עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרבה כתבות בנושא, למשל: ארכיטקטורה: http://www.anandtech.com/show/3922/intels-sandy-bridge-architecture-exposed או: http://www.pcpro.co.uk/features/361114/sandy-bridge-full-technical-details/1 טורבו: http://apcmag.com/sandy-bridge-cpus-can-turbo-boost-all-four-cores.htm קידוד וידאו: http://www.anandtech.com/show/3916/intel-demos-sandy-bridge-shows-off-video-transcode-engine ועוד ועוד.

2. Started by RoyShefy,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2329 לפי מה שאני הבנתי זה לא יותר מזכרונות VALUE. זה יהיה גל מעולה של מכירות אם זה יתחיל לצאת בכמוס מסחרית גדולה. הם נוצרו בשבוע ה7 של 2005.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by yaniv1306,

ה950D יקר ב400 שקל יותר האם יש סיבה טובה לכך ובמידה ואני מחליט על אחד מהם למה בדיוק מתכוונים שמדברים על סטיפינג C1

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by yoav_117,

שלום המחשב הישן שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח. בדקתי את הדיסק (SATA) במחשב אחר והוא תקין. הבאתי את המחשב ל IVORY והם אמרו שלוח האם לא תקין ואי אפשר להשיג חדש כי מדובר בלוח ישן (המחשה בן שש שנים) ניתן אולי להשיג אותו ב E-bay. אני רוצה לנסות להשמיש את המחשב הזה במקביל לרכישת חדש האם הלוח הנ"ל ש IVORY מוכרים יוכל להתאים לי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  6. כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. קניתי עכשיו לוח אם של ASUS: M2A-VM, אשר מגיע עם כרטיס TV OUT נלווה. התקנתי הכל וזה סבבה. השאלה היא אם יש לוח אם עם כרטיס קול מובנה שכולל 6 יציאות (5.1) אודיו, ושגם כרטיס המסך (raedon xpress 1250 ) יוכל להתיישב עליו. במידה ויש כזה לוח (ואני מאמין שלא פה הבעיה), האם אצטרך לפרמט את ההארד דיסק או שייתכן והוא פשוט יועבר כמות שהוא? תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אני קונה מחשב מבוסס AMD כפול ליבה 3600 עם 512 זכרוןX2.<אני יודע שאינטל יותר טוב אבל התקציב חנוק..> כמעט בניתי את כל המפרט רק אני בבעיה עם הלוח אם. מחיפוש בפורום שעשיתי הגעתי ללוחות אם האלו: 1-ASUS M2N-E<הבנתי שהוא עושה בעיות עם הזכרון..> 2-DFI NF II M2 <הבנתי שהוא לוח טוב אבל הוא מיועד לאוברקלוק> 3-ABIT KN9 ULTRA<אין לי מושג איך הוא> -GIGABYTE GA M55S -S3 <הלוח שאני רואה שמופיע הרבה בפורום מפרטי המחשב> על מה ללכת? המחשב הוא לבת דודה שלי.חשוב לומר: 1-היא תישאר עם המחשב שנתיים או שלוש לא יותר.<כל 3 שנים או פחות היא משתדרגת> 2-הצרכים שלה:משחקים כבדים<הכבדים שהיא אמרה לי משחקת זה: GTI 4 GTI 5 קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש ..רק שתהיה לך אי…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by NHHEU,

אני לא מבין איך בארץ ה-XP 2400 עולה אחרי ירידת המחירים בסביבות ה1000 ש"ח ובחול רק 141$ שזה יוצא 141*1.18(מע"מ)*4.7=780 ש"ח זה נדמה לי או שחניות בארץ עושים כסף נוסף על חשבוננו

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  10. טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  11. Started by amitzig,

קראתי את המאמר בנוגע לשאול ולפי מה שראיתי CL זה הLATENCY זאת אומרת שכמה שיותר גבוה אז לוקח יותר זמן לקבל גישה לזכרונות או משהו כזה לא? זאת אומרת שזיכרונות 5-5-5-15 הם יותר איטיים מזיכרונות 4-4-4-12? בגלל שלפי המחירים דווקא הזכרונות היותר יקרים הם עם ערכים יותר גבוהים.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. היי, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-790XT-USB3 על הלוח כרגע מחוברים שני סטיקים של 2GB כל אחד,ללוח עוד 2 חריצים,ברצוני להוסיף עוד 4GB(בסטיק אחד),ז"א שבסך הכול יהיו לי 8GB,האם הדבר אפשרי?או שגם בחריץ הרביעי צריך להיות סטיק? תודה.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by orlupo,

בליחה על הבורות אבל, מה ההבדל בין מעבד שהוא OEM למעבד שהוא BOX?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by NTT,

שלום,מצאתי את הלוח X38 הזה ב550 ש"ח בזאפ, ושמעו הוא נראה אחלה על הנייר - איך זה שהוא כזה זול? וגם השוותי אותו לעומת הGA-X38-DS4,וההבדלים קטנים מאוד - אז למה הבדל של 400 ש"ח? ולמישהו יש את הלוח הזה?איך הוא?מומלץ? (אני מתכנן לעשות איתו קרוספייר של שתיים של 4850,רשום שיש לו קרוספייר ושתי PCI-E 2.0 עם X16). מה הקאץ' פה אם יש בכלל?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by roes,

אני קונה מחשב חדש (נועד למשחקים) המעבד הזה טוב? INTEL Pentium 4 Lga 775 3.0 Ghz 2Mb 800 Mhz 64 bit 630 box איזה מעבד של AMD משתווה למעבד (INTEL Pentium 4 Lga 775 (3.0 Ghz 2Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ? איזה מעבד של אינטל משתווה למעבד AMD 3200???

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by ndv,

האם ההחלקים הנ"ל תומכים אחד בשני? P D 915 2.8GHZ 2X2MB ASrock 775Dual880-PRO ?1GB V-Data? 533MHZ DDR2 X2 אני יודע שהם תומכים קראתי את במפרטים שלהם, אבל כדי להיות בטוח ב100% אשמח אם תאשרו לי את זה. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  19. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Rhx,

אוקיי לפני בערך כחודש קניתי A-DATA 512 RAM VT , עכשיו אמרו לי להוציא את הסטיק של ה 256 כי אם אני ישים שתי זכרונות מחברות שונות אז המהירות תרד,האם כדאי לשים את הסטיק של ה - 256 ? תודה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  21. היי, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הקיים במחשב שלי (4gb) ולהוסיף לו כרטיס נוסף של 4gb. הבנתי שיש כמה סוגי בנייה שונים לכרטיסים. רציתי לשאול מה מבין כל האופציות הללו מתאים למחשב שלי ( asus s56c) 1) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8603 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12271 3) או זה Transcend 4GB 1600Mhz DDR3 JM1600KSN-4G‎ תודה רבה לכל מי שינסה לעזור ))

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by x-amin,

סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  24. למה נועד פורט האינפרא אדום שיש על הלוח אם?? ואיך מחברים לשם נורה?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by tal_be,

שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.