מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם ! אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות 64 או 128 מגה של אם אני לא טועה dim עבור פנטיום 1 166 שלי שמריץ עליו win2000 , ניסיתי בכמה חניות אבל אף אחד לא מחזיק אותם אז.. אם מישהו רוצה למכור לי בבקשה.. או להמליץ לי איפה אפשר כן להשיג, תודה, ותהנו בחג.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב נייד של ASUS. דגם: X52J. המפרט: CPU: Intel core i3 3510m 2.26hz VGA:AMD Radeon HD6370m memory: 4gb המחשב גם יכול להריץ משחקים, אבל חלקם קצת קשה לו, אני מניח בעיקר בגלל הכרטיס מסך. הבנתי שניתן להגדיל את הזיכרון במחשב עד ל8 ג'יגה. האם זה יעזור, ובאמת ישפיע על הביצועים? במידה וכן, אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון ספציפי שכדאי לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אית הלוח שלי אז אני צריך תוכנה כזאת... עדיף שתהיה אותה חברה.... (תנו לינק)
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הבנתי רק שעם ה GIGABYTE GA-945P-S3 אפשר לעשות אוברקלוקינג ו עם ה IL9 אי אפשר יש איזה 70 ש"ח הבדל במחיר.... ואני לא מתכנן OC שמעתי כל מני דברים מוזרים על ABIT וכל מני תקלות בלוחות אם שלהם.... על מה כדאי ללכת?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הראשון: INTEL DOUL 2 CORE E6400 1066 FSB או: AMD AM2 64 DOUL CORE 5200?+ אני גיימר אני חייב מעבד חזק! תשובה מהירה בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3214
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, מה הטמפ' הרצויה למעבד כזה? ובנוסף, האם לאחר OC אם המעבד מגיע ל80 מעלות (במצב עומס) זה תקין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה ההבדל בן Gigabyte IPE1000 ל Gigabyte IPE1000 Pro? אני רוצה לקנות מעבד 2.4C עם בורד בעלות 650 שקלים גג. ומצאתי את Gigabyte IPE1000, ראיתי את הביקורת באתר ואז הבנתי שזה לPRO. מה ההבדלים בינהם? ואם אתם ממליצים על Gigabyte IPE1000?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כי יש לי זיכרון של rdr על הלוח אם...וממש מעט זיכרון יש לי 128 ואני רוצה לדעת אם כדאי לשפר את הזיכרון ובכמה...ואם מישהו יכול לתת לי קישור לאיזה זיכרון טוב במחיר נחמד כי גם ככה הארדיראם הזה עולה פי 2 מדידיראם, או שאולי אני יכול להחליף לוח אם ואם זה כדאי אז עד 600 שקל. ומישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל ארדיראם עולה פי 2 מדידיראם?? שלפי מה שראיתי הדידיראם מהיר ממנו זה ממש לא הגיוני. תודה..!!
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום איזה לוח אם מסוג MICRO ATX יתאים למארז Antec NSK2400 ? אני מעוניין במעבד Q6600 2 ללוח הזה. חשוב שללוח תהיה יציאה אופטית ואם אפשר כמה שיותר USB 2, FIREWIRE אולי אפילו HDMI אם יש.... ;D אם יש עם כרטיס מסך מובנה שטוב ל HD אני בכלל אהיה מאושר!! תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח הזה? לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות חזק ביותר ומבוסס על X38 , יש אותו באיביי ב364$ כולל המשלוח לארץ! זה יוצא כ1500 ש"ח!!!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אין לי בלוח אפשרות לשנות תיחסים (כאילו רק 133 166 ו200 שזה משנה תיחסים), מה שאומר גם שאני לא יכול להעלות לו תמהירות מעל 200 (400MHZ) מה עוד אני יכול לעשות...? אני מניח שתשאלו למה אני לא רוצה להעלות תבאס למעבד, אז ככה פשוט מאוד הלוח מגביל אותי אחרי 220 הוא פשוט משתגע (לא מזהה הרד דיסק ,דברים כאלה)
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני צריך את המלצתכם בקשר מערכת של משחקים מעבד אינטל:חשבתי על ה p4 2.4 בקשר ללוח:חשבתי על אפוקס מה אתם אומרים? זיכרון: אין לי מושג RDRAM או DDR אל תציעו לי axp כי אבי אמר שהוא אינו רוצה מעבדים שלהם ואל תשאלו גם למה אבל הדבר הטוב שהתקציב הוא די גבוה... כל ההצעות יתקבלו בברכה... תודה
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
באינטרנט יש איזושהי דיעה רווחת שכיום לגיימינג רצוי "לא פחות מ 8 ליבות, כי בקונסולות החדשות זה מה שיש ומפתחות המשחקים מכוונות לשם". הערוץ המקצועי הבא בדק האם זה נכון, ומה באמת משפיע על הביצועים במשחקים, האם זה מספר הליבות? התדר שלהם? ואולי דווקא כמות זיכרון המטמון של המעבד? כל התשובות בווידאו המעניין הבא:
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-