מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במזל טוב הם יוצאים, השאלה שלי היא אם הם נשארים בסוקט 775 או כמו לפי האתר של אינטל הם עוברים לסוקט אחר LGA771??? לא ראיתי בכלל לוחות באתרים של ג'יגהבייט ושל אסוס או התייחסות לסוקט כזה. האם זה שאין עוד לוחות לזה או שזה טעות באתר של אינטל? אני ממש מקווה שזה טעות כי כבר התכוונתי לקנות מחשב לפני חודש ובחרתי לוח מצויין 775 אבל דחיתי את זה ששמעתי שה-45nm כבר יוצא ולא בא לי לחפש שוב. ואם גם בארץ הם יהיו זמינים בקרוב או שזה יגיע בשלב יותר מאוחר? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!
-
- 8 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מעבד (או משפחה של מעבדים) הוא המתאים ביותר למחשב שכל מה שעושים עליו זה המרות של וידאו ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
צירפתי תמונה ומסומן בעיגול איפה זה נמצא האם אני צריך קירור על הציפ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח הזה: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 ללוח הזה: Gigabyte M61P-S3 AM2 GM61PS3 ואיזה מהם עדיף? רק אציין ששניהם באותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הזכרונות יהיו כנראה DDR2 667MHZ (אולי 800MHZ...) אני מתכנן לעשות OC (לא משהו קיצוני מדי, עם קירור סטוק) למעבד וצריך לוח מתאים הדגש כאן הוא על תמורה ביחס לכסף ויכולת OC איזה מעבד מומלץ לOC? ואיזה לוח יהיה טוב איתו? התקציב הוא בערך 1000 ש"ח למעבד וללוח (אני קונה בKSP ככל הנראה) שוב, דגש על תמורה וOC
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~
-
- 10 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת בסדר,אם לא אשנה. אם נניח אני רוכש לוח עם תדר FSB של 800MHZ,וקונה מעבד עם תדר FSB של 1333MHZ(נניח את ה-E6750) מה אני מפסיד במהירויות והזיכרונות? ממה שאני מבין,תדר הבאס הוא 1333/4=333MHZ שזה של המעבד. ותדר הבאס של הלוח הוא 800/4=200MHZ. במקרה הזה הצעבד יעבוד בתדר באס של 200MHZ כי הלוח לא תומך בתדר הבאס(FSB?) של המעבד. מה יקרה עם הזיכרונות?נניח פעם זיכרונות 800MHZ,ופעם זיכרונות 667MHZ? כלומר,חייבים לוח שיתמוך במהירות ה-FSB של המעבד,אבל האם ביחס בין המעבד לזיכרון אפשר כן "לנצל" את מהירות הזיכרונות למרות תדר הבאס הנמוך(200MHZ).
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מהו לוח האם הטוב ביותר שנותן יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר אשמח לכל מענה והסברים אלו הלוחות שאני מתלבט ביניהם: ASUS-P5KR GIGABYTE GAP35CDS3R GA-P35-S3L אך אם למישהו הערות אשמח לקבל המחשב מיועד לרנדרים ועבודה בפוטושופ עם מעבד Q6600 זיכרונות OCZ GOLD 2 GB 667 כרטיס מסך MSI 7600 GT
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת לעבודה ומנוחה ל AMD 4200+? תודה. מצטער! לנעול...
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי מה המצב ? יש לי שאלה האם הכרטיס זכרון הזה : OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יתאים ללוח אמ הישן שלי ? :865PE Neo2-FIS2R http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-FIS2R תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 427 צפיות
-
-
DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 399 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
היי אחי קונה מחשב SKYPC הלוח הכי טוב שמצאתי עד 350ש"ח~ היה הASUS M2A-MVP אשמח לקבל חוות דעת על לוח זה במידה ויש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מהו הלוח הטוב ביותר לOC היום בתקציב הנל? אין עדיפות לחברה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו מערך SLI בלוחות אם ובכרטיסי מסך וזכרונות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות עכשיו מעבד Q6600 אחרי שיצא המעבד החדש וכנראה שתהיה ירידת מחירים השאלה שלי עם כדאי לרכוש עכשיו או לחכות לרכישה או מעבד יותר טוב או שאת ה- Q6600 בפחות עלות מהי כדאיות של רכישה כרגע ועם יש מעבד יותר טוב אשמח לדעת את עלותו ואיזה סוג!!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-