עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iMeash,

אהלן, יש ברשותי נייד של asus דגם x571g עם 8 גיגה זיכרון. במהלך עבודה עם ZOOM ו AUTOCAD ועוד כל מיני תכניות שפעלו ברקע המסך התחיל לרצד ותכניות קרסו. לדעתי מדובר על בעיית זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני מעוניין לשדרג. למיטב הבנתי המחשב תומך עד 16 גיגה וארצה לשדרג בהתאם (להוסיף עוד 8 גיגה). משהו שהפתיע אותי כשנכנסתי למנהל המשימות הוא שכתוב שרק חריץ אחד בשימוש מתוך 4 (נראה לי מוזר), יש למישהו מושג על מה מדובר? מצרף תמונה בהמשך הפוסט. אשמח לקבל המלצה איזה זיכרון לקנות (אפשר גם בחו"ל). האם אני יכול להרכיב בעצמי או שיש לקחת למעבדה? על הדרך, אני מעוניין לבצע ניקוי יסודי למחשב מאבק (המחשב כבר בן 3-4 ואף פעם לא עבר ניקוי), כמה דבר כזה אמור לעלו…

2. שלום, אני בונה מחשב ואחת ההתלבטויות שלי היא בזכרונות, יצרן ומהירות CL - clock (תזמון) האם יש הבדל משמעותי בין CL10 ל - CL9 והאם באמת קיים הבדל משמעותי בין החברות? יש לציין שהמחשב הוא לעבודה ולא משחקים, עבודה חישובית וגרפית ושב- G.Skill המחיר יותר מפתה משמעותית והביקורות ברשת טובות מאוד. אלו הדגמים http://ksp.co.il/?uin=16277 http://ksp.co.il/?uin=17562 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10448 תודה רבה

3. Started by Cr4ck,

שלום , קניתי לפני כ 3 שנים מחשב amd 3200 עם לוח abit kn8 ultra להלן המפרט של הלוח ... http://www.baremetalbits.com/article-24.html עכשיו.... איזה מעבד יתאים לי לקנות ? זה תומך dual core ? ואיפה אני יכול לקנות כזה בכלל ? תודה רבה...

4. Started by vladk,

CompuCase CI-6919 - 406 NIS ASUS P4S533 MotherBoard - 623 NIS Intel Pentium 4 2.4Mhz 533MHz FSB 512KB cache - 1376 NIS 256MB DDR PC2700 - 383 NIS תחלופות אפשריות: CASE - ChiefTec DX-01WD MOTHERBOARD - ??? (הצעות?) CPU - ??? (הצעות?) תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. פירוט דגמים ומחירים שנצפה בחנות קנדית מקוונת נותן לנו עדות לכך שבאינטל עשויים לשמור על רמות מחיר דומות מאוד עבור מעבדי ה-Coffee Lake, בהשוואה לאלו המוכרות לנו כיום לכתבה

6. ערב טוב, קניתי מחשב חדש כמופיע במפרט בצד. הזיכרונות הם CL 4 אבל כאשר אני בודק ב CPU Z כתוב שהם עובדים ב CL 5 בתזמונים 5-5-5-18 במקום 4-4-4-12.. יש לזה הסבר? אגב, בביוס הגדרת התיזמונים אצלי נימצאת על אוטמוטי. בנוסף, רציתי לדעת אם EVEREST היא תוכנה טובה לעשיית בדיקות מאמץ לחומרה? כמה זמן הבדיקה אמורה להימשך? הפעלתי אותה בנייד (עם חומרה דומה..) והיא עבדה יותר משעה ועדיין לא סיימה.. זה אמור להיות ככה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. רציתי לדעת מה דעתכם על : Corsair DDR2 VALUE SELECT 533MHz, 512MB , 64Mx64, non-ECC, 240 DIMM, unbuffered, CL4 VS512MB533D2 כעת נמכר במחיר של 550 ש"ח תודה אסף

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by avner_s,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה או שלא טוב הבעייה היא כזו, בעצם זה לא בעייה או שזה הייתה בעייה יש לי מחשב p4 2800 פרסקוט לוח אם שלגיגהביט 8s655tx ultra זיכרון של סומסונג 2*256 dc הרדיסק של מקסטור 40 גיגה וכרטיס מסך fx 5200 innvo3d 128m 64k המחשב עובד עם דריבר 66.93 כל המשחקים עובדים מצויין ללא שום בעייה אוקי עכשיו קניתי מחשב חדש amd 64 3000 box 754 לוח אם של גיגהביט k8ns זיכרון של מיקרון 1*512 הרסידק גם של מקסטור 80 גיגה sata התקציב שלי לא היה גדול ומשום כך לא קניתי כרטיס מסך כי היה לי gforce 2 mx400 64m בעתיד התכוונתי לקנות כרטיס מסך חדש וטוב אוקי הכנסתי אותו למחשב המחשב עובד יפה אפילו משחקים הוא מריץ לא רע עד שהגעתי למשחק פיפא 2005 התמונה קופצת …

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  9. קניתי אציטון ואני עומד כרגע לפרק את כל המחשב, ולמרוח משחה מחדש. רק לפני שאני אעשה את זה, אני שוב אשאל ליתר ביטחון (שלא ילך לי המעבד!) אם אציטון בטוח לניקוי המשחה שעליו? אם ניסיתם ולא קרה כלום, אז תגידו [=. אין לי אפשרות, או בעצם כוח, ללכת ולקנות אלכוהול 100%.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום רב בלוח אם שלי יש 3 סלוטים. לא מזמן הוספתי בסלוט השלישי כרטיס זיכרון שלא היה רשום עליו כמה הוא מכיל. בהתחלה הוא לא זיהה את הכרטיס בכלל, אחרי משחק קצר הוא זיהה 64 מ"ב, אחרי שבוע הוא מזהה 128 מ"ב. מבדיקה באוורסט מתברר שהכרטיס הזה מכיל 256 מ"ב, למה הוא לא מזהה את כל תכולת הכרטיס? בשני הסלוטים הראשונים מותקנים 2 כרטיסים כל אחד 128 מ"ב והוא מזהה את כולם. מדובר בפנטיום 3 450 עם כמות זיכרון משתנה, כרגע 384 מ"ב... כרטיס של סמסונג SDRAM. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by *R.S,

יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by eladbu,

נראה לי שחסר לי משחה טרמית בין המעבד לגוף קרור כוון שזאת הפעם ה 1 שאני מתעסק בזה הייתי שמח אם תוכלו להראות לי כיצד עלי לעשות זאת אני עושה זאת משום שחום המעבד שלי גבוהה מדי כ45 בזמן מנוחה ו67 בזמן עבודה(לא פרסקוט) או שאולי תוכלו להפנות אותי לאתר שמדגים אין עושים זאת או שפשוט מורחים קצת וזהו המשחה שיש לי היא סילבר משהו ;D בתודה מראש אלעד

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Eliaho,

אני צריך את המלצתכם בקשר מערכת של משחקים מעבד אינטל:חשבתי על ה p4 2.4 בקשר ללוח:חשבתי על אפוקס מה אתם אומרים? זיכרון: אין לי מושג RDRAM או DDR אל תציעו לי axp כי אבי אמר שהוא אינו רוצה מעבדים שלהם ואל תשאלו גם למה אבל הדבר הטוב שהתקציב הוא די גבוה... כל ההצעות יתקבלו בברכה... תודה

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by Dror D.,

יש לי את הזכרונות האלה: OCZ PC2-6400 800Mhz DDR2 2GB Gold XTC Dual Kit 5-5-5-12 והם רק פועלים על רק על 736mhz (אפקטיבי). יש לי את המעבד הבא: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 2.2ghz , רק כאשר אני עושה אוברקלוק ל-2.4ghz הזיכרונות מגיעים לתדר המקורי (800mhz). היחס בין המעבד לזיכרונות הוא 1:6 , הלוח אם שלי הוא:Gigabyte GA-M57SLI-S4 . יש איזה דרך שאני יכול לשנות את היחס כדי שהזיכרונות יפעלו על התדר המקורי שלהם? (חיפשתי בהגדרות של הלוח אם אבל לא מצאתי איך משנים את היחס [חיפשתי גם ב-advanced chipset setting])

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by Keman,

http://www.tgdaily.com/content/view/31494/135/

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by sashaefi,

בהתחשב בעובדה שאחיו האיטי 550 I3 שיצא לפניו (ומתומחר באותו מחיר) לא נפוץ כאן אני בספק.ואני רציתי לבנות עליו את המערכת החדשה.מה גם שהוא יכל להוריד קצת את מחירי הI3 האחרים.

19. יש לי כמה חלקים שאני רוצה לימכור למען שידרוג של המערכת. מעבד Q9550S 2.83Ghz 12MB Cache 1333FSB Socket775 קירור OCZ Vindicator S775 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR זיכרונות G.SKILL 2GBX1 DDR2 1000Mhz CL5-5-5-15@CL4-4-4-15 מה לדעתכם המחיר שאני אמור לבקש עבורם ? ללוח עדין יש אחריות של 2.5 שנים.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by 6847761,

אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  21. יש לוח אם שתומך בתדר כזה?? כי ראיתי זכרונות של 2Gb OCZ 1000Mhz ב1560 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3045

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by parker,

אז איזה יותר טוב, geil gold dragon או samsung

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום אם אני מחליף לוח ומשאיר את הדיסק קשיח אני צריך להסיר דרייברים ואם כן איך והאם אני צריך להגדיר מחדש משהו בווינדוס לגביי המעבד והלוח החדשים או שהוא מזהה לבד

24. חשבתי לשדרג את המעבד שלי (E7200) ל Q8300 האם זה כדי? בכמה יותר טוב Q8300 מ E7200? עוד שאלה: מה עדיף \ יותר טוב Q8300 או Q6600?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.