מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה למחשב פשוט Asus P5VDC-MX של DUAL CORE בתקציב נמוך
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת בבקשה איזה לוח אם עדיף: MSI P35 Neo קישור לפרטים: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 או GA-P35-S3 קישור לפרטים: http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2518&ProductName=GA-P35-S3 אשמח גם אם תפרטו לי למה ומה ההבדל ביניהם. המעבד שקניתי הינו INTEL CORE2DUO 6550 . תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המעבדים החדשים האלה,שיש לחלקם 192 רגלי נתונים מהמעבד,מחייבים אותי לעבוד עם 3 כרטיסוני זכרונות,האם אני יכול לשים כרטיסון אחד של זכרון?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
לא ממש משנה איזה חברה זה (רק לא Pc Avner או ECS או משהו כזה) וחשוב שיהיה אונבורד סאונד בתודה INFERNO אגב גם לא ממש חשוב אופציות OC (מחשב בשביל הקטנים)
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אזת עם יציאתו של הבולדוזר והכרטיס מסך של NVIDIA והמשחקים החדשים שצפויים לצאת ולקרוע את המערכות החדשות... לא כדאי לחקות קצת ואז לקנות את המחשב, שכן המחירים ירדו בהשוואה להיום? אם הייתי קונה מחשב לפני כמה חודשים הייתי הולך על ATHLON מרובע ליבה. כרטיס מסך סביר ב500+ ש"ח ו 4GB RAM. ולוח אם פשוט ב 300 ש"ח. האם כדאי לחכות ולקבל משהו טוב משמעותית באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין לוח Asus P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68 לנגיד Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, או משהו פשוט יותר .. המטרה היא לשמור על לוח חזק כדי שאני ישדרג אותו בעתיד (כשיהיה כסף ) גם לוח גדול ולא צפוף זה בונוס אני לא מבין גדול כלכך בנושא הזה העיקר שיהיה עדכני להרבה זמן .. אין לי בעיה להשקיע עוד 300 אבל לפחות שיצדיק את התוספת בנתיים אני אשים מעבד I3 בפנים אבל בעתיד אני יחליף למשהו אחר .. השאלה היא אם יש הבדל גדול בין הלוח הזה ללוח פשוט יותר בשביל המשתמש הפשוט (גיימר בינוני משחקים משחקים כבדים אבל לא כ מסך מפלצתי.. חוץ מזה אינטנרט וסרטים.. אבל לא נראה לי שזה משנה) בנוסף חשוב לי לציין שמתוך נסיון רע אני מעדיף להתרחק מGIGABYTE ובגלל שאני לא מ…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהלוחות של אלבטרון - אבל אין לי מושג לגבי היציבות והאמינות שלהם. יש כמובן את הלוחות של גיגהבייט ואביט, אבל עם אביט דיי "אכלתי קש" בפעם האחרונה שקניתי לוח (גם תואם AMD) שלהם. הייתי צריך לעשות RMA אל היצרן, וכשקיבלתי לוח חדש (לא בדיוק חדש גם) - גם הוא היה תקול. אגב, נאלצתי לעשות RMA בגלל קבלים שהתנפחו והתפוצצו. בקיצור, על מה אתם ממליצים? בעיקר מבחינת אמינות וביצועים. אני מדבר על מחיר בסביבות 400 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך אונבורד, וגם כרטיס קול לא חובה (אלא אם כן זה מימוש של SOUNDSTORM שהוא לא AC97) אשמח להמלצות ותובנות! תודה!
-
הזיכרון שלי כבר עושה מלא בעיות. אבל כדי להיות בטוח אני רוצה לעשות בדיקת זכרון. אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. ושלא יגיד לי תוריד את התוכנה לבדיקת הזכרון, כי צריך לעשות שם כל מיני דברים מסובכים. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות זה יהיה טוב תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אני חשבתי לכיוון ה AMD 3500+ ווינצ'ינסר וזכרונות pdp patriyot 512*2 3200pc הבעיה שלי היא הלוח אם... יש לי כרטיס מסך 9800XT AGP אני יודע שיש את כל הקטע של ה PCI-e ואני לא רוצה שאם אני אחליט לעבור לPCI-e אז אני לא אוכל כי יהיה לי לוח רק עם AGP השאלה שלי היא: איזה לוח הכי כדאי לי לקנות? בלהתחשב בכרטיס מסך שלי וזה שאני לא מעוניין לעשות OC! ללא הגבלה של מחיר ללוח אם... יש הצעות ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא ומתכנן להרכיב לי מחשב ע"י קנייה של חלקים, לכן אני פונה אליכם בנושא זה. החלקים אני מביא מחול אז הם יהיו יותר זולים קצת, ככה שאין לי בעיה של כסף, אבל צד שני אני לא רוצה חלקים של מחשבי על, או של גיימרים, מספיק לי מחשב ביתי מעולה רגיל ודברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת, בנושא של מעבדים, לוחות אם וזכרונות, מה לדעתכם החברה הכי טובה בכל אחד מהם,איזה חברה הכי טובה, אמינה, יציבה, וזכדי לקנות למחשב ביתי מתקדם! תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי במחשב עכשיו 1GB זכרונות(512*2) של OCZ שעובדים בדואל. אני רוצה לעלות ל2GB בגלל שאני מתקין וויסטה רציתי לשאול מה יותר כדי: http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=VS512MB400&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5 -העדפה שלי בגלל שאני הולך להביא מהחנות הארד דיסק ואז אני יקנה שם כבר את הזכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8559 - כאלה יש לי עכשיו והם טובים מאוד אבל יקח שבועיים להגיע אז אני לא יודע אם אני רוצה לחכות. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 - אותו מחיר כמו הCROSAIR אבל יקח יותר זמן להגיע. כולם יעבדו בדואל צ'אנל ביחד עם הזכרונות הנוכחים השאלה זה מה הכי כדי? והאם יש הבדל כ"כ גדול ביניהם? כל המחירים נעים בין 350-390 תודה …
-
- 19 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 6000 שקל תרכיבו לי את המעבד החלומי ושיהיה לי מספיק כסף
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 1333MHZ לבין 1600MHZ ההבדל ביינהם הוא 23 ש"ח לפי משהבנתי אין הבדל כי המעבד תומך ב1333MHZ או שאני טועה וזה שווה את הכסף..?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פורסמו בנצ'מארקים ל-Kentsfield בבלוג של VictorWang, המוכר לנו לא מעט מתקופת הקונרו ( ). כמו שאתם יודעים, Kentsfield הוא מעבד עם 4 ליבות של Conroe. תוצאות הבנצ'ים מרשימות מאוד. ב 3DMARK05 המעבד מקבל מעל 16000 נק', לצורך השוואה המעבד שלי (AMD Athlon 64 3200+) מקבל רק כ-3600. המעבד יוכרז בתחילת השנה, בנתיים יש לנו קצת זמן ללמוד ולהינות מהקונרו.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חיה רעה? בארץ 750 שקל http://www.intel.com/products/motherboard/dg965wh/index.htm הכל טוב ויפה רק: 1-איך הכרטיס מסך המובנה שבו? 2-האם הוא תומך בסאטה2? 3-בכמה יקנו ממני אותו בארץ אם הוא עולה 750~
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלוןם, פתחתי ת'רד לא מזמן בנוגע ליכולות של IS7,נשאר הרושם של לוח OC מצויין וזול! כמה שאלות לפני שאני נפרד מ500 ש"ח(מKSP ד"א,תודיעו אם יש יותר זול!): 1.מה זה PAT\MAT\GAT שמאט...הבנתי שאין לו את זה,פרטו נמקו והסבירו. 2.מה ההבדל בין 865PE לבין 865G לבין 875 ? 3.האם זה פרימטיבי שלזכרונות שם יש 4.8 G per sec לעומת הAI7 שבו זה 6.4 ?(כמה יש ללוחות של 64 ביט נגיד....?,האם אני אסבול מזה?) 4.שיטטתי הרבה,ושמעתי עליו רק דברים טובים,מה אתם אומרים?(אני אצליח להגיע ל18*200 לדעתכם?(יקורר מעולה!)) 5.מה הקטע של AGP*8 pro ,לזה יש ת'"רגיל",האם מזה אני צריך לדאוג?אני אסבול מזה?... זהו. כמו שאמרתי,בKSP אמרו שנשאר אחד אחרון,אז אני צריך לעשות החלטה סופית בקרוב מאוד!בבקשה תענו... יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-