מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB כמה זמן לדעתכם יקח עד שהמעבד הזה יורגש כ"חלש" כמו שהיום למשל ה פנטיום 4 1400 הוא חלש.?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כי יש לי זיכרון של rdr על הלוח אם...וממש מעט זיכרון יש לי 128 ואני רוצה לדעת אם כדאי לשפר את הזיכרון ובכמה...ואם מישהו יכול לתת לי קישור לאיזה זיכרון טוב במחיר נחמד כי גם ככה הארדיראם הזה עולה פי 2 מדידיראם, או שאולי אני יכול להחליף לוח אם ואם זה כדאי אז עד 600 שקל. ומישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל ארדיראם עולה פי 2 מדידיראם?? שלפי מה שראיתי הדידיראם מהיר ממנו זה ממש לא הגיוני. תודה..!!
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הייתי רוצה לדעת האם קיים הבדל משמעותי שאדם רגיל ישים אליו לב בביצועים בין 4G DDR3-1333 ובין 4G DDR2-800 . ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח - מה הייתם לוקחים?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אינטל משחררת הודעות לתקשורת על השקה של "כפולי ליבות" ברבע השני של 2005. מקור: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23780 הערה: לכאורה, השג מרשים, אבל מי שמכיר ולו באופן שטחי את הפרטים מבין מייד את התרגיל, שני פרסקוטים צמודים אחד לשני, עם פליטת חום ממוצעת של 135W! בקיצור חנטריש, אינטל עושה מאמץ יחצני כדי לחפות על היתרון הטכנולוגי שנוצר לטובת AMD. כפולי ליבה אמיתיים שפועלים באותה מעטפת ביצועי חום כמו של חדי הליבה כיום יצאו לשוק רק על ידי AMD בשנת 2005 ולא על ידי אינטל. כלומר כל בעלים של מערכת מחשב עם שקע 939 או 940 (שרתים) יוכל להוצאי את המעהד חד הליבה ולשים מעבד כפול ליבה, עדכון ביוס ו זהו! אצל אינטל לא דובים ולא זבובים, אתה רוצה כפול ליבה? תקנה מחשב חדש יחד …
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום הזמנתי את הלוח הבא GA-MA785GMT-UD2H ובטעות הזמנתי 2x2GB של מושקין אבל DDR2 ב 1066 האם אני יכול לחבר אותם ללוח עם athlon x2 250 ? יש תאימות לאחור ? תודה אודה לתשובה מהירה כי אולי אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה ההבדל בים 4771 ל4790 100 HZ ? http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-4771.html http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-4790.html
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html האם 2 גיגה זיכרון הכרחי? התשובה, תלוי למי... לפי הכתבה אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. ציטוט "Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM. The similar picture can be observed in other…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית אני רוצה לעשות רשת .... בכל אופן למחשב השני (הפחות טוב) יש כרגע מעבד P3-550, עכשיו יש לי הצעה למחיר טוב למעבד P3-866 האם שווה לקנות את המעבד 866 ואם אני ירגיש הבדל ?... תודה VIRUS
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לאחי במחשב לוח של גיגהבייט 8IPE100G ב CPUZ נרשם לי כי ה PREFORMENCE MODE על מצב DIS יש לו ציפסט 865 עם 256*2 כאשר ניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות וגם בביוס לא ראיתי אפשרות כזאת למשהו יש פתרון? כיצד אני הופך את האופציה לאינאבל?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זיכרון 256MB\133 יש לי כבר זיכרון 64 אותו דבר הבחור שהביא לי את הזיכרון אמר לי להוציא את הזיכרון הישן ולא הבנתי למה. מה זה משנה? זה יותר טוב עכשיו יש לי 320 ולא 256 מישהו יכול להסביר לי אם מה שהוא אמר נכון או סתם שטויות? הרצתי PCMARK2002 ולפני שהוספתי את הזיכרון הישן קיבלתי : CPU : 1624 MEMORY: 679 HD:559 ואחרי שהוספתי: CPU:1611 MEMORY:729 HD:543 להשאיר את זה ככה? או להוציא את הישן? תודה מראש! עמרי!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
גם הזיכרונות DDR2...
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית על דגמי דור ה-Core ה-13 הראשונים סיפקה לנו לא רק אישור למפרטים הטכניים שלהם, אלא גם את המחירים המומלצים שמאפשרים את ההשוואות המתבקשות להיצע העדכני של AMD ולהיצע של דור ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2820 תעברו על כל התבלאות (בסוף הכתבה תחת Page 8 Gaming Performance), ב 965P כמעט אין הבדל...של אחוזים בודדים...ואפילו גורע מהתוצאה?? למה זה קורה..? בראל.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לוח האם שלי מוצהר שתומך בDDR2 עד 1300 MHZ האם יש להשיג כאלו זכרונות? המקסימום שראיתי הם 1066
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-