עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בפורום מפרטים המליצו לי על E8400 אני רואה פה הרבה אנשים שממליצים לקחת E5200 במקום E7400, ולחסוך 200 ש"ח אני מעוניין להבין, במידה והשימושים שלי הם גלישה,אופיס, סרטים וקצת מאוד משחקים (לכל היותר Fallout 3..), האם באמת יש צורך ב-E8400? או שכדאי לי לרדת ולחסוך המון כסף? מצד שני - אני לא מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב וגם לא מתכוון לעשות OC, כך שאני מניח שזה משפיע על השיקולים. כמה השפעה לדעתכם תהיה בביצועים בתחומים השונים תהיה לירידה ל-E7400, ולירידה ל-E5200 , בהתחשב בזה שכרטיס המסך עומד להיות 4850 512MB? תודה

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Intel Core i7-920 Box Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Intel Extreme Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB DDR5 PCIe זה הרכיבים , הבסיסים , שאר הירקות מסביב לא כל כך משנה , רציתי לדעת איזה מבין לוחות האם , הכי טוב בשביל מפרט שכזה . Gigabyte GAEX58EXTREME Gigabyte GAEX58UD3R Gigabyte GAEX58UD4 Gigabyte GA-EX58-UD5 ומה הכוונה לה וכו 'ud3 ud4 בסוף . תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מקווה שהכותרת בסדר. האם יש הבדלים גדולים בביצועים בין המעבדים? AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray ו intel core 2 duo E8400 האם E8400 יוכל להריץ משחקים כבדים עוד שנה וחצי?.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  4. שלום! אני אשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב (יותר נכון אקנה חדש). אני בעיקר רוצה להפעיל את המשחק FSX בצורה הטובה ביותר שאוכל- שהמשחק ירוץ חלק. הייתי רוצה את ייעוצכם בנושא- 1. עד כמה המעבד קריטי בנוגע למשחק הזה (הסימולטור הכבד ביותר)... שמעתי מצד אחד שהכרטיס מסך הכי חשוב ומצד שני שהמעבד דווקא הוא העיקר במשחק הספציפי הזה...? 2. איזה מעבד עדיף - כפול ליבה או מרובע ליבה ולמה? 3. מה ההבדלים בין הQ6XXX ל- Q9XXX... אני לא מתכוון לשות OC. אז אשמח לקבל הצעות והמלצות למעבדים!! תודה רבה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  5. מעוניין בהמלצות על לוח עם שישולב עם מעבד E5200 וזיכרון 4 GB. שימושי מחשב: בסיסים+מעט גרפיקה. מעוניין בהמלצה ללוח עם כרטיס מסך \ וללוח ללא כרטיס מסך (איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בנפרד - לא משחק משחקים, מעט גרפיקה, רואה סרטים..) תקציב ללוח האם עם כרטיס מסך - עד 500 תקציב ללוח האם ללא כרטיס מסך - עד כ 350.. מבקש המלצות עם פירוט יתרונות וחסרונות. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 18:29:55 הערות נוספות:1) לא נדרש יציאת קול - יש לי כרטיס קול טוב שלי..

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by MOX,

1. האם כדי שהפונקציה הזו תעבוד חייב ששתי הסטיקים יהיו זהים לחלוטין? (יצרן, גודל, מהירות) 2. בלוח אם שלי קימיים 4 סלוטים שמחולקים ל2 צ'אנלים A ו-B במידה ויש לי 2 סטיקים לאיזה סלוטים אני אמור להכניס אותם כדי שהפונקציה תעבוד? שתיהם באותו צ'אנל? או אחד בA ואחד בB? תודה...

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Zilson,

אני בשבוע הבא קונה מחשב ועדיין לא הצלחתי להתאים מעבד לשימושים שלי. יש לי 2500 למפרט עם מעבד E6300, ו3000 שקל למפרט עם מעבד Q9400(בגלל יכולת האימולציה של שניהם). השימושים שלי יהיו תוכנות כמו פוטושופ, משחקים(לקחתי 4850), סרטים וזהו. לאמא שלי יש תוכנת עיצוב ישראלית(כן ישראלית) שהדרישות שלה הן רק מעבד c2d פשוט עם מהירות 2GHZ+ וכל כרטיס מסך חוץ מ8400GS. קשה לי להחליט אם לבזבז את ה500 שקל האלה אל דבר שלא ישרת אותי בעתיד.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by nightf0x2,

שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. הלוח:p45-ds3r יש 2 חריצים לכרטיס מסך ומתוכנן רק כרטיס אחד-9800gt זה משנה אם מרכיבים בתחתון? כי יש לי גם כרטיסי הרחבה pci-ex ונהיה מאוד צפוף שם-המאורר של כרטיס המסך כמעט נוגע בכרטיס ההרחבה ואין אפשרות להזיז את כרטיס ההרחבה תודה רבה מאוד

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. המעבד שיש לי כעת הוא e2160 לוח האם הוא gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך הוא 4850hd אני מחפש מעבד שיוכל להריץ לי משחקים ברמה סבירה חשבתי על e5800 ,האם השינוי לעומת המעבד שיש לי עכשיו יהיה גדול ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. 4X1GB = 2X2GB מבחינת ביצועים והכל? תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus rampage 2 gene בלוח יש יציאה אופטית וניסיתי לחבר אליו כבל קוקסיאלי קצת בלחץ והוא לא נכנס האם גרמתי לנזק כלשהו... ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. אהלן. יש ברשותי מחשב בן כמה שנים הכולל לוח אם Asus P4S800-MX. 2 זיכרונות של 512 מגה, PC3200. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למשהו גבוה יותר (למשל 2 זיכרונות של 1GB, או 2 של 2GB...). לקחתי מחבר כמה זיכרונות במטרה לבדוק אם הלוח אם שלי יכול לעבוד איתם - 1GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. 1GB PC1600 CL2 - לא הריץ. 2GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. (כאשר אני מדליק את המחשב עם הזיכרונות הללו - מצפצף מלא ולא מציג כלום על המסך). איפה הבעיה פה? האם הלוח אם שלי לא תואם לזיכרונות של 1GB ומעלה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  14. הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by shmil_y,

עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by hen1235,

אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  19. שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

מה עדיף חברים?

22. Started by Rafimr,

כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  23. קניתי עכשיו לוח אם של ASUS: M2A-VM, אשר מגיע עם כרטיס TV OUT נלווה. התקנתי הכל וזה סבבה. השאלה היא אם יש לוח אם עם כרטיס קול מובנה שכולל 6 יציאות (5.1) אודיו, ושגם כרטיס המסך (raedon xpress 1250 ) יוכל להתיישב עליו. במידה ויש כזה לוח (ואני מאמין שלא פה הבעיה), האם אצטרך לפרמט את ההארד דיסק או שייתכן והוא פשוט יועבר כמות שהוא? תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by NTT,

שלום,מצאתי את הלוח X38 הזה ב550 ש"ח בזאפ, ושמעו הוא נראה אחלה על הנייר - איך זה שהוא כזה זול? וגם השוותי אותו לעומת הGA-X38-DS4,וההבדלים קטנים מאוד - אז למה הבדל של 400 ש"ח? ולמישהו יש את הלוח הזה?איך הוא?מומלץ? (אני מתכנן לעשות איתו קרוספייר של שתיים של 4850,רשום שיש לו קרוספייר ושתי PCI-E 2.0 עם X16). מה הקאץ' פה אם יש בכלל?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים