עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mister-G,

איך אני בודק את זה? שיטת הזוגות זה PC3200? =\ ותגידו איך בחנות אני יודע אם יש להם PC3200 או PC800? Thanks

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. מפת דרכים מודלפת חדשה מצביעה על כך שכדאי לנו למתן מחשבות על משפחת מעבדי Core-X חדשה בתקופה הקרובה - וגם על דור ה-Rocket Lake לכתבה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 החליפו לי לפני חודש לוח אם ומאז לעיתים אני שומע רעשים אני חושד בלוח אם.שמעתי אנשים שאומרים שזה מוכר וזה מהקבל הנמצא על הלוח אם.עד כמה זה מסוכן?כי זה לפעמים ואני לא מקבל הודעת שגיאה בבדיקה של דל

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by Xanadu,

שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR . האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת? תודה על העזרה...

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  8. קניתי לוח של GIGABYTE 7n-400L ואני לא מצליח להפעיל את ה DUAL יש לי שני זכרונות 1) 256 MB 333 MHZ 2) 128 MB 266 MHZ אני חיברתי אותם לאותם צבעים ורשום לי ב BOOT שה DUAL מופעל אבל כשאני מגיע ל WIN רשום שהם פועלים על 266 MHZ תעזרו לי בבקשה תודה

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by ilil,

שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by udif,

הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. יכולים להביא לי מעבד מארהב באוגוסט.. אני מת להעלות את הביצועים של המחשב שלי אבל לא להתחיל להחליף את העולם..לשימוש משחקים באיכות הכי גבוהה.. המפרט שלי זה לוח אם: Abit IN9 32X Max WiFI שתומך ב: Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors 5-phase Digital PWM Designation provides high quality and efficient power Chipset Nvidia® nForce 680i SLI / NF590 SLI # Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 32GB Supports Dual channel DDR2 800 Un-buffered / ECC or Non-ECC memory מעבד: Intel Core 2 Due E6600 זכרונות: G.Skill 1024X2 DDR2 800 כרטיס מסך: Nvidi…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by karazy360,

הוספת 1GB ל2GB קודמים DDR2 אותו תדר XP נופל

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by Henry,

שלום! הדרישות של CRYSIS, דורשות מהירות מעבד 2.8GHZ. ועם נגיד אני יקנה מעבד 2.6GHZ C2D, אז המשחק יעבוד אצלי? ונגיד יש לי מעבד שתי ליבות, מה ההבדל בין שתי ליבות לבין ליבה? שתי ליבות זאת אומרת שבכול ליבה זה 2.6GHZ?

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by SagroN,

שלום לכולם, לאחר 4 וחצי שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ואם זה יעזור אני לא כל כך מבין בזה אבל מרפרוף קצר פה בפורום הבנתי שיש קצת חשיבות לכך שהזכרונות יהיו מאותו חברה, תזמונים וכל ז…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by elkaifa,

שלום לכולם,כתוצאה מאיזושהיא רששלנות הBIOS של הלוח AMI BIOS נמחק,ולא ניתן לעלות אפילו למצב SET UP למי שיש הכתובת שלי / ראיתי את המדריך שבו כתוב שצריך להשיג לוח תואם עם אותו צ'יפ.אבל גם את זה אין לי . לכן שאלתי היא יש לי CDROM ישן שבפנים יש אותו צ'יפ אפשר לנסות לעשות משהו עם התוכנה HOT FLASH ?כמו שעושים עדכון קושחה? אם יש למישהו איזה פתרון אז שיצור איתי קשר : elkarifa@bezeqint.net בתודה וברכה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by koby058,

ומה ההבדלים במחירים? ואיזה לוח עם אן פורס 3 אולטרא מומלץ לקנות? מה אין 3200+ עם מגה קש?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שלום, אני עומד להחליף מעבד ושתי האפשרויות שלי הן Intel Core 2 Quad Q-8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz Intel Core 2 Duo E-8400 3..0Ghz 1333Mhz 6MB אין לי מושג במה לבחור, אני רוצה מעבד שיהיה חזק בשביל משחקים ובשביל שיריץ מהר תוכניות במחשב. תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  21. מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  22. שלום הייתי מבקש מהמתמצאים בנבכי האותיות והקודים של לוחות האם, המלצה ללוח עד 600 ש"ח בגודל ATX או אפילו מיקרו. אין שום צורך ביכולת OC, אך רצויים מרבית החיבורים החדשים הקיימים כגון SATA6, ESATA, USB3, FW . חשובים 4 סלוטים לזכרון(ראיתי לוחות רק עם 2). אשמח להמלצה על לוח תואם AMD ואחד תואם אינטל בתושבת 1156.ישמש בעיקר למדיה כבדה לסוגיה כולל עיבוד וניגון. אגב, האם מישהו נתקל בטענה/תופעה שלוחות של ג'יגהבייט עם מעבדי אינטל, בשילוב כרטיסי מסך ATI, מגלים תקלות מעל הממוצע? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. Started by BassMan,

חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. שלום. ביצעתי הורדת מתח ידנית למעבד (2500K). הכל עבר בהצלחה. א-ב-ל, למרות הורדת המתח המשמעותית ביחד לברירת המחדל, שמתי לב לדבר מעניין: כאשר אני על הגדרות ברירת המחדל (ז"א, על AUTO), בזמן מנוחה המתח המגיע למעבד הוא 0.8V, והטמפרטורות נמוכות (32 מעלות). לעומת זאת, כאשר אני במצב הידני, ולמרות שבמצב זה המתח שהוגדר הוא נמוך (!) מהמתח שמנפיק מצב ה AUTO במאמץ, הרי שבזמן מנוחה המתח הידני עומד על 1.024 וואט. ולכן, גם הטמפרטורות יותר גבוהות - 35 מעלות. די מוזר לי כל הסיפור, ובמיוחד מכיוון שזה די הופך את ה underVolting למיותר-משהו (: [אציין שתכונת ה C1E פעילה]

25. Started by kkffiirr,

לפי האתר והקובץ של התאימות עולה שהלוח תואם עד זיכרון DDR2 533MHZ, לפי אתר KINGSTON הוא תומך גם ב667 וגם ב800. בפועל עליו מצאתי זיכרון 667. מישהו יודע איזה זכרונות אמורים לעבוד עליו באופן טוב? מצאתי מחשב עם לוח כזה, ורציתי לקנות לו זכרונות יד שנייה, כך שאני רוצה לדעת מה לחפש, כדי שלא אקנה משהו שלא יעבוד

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.