עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AboveBeyond,

שלום חברים אשמח לדעת אם שדרוג הזכרון מ4 ל8GB יתרום לי משהו בשימוש שלי השימושים שלי במחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט(הרבה טאבים , דפים עמוסים) , סרטי HD לעיתים רחוקות, מוסיקה השאלה שלי אם כדאי לשדרג ל8GB וכמובן לשדרג גם את ה windows ל 64bit המחשב כרגע עם מעבד i5 750 2.17 תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אך אני בודק את הMHZ בזיכרון וכמה הוא מגיע\עושה?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by gil_8,

מה ההבדל בין DUAL DDR לאחד רגיל? מה יותר טוב? מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by Blackend,

שאלתי לפני כמה ימים איך אפשר לראות עם השני סטיקים שלי 2x512 עובדים במצב דואל אחרי שהם הוכנסו ל 1 ו3 המסומנים גם בכחול ככה שצריך להיות ממש במצב רע כדי לטעות. בכל מקרה אמרו לי עם התוכנה cpu-z אבל יש לי בעיה ..בעמודה של הממורי היא מראה לי רק את הכמות ! ושאני לחוץ על ה spd בסוף הוא אומר שאי אפשר למדוד . למישהו יש רעיון או דרך אחרת רק לראות שזה עובד בדואל וזה כל מה שאני רוצה כדי להיות בנאדם מאושר בתודה מראש דניאל :'(

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sapper,

היי! איך השבוע ה 22? בבקשה תענו זה דחוףףףף

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by levimadman,

שלום, יש לי e6600.. אני יודע שיש הרבה בעיות משחקיות עם משחקים מסוימים שזה מגיע למעבד כפול ליבה, ורציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולשאול האם זה הגיוני. במשחק stalker(לדוגמא). למשחק יש שיהוקים -קפיצות שכאלה במהלך המשחק.. שלא קשורות להגדרות המשחק(גרפית). ברגע שמיזערתי את המשחק ובחרתי לו affinity - והורדתי את cpu0(רק אותו אם אני מוריד את 1 לא קורה כלום). השיהוקים במשחק פסקו. האם זה הגיוני?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי זיכרון 256 מגה DDR400 במחשב שהוא כבר די ישן היום הוספתי לו זיכרון 1 ג'יגה DDR400 CL3 . כשאני מעלה את המחשב רק עם הזיכרון החדש המחשב מזהה את הזיכרון בהתחלה במסך השחור כמו שהוא אמור אבל לפני שבכלל צריך להתחיל הווינדוס הוא פשוט נתקע עם מסך שחור ולא זז. ניסיתי להוסיף לו את הזיכרון הישן ואז הווינדוס כן עולה אבל איך שנפתך שולחן העבודה הוא נתקע ולא זז. בביוס הגדרתי DEFOULT OPTIMIZE כמו שתמיד היה מוגדר ועדיין התוצאות היו דומות . עם הזיכרון הישן המחשב עובד כרגיל . האם יש דרך לפתור את הבעיה , האם הזיכרון לא מתאים ? הוספתי תמונה של הנתונים של הלוח אם והמעבד בתקווה שזה יעזור.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by עידן פ.,

אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by le011,

היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://hwzone.co.il/news/1188032614/83741/ כפי שאתם רואים יש מעבד חדש!!! האים הוא למחשב רגיל? האים זאת חברה חדשה שמיצרת מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  12. מישהו יודע? אני מתכנן בערך תחילת שנה הבאה לקנות מחשב ורציתי לדעת מה תאריך ההשקה של הטכנולוגיה החדשה... ואיך יעשה המעבר החד בין הסוקטים של המעבדים. :s05:

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חברים, כיום יש לי מעבד E6650 עם לוח אם של ג'יגבייט ו2 מגה זיכרון. אני זקוק למחשב נוסף למטרת גלישה ומוזיקה ונשאלת השאלה- האם לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון ולקנות מחשב זול, או לקנות לי מחשב חדש. במידה ואתם חושבים שהתשובה השנייה עדיפה, אשמח לקבל מכם המלצות למעבד+לוח+זיכרון, עד 2000 ש"ח. חשוב לי שהמעבד יוכל לסחוב עבודה על אופיס 2007 עם לפחות 5 אתרים פתוחים ברקע וVM + VPN. כמו כן חשוב לי שלא אצטרך לשדרג אותו שוב בעוד שנה וכשאצטרך לשדרג - אוכל לעשות את זה בקלות, לכן אני חושב לכיוון של לוח עם זיכרונות DDR3. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. ראיתי את הדגם הזה רק בחנות אחת: logicpc בשום חנות אחרת זה לא מוזכר. גם בחו"ל.. עולה רק 710 לסטיק. נראה זול יחסית לCAS 2.5. נגיד הCorsair VS1GB400C3 1024Mb 3200 CAS3 ValueMemory היה באותו מחיר ושניהם היו נניח CAS 2.5. הייתם ממליצים על הCorsair?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by b127,

אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Adirz,

יש לי אפשרות לקחת את אפוקס EP-8KDA3J ואפשרות לקחת את ALBATRON K8X800 PRO-II , על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. בדרישות מערכת של CRYSIS 2 נכתב שיש צורך במעבד 6 ליבות של AMD (או I5 3.1GHZ של INTEL) כדי להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות. מערכת שמבוססת על PHENOM 2 955+4GB+HD6950 לא תספיק כדי להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות גבוהות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by xytkhi,

מתלבט בין לוחות אם חייב לקנות דחוף לוח אם יעיל ואמין. 1. GA-MA78G-DS3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2800 2. GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 מה הבדל בין 1 ל 2 ? האם מצדיק את הפער במחיר? האם יש לוח אם של ASUS ברמת המחיר הזו 400- 450 ש"ח שטוב יותר מהלוחות הנ"ל ? המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box כונן קשיח seagate 500 GB זכרונות קינגסטון 2 של 1 גיגה. אין כ. מסך. מעדיף לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך טוב יותר ועובד מהר ויציב בכללי.

20. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עד עכשיו הרכבתי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למולטימדיה ומשחקים לא כבדים מאוד... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: ? לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי בהתחלה חשבתי ללכת על לוח אם ASUS P5KR ואז אמרו לי שבמחיר שלו אני אוכל לקחת משהו יותר עדכני וחדיש.... מי שיש לו המלצה ללוח טוב של אזוס שמתאים למפרט ויש לו יציאות חדשות וגם ESATA & FIREWIRE יעזור מאוד... כמו כן גם מי שיש לו המלצות לשיפור או שינוי המפ…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.

23. היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. זה מה שיש לי (בעזרת יאיר מפורום מפרטי מחשב): מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value - שתי יחידות Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מארז RaidMax Apex Black ספק כוח cooler master extream power plus 460w הראתי את המפרט למוכר בחנות מחשבים, והוא ציין שהכל נראה טוב, אבל הלוח אם לדעתו ישן מדי יחסית לכרטיס מסך ולמעבד, ושהוא במקומי היה משקיע עוד קצת כסף ולוקח לוח אם מדגם חדש יותר. רציתי לשמוע מה דעתכם על העניין .. המלצות/הצעות/תובנות .. (ובלי קשר, אני אשמח גם לקבל חוות דעת על שאר המפרט) המון תודה, לירן. עריכה: שכחתי לציין- הלוח אם עולה ¤267 ואני מזמין את הרכיבים מהאתר http://www.I…

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by yonatan.mendelson,

AMD מביאה לחנויות את מעבדי ה-Athlon של הדור החדש - עם ליבות העיבוד והמאיצים הגראפיים העדכניים שלה בתצורה מינימליסטית ובמחיר תחרותי במיוחד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.