עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobi_sion,

מה ההבדלים בין המעבדים 870 וה- 920 למה ה -870 מתומחר יקר יותר

2. ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by omri123,

מה יותר כדאי לקנות, מיועד לעבודה משרדית בלבד ואינטרנט ‏P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL‎ ‏G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E‎ אמור להיות 2GB זיכרון DDR2 800MHZ ומעבד ‏Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB‎

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  4. להריץ את Battlefield V ב-FullHD, בהגדרות גבוהות ובקצב תצוגה שפוי בהתבסס על ליבה גראפית מובנית בתוך מחשב נייד קומפקטי? באינטל מאותתים לנו שבקרוב זה כבר לא יהיה חלום מוזר לכתבה

5. Started by NI4NI,

שלום האם יש בעיה כלשהיא ב"ערבוב" זיכרונות מיצרנים שונים ? נגיד, יש לי במחשב 8GB של זיכרון DDR3 1600MHZ CL9 מתוצרת gskill ואני רוצה להוסיף עוד 8GB של זיכרון עם אותן ספסיפיקציות, רק שהוא מתוצרת, נגיד patriot. האם יש איזושהי בעיה עם זה ? תודה

6. Started by Pleomax,

Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB + ABIT IP-95 האם שווה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1312 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2998 היתרון בשבילי הלוח תומך גם DDR ו גם DDR2. שאלה נוספת האם ההבדל במחיר בין ה intel 915 ו 820 שווה את המחיר כמעט הבדל של 100 שקל. וכן מתוכן OC.

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. בתקציב של כ1,000 שקל, הייתי רוצה לקבל המלצה לסטיק של 512MB זיכרון, שמיועד למחשב משחקים שאני אקנה בעתיד ויכלול Athlon64 s939, GF6600GT עם לוח אם Asus nF4 SLI (בעתיד אני אקנה סטיק 512 נוסף מתי שיהיה לי כסף) אני אעשה למחשב הזה גם אוברקלוק ואני רוצה זיכרון שיעבוד טוב ולא יעשה צרות. אני לא מבין מהחיים שלי בזכרונות, מה שאני כן יודע זה שזכרונות TCCD נחשבים מצויינים גם לאוברקלוק, אז עברתי על רשימת הזכרונות בטכנולוגיית הTCCD ומה שתפס את עיני היה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 אני בטוח שיש יותר טובים ואולי אף יותר זולים ותודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  8. שלום, בסקירה של tomshardware של מספר לוחות P45 מתגלה תמונה מפתיעה (טוב לפחות אני הופתעתי). לוחות עם P45 הם לא אוברקלוקרים יותר טובים מה-P35 לא נותנים בצועים טובים יותר ובנוסף צורכים יותר הספק. לסקירה המלאה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-chipset,1961.html

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by simon 23,

אני משדרג את המחשב עוד שבוע . איך החלקים האלו : לוח אם : Gigabyte 8SG667 מעבד : Intel P4 1.8A Ghz זיכרון : 256MB DDR Micron 333Mhz האם זה טוב ? האם זה טוב לאוברקלוקינג ? ומה אפשר לשפר ?

10. Started by alfalfa82,

או שאין?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by Amir74,

באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by big_vulva,

אהלן אני מנסה להרכיב מחשב להורים שהם משתמשים מאוד בסיסיים ואינם משחקים כמעט בכלל. הגעתי למסקנה שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך נפרד , ואני רוצה לוח אם עים כ.מסך שיהיה O.B הבעיה שאני רוצה שתהיה יציאת DVI עבור מסך דק (זה MUST להיות) ולא יודע האים קיימת בלוחות שונים שראיתי כאן בפורום וגם לא יודע כיצד להשוות בין אכויות של כ.המסך שהם O.B (לוח האם יכול להיות עבור אינטל או AMD אין חשיבות ) תודה

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by DOGMA,

דוגמית מעבדה של P4 עם EMT64 חלומו של כל פאן בוי של Intel. מענין איזה OC אפשר לעשות לפרסקוט עם מכפלה פתוחה אולי סוף סוף אפשר יהיה לנצל DDR2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80143&item=6715663978&rd=1&ssPageName=WDVW

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  15. שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by BassMan,

חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום,בעקבות תקלות מעצבנות בלוח האם שלי שלא הצליחו לפתור לי (ומאחר שהאחריות היתה בFOXPC שנסגרו) אני מעוניין בלוח חדש על הלוח להיות: בעל 4 חריצים לDDR2 תושבת 775 לפחות 4 SATA (עדיף 6) כרטיס קול מובנה 5.1 ומעלה (אני מניח שזה בכל לוח) כמה שיותר כניסות USB אחוריות (מינימום 4,עדיף 6 אבל אם אין ברירה אז 4) סה"כ אלו הדרישות אין לי צורך בלוח שמצטיין בOC או תכונות דומות.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  18. כותרת... וכמובן לאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות אותו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by Guy950,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים שיכלול את המעבד Q9550, 4 ג'יגה ראם וכמובן HD4870 512MB. אני רוצה שהמחשב יציג ביצועים גבוהיים וכמובן יכלול את האפשרות לשדרוג עתידי. למשל אם בעוד שנתיים אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם (שסך הכול יהיה 8 ג'יגה ראם) אז שהלוח אם יתמוך בזיכרונות שיהיו, או למשל אני ארצה לקנות כרטיס מסך עוד שנתיים, אז שהלוח אם יתמוך בכרטיסי מסך. ובעיקרון אני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השניים, מה יותר מומלץ, מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? וגם, הלוח אם של אזוס כולל תמיכה בFirewire וRAID, מה אלה בדיוק? תודה. ואם אפשר אני אשמח להמלצות ללוח אם טוב למשחקים (לא כולל כרטיס מסך) ושידרוגים לעתיד כפי שציינתי. אני לא מחליף מחשב כל שנה אז חשוב לי שתיהיה אפשרות טו…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. ברשותי 2GB (ראו במפרט) ואני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא אם משתלם לקנות 2GB או עוד סט של 2X2? יש את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by netanel38121,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בטכנולוגיות החדשות. כמו DDR3 וכאלה. שיהיה לו הרבה חיבורי SATA ו IDE וחשוב לי שהוא יתמוך ב OC מעולה. אני מתכוון לשלב מעבד 6750 1333 אני מעדיף לקחת של חברת GIGABYTE התקציב של הלוח אם והמעבד גג 1600ש"ח אפשר לחרוג רק אם זה ממש משתלם לעוד 200 ש"ח כולל קירור טוב שיקרר את המעבד הזה כמו שצריך ושיהיה מוכן ל OC זה נועד להחלפה ללוח אם ולמעבד שיש לי כרגע. 6300 ולוח אם MSI P965 Neo הלוח שיש לי גרוע לOC זיכרונות יש לי TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך יש ליLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL אם יש הערות תגובות המלצות תיקונים או כל דבר אחר אשמח מאוד לשמוע. או שאם בכלל עדיף לחכות ואז לקנות משהו…

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by black spider,

אם אפשר הסבר קצר על סוגי מהירות שעון במחשב,. ממה שאני מבין יש מהירות שעון בכמה רכיבים: במעבד (אני מדבר על 9300 יש 333MHZ), בזיכרון (דגם 800 יש 400MHZ), וממש שאני מבין בלוח אם רשום 1333MHZ ואפילו 1600 בין זיכרון למעבד, נכון?, מז"א כל המהירות האלה ואיך הבדיוק הם קשורות אחד לשני. תודה.

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  23. חשבתי במקור על הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 אבל החלטתי שעדיף לוח שיתמוך ב- DDR3 (לחסוך שדרוג). אם יש לוח שבא גם עם תמיכה לFW ,RAID ו- eSATA II זה מבורך. תודה, הריפר

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by I T Z I King,

אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by *R.S,

יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים