבלו בברכה. עריכה: פיצ'ר שמאוד יוערך הוא יכולת אוברקלוקינג.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מעבד 939 אותו דבר AM2 ? מה הבדל?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כי קראתי באתר של ASUS שאפשר לעדכן את הביוס בלוחות למשל כמו ASUS STRIKER והוא יתמוך במעבדים עם 1333FSB אז מן הסתם אם הוא יתמוך בהם אז הוא יתמוך גם ב45NM??
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON. אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2. אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף מעבד ושתי האפשרויות שלי הן Intel Core 2 Quad Q-8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz Intel Core 2 Duo E-8400 3..0Ghz 1333Mhz 6MB אין לי מושג במה לבחור, אני רוצה מעבד שיהיה חזק בשביל משחקים ובשביל שיריץ מהר תוכניות במחשב. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme ברצוני לדעת לאיזה מעבד הוא שווה ערך מבחינת ביצועים כיום?: ???
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש את אחד הלוחות האלה , הם לא רשומים ב ZAP או אפילו בחיפוש ב GOOGLE , מישהו אמר שיש ב KSP אבל מה שיש להם באתר זה AW8D....
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הביוס סייור http://www.ioss.com.tw/web/English/RD1BIOSSavior.html הכלי שיציל את כולנו מהרס של ביוסים. הבעיה היא שאני לא מוצא את הכלי הזה בארץ, צריך לארגן הזמנות דרך חנויות או פרטי זה דבר אדיר במחיר של כ 20$. ויכול להציל חיים. לכל מי שקינא ב ג'יגה-ביט
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא ומתכנן להרכיב לי מחשב ע"י קנייה של חלקים, לכן אני פונה אליכם בנושא זה. החלקים אני מביא מחול אז הם יהיו יותר זולים קצת, ככה שאין לי בעיה של כסף, אבל צד שני אני לא רוצה חלקים של מחשבי על, או של גיימרים, מספיק לי מחשב ביתי מעולה רגיל ודברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת, בנושא של מעבדים, לוחות אם וזכרונות, מה לדעתכם החברה הכי טובה בכל אחד מהם,איזה חברה הכי טובה, אמינה, יציבה, וזכדי לקנות למחשב ביתי מתקדם! תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
-
אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לשדרג את המחשבי הקיים- פנטיום 3 למחשב עם מאבד AMD בעקבות התקציב חשבתי על המפרט הבא: מעבד: AMD XP 2500 עם 333 FSB לוח אם: GIGABYTE מדגם 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 זיכרון:256MB Kingston 333 DDR כול שאר הדברים אני אקח המחשב הקיים, כמו כן המאיץ הגרפי הוא g-force 4 64 mb האם על כזה מחשב ניתן יהיה לשחק המשחקים עכשווים בצורה חלקה? תודה רבה מראש יורה.
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-