מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
השימושים די בסיסיים: אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות וצפייה בסרטים 1080P עם כרטיס מובנה (לפחות בהתחלה) ההבדלים היום בין שני המעבדים הוא 100 שקל כך שההפרש לא משמעותי מבחינתי, השאלה אם הוא משתלם? מה ההבדלים ביניהם? הדבר היחיד שהבנתי הוא של E5200 יש מכפלה גבוהה יותר וזה טוב ל OC, אבל אני לא מתכנן OC... תודה
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי במעבדים החדשים של אינטל מגרסה core 2 duo האם מהירות המעבד היא כפולה? כלומר נניח את המעבד הוא e7400 2.8 המהירות היא כפולה? כלומר 5.6? תודה
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי כולם לאחרונה המחשב של אבי מראה סימנים של התיישנות, הוא אינו מעוניין להחליף את לוח האם, אלא רק לשדרג את המעבד וכרטיס המסך (אני מבין שזה לא הפורום המתאים לכרטיסים) בכל מקרה, כרגע יש לו לוח אם Asus P5LD2-VM SE עם פנטיום D930, עשיתי בדיקה באתר אסוס והמקסימום שהוא יכול לתמוך בו (מעבד שעדיין איכשהו ניתן להשיגו) זה E6300 שהוא איכשהו שיפור על המעבד הקיים.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5408 אלא אם כן תמליצו לי על מעבד יותר טוב שאפשר להשיג בשבילו? ובנוגע לכרטיס מסך, יש לו כרגע Radeon X1950 ישן אך אני חושש שהמעבד הנוכחי ישמש כצוואר בקבוק לכרטיס יותר חזק.. יש לכם עצות/המלצות מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ידוע ש-QPI יותר טוב מ-FSB כיום כי יש לו קצב העברה כפול מה-FSB, ידוע גם שתפקידם הוא לקשר בין משולש הקודש "מעבד, כרטיס מסך וזיכרון". אבל תמוהה לי שאלה מסויימת... קחו למשל 2 מעבדים זהים בחוזקם, השינוי היחיד בהם הוא שאחד עובד עם FSB של 1666Mhz והשני עם QPI. איפה התרומה של QPI מוגשת משמעותית? במשחקים? תוכנות? אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
שלום.....ברצוני לרכוש מחשב המחשב יהיה מיועד בעיקרו לעריכה לכן בחרתי במעבד quad 6600 עקב ידיעה שהוא יתמוך בעתיד בתוכנות עריכה לגביי הלוח אני יודע שאני רוצה לוח עם חיבור firewire בשביל חיבור למצלמות וידאו וחיבור esata לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים גדולים שיחוברו בעתיד כמובן שכרטיס מסך און בורד ממש לא הכיוון......עקב כך התמקדתי בלוחות של asus p5k שעונים על הצרכים האלה יש כמה לוחות כאלה של asus p5k ובינהם אני לא יודע להחליט עקב חוסר הבנה מה ההבדלים בינהם לדעתי אני יגיע למקסימום 4 גיגה זיכרון פנימי,כך ש-4 סלוטים מספיקים ניראה לי בנוסף אני אשמח לעשות בעתיד over clock ואשמח בלוח שיהיה טוב לזה אני מוכן להשקיע 500-600 ש"ח על הלוח איזה לוח יתאים מבינהם???
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שודע בקרוב עוד שנה חצי שנה ייצאו מעבדים בעלי 4 ליבות עכשיו לפי מה שהבנתי הבאס אם אני לא טוענ צריך להיות מעל 1066 משהו בסגנון של 1333 . עכשיו יש לוח שתמוך בבאס כזה גבוהה. בקיצר מהו הלוח המיהר ביותר שיש כיום האם ייצא בטוח של החודש חודשיים לוח כזה והאם הוא ייתמוך ב 4 ליבה?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לשאול איזה לוח יש שיש בו שני PCIe X16 לCrossfire מלא ? תודה, נ.ב. בהתחלה רציתי את הasus p5e deluxe אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב בחנות tigerdirect הייתי רוצה לדעת אם יש לוח דומה לו.. תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 1.09.2008 בשעה 15:47:49 כמו כן אני קונה בנוסף HD4850 ו8GB זכרון (4X2GB)
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המחשב שלי תומך בזה... יש לי שני חריצים לזכרונות על הלוח אם האם זה בהכרח אומר שהמחשב שלי תומך בטכנולוגיה הזו?? אם לא אשמח לדעת איך בודקים את זה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אנשים.. יש לי שאלה של הערכה .. אז אני חושב להביא מחשב רציני בזמן הקרוב.. אבל במחשבה שניה אמרתי אולי אני יחכה כמה חודשים טובים ..אפילו שנה.. ואולי מחירי הדאבל קור וכל החומרה שמסביב יירדו משמעותית... מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם,כתוצאה מאיזושהיא רששלנות הBIOS של הלוח AMI BIOS נמחק,ולא ניתן לעלות אפילו למצב SET UP למי שיש הכתובת שלי / ראיתי את המדריך שבו כתוב שצריך להשיג לוח תואם עם אותו צ'יפ.אבל גם את זה אין לי . לכן שאלתי היא יש לי CDROM ישן שבפנים יש אותו צ'יפ אפשר לנסות לעשות משהו עם התוכנה HOT FLASH ?כמו שעושים עדכון קושחה? אם יש למישהו איזה פתרון אז שיצור איתי קשר : elkarifa@bezeqint.net בתודה וברכה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231071 ו- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231073 והאם השני הרבה יותר טוב מהראשון... שווה להשקיע עוד 30 דולר?
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני בתוהה בעניין הזה, אני כרגע עובד על 3 ליבות HT אבל במהירות של 3.4Mhz, בברירת מחדל זה אמור להיות 4 ליבות ב-HT במהירות 2.8MHz. יש עדיפות מסויימת? המטרה היא להגיע לנקודה אופטימלית בין ביצועים לטמפ' המעבד.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
דוגמית מעבדה של P4 עם EMT64 חלומו של כל פאן בוי של Intel. מענין איזה OC אפשר לעשות לפרסקוט עם מכפלה פתוחה אולי סוף סוף אפשר יהיה לנצל DDR2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80143&item=6715663978&rd=1&ssPageName=WDVW
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני יודע שיש אבדל משמעותי במחיר אבל עדיין יש להם הרבה במשותף... מה אתתם חושבים לאובקלוקינד היזה שווה..? עושים אוברקלוק למעבד ישן (P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit) ? + שדרוג עתידי...
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-