עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eddie_b,

למה מקביל המעבד הזה למעבדי INETL PENTIUM(הכוונה במהירות)?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by lmlm,

באתר .pcpop. סקרו את ספינת הדגל של FX62 עם 7900GTX ב DMARK הנה הלינק: http://www.pcpop.com/doc/0/138/138222_4.shtml הביקורת בסינית/יפנית אבל אפשר להבין את הבנצים

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by lior_avr,

שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  4. האם היורש של דור ה-Kaby Lake יגיע אלינו כבר בעוד כחודשיים, עם יותר ליבות עיבוד מבעבר, במקום בתחילת השנה הבאה כמתוכנן? לכתבה

5. החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה

6. Started by Lev-UFO-Child,

7. Started by Swimmer,

1G DUAL CHANNEL עד 1000 שקל+ בבקשה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by ssib,

היי לכולם נראה שלמחשב דיי עתיק שברשותי (שנת מחשב= 7 שנות אדם, לא? ) הלך סלוט זכרון אחד (נשאר אחד בנפח חצי גיגה). למרות שמדובר על קשיש, בינתיים נראה שעוד כוחו במותניו ולכן שקלתי להוסיף לו זכרון ואף לשדרג . כעקרון, רציתי שבסוף יהיה בו לפחות 2GB סכ"ה, אני אף תוהה אם היה ואמצא במחיר טוב האם יש טעם לשקול 4GB. היות ומדובר בזכרון עתיק למדי DDR הוא נמכר בארץ במחירים מופרזים (במיוחד בהתחשב בשווי המחשב) לכן הלכתי לחפש בחנויות בעולם. ראיתי בכמה מקומות ב-EBAY שאמנם ניתן להשיג זכרונות DDR (אגב אני מחפשת אך ורק זכרונות חדשים, כל דבר אחר אינו רלוונטי מבחינתי) אולם הם מציינים במפורש שהזכרון אינו מתאים ללוחות של אינטל. דוגמא כאן: http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-2x-1GB-PC3200-DDR-PC…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. הלוח:p45-ds3r יש 2 חריצים לכרטיס מסך ומתוכנן רק כרטיס אחד-9800gt זה משנה אם מרכיבים בתחתון? כי יש לי גם כרטיסי הרחבה pci-ex ונהיה מאוד צפוף שם-המאורר של כרטיס המסך כמעט נוגע בכרטיס ההרחבה ואין אפשרות להזיז את כרטיס ההרחבה תודה רבה מאוד

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by Tycoon,

שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by fireskill,

שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by manga05,

E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by arnoNz,

ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן למחשב שלי (fsb 217) וכל פעם ששמתי את ההגדרות האלו המחשב עשה ריסטים... אז הרצתי memtest והוא מצא יותר מ 14,000 ארורים במבחן 5 ובמבחן 8 הוא מצא 2, אני לא מבין למה יש בעיות עם הזכרון במהירות הזאת כי הוא מוגדר לעבוד במהירות הזה pc3500 ddr433 יש מצב הזיכרונות דפוקים?

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by contA-,

שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  16. ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by Menuval,

היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  18. לא מצאתי את האפשרות בפונקציה עברתי על כל המנואל ולא מוזכר שם אפילו... מה אי אפשר בלוח הזה?

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  20. חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  21. אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by sh_idan,

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים לפי המלצתכם, עם לוח EPOX מעבד 64 ביט 2 זכרונות 512 של ADATA וכו... עכשיו גיליתי, שהלוח בכלל לא תומך בדואל DDR . האם זה נכון?! אם כן, איך זה ישפיע על OC ?? תודה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by t-mac,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by Zilson,

אני בשבוע הבא קונה מחשב ועדיין לא הצלחתי להתאים מעבד לשימושים שלי. יש לי 2500 למפרט עם מעבד E6300, ו3000 שקל למפרט עם מעבד Q9400(בגלל יכולת האימולציה של שניהם). השימושים שלי יהיו תוכנות כמו פוטושופ, משחקים(לקחתי 4850), סרטים וזהו. לאמא שלי יש תוכנת עיצוב ישראלית(כן ישראלית) שהדרישות שלה הן רק מעבד c2d פשוט עם מהירות 2GHZ+ וכל כרטיס מסך חוץ מ8400GS. קשה לי להחליט אם לבזבז את ה500 שקל האלה אל דבר שלא ישרת אותי בעתיד.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  25. (אני יודע שהכותרת מטעה אבל המשמעות האמיתית של הזמנת הלוח הזה , היא בעצם קבלת קבלת לוח עם ביצועים דומים מאוד ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp מבלי לוותר על רכישת כרטיס pci-express בעתיד.) לאחר שהתייאשתי מלהשיג את הלוח אם המסויים הזה בארץ ,גיליתי שהוא נימכר היטב בהרבה אתרים באנגליה ובארצות הברית במחירים מצחיקים של 70$ שגם אם אני אשלם מעמ ודמי משלוח (+-150שח) זה עדיין יצא זול יחסית (פחות מ-500 שח בסך הכול) עבור לוח שקורע את הלוחות שמבוססים על nf3 , kt800pro ונותן ב- benchmarks תוצאות דומות לאלו של לוחות מבוססי nforce4. הלוח הוא :http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm אין שום ספק שזה הלוח האידיאלי להרבה אנשים שכבר יש …

• 7 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.