עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dilbert Marker,

לXbitLabs יש גרסאות ES של שלושת המעבדים החדשים של אינטל שצפויים לצאת ב22 באפריל:E4400, E6320, E6420. הדברים המעניינים מבחינתי בביקורת: 1. השוואה בין הE4400 (תדר 2.0GHz ו2MB קאש) לבין הE6320 (תדר 1.86GHz ו4MB קאש). למרות מהירות שעון גבוהה יותר, הE4400 מציג ביצועים פחות טובים במשחקים וביישומי אופיס, בגלל הקאש הקטן יותר. 2. יכולות OC חלשות למדי של הE4400: רק 293MHz FSB (מהירות שעון 2.93GHz) ללא העלאת מתח, ו 325MHz FSB (מהירות שעון 3.25GHz) עם העלאת מתח ל1.6V. זאת גרסת ES אז אולי התוצאות יהיו קצת שונות בגירסה הרגילה. לינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420.html

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  2. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by T-Flash,

לפני כמה זמן פורסמו בנצ'מארקים ל-Kentsfield בבלוג של VictorWang, המוכר לנו לא מעט מתקופת הקונרו ( ). כמו שאתם יודעים, Kentsfield הוא מעבד עם 4 ליבות של Conroe. תוצאות הבנצ'ים מרשימות מאוד. ב 3DMARK05 המעבד מקבל מעל 16000 נק', לצורך השוואה המעבד שלי (AMD Athlon 64 3200+) מקבל רק כ-3600. המעבד יוכרז בתחילת השנה, בנתיים יש לנו קצת זמן ללמוד ולהינות מהקונרו.

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  4. שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  5. שלום יש לי צורך להריץ Virtual PC בעיקרון למי שלא יודע זה כמו מערכת הפעלה נוספת עם הקצאת משאבים משלה.. מערכת ההפעלה הראשית תהייה וינדוס 7 , ושאר העותקים של ה VM יהיו XP SP3 איזה זיכרון וכמה מומלץ ? ואיזה מעבד ? ואיזה לוח... יהיה יתרון לקנות 16 גיגה זיכרון ?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by Guy950,

היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550. עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל? בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  7. דגם ה-Cannon Lake הצנוע והיחיד שהושק לו לפני כמה חודשים מצטרף אל משפחת ה-NUC של אינטל לכתבה

8. בהנחה שאני רוצה לעשות OC סביר , אילו זכרונות עדיפים (והאם המחיר הנוסף מוצדק) ? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 481 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK 495 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 530 ש"ח או שיש משהו אחר בכלל שיותר מומלץ ? (המעבד E8400 או Q9450)

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  9. בלוח מסוג ASUS P5RD2-VM היה מותקן סטיק בודד של DDR2 533mhz 512mb . שעבד בלי שום בעיה. החלטתי להוסיף עוד סטיק של 1GB וזהזמנתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716985 Kingston KVR533D2N4/1G מה שקרה הוא שגם בזמן שהמחשב עולה כתוב שיש 1024RAM וגם בווינדוס מזוהה רק 1GB . לפי מה שראיתי באתר היצרן: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=eWs5ieITIWyIAA1U הלוח תומך עד 2GB . למישהו יש מושג אם אפשרי להגיע לניצול של 1.5GB ומה עוד אפשר לבדוק ולנסות? הנה כמה תמונות מ cpu-z ומהזיהוי של windows: http://www.siz.co.il/my.php?i=hbmze3enjnxm.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=kyciyg1zvyto.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=22mgmlywmtei.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=y2immkrz5dq…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by Black_ICE,

אני רוצה לקנות את הלוח הזה, ולשים עליו שני סטיקים של 512MB, מסוג DDRII. האם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד שני סטיקים? אמרו לי שיכול להיות שהלוח תומך רק בשני סלוטים ב- DDRII. האם יש אמת בדבר?

11. בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  12. אני די חדש בפורום אבל ראיתי שאתם אנשים רציניים ועיניינים שיש על מה לדבר איתם והחלטתי ליפנות אליכם בדילמה שלי שהיא: יש לי : P3-800 256 SDR G4 4200 128 DDR ASUS-CUV4X אני הייתי רוצה לשדרג את המעבד,הלוח והזיכרון כמה שיותר,אני מיתכוון להישתמש במחשב בעיקר למישחקים כבדים ואני לא מתכנן על OC בשנה הקרובה. הייתי מעדיף מערכת AMD ואם תוכלו תסבירו מה כל כך טוב בNFORCE2 שכולם ממליצים עליו? בבקשה גם שתסבירו לי למה חברים שלי אומרים לי שאני לא ממש צריך 2400 ואני יכול להיסתפק ב2000 ? ואני גר באזור הצפון (ליד חיפה) אז עם אפשר לציין שמות של חנויות זולות באזור למי שמכיר בתודה THE GYVER

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  13. משהוא יכול לעשות לי סדר מבחינת "ערכות השבבים" של אינטל מה חדש מה הולך לצאת למעבדים Sandy Bridge וכו.. כי שמתי לב שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ?מה הערכה החזקה ביותר שיצאה והולכת לצאת בקרוב מהערכה של אינטל? :s05: בתודה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  15. יש לי שאלה יש לי לוח אם p4p800 e deluxe ורציתי לדעת כמה אר דיסקים ניתן לחבר בחיבור SATA

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by moshel7,

האים לאחר החלפת מעבד אני צריך לעשות עידכון bios ואים כן איך עושים זאת? במידה ונושא זה לא שייך לפורום הזה אנא תפנו אותי לפורום המתאים תודה משה!!!

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  17. את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ? ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by aquarius,

אני צריך שתביאו לי כמה שיותר נתונים וחוות דעת(אפילו שלכם) בין שני המעבדים האלה פשוט אני צריך לשכנע את סבא שלי שהאביזר הכי טוב לפרסקוט הוא תבית אפייה כלומר שהאתלון יותר טוב אפשר גם נתונים יבשים

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by DREDON,

אין לי בעיה לבחור כרטיס מסך, מעבד, זיכרון אבל לוח אם זה פשוט סיוט כולם פשוט נראים כמעט אותו הדבר. נתוני המחשב שלי הם כאלה: מעבד: Intel Core 2 Extreme 3GHz LGA775 FSB 1333MHz 64bit זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כ. מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec 1088B AMG קירור - יתבצע ברגע שאני אקנה את הלוח אם ואקבל את המעבד. מוכן לשלם עד 1500 ש"ח ללוח אם (פחות או יותר), אבל בבקשה מי שמציע לוח אם תכתבו מה היתרונות שלו על אחרים כדי שאני באמת אוכל לדעת את ההבדל... הלוח צריך כמובן להתאים ל OC שיתבצע בעתיד. (למשל הלוחות של אינטל אני יודע שגרועים בזה). תודה בני

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by chenrp,

האם בכדי לעבוד ב DUAL CHANNAL אני צריך שתי זיכרונות מאותו הסוג וזה יעבוד ב DUAL או אני צריך KIT של היצרן שמביא לי 2 כרטיסים שהם DUAL? האם מספיק שאני אקנה 2 זיכרונות אותו דבר או אני צריך זיכרון מיוחד שתומל ב DUAL? כל השאלות הללו בהנחה שיש לי לוח חדש שתומך ב DUAL ומעבד CORE 2 DUO. תודה.

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by X-Style,

בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by KoK,

בתקציב של 700-800 שקל, שיהיו איכותיים, מספקי ביצועים ועם יכולות OC. על מה אתם הכי ממליצים? אני חשבתי על ה-OCZ 256MB DDR PC3200 400Mhz Premier Series X 2 מה אתם אומרים? יש לך הצעות אחרות? ולמה?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by elkaifa,

שלום לכולם,כתוצאה מאיזושהיא רששלנות הBIOS של הלוח AMI BIOS נמחק,ולא ניתן לעלות אפילו למצב SET UP למי שיש הכתובת שלי / ראיתי את המדריך שבו כתוב שצריך להשיג לוח תואם עם אותו צ'יפ.אבל גם את זה אין לי . לכן שאלתי היא יש לי CDROM ישן שבפנים יש אותו צ'יפ אפשר לנסות לעשות משהו עם התוכנה HOT FLASH ?כמו שעושים עדכון קושחה? אם יש למישהו איזה פתרון אז שיצור איתי קשר : elkarifa@bezeqint.net בתודה וברכה

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  25. התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים