עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by r-k,

שלום רב , ברשותי מחשב עם מעבד אינטל דור 8. אני מעוניין לשדרג ולעבור ל AMD רציתי לדעת אם מעבד AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHz AM5 וכרטיס מסך 3070RTX הולכים ביחד? יש לי מסך עם 165HRZ 27 אינץ’ 2K העיקר השימוש הוא משחקים אשמח לקבל כמה חוות דעת לנושא

2. Started by bermangroup,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  3. היי, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הקיים במחשב שלי (4gb) ולהוסיף לו כרטיס נוסף של 4gb. הבנתי שיש כמה סוגי בנייה שונים לכרטיסים. רציתי לשאול מה מבין כל האופציות הללו מתאים למחשב שלי ( asus s56c) 1) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8603 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12271 3) או זה Transcend 4GB 1600Mhz DDR3 JM1600KSN-4G‎ תודה רבה לכל מי שינסה לעזור ))

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by moshe212,

בהתחלה חשבתי על P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ואז אמרו שכדאי שאקנה לוח שתומך בddr3 בכדי שעוד שנה שנתיים שהמחיר של ddr3 יהיה סבירר אוכל להשתמש בו וזה ייתן מהירות יותר גדולה של הזיכרון, ראשית אשמח לדעת אם אתם חושבים שאכן החשיבה הזו נכונה ועדיף ללכת על לוח שאולי פחות טוב (או לא, אני ממש לא יודע) אבל תומך בddr3 שנית אשמח לדעת, אם החלטנו שהולכים על תומך ב ddr3 אז איזה מבין שני הלוחות הבאים: של ג'יגהבייט- EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E של אסוס- P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. שלום לכולם בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס I5 .... עכשיו אני יעשה OC קטן עד 3GHZ וברצוני לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות Asus p7p55d או Gigabyte P55A-ud3 כמובן שיתמוך בCF וב USB החדש 3.0 לפי מה שהבנתי לUD3 יש בעיות בOC לעומת P7P55D בבקשה תסבירו ותיעצו לי

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. שלום יש לי את הMOTHER BOARD הבא: GA-EP35-DS3R של ג'יגהבייט. אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלו. עכשיו שאני נכנס לאיזור של הורדת הדרייברים של ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2743&ost=xp#anchor_os יש שם מלא דברים... אני רגיל שאתה מוריד פשוט קובץ אחד שמעדןכ את הכל ופתאום פה אני רואה AUDIO CHIPSET LAN ועוד כל הדברים האלה בנפרד וגם בתוך חלק מהם יש יותר מאופציה אחת... אני פשוט לא מבין מה הולך שם... אני אמור להוריד משם את הכל???? רק אחד מכל קטגוריה??? (איך אני יודע איזה?) רק אחד בכלל? (שוב-איזה???) מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

ידוע ש-QPI יותר טוב מ-FSB כיום כי יש לו קצב העברה כפול מה-FSB, ידוע גם שתפקידם הוא לקשר בין משולש הקודש "מעבד, כרטיס מסך וזיכרון". אבל תמוהה לי שאלה מסויימת... קחו למשל 2 מעבדים זהים בחוזקם, השינוי היחיד בהם הוא שאחד עובד עם FSB של 1666Mhz והשני עם QPI. איפה התרומה של QPI מוגשת משמעותית? במשחקים? תוכנות? אשמח לתשובה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. Started by tomey,

שלום.....ברצוני לרכוש מחשב המחשב יהיה מיועד בעיקרו לעריכה לכן בחרתי במעבד quad 6600 עקב ידיעה שהוא יתמוך בעתיד בתוכנות עריכה לגביי הלוח אני יודע שאני רוצה לוח עם חיבור firewire בשביל חיבור למצלמות וידאו וחיבור esata לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים גדולים שיחוברו בעתיד כמובן שכרטיס מסך און בורד ממש לא הכיוון......עקב כך התמקדתי בלוחות של asus p5k שעונים על הצרכים האלה יש כמה לוחות כאלה של asus p5k ובינהם אני לא יודע להחליט עקב חוסר הבנה מה ההבדלים בינהם לדעתי אני יגיע למקסימום 4 גיגה זיכרון פנימי,כך ש-4 סלוטים מספיקים ניראה לי בנוסף אני אשמח לעשות בעתיד over clock ואשמח בלוח שיהיה טוב לזה אני מוכן להשקיע 500-600 ש"ח על הלוח איזה לוח יתאים מבינהם???

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by eid101,

שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. אוקיי אז כמו שודע בקרוב עוד שנה חצי שנה ייצאו מעבדים בעלי 4 ליבות עכשיו לפי מה שהבנתי הבאס אם אני לא טוענ צריך להיות מעל 1066 משהו בסגנון של 1333 . עכשיו יש לוח שתמוך בבאס כזה גבוהה. בקיצר מהו הלוח המיהר ביותר שיש כיום האם ייצא בטוח של החודש חודשיים לוח כזה והאם הוא ייתמוך ב 4 ליבה?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by Alonsp,

אהלן חבר'ה, רציתי לשאול איזה לוח יש שיש בו שני PCIe X16 לCrossfire מלא ? תודה, נ.ב. בהתחלה רציתי את הasus p5e deluxe אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב בחנות tigerdirect הייתי רוצה לדעת אם יש לוח דומה לו.. תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 1.09.2008 בשעה 15:47:49 כמו כן אני קונה בנוסף HD4850 ו8GB זכרון (4X2GB)

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by UnderDawg,

זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. Started by boss,

מישהו אחד מוכר לי מעבד CORE X980 מחו"ל,יום אחד מעבד התקלה ואם אפשר זה נותן להחליף מעבד 980 בארץ? אני נאלץ לדעת אם מעבד חוקי? תודה בראש

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  17. אם אני מחליף את המעבד במחשב שיש בו מעבד i5 מהדור הראשון בעל 2 ליבות עם מעבד i5 4 ליבות האם הכל יעבוד כמו שצריך? כמובן ששניהם בעל אותה התושבת

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  18. למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  19. שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by yoahe,

איך הלוח אם הזה למחשב פשוט Asus P5VDC-MX של DUAL CORE בתקציב נמוך

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד: לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה? מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה? תודה לכם!

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by SagroN,

שלום לכולם, לאחר 4 וחצי שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ואם זה יעזור אני לא כל כך מבין בזה אבל מרפרוף קצר פה בפורום הבנתי שיש קצת חשיבות לכך שהזכרונות יהיו מאותו חברה, תזמונים וכל ז…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by pro,

כי יש מעבד בשם DORON תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. Started by bogdant,

שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  25. רציתי לשאול לגבי הקירור שבה עם היצרן. לפי מה שידוע לי יש שני גירסאות Tray ו Box כאשר ה tray הוא נטו המעבד וה box הוא המעבד שמעליו מורכב קירור סטוק. ובכן לפי מה שקראתי הקירור הסטוק של אינטל הוא לא משהוא בכלל ולכן לרוב עדיף לקחת את גירסת ה tray + קירור חיצני. אז לשאלה הראשונה- אם אין את גירסת ה tray למעבד של אינטל כדאי לקחת קירור חיצני ולהחליף? השאלה השניה- לגבי מעבדי AMD איך הקירור סטוק שלהם? האם גם להם כדאי לקחת קירור חיצוני? לפי מה שראיתי לskypc את מעבדי AMD בגירסת Tray האם עדין שווה לקחת קירור חיצוני??? אשמח אם תפנו אותי לביקורת או למאמרים בנושא ולא רק תגיבו על פי שמועות.... תודה רבה לכל העוזרים!!!

דיונים חדשים בפורומים