מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? לפני כמה ימים קניתי את הלוח P5LD2 וכשאני מפעיל את המחשב הוא עושה בדיקת IDE שלוקחת בערך חצי דקה... (מעצבן בטירוף!!!) איך אפשר לבטל את זה? מצאתי הגדרה בביוס שמאפשרת להקטין את זמן ההמתנה אבל זה לא שינה שום דבר מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אתם רואים את המחשב הזה? http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=34672 אני רוצה לדעת איזה מעבד יש לו יעני איזה שוקטס כך שאוכל לקנות אחד חדש תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4770k ולוח Asus Maximus Gene ולאור הכתבה: http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell אני רוצה זיכרון בנפח כולל של 16GB עם תיזמוני C9 במהירות 2133. והאופציות הן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10588 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10409 + OC כמובן מתוכנן OC למעבד עד ל 4.7GHz עם קירור מים. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי איפושהוא המלצה להשאיר את הזכרונות במהירות 533 כאשר מדובר במעבדי קונרו ורציתי לשאול האם מישהוא מכם מכיר את הדבר הזה ויכול להגיד אם זה נכון או לא? כרגע הזכרונות רצים ב-667 ....
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום,בעקבות תקלות מעצבנות בלוח האם שלי שלא הצליחו לפתור לי (ומאחר שהאחריות היתה בFOXPC שנסגרו) אני מעוניין בלוח חדש על הלוח להיות: בעל 4 חריצים לDDR2 תושבת 775 לפחות 4 SATA (עדיף 6) כרטיס קול מובנה 5.1 ומעלה (אני מניח שזה בכל לוח) כמה שיותר כניסות USB אחוריות (מינימום 4,עדיף 6 אבל אם אין ברירה אז 4) סה"כ אלו הדרישות אין לי צורך בלוח שמצטיין בOC או תכונות דומות.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שרת א': שני מעבדי AMD Opteron 250 2.3GHz ; 1MB Cache שרת ב': מעבד בודד Intel Xeon 3065 2.3GHz ; 4MB Cache מחשב ג': מעבד בודד Intel Core2 6420 2.1GHz ; 4MB Cache אני הולך לעשות ניסוי קומפילציה כדי לדעת תכל'ס מי הכי מהיר אבל אני גם רוצה לשמוע את דעתכם\הסבר שלכם אני מתקשה למצוא בנצ'מרקינג שכזה באינטרנט... אשמח גם להסבר קצת מה ההבדל בין הCore2 לXeon שבתאוריה דומים ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי קניתי את ה hd5750 שהחליף את הX1950 PRO הישן שלי, אבל יש לי בעיה חדשה של צוואר בקבוק ענק שגורם בחלק מהמשחקים לביצועים אפילו יותר נמוכים ממקודם.. אז חשבתי אולי להחליף גם את המעבד למשהו שיתמוך בלוח אם שלי ויסתדר עם הספק הנוכחי. יצוין שהמפרט כרגע הוא: e6300 1.86 GHZ duo core 2 HD5750 abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin מה אתם חושבים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13849
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אינטל הכריזה על סדרה חדשה של מעבדים עבור מחשבים ניידים מתקדמים. דור 11 במובייל מתקדם סוף-סוף גם לשש ושמונה ליבות עם Tiger Lake-Hלכתבה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי עכשיו לוח אם של ASUS: M2A-VM, אשר מגיע עם כרטיס TV OUT נלווה. התקנתי הכל וזה סבבה. השאלה היא אם יש לוח אם עם כרטיס קול מובנה שכולל 6 יציאות (5.1) אודיו, ושגם כרטיס המסך (raedon xpress 1250 ) יוכל להתיישב עליו. במידה ויש כזה לוח (ואני מאמין שלא פה הבעיה), האם אצטרך לפרמט את ההארד דיסק או שייתכן והוא פשוט יועבר כמות שהוא? תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן בלוח זה להתקין כרטיס מסך חיצוני שיעבוד ביחד עם הכרטיס שנמצא בלוח? תודה רבה שי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
דיווחים מדברים על השקת מעבד Xeon מבית אינטל בתדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ במהלך השנה. האם מחסום התדרים יישבר סוף סוף? דיווחים מהאתר הסיני MyDrivers מדברים על השקת מעבד Xeon מרובע ליבות בעל תדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ מאוחר יותר השנה ודגם זה יתבסס על מעבדי ה-Broadwell-EP, על פי הדיווח. עוד על פי הדיווח, המעבד יגיע עם זיכרון מטמון של כ-6MB. הסברה ההגיונית ביותר כרגע היא שמעבד זה יהיה חלק ממשפחת מעבדי Xeon E5-26xx v4, אם כי לא ברור לפי שעה אם זה יושק מההתחלה יחד עם שאר המעבדים שבמשפחה או מאוחר יותר באותה השנה. שוב, ישנה אף סבירות שמעבד זה לא ישתייך למשפחת E5-26xx דווקא. 5.1 ג'יגה-הרץ, היתכן? מהפן האישי, קשה לנו שלא להאמין לדיווחים. ניכר בשנים הא…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מעבד חדש כי אני חושב ששלי נהרס.. (המחשב לא מריץ טוב משחקים שאמור להריץ בלי שום בעיה, משחקים עם איכות גרועה יחסית..) והציעו לי את המעבד Duel Core E6300 עכשיו השאלה כזאת, יש מעבד כזה שבה עם מאוורר ויש בלי (BOX וTRAY) מה ההבדל בינהם? (אם רק המאוורר אז כדי לקנות את הBOX והוא מספיק טוב בשביל לקרר את המעבד? או שכדי להוסיף עוד מאוורר שככה המליץ לי המוכר בחנות כי אמר שהמאוורר לא באמת מספיק טוב..) תודה מראשש!!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי יש את הmushkin הזה: mushkin XP3200 Dual Pack 1GB (2 x 512MB) Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: 2-2-2 Voltage: 2.5V-2.8V ואת הcorsair הזה: CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB 3200xl Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: TCCD 2-2-2-5 Voltage: 2.75V שניהם בערך אותו מחיר...עכשיו רציתי לדעת מי מביניהם יותר טוב? ומי יותר אמין? ואיך אני יכול לדעת עם לmushkin יש BH5? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם חיטתי קצת בחיפוש אבל תשובה לא מצאתי לכן תפחתי את הנושא הזה. אובכן לפני שבוע בערך הזמנתי מחשב למשחקים עם מעבד Q6600 (וגם קצת גראפיקה אני עדיין ברמת חובב) במחשב יהיה 4 GIGA ראם וכרטיס מסך HD4870 ואם זה מש חשוב אז גם לוח אם P43 של גיגבייט. היום הצלחתי לדלות כמה מאות שקלים ורציתי לדעת אם יצא לי משו (כגון תוספת ביצועים) מכך שאני אחליף את המעבד הנ"ל לQ9300? מי מהם יתן לי יותר ביצועים בפחות OC במשחקים ותוכנות כגון ZBRASH ו3DSMAX? תודה מראש מקס. אה ושחכתי לציין שני ניואנסים אני כנראה שלא אוכל לשדרג את המחשב בעתיד לכן מי מבין שני המעבדים יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן? וכמו כן שכחתי לציין שאני רוכש את המעבדים עם קירור AC FREEZER7PRO ולא מתכנן אובר רצחני בהתחלה.... אז עוד פעם…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם זכרון DDR3 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק ב DDR2?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי , יש לי את ה-- ASUS TERMINATOR C3 ויש לי המון תופעות לוואי קודם כל המערכת מאוד אבל מאוד איטית נתקעת... כתבתי מכתב לאסוס אך הם לא מודים בתופעות האם מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת ? אני באופן אישי בדקתי 4 מערכות וכולן בעייתיות
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היצירה המרשימה של Cooler Master ו-AMD מיועדת להתמודד עם כל מה שיש לדור ה-Threadripper 2000 להציע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחשב בעובדה שאחיו האיטי 550 I3 שיצא לפניו (ומתומחר באותו מחיר) לא נפוץ כאן אני בספק.ואני רציתי לבנות עליו את המערכת החדשה.מה גם שהוא יכל להוריד קצת את מחירי הI3 האחרים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-