עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by TheDiesel,

מפרט המחשב: Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K - מעבד MSI RTX 2070 SUPER GAMING TRIO 8GB GDDR6 HDMI 3xDP - כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by optimizeR,

אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by MoAv,

המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by taotao,

מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by insane95,

היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by Jor-L,

מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  9. אני רק יודע שהם 6 ליבות... עשיתי חיפוש ולא מצאתי עליהם כלום בפורום מתי יצאו? כמה בערך יעלו? יצטרכו תושבת חדשה? ציפסט חדש? TDP? וכן הלאה... תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by CRYSMAN,

שלום יש לי במחשב 2 ג'יגה זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה אבל אני לא מוצא את הדגם הזה.. ואני רוצה המלצה לזכורונות לא יקרים.. תודה !

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by ccc,

שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי מישהו מכיר את החברה הזאת? איך היא בלוחות אם?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by napoleon45,

עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  15. הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)

16. Started by zoom182,

חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  18. היי כולם לאחרונה המחשב של אבי מראה סימנים של התיישנות, הוא אינו מעוניין להחליף את לוח האם, אלא רק לשדרג את המעבד וכרטיס המסך (אני מבין שזה לא הפורום המתאים לכרטיסים) בכל מקרה, כרגע יש לו לוח אם Asus P5LD2-VM SE עם פנטיום D930, עשיתי בדיקה באתר אסוס והמקסימום שהוא יכול לתמוך בו (מעבד שעדיין איכשהו ניתן להשיגו) זה E6300 שהוא איכשהו שיפור על המעבד הקיים.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5408 אלא אם כן תמליצו לי על מעבד יותר טוב שאפשר להשיג בשבילו? ובנוגע לכרטיס מסך, יש לו כרגע Radeon X1950 ישן אך אני חושש שהמעבד הנוכחי ישמש כצוואר בקבוק לכרטיס יותר חזק.. יש לכם עצות/המלצות מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה

20. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by פייכלה,

מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by yofitofi,

אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by manga05,

E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by motifi,

אודה על התייחסות

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  25. שלום רציתי לקנות מחשב אני די סגור על החלקים ורציתי רק עוד חוות דעת כדי לדעת בוודעות שאני יהיה מרוצה המעבד שאני מתכנן לקנות זה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 השאלות שלי הן: המעבד הוא יחסית מתקדם מאד ורציתי לדעת אם גירסאות קצת יותר זולות של Q עדיין ירוצו לי לעוד כמה שנים המחשב שאני מתכנן בעיקר למשחקים כבדים מאד אז רציתי לדעת אם שווה להשקיע במעבד כזה ולהנות ממנו כמה שנים ארוכות ( מקווה ) או לקנות מעבד קצת פחות ממנו לדוגמא Q8200 ... בקשר ללוח אמ ... האם הוא אמין ויספק אותי בשנים האלו ? ובקשר לזיכרון אני צריך הסבר קטן מזה CL5 - 4 ובמה שווה להשקיע פחות או יותר זה המחיר שאני רוצה השא…

• 13 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים