מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
thorughbred ב0.18 מיקרון?זה יכול ליהיות זה טוב או רע?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יקנה את הלוח הזה של ABIT IC7 (875P ) ו 1 GB זיכרון של ( A-DATA (512MB X2 אני יוכל לנצל את הכרטיס (X800XT )עד הסוף ? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 -2.4
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי לוח P-35 עם מעבד E400 אינטל עם FSB1333, שאני מחפש להתאים לו זיכרון, חבר אחד טוען שהכי טוב זה 4G דואל צאנ'ל של 667HZ שמהווים מכפלה של 1333HZ שזה בדיוק רוחב הפס של המעבד והלוח ושזה מה שאני צריך, ולי המליצו כאן על זכרונות של 800HZ בכלל. מה עושים ?800HZ כפול 2 זה הרי מחוץ לטווח הFSB של המחשב ועל פניו לא אפקטיבי ולא ינצל את המהירות הגבוהה שלו, כך שההוצאה נראת מיותרת ..או שלא? אין לי כוונה לבצע OC למעבד בעתיד הנראה לעין. מה אתם ממליצים לעשות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הלוח הוא IP35P של ABIT. תודה!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. סוג המחשב:נייח מערכת הפעלה:windows 7 32 bit יש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות. של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע את הצפצוף של הזכרונות והווינדוס לא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאים ללוח שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים וסרטים (קצת פוטושופ). לרכיבים הנ"ל יצורף 4870 עם ג'יגה זכרון. כמו כן, גם חנויות מומלצות לרכיבים הנ"ל (באיזור ראשון לציון) יתקבלו בברכה. עריכה: פיצ'ר שמאוד יוערך הוא יכולת אוברקלוקינג.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. מעבד מסוג Phonom II X4 840 3.2GHz, ומדד הטמפרטורה [Core Temp] מצביע על 20 מעלות במונחה. במחשב שלידו, מעבד Core i7 960, והטמפרטורה היא 43 מעלות במנוחה. זאת אני מציין כדי להציע על טמפרטורת החדר, שקשה לי להעריך אותה. נעים בחדר. מעט קריר, אבל לא מדי. האם מדד הטמפרטורה של AMD משקר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה טוב,לא טוב,יתרונות חסרונות.לא הצלחתי להבין מהכתבה.נצתרך להמתין לביצועים?.ואם אני זוכר נכון הייתה ביקורת עולמית לגבי השילוב של מעבד גרפי בתוך המעבדים. משהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה על מה כל ה"רעש"?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) 1. איך נחשבים לוחות-האם של אביט ? 2. מה דעתכם על הלוח הזה באופן ספציפי? 3. האם יש דברים עקרוניים שטובים או לא טובים אצלו? בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי ספק כח עם מאוורר בצד. ואחר כך החלפתי לספק כח עם מאוורר בתחתית. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מוצג לי ההודעה הזאת. ולמרות שהמאוורר של המעבד עובד.ולא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק עם לחץ אויר.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
https://videocardz.com/newz/epic-games-launcher-makes-amd-ryzen-cpus-run-hotter-even-without-any-game-running אצלי זה הוריד 15-20 מעלות ב-IDLE.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
אזת עם יציאתו של הבולדוזר והכרטיס מסך של NVIDIA והמשחקים החדשים שצפויים לצאת ולקרוע את המערכות החדשות... לא כדאי לחקות קצת ואז לקנות את המחשב, שכן המחירים ירדו בהשוואה להיום? אם הייתי קונה מחשב לפני כמה חודשים הייתי הולך על ATHLON מרובע ליבה. כרטיס מסך סביר ב500+ ש"ח ו 4GB RAM. ולוח אם פשוט ב 300 ש"ח. האם כדאי לחכות ולקבל משהו טוב משמעותית באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב . אני רכשתי מחשב עם מעבד Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb . אני התקנתי תוכנה ashampoo winoptimizer והרצתי בדיקת נתוני מערכת ומידע שקיבלתי שמספר CPU 4 ושם -( Pentium III ( A80525,p6k katmal, כך שאני לא מבין איזה סוג מעבד זה .
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם עד כמה משמעותי ההבדל בין שימוש בלוח אם של פוג'יטסו במחשב מותג מבחינת אמינות וביצועים על הרכבת מחשב בהתאמה אישית? ללא קשר למחיר יקר יותר או זול יותר. זה הלוח אם: http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf זה המחשב: http://www.buzzshops.co.il/upload/PDF/p910(1).pdf תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי מחשב בן כמה שנים הכולל לוח אם Asus P4S800-MX. 2 זיכרונות של 512 מגה, PC3200. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למשהו גבוה יותר (למשל 2 זיכרונות של 1GB, או 2 של 2GB...). לקחתי מחבר כמה זיכרונות במטרה לבדוק אם הלוח אם שלי יכול לעבוד איתם - 1GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. 1GB PC1600 CL2 - לא הריץ. 2GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. (כאשר אני מדליק את המחשב עם הזיכרונות הללו - מצפצף מלא ולא מציג כלום על המסך). איפה הבעיה פה? האם הלוח אם שלי לא תואם לזיכרונות של 1GB ומעלה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-