מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף מעבד ושתי האפשרויות שלי הן Intel Core 2 Quad Q-8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz Intel Core 2 Duo E-8400 3..0Ghz 1333Mhz 6MB אין לי מושג במה לבחור, אני רוצה מעבד שיהיה חזק בשביל משחקים ובשביל שיריץ מהר תוכניות במחשב. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להרכיב מחשב להורים שהם משתמשים מאוד בסיסיים ואינם משחקים כמעט בכלל. הגעתי למסקנה שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך נפרד , ואני רוצה לוח אם עים כ.מסך שיהיה O.B הבעיה שאני רוצה שתהיה יציאת DVI עבור מסך דק (זה MUST להיות) ולא יודע האים קיימת בלוחות שונים שראיתי כאן בפורום וגם לא יודע כיצד להשוות בין אכויות של כ.המסך שהם O.B (לוח האם יכול להיות עבור אינטל או AMD אין חשיבות ) תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שמתי לב שיש זכרונות שהמהירות שלהם היא 3500 ו3700 שזה 433 ו500 MHZ אם אני לא טועה.... איך אני יודע אם לוח אם או מעבד מסויים תומך במהירות הזאת?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם עד כמה משמעותי ההבדל בין שימוש בלוח אם של פוג'יטסו במחשב מותג מבחינת אמינות וביצועים על הרכבת מחשב בהתאמה אישית? ללא קשר למחיר יקר יותר או זול יותר. זה הלוח אם: http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf זה המחשב: http://www.buzzshops.co.il/upload/PDF/p910(1).pdf תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מעבד E2200 ולוח אם P5KPL-CM ואני מעוניין לשרדג את המעבד והכרטיס מסך. יש לי גם 1 GB זכרון של קינגסטון ואני מעוניין להרחיב גם את הזכרון. התקציב הוא 2000 שקל. תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפי האתר והקובץ של התאימות עולה שהלוח תואם עד זיכרון DDR2 533MHZ, לפי אתר KINGSTON הוא תומך גם ב667 וגם ב800. בפועל עליו מצאתי זיכרון 667. מישהו יודע איזה זכרונות אמורים לעבוד עליו באופן טוב? מצאתי מחשב עם לוח כזה, ורציתי לקנות לו זכרונות יד שנייה, כך שאני רוצה לדעת מה לחפש, כדי שלא אקנה משהו שלא יעבוד
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
בחלק מהכתבות על הלוח צויין שהכרטיס קול לא נקי מרעשי רקע... האם בעלי לוחות מהדגם הזה באמת מרגישים את זה?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהלוח תומך ב SPDIF לפי המפרט שלו אבל כשאני מסתכל על החיבורים מאחורה לא ראיתי את היציאה הזאת. האם הוא מגיע עם חיבור כזה או שאני אצטרך לקנות במיוחד? אם כן איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך את המלצתכם בקשר מערכת של משחקים מעבד אינטל:חשבתי על ה p4 2.4 בקשר ללוח:חשבתי על אפוקס מה אתם אומרים? זיכרון: אין לי מושג RDRAM או DDR אל תציעו לי axp כי אבי אמר שהוא אינו רוצה מעבדים שלהם ואל תשאלו גם למה אבל הדבר הטוב שהתקציב הוא די גבוה... כל ההצעות יתקבלו בברכה... תודה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות של ווינבונד. הדגם שלהם הוא W942508CH -6 (הם PC2700). בביוס מוגדרים אוטומטית הערכים הבאים ב timing: T(RAS) 7 T(RCD) 3 T(RP) 3 CAS Latency 2.5 איך לכוון כדי שהזכרונות יעבדו בצורה אופטימלית ? המחשב לא יעבור (תחת) oc.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש לוח+זכרון תואמים ל P4 2.4 נורטווד בסוקט 478. תודה מראש, אסף.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לקחנו את המעבד החדש עם 12 ליבות Zen 4 לסיבוב במערכת הבחינות שלנו על מנת לבדוק האם הוא יוכל להיות שווה את הכסף שלכםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 4, 1.6GHZ שהפכתי למעין מדיה סנטר קטן. הכל עבד אחלה עד שהתחלתי להוריד סרטים עם סיומת mkv. מדובר בקידוד HD באיכות מדהימה עם איכות סאונד DTS מלאה, אבל הבעייה היא שהנגינה של קבצים כאלו דורשת הרבה כוח עיבוד, והמחשב פשוט לא עומד בזה. מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר לוח של ASUS (אני עדין לא יודע איזה דגם) עם מעבד AMD Athlon XP 2Ghz. אני ממש לא מכיר את עולם ה-AMD ואין לי מושג לגבי המעבד הזה ולמה להשוות אותו מעולם האינטל. האם תדעו לומר לי אם עקרונית נראה לכם שזה יספיק עבור טיפול בקבצים כאלו? אשמח לתשובה מהירה, כיוון שמדובר במוצר יד שניה שבטח ימכר מהר... תודה!
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני סטיקים של 512MB מאותו סוג של CROSAIR והתקנתי אותם בלוח על שני החריצים עם אותו צבע. משום מה בCPU-Z אני מקבל את זה: (ראו תמונה) יש משהו שאני מפספס? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-