מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,795 דיונים בפורום זה
-
האם יש חיישני בקרה שמראים טמפרטורות, מהירויות מאוורים וכאלה בDFI Lanparty ut nf4 ultra - d בזמן אמת דרך ווינדוס משהו כמו התוכנה של אסוס בלוחות שלהם?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך הלוחות של היצרן הנ"ל מה מומלץ למה ? לחדד מאוד בלמה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה לוח עדיף ביניהם כמובן גם ל OC ובכללי ....? והאם לא עדיף GIGABYTE 965P-S3 או ה DS3 או ה 945P-ד3 ?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רכשתי זכרונות מאמזון עבור המחשב העתידי שלי. הבנתי שזכרונות מסויימים שהמתח שלהם מעל 1.5V עלולים לגרום לבעיות. 1. ראשית, רציתי לדעת באיזה בעיות מדובר. 2. איך ניתן להתגבר על הבעיות האלו. 3. זה הדגם שקניתי KHX1600C9D3B1K2/8GX, האם המתח שלהם יותר מ-1.5V? המעבד שייקנה יהיה IVY BRIDGE 3470
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הזכרונות האלו (ה - G.SKILL GA): 1) עם אילו צ'יפים הם באים? 2) איך הם לאוברקלוק, לאיזו מהירות ניתן להגיע איתם (לא מצאתי ביקורות שלהם ) ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי אני מצלם הרבה בוידאו והחיבור למחשב הוא ב firewire מעוניין לבנות מערכת מבוססת I5 ללא כרטיס גרפי חיצוני ועם תמיכה ב USB3 אשמח להמלצות על לוחות אם אמינים בעלות סבירה תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים לשימוש משרדים בעלי המעבדים הבאים: Pentium D 1.78GHz E2160 (זכרונות סוג DDR2) ו Pintium 4 3GHz זכרונות סוג DDR. אני צריך רק אחד - איזה עדיף לשמור מבחינת ביצועים? (זכרונות אני יכול להוסיף בכל אחד...) תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במעבדים בכל מיני תכומים ורוצה פשוט לדעת קצת יותר על הדברים הבאים..: http://img209.echo.cx/my.php?image=untitled8hj.jpg אני יודע שזה הרבה נושאים אז אם יש איהשהוא מדריך או מישו שבאמת מוכן להסביר לי.. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש 2 לוחות שהם בעלות אותו מפרט, אחד של Intel http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67cl.html והשני של gigabyte http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3779#sp בלוח של גיגה בייט יש אפשרות להרכיב 2 כרטיסי מסך, זה לא רלוונטי עבורי. כל שאר המפרט זהה, יש הפרש של 100 ש"ח בינהם יש הבדל בין הלוחות האלה שעדיף לוח אחד על פני השני, או שזה אותו הדבר ואין טעם להשקיע עוד 100 תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקי רציתי לדעת האם אפשר לדעת בלי לפתוח את המארז (כלומר באמצעות תוכנה) את מספר הזכרונות שתקועים בלוח אם וכמה חריצים יש סה"כ???? למעשה יש לחבר שלי מחשב והוא לא מבין בזה כלום והמחשב ממש איטי (256Mb זכרון RAM) זה DDR ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 256 ולהוסיף לו אבל איך אני יכול לדעת אם יש שם נגיד סה"כ שני חריצים שאפשר להכניס בהם זכרון וכבר תקועים של שניים של 128... למעשה רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק עניין זה כל עוד אני מסביר לו את זה בטלפון... בנוסף דבר קטן, איזו תוכנה תגיד לי איזה DDR הזכרון הזה תומך?? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי המעבד: PD805 2.6 GHZ INTEL DUAL CORE. רציתי לדעת במדויק כמה זיכרון מטמון יש לו. לפי מייטב ידיעתי יש לו 1MB לכל מעבד-כלומר יש לו 2 MB זיכרון מטמטן סה"כ? או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. מעבד: X6 1090T לוח אם: Crosshair IV זכרונות: G Skill 2100MHz כאשר אני מנסה לכוון את הזכרונות למהירות זאת בביוס, אני שם לב שהמהירות המקסימלית שאפשר לבחור בה היא 1600MHz [למיטב הבנתי, המעבד עצמו תומך במקסימום 1333MHz, אבל חשבתי שהלוח אם אמור לאפשר מהירות גבוהה מזאת]. תזמוני הזכרונות - כפי שרשום עליהם ממש - 11-11-11-30 בעקבות זאת, בחרתי במהירות 1600Mhz, וכיוונתי את התזמון ל 11-11-11-30 יש לי הרגשה שאני מפספס פה משהו תודה מראש - כמו תמיד לינק לאתר הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, שלחו לי הצעה לשדרוג מחשב הפיתוח שלי לCORE I3 - שלושת הרכיבים הם : 1. מעבד - Core i3 -530 2. לוח אם - Intel H55TC TomCove 3. זיכרון - 8GB DDR3 1333 שאלותי הן - 1. מעבד -- האם שווה לקחת אותו ולא מעבד Qxxxx חזק? 2. לוח - הבנתי שיש בעיות עם הציפסט 55 או שבמקרה זה אין מה לחשוש? האם יש לוח יותר טוב עבור המערכת? 3. האם משנה עבורי העובדה שהזיכרון הוא 1333 או 1066? תודה על המענה.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם גיגהבייט ׁ( eg41mf-s2h (fsb800mhz זכרונות 4G ddr2 800mhz של ocz מעבד e5200 האם ניתן לשדרג את המעבד ל- [h=1]Intel Core 2 Duo E8400 Tray[/h]בהתייחס למחיר שלו שהוא יחסית זול - 350 ש"ח . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694534 האם ההגבלה של מהירות לוח האם 800MHZ מהווה בעיה ? האם כדאי לשדרג למעבד אחר שנמצא ברשימה של zap : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cpu&db205045=205518 תודה
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מתכנן לשדרג את המעבד מפנטיום 4 ל- i3 (גם לוח אם, זכרונות 4 ג'). אבל אני מעוניין להישאר עם ה- XP ולא לעבור לחלונות 7. שאלתי היא : האם המעבד ממצה את הפוטנציאל הגלום בו גם במערכת הפעלה XP ? תודה ניצוץ
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-