עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by netanel38121,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בטכנולוגיות החדשות. כמו DDR3 וכאלה. שיהיה לו הרבה חיבורי SATA ו IDE וחשוב לי שהוא יתמוך ב OC מעולה. אני מתכוון לשלב מעבד 6750 1333 אני מעדיף לקחת של חברת GIGABYTE התקציב של הלוח אם והמעבד גג 1600ש"ח אפשר לחרוג רק אם זה ממש משתלם לעוד 200 ש"ח כולל קירור טוב שיקרר את המעבד הזה כמו שצריך ושיהיה מוכן ל OC זה נועד להחלפה ללוח אם ולמעבד שיש לי כרגע. 6300 ולוח אם MSI P965 Neo הלוח שיש לי גרוע לOC זיכרונות יש לי TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך יש ליLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL אם יש הערות תגובות המלצות תיקונים או כל דבר אחר אשמח מאוד לשמוע. או שאם בכלל עדיף לחכות ואז לקנות משהו…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by yarivot26,

היי, סרטי HD 1080p לא עובדים אצלי חלק ובחלק מהסרטים (בהם יש פירט גבוה) הם ממש מקרטעים. חשבתי לאחרונה לשדרג את הכרטיס מסך בשביל תמיכה בהאצת חומרה שם בסרטי HD אבל לאחר מחשבה נוספת אני מרוצה מהכרטיס הנוכחי שלי (1950XTX) למשחקים שאני משחק במחשב (אסטרטגיה וכדומה, למשחקי פעולה FPS ושאר הירקות יש לי PS3). החלטתי שעדיף לי לשדרג פשוט את המעבד שלי שהוא כרגע e4400. אני מחפש מעבד שיוכל להתמודד עם כל סרט 1080p גם בתוכנה "כבדה" (כמו VLC או XMBC) ושלא יפריעה לו אם ירוצו תוכנות ברקע (newsleecher, explorer וכדומה) או אם אני יריץ קדימה אחורה (מה שקורה עכשיו). התקציב שלי בעיקרון הוא 1000-1500 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. תודה רבה לעזורים

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by adorham,

מה ההבדל בין UD3R לבין UD5 באתר של GIGABYTE הכל אותו דבר. ומה ההבדל בין REV.2.0 ל REV 1.0? האם לוחות אם אלה תומכים בזכירונות של 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  6. יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by manenbu,

לוחות מבוססי 650i של nvidia תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? ז"א ב q9300 וכו'?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by x-pac,

מה הבדל בין ציפסט 865GV 865G של אינטל

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by raiman1,

מה זה ליבה?? אם יש לי מעבד 2GHZ 2 ליבות אז בעצם יש לי 4GHZ??

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by VIRUS,

טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית אני רוצה לעשות רשת .... בכל אופן למחשב השני (הפחות טוב) יש כרגע מעבד P3-550, עכשיו יש לי הצעה למחיר טוב למעבד P3-866 האם שווה לקנות את המעבד 866 ואם אני ירגיש הבדל ?... תודה VIRUS

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לאחי במחשב לוח של גיגהבייט 8IPE100G ב CPUZ נרשם לי כי ה PREFORMENCE MODE על מצב DIS יש לו ציפסט 865 עם 256*2 כאשר ניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות וגם בביוס לא ראיתי אפשרות כזאת למשהו יש פתרון? כיצד אני הופך את האופציה לאינאבל?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by Morfix,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב לסלון בשביל סרטים/HD/אינטרנט/טלויזיה. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על לוחות אם שנועדו למטרה הזאת, כמו כן אני צריך שהלוח אם יהיה בתצורת micro-atx כדי שהוא יכול להכנס למארז הבא: THERMALTAKE LANBOX LITE VF6000BWS כמו-כן אני מעדיף שהחיבור לטלויזיה יתבצע בחיבור hdmi, שיתמוך ב1080p. תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by lmlm,

אינטל מספרת על המשך דרכה במשך חמש שנים הבאות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2649

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  15. שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by גילST,

שלום לכולם יש באפשרותי לקנות את אחד משני המעבדים שבכותרת בפחות או יותר אותו המחיר (הסלרון קצת יותר זול, לא משהו מאד משמעותי). האם הסלרון שווה את ההפרש של ג'יגה שלם במהירות (וזה עוד לפני OC) על חשבון הרבה פחות זיכרון CACHE ? אני חייב לציין שאני שואף ל-OC לפחות עד 133Mhz FSB עם המעבד (יש לי כרגע מחשב אחד עם סלרון 2Ghz והוא עובד יפה מאד ב-FSB של 145Mhz ואפשר גם יותר בתנאים מסוימים אבל זה כבר לפורום אחר) אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש GURI

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by AsD[eyal],

המפרט שלי בצד יש לי512 HYPER-X 256 A-DATA

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  18. http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2820 תעברו על כל התבלאות (בסוף הכתבה תחת Page 8 Gaming Performance), ב 965P כמעט אין הבדל...של אחוזים בודדים...ואפילו גורע מהתוצאה?? למה זה קורה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  19. Started by eran1,

-צונזר-

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by nivi125,

יש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל 1.5GHZ והכרטיס שלי הוא GEFORCE 2 אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON 9600 והייתי רוצה לדעת כמה אחוזים המעבד שלי יכול לנצל ממנו תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by yonni,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת האם לבסס אותו על זכרון DDR או RDRAM? כמו כן איזה לוח אם מומלץ לקנות לכל אחד מהם גם ל AMD וגם ל PENTIUM? עדיין לא החלטתי.... תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by davidpo,

במה החומרה של ddr3 יותר טובה מ- ddr2?? איך היתרונות מתבטאים מבחינת ביצועים ואם הם לא משמעותיים למה זה כיום מה שיש בעיקר בשוק?? האם עדיף ddr2 עים תזמון של cl5 ותדר של 800 מאשר ddr3 עים תזמון של cl9 ותדר של 1333??

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by eldada,

שמעתי שהולכת להיות הוזלת מחירים למעבדי AMD החל מ-2200+ בשבוע שעבר.(היום) ומאז לא הצלחתי לשמוע או לראות על זה כלום, והשאלה שלי האם משהו גם שמע על זה ואם כן כמה הולך לעלות המעבדים? ובבקשה זה דחוף!!!

24. Started by Fighter,

בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg

• 6 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים