מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. המחשב הנייח שלי לא עולה ואחרי בדיקה זה הלוח אם. הלוח אם שיש לי כיום הוא P5QLE http://www.asus.com/Motherboards/P5QLE/ רציתי לשאול איזה עוד לוחות אם תואמים ללוח הזה? תודה מראש. hagayben
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לפורום. אני כרגע משתמש במפרט של: מעבד- i5-2500 זכרונות- 4 GB שיושבים על תצורת 2X2 כרטיס מסך- radeon 7950 HD שמתי לב שבהרבה משחקים לאחרונה אני מקבל צוואר בקבוק. בגלל שהכרטיס מסך חדש יחסית ושקניתי אותו הוא גם היה חזק למדי לא נראה לי שזה בגללו. כנ''ל המעבד. הזכרונות נקנו יחסית ממזמן כך שלגבי הDDR שלהם וכולי אין לי מושג. אז לדעתכם הבעיה נופלת בזכרונות? איזה סט חדש מומלץ לקנות? והאם כדאי להשאיר את הזכרונות הקיימים ולקנות רק עוד 4GB או לקנות סטיקים כפולים? כבר שכחתי איך זה הולך.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לסימולטור ואני מתלבט בין שתי אופציות- או 1 גיגה 800 MHZ (קינגסטו מקורי) או 2 גיגה 667 MHZ (קינגסטו מקורי) מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן לכולם! לאחר שקיבלתי את המחשב שלי היום סוף סוף היה לי זמן להרכיב אותו. המחשב הוא: Intel Core I3 530 Gigabyte GA-H55M-S2H 2x Kingston DDR3 1333MHZ 2GB samsung 500tb אני מצרף לפה את הפלט של CPU-Z תגידו לי אם משהוא לא בסדר. מה גם ששמתי לב שהזכרון שלי הוא 1333MHZ אבל הוא מוצג כ 667MHZ למה זה? הטמפרטורות לפי CPUZ הם: 38C, 25C, 19C כאשר ה 38 נראה לי זה ה SYSTEM, 25 זה הארדדיסק ו 19 זה המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חייב להחליף זכרונות במחשב של הבת, סטודנטית לגרפיקה. צריכה 4 GB ללוח אם קיים אינטל DG31PR. האם כל ה- 4GB יוכרו על ידי XP PRO? מהכתוב באתר אינטל למדתי שצריך זכרונות עם SPD. (תכונה זו לא רשומה ב- זאפ) non-ecc dimms מקסימום 800mhz בבקשה רשמו זכרונות שמחירם סביר. לא חייב אחריות לכל החיים! מצ"ב קישור למפרט יצרן לוח האם: http://downloadmirror.intel.com/15064/eng/DG31PR_TechProdSpec.pdf תודה. אבא צביקה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בנדל משולש (מעבד+לוח+זכרון) בקרוב. הלוח (כנראה) 7VAX. מעבד Athlon XP 2000. ההתלבטות היא האם ללכת על זכרון במהירות 333 או 400? ובנוסף, האם יש הבדל מהותי בין 256MB ל-512MB ? אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 2. A7N8X(nForce2)128bitDDR 3. A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 4. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire ההבדל המחירים הוא לא ממש משמעותי .. ואני עדיין לא סגור על ערכת השבבים ??!?! KT400 או על ה NFORCE 2 .... משום מה אני מחבב את VIA הרבה יותר מNvidia ..... מה ההבדל בכלל בין ה 1 ל 2 ? ( משהו כמו 150 שקל הבדל ) יש בסיס משמעותי להבדל ? תודה מראש לכול העוזרים . :AR15: נ.ב לא מעוניין ב OC עכשיו אבל רוצה להשאיר את האופציות פתוחות ל OC לא יותר מדי רציני ... ( בבבקשה אל תייעצו לי על EPOX ... יש לי עבר רע איתם .... - אני מפחד מהם ........ )
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למשל אני מתכוון לקנות מחשב שם ב5000 אלף שקל כולל הרכבה ואני משלם בכרטיס אשראי אז כמה הוספה זה יהיה? כי לא הבנתי שם באתר כמה התוספת(אני לא מתכוון לקנות מחשב למי שרוצה לדעת)
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרון הזה, Corsair XMS2 TwinX CL4 http://www.corsair.com/products/xms2_dhx.aspx לא מתכנן OC כרגע. המחיר שלו בארץ הוא בסביבות 500 ש"ח לשני גיגה, אני מתכוון לקנות 4 גיגה, האם זה שווה את המחיר? יש משהו טוב יותר שאתה ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה במה בדיוק מעבד XEON יותר טוב לשרת מאשר מעבד רגיל עם אפשר כמה שיותר פרטני תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלם כולל ציוד היקפי אבל הבעיה שמצד אחד אני רוצה כרטיס DX10 אבל מצד שני אין לי כוח לחכות חודש... \= אז מה שחשבתי זה להזמין את המחשב (מעבד AMD 4600+ X2) ולהזמין איתו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועוד חודש אני אזמין בניפרד כרטיס מסך DX10 שיצא בתקציב שלי. אז יש למישהו המלצה ללוח אם טוב למחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה (מ-IQPC)? אם אפשר כרטיס מסך מובנה שיריץ CARBON לא חלק ולא על הגדרות הכי גבוהות, שיריץ העיקר... מקווה שיש חיה כזאת תקציב: עד 500 ש"ח עכשיו יש לי גם שאלה על לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים. עם הכרטיס מסך הוא 64MB, האם אני יכול להוסיף לו זיכרון RAM מהמחשב ולהפוך אותו ל-128MB או 256MB? (אני מתכוון ל-UPTO) עוד משהו, אני צריך לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמשווה אני לא זוכר אותו מימ שיוכל להביא לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו מה זה אומר לכם ? http://www.geocities.com/alabama336598/ זה מי לוח GA-7VRXP VER2.0 תגידו מה זה , לא הבנתי???
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש הבדל בין שני הלוחות אם האלה? GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין GIGABYTE GA-P43-DS3L?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום , במפרט של המחשב החדש שלי הזמנתי את הזיכרונות האלה: זיכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB הקטע הוא שיש בעיה במלאי , ואין אותם כרגע. רציתי לדעת איזה זיכרונות אחרים תמליצו (שיהיו טובים , וגם די טובים ל - OC אם אני ארצה לעשות פעם) תודה! *זה חשוב לי מאוד.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אתמול בלילה,כשהמחשב היה כבוי שמתי לב שדולקת מנורה אדומה בלוח אם.. כרגע שהמחשב עובד היא צהובה. הלוח אם הוא gigabyte ga-p55a-ud5 מזה יכול להיות? הלוח חדש,מלפני 3 חודשים.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עד כמה משמעותי ההבדל בין זכרונות 1600 ו1300 של DDR3? עד כמה משמעותי הבדלי ה Latency למשל בין 9 ל 8 איזה מהירות של זכרון כדאי לקנות אם רוצים לעשות אוברקלוק למעבד corei5 750 לא משהו מטורף אבל גם לא קצת נגיד 20 -30
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-