עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mikibo,

שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by nandrut,

האם מישהו מכיר/הרכיב את הלוח הנ"ל אני מעוניין בו לHTPC עם ANTEC FUSION http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Forest14,

נמחק

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by catsmonster,

שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?

5. Started by Morfix,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב לסלון בשביל סרטים/HD/אינטרנט/טלויזיה. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על לוחות אם שנועדו למטרה הזאת, כמו כן אני צריך שהלוח אם יהיה בתצורת micro-atx כדי שהוא יכול להכנס למארז הבא: THERMALTAKE LANBOX LITE VF6000BWS כמו-כן אני מעדיף שהחיבור לטלויזיה יתבצע בחיבור hdmi, שיתמוך ב1080p. תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by baraksaar,

מיבחינת הכל

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by ronin,

אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by MisterVB,

הבנתי שבשניהם הכוח של המעבד מוכפל או שיש 2 מעבדים מישהו יכול להסביר את ההבדל? מה יותר חזק? תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by גילST,

שלום לכולם יש באפשרותי לקנות את אחד משני המעבדים שבכותרת בפחות או יותר אותו המחיר (הסלרון קצת יותר זול, לא משהו מאד משמעותי). האם הסלרון שווה את ההפרש של ג'יגה שלם במהירות (וזה עוד לפני OC) על חשבון הרבה פחות זיכרון CACHE ? אני חייב לציין שאני שואף ל-OC לפחות עד 133Mhz FSB עם המעבד (יש לי כרגע מחשב אחד עם סלרון 2Ghz והוא עובד יפה מאד ב-FSB של 145Mhz ואפשר גם יותר בתנאים מסוימים אבל זה כבר לפורום אחר) אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש GURI

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by Fighter,

בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  14. איזה לוח אם טוב יותר ? GIGABYTE GA-EX58-UD4 או DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ל-OC

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by DarkIDevil,

זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1131 או זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=327 למרות שרשום באתר היצרן (OCZ) שיש להם אותו CL (5-5-5-18), ובאתר של RSM רשום שלאחד מהם יש CL של 5-5-5-15?

16. Started by PizzaDT,

אוקיי אז זה הסיפור: זה היה מזמן. כשניסיתי להדליק את המחשב היה נראה כאילו הוא נדלק אבל במסך לא הייתה תמונה, ואז צפצופים. אחרי כמה נסיונות ומשחק בכבלים הוא היה נדלק בדרך כלל. ואז זה פשוט הפסיק, הוא הפסיק להדלק לא משנה כמה פעמים הדלקתי וכיביתי. אז הלכתי לטכנאי, שבדק ואמר שזה הכרטיס מסך, אז החליף לי לקחת 9500GT כשהיה לי 2900XT. והמחשב פעל דיי הרבה זמן עד ששוב...אותו דבר, שום תמונה במסך. קניתי לפטופ וזרקתי את המחשב לארון, היום החלטתי לתקן אותו, והטכנאי שבדק אמר שזה הלוח אם. (הבאתי לו את המחשב עם ה2900XT). שאלתי אותו בקשר לכרטיס מסך והוא אמר שהוא דווקא בסדר. אז ככה. המפרט של המחשב: Q6600 הלוח אם שלא עובד הוא P5n-sli או וואריינט של זה...לא זוכר בדיוק, זה לא משנה הוא לא עובד. 290…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by zabal12,

שלום יש לי מעבד מדגם AMD ATHLON II X4 630 רציתי לדעת אם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 32 BIT או 64 ?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by AlcHEMisT,

מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by UnderDawg,

זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…

21. Started by Rule The Pc,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3214

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  22. במנוחה ועם קירור סטוק?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by Ferrari599,

עד היום היה לי 4 ג'יגה היום קניתי עוד 2 סטיקים כל אחד של ג'יגה. כלומר סה"כ 2 ג'יגה. הבנתי שאני לא יכול סתם להכניס אותם למחשב. צריך להעביר עליהם בדיקה או משהו לא? יש תוכנה בשם hieron או משהו.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. רציתי לשאול לגבי הקירור שבה עם היצרן. לפי מה שידוע לי יש שני גירסאות Tray ו Box כאשר ה tray הוא נטו המעבד וה box הוא המעבד שמעליו מורכב קירור סטוק. ובכן לפי מה שקראתי הקירור הסטוק של אינטל הוא לא משהוא בכלל ולכן לרוב עדיף לקחת את גירסת ה tray + קירור חיצני. אז לשאלה הראשונה- אם אין את גירסת ה tray למעבד של אינטל כדאי לקחת קירור חיצני ולהחליף? השאלה השניה- לגבי מעבדי AMD איך הקירור סטוק שלהם? האם גם להם כדאי לקחת קירור חיצוני? לפי מה שראיתי לskypc את מעבדי AMD בגירסת Tray האם עדין שווה לקחת קירור חיצוני??? אשמח אם תפנו אותי לביקורת או למאמרים בנושא ולא רק תגיבו על פי שמועות.... תודה רבה לכל העוזרים!!!

25. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים