מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני יעשה אוברקלוק ומתלבט בין לוחות הX38 מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני שאלתי בעבר את השאלה הזאת רק שאז לא היה לי כרטיס מסך ברמת המעבד כעת שדרגתי מ8600GTS ל 460GTX 1 ג'יגה הרזולוציה 1280X1024 hlsl vs hlsl ps שניהם על 3_0 מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 לפי מה שהבנתי התוכנה בדקה עם DIRECX 9 ולא 11 או 10 יותר מזה אן כלום לא AA שום דבר הציון הוא כזה: 3DMark Score 18372 3DMarks SM 2.0 Score 7182 16695 SM 3.0 Score 8793 25114 CPU Score 5058 אם יש את התוכנה העדכנית וחינמית שתאפשר לי לתמוך בI7 אני אשמח! אני שואל את זה כי המחשב זז עם תוכנות או בהתקנות לאט כאילו היה C2D ישן במשחקים אני לא מרגיש שזה בעיה אבל בתוכנות כמו CORAL VIDEO 2010 שתומך בI7 אין הבדל בינו לבן C2D E6750 הישן שלי? הערה חשובה המחשב בתוכנות או התקנות לרוב מתאמץ על 15% וזהו יכול להי…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט.... אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....? והאם ההבדל כל כך משמעותי...
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לשימוש ביתי של אופיס, אינטרנט ופוטושופ (ואולי עוד תוכנות דומות לפוטושופ) כיוון שהתקציב מוגבל המלצתי לו לקחת את הסמפרון ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי (ושוב לשימוש של אינטרנט אופיס ופוטושופ) בין המעבדים 2500 , 2600, 2800 ו 3000 כולם סוקט A ומלבד ה 3000 שמגיע עם 512 כולם מגיעים עם זיכרון קאש של 256 ראיתי בלוגיק שההבדל בין ה 2500 ל 2600 הוא 30 ש"ח ובין ה 2500 שהוא אריזת בוקס ל 3000 שהוא TRAY ההבדל הוא 90 ש"ח הבדלים לא הכי גדולים השאלה העיקרית היא האם הוא ירגיש בהבדל ושווה להשקיע? כמו כן הוא מתכוון לקנות את האחד המעבדים הנ"ל לוח אם של אביט NF7M מארז של compucase 6a19 שאר החלקים הוא שידרג לא מזמן במחשב הקודם שלו ולכן הוא יעביר או…
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם לשדרוג מדורג מ AGP...
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אמינות מבחינתי, זה שכל הפונקציות של הלוח (היציאות, זיהוי חומרה וכו') יעבדו בצורה תקנית ולאורך זמן, אני לא עושה OC . כמובן שלא יגיע DOA. אני קונה באייבורי או KSP לכן נושא האמינות חשוב לי ביותר. אני פונה לניסיון שלכם עם הלוחות, דבר שאין לי. מבחינת המפרט שאני רוצה לשים על הלוח, זה זכרונות 667 (2 ג'יגה) מעבד E8400 כרטיס מסך פשוט, כנראה 4550 או 4650 אני שואל רק לגבי הלוח, את הזכרונות יש לי כבר, ולגבי המעבד נראה לי הוא יספיק לי, אני צריך את המחשב לאימיול, אינטרנט, ולעלות VISTA ULTIMATE לגבי משחקים אני לא ממש צריך, רק אולי אם הורדתי לחבר, לראות שהמשחק פועל, לא הרבה מעבר. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לגבי בחירת הלוח (שצריך להתאים גם לזכרונות שיש לי) ותציעו, אם יש צורך בכך, לוחות אח…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם חוץ מהגודל הפיזי של לוח האם אם יש הבדל נוסף בין לוח אם micro atx ל atx. בנוסף רציתי לדעת - אם אני אקח לוח אם micro atx האם זה מגביל אותי בקנייה של המארז או שאני אוכל לקנות גם מארז קטן וגם גדול. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
צריך לוח אם ל 6400 שנראה טוב ועושה עבודה טובה
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני יומיים, עם המחשב החדש הזמנתי מעבד amd athlon 2.6 כשהתקנתי את הווינדוס ושאר התוכנות שמתי לב שב"מחשב שלי/מאפיינים" ובתוכנה "AIDA" רשום שהמעבד הוא של 1.15 התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכדי שהמעבד יעבוד במהירות היעודה לו אני צריך להעלות את המכפלה של המעבד ל11 (היא היתה על 5.75) ניסיתי לבדוק בביוס איפה מעלים את המכפלה אבל לא מצאתי, לכן אני מבקש שתעזרו לי להבין לאיזה מכפלה אני צריך להעלות במעבד (במקרה וחבר שלי טעה) ואיך אני מעלה דרך הביוס. אני מצרף תמונה של החומרה במחשב שלי (מפרט מלא) ומקווה שתעזרו לי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מספר מעבדים שהשימוש העיקרי יהיה משרדי matlb ו solidworks i5-750 i5-660 i5-661 אני נוטה יותר ל i5-661 כי לפי מה שהבנתי עדיף תדר גבוה על ריבות ליבות וגם החיסכון הכספי שיתקבל מזה שלא אקנה כרטיס גרפי נפרד מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין 661 ל 660 שניהם נראים אותו דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם ישנה דרך לדעת מהו צוואר הבקבוק במערכת? אני עוסק בהדמיות תלת מימד ורציתי לדעת אם יש צוואר בקבוק במערכת ומהו? יש לי 768 MB ונראה לי שחסר אבל אני לא בטוח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..
-
- 11 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם הלוח יכול לתמוך במהירות לזיכרון יותר מאשר המהירות של הלוח ?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן. אם אתם זוכרים פתחתי פה ממש לא מזמן דיון בקשר לשדרוג הזכרונות לאחר התייעצויות עם כמה מחברי הפורום החלטתי שאני הולך על ה-2GB של g.skill מדגם F1-3200PHU2-2GBNT והזמנתי אותם עוד באותו יום. יום למחרת אני מקבל טלפון מהחנות שהזכרונות לא במלאי ויעברו לפחות שבועיים ימי עסקים עד שיחזרו למלאי. אחד העובדים בחנות הציע לי להחליף את זכרונות ה-g.skill שעלו 640 ש"ח בזכרונות OCZ עם נתונים דומים שעולים 700 ש"ח ונמצאים כרגע במלאי. הדגם המדובר הוא כאמור OCZ4002048V3DC-K אני לא מבין גדול בזכרונות, אבל יודע ש-OCZ הם שם דבר במה שקשור בזכרונות. מצד שני מדובר בזכרונות Value עם CL3 ותזמונים זהים לאלו של ה-g.skill האם בכל זאת לדעתכם ההבדל בין ה-OCZ ל-g.skill שווה את התוספת במחיר (האם OCZ בהכרח…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G945PS3RH&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=12 צריך דעה =]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
945G-S3 GIGABYTE קראתי בנעוץ ואני לא מסכים עם הכל אבל לא משנה.........אני קונה אותו ב-200 ש"ח וזה היה אמור להיות ב-500 אבל הוא ירד כי הוא הבין שעשה טעות כשהוא פרסם במחיר כזה כי הוא השתמש בו 3 חודשים (או 4 אני לא זוכר)...........הוא בסדר? כמה זמן אתם חושבים שהוא יחזיק לי? במה הוא תומך? יש בו באגים? האם שווה בכלל להשקיע בו?
-
- 11 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני קונה מחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני מתלבט בין 2 המעבדים. אני יודע שהאינטל אמור להיות טיפה חזק יותר, אבל הוא גם עולה קצת יותר בהתאם.. רציתי לשאול אתכם אם שווה להשקיע את הסכום הנוסף או לא? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2 ₪396 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1299 לעומת מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-D3L ₪353 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1082 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לא כללתי בהשוואה זכרונות, ושמתי גם גרסאת TRAY כי לא משנה מה אני אבחר אני אקח אותו קירור(קירור צד שליש…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-