מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ברשותי 2GB (ראו במפרט) ואני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא אם משתלם לקנות 2GB או עוד סט של 2X2? יש את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד החודש, סביב מעבד 2400, לצורכי משחקים בעיקר אך גם לעריכת סרטים ביתיים ב HD (פינקל 11) והמרת סרטי HD MKV לקובץ שיוכל לרוץ חלק על מחשב eeePC 1005P. אין לי עניין ב OC (לא מתנגד לאפשרות אבל לא באמת מתכנן על זה) חוץ מהרצון בסדרה Z עבור צ'יפ האינטגרציה בין כ.מסך לזה של המעבד אני זקוק רק ל PCI אחד עבור כרטיס קול (X-Fi Gamer) ושיתמוך ב USB3 ו SATA3 . יספיקו לי 2 חריצי זיכרון - לא מתכוון לשדרג את המערכת ומעוניין שהיא תסחוב לשלוש שנים הבאות (לפחות) ההתלבטות שלי היא תוספת המחיר המשמעותית, כ 250 ש"ח , עבור לוח-אם הכי פשוט מסדרה Z ביחס סדרה H61 שדי מספיקה מכל שאר הבחינות. המסך הוא 21.5' ככה שלא יזיק לי עוד כח עיבוד לרזולוציות גבוהות. 1. כמה משמע…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם מישהו ביצע החלפת BIOS ללוח הזה והאם זה בטוח - כי כל האינטרנט מלא סיפוי זוואה על FLASHING שלא הצליחו והאסו את ב BIOS
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני צריך את המלצתכם בקשר מערכת של משחקים מעבד אינטל:חשבתי על ה p4 2.4 בקשר ללוח:חשבתי על אפוקס מה אתם אומרים? זיכרון: אין לי מושג RDRAM או DDR אל תציעו לי axp כי אבי אמר שהוא אינו רוצה מעבדים שלהם ואל תשאלו גם למה אבל הדבר הטוב שהתקציב הוא די גבוה... כל ההצעות יתקבלו בברכה... תודה
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי אתמול Gigbyte Amd socket A DDR 400, Lan, AGP 8X chipset: NVIDIA NFORCE 2 SOCKET A ומעבד : AMD SOCKET A SEMPRON 2600+ התקנתי והכול טוב ויפה...התקנתי גם ווינדוס אקס פי פרו אני בודק המאפיינים של המחשב ורשום שם: AMD ATHLON 1.09 GB זה אמור להיות 1.09 גיגה....או 2.6 גיגה (2600+) :\ מוזר לי
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני לא מבין האם יש הבדל בין זכרונות למחשב 1600MHZ ל- שרת 1600MHZ הנה דוגמא זכרון לשרת http://www.superbiiz.com/query.php?s=HMT351R7CFR8C-PB+T3 http://www.scorptec.com.au/computer/45570-hmt351r7cfr8c-pb מדוע זכרון של שרת עולה כפול ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הקיים במחשב שלי (4gb) ולהוסיף לו כרטיס נוסף של 4gb. הבנתי שיש כמה סוגי בנייה שונים לכרטיסים. רציתי לשאול מה מבין כל האופציות הללו מתאים למחשב שלי ( asus s56c) 1) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8603 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12271 3) או זה Transcend 4GB 1600Mhz DDR3 JM1600KSN-4G תודה רבה לכל מי שינסה לעזור ))
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/intel-conroe-2-13-ghz.html
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני עוד מעט מחליף את המחשב(תחכו לבקשת מפרט ) ואני יודע ש100% מהמפרטים פה מכילים את AMD כי הוא טוב במשחקים,אבל INTEL תומכים בDDR2 אז השאלה שלי האם זה כל כך משנה איזה סוג זכרונות אני בוחר?האם אניאיראה את השינוי במשחקים ובPHOTOSHOP(בו אני מבלה את רוב הזמן) ושמעתי שAMD הולכים לתמוך בDDR2 מ2006
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם. פתחתי היום את המחשב, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עדיין לא עלה ושהמסך מהבהב בערך כדקה עד שהמסך נכבה - לא הבנתי מה זה, אבל ריסטרתי את המחשב. לאחר שריסטרתי עלה לי המסך הבא: זה בביוס, אבל המסך שעלה לי דומה מאוד. זאת אומרת המסך שעלה לי הוא הרגיל - המציג את הנתונים של המחשב והכל.. ההודעה שאתה רואים בתמונה באדום הופיע לי בהתחלה כשהמחשב רק נפתח רק בצבא אחר וציין יותר נתונים כמו את התדרים שקיימים. היה רשום שהתדר של הזיכרון הוא 1333MHZ - מה שהיה לי תמיד.. אבל מה שמוזר זה שהתדר במעבד השתנה - היה רשום 2.80 ונראלי שתדר ברירת המחדל של הביוס הוא 2.67 כך שיש מצב שזה עשה לי אוברקלוק? אני יכול לאמר לכם בוודאות שאני לא עשיתי דבר, זאת אומר לא נכנסתי לביוס במחשב הזה …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
נתחיל בזה שאני יודע את תפקידו של הראם ואין צורך להסביר לי עליו.... אני רק רוצה לשאול,האם ראם יכול לשמש כזיכרון לטווח ארוך? אני לא שואל בשביל להשתמש בראם שלי למטרה כזו,סתם שאלה,בשביל ידע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היום נשרף לי הלוח אם דגם GA-MA785GMT-UD2H CHIPSET AMD 785G בהרדדיסק מותקן וינדוס 7 אנטרפרייז ויש עליו מידע שאיני רוצה לאבד. השאלה שלי איזה לוח אם לקנות כדי שהוינדוס הקיים יעבוד עליו ללא צורך במחיקתו ופירמוט מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נמכר בנועה... כמובן מחיר גבוה יחסית ללוחות אחרים. חיבור של 4 כרטיסי מסך PCI Express X16 !!! בהחלט מטורף ולעשירים בלבד! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שבנתי בAMD 64 939 י 2 זכרונות של400MHZ\256DDR ב-Dual Chanel + 2 זכרונות שאני אוסיף עוד חצי שנה אותו דבר אז הם יעבדו ב-333 MHZ במקום 400 ? זה נכון ? ומה אני יכול לעשות כדי למנוע?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 וחצי שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ואם זה יעזור אני לא כל כך מבין בזה אבל מרפרוף קצר פה בפורום הבנתי שיש קצת חשיבות לכך שהזכרונות יהיו מאותו חברה, תזמונים וכל ז…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי לןח MSI P45 DIAMOND http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb לפי נתוני הלוח צריכים להיות 3 חיבורי מתח ללו: 1) ATX 24pin connector 2( cpu power- כבל נוסף של 8 פינים 3) pci-e connector כבל מתח נוסף של 4 פינים השאלה היא האם לא מספיק ה24 פין כבל למתחים עבור כל הלוח או שאני צריך לחבר עוד 2 פלגים מהספק ללוח עבור המעבד וה pcie? האם כל ספק מגיע עם הקונקטורים הדרושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-