מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם זה נכון שהלוח אם הנ"ל אינו תומך ב-Dual Channel? באתר של Gigabyte זה באמת לא מצויין אבל העדפתי לשאול כדי להיות בטוח. כמו כן, האם ישנו לוח אם באותו תקציב עם יציאות DVI ו\או HDMI שכן תומך ב-Dual Channel מכיוון ששמתי לב שלוחות עם צ'יפסט של אינטל באותו טווח מחירים באים עם VGA בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMOTHER BOARD הבא: GA-EP35-DS3R של ג'יגהבייט. אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלו. עכשיו שאני נכנס לאיזור של הורדת הדרייברים של ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2743&ost=xp#anchor_os יש שם מלא דברים... אני רגיל שאתה מוריד פשוט קובץ אחד שמעדןכ את הכל ופתאום פה אני רואה AUDIO CHIPSET LAN ועוד כל הדברים האלה בנפרד וגם בתוך חלק מהם יש יותר מאופציה אחת... אני פשוט לא מבין מה הולך שם... אני אמור להוריד משם את הכל???? רק אחד מכל קטגוריה??? (איך אני יודע איזה?) רק אחד בכלל? (שוב-איזה???) מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה, כבר השגתי מפרט התקציב הוא 6800 ואני עדיין מתלבט מה לקחת X: על מה אתם ממליצים? (ד"א המחשב מיועד למשחקים) הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115D…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקיי אז זה הסיפור: זה היה מזמן. כשניסיתי להדליק את המחשב היה נראה כאילו הוא נדלק אבל במסך לא הייתה תמונה, ואז צפצופים. אחרי כמה נסיונות ומשחק בכבלים הוא היה נדלק בדרך כלל. ואז זה פשוט הפסיק, הוא הפסיק להדלק לא משנה כמה פעמים הדלקתי וכיביתי. אז הלכתי לטכנאי, שבדק ואמר שזה הכרטיס מסך, אז החליף לי לקחת 9500GT כשהיה לי 2900XT. והמחשב פעל דיי הרבה זמן עד ששוב...אותו דבר, שום תמונה במסך. קניתי לפטופ וזרקתי את המחשב לארון, היום החלטתי לתקן אותו, והטכנאי שבדק אמר שזה הלוח אם. (הבאתי לו את המחשב עם ה2900XT). שאלתי אותו בקשר לכרטיס מסך והוא אמר שהוא דווקא בסדר. אז ככה. המפרט של המחשב: Q6600 הלוח אם שלא עובד הוא P5n-sli או וואריינט של זה...לא זוכר בדיוק, זה לא משנה הוא לא עובד. 290…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות זכרונות עבור מחשבים אצלי בעבודה, המחשבים הם מחשבי מותג (IBM) והבנתי שיש לפעמים בעיות עם זה. הרצתי CPU-Z וראיתי שאצלי (שארגנתי לו 512MB) מותקן זכרון SDRAM של קינגסטון, בתזמון 3-3-3-6, ב133MHZ. שמתי לב שיש לי גם תזמונים ל100MHZ של 2-2-2-5, מה עדיף? לעבוד ב133 על CL3 או ב100 על CL2? האם זה מה שיכול לגרום לחוסר תאימות, אם אני אקנה עם תזמונים אחרים? המחשבים הם P4 1.6. http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=679475g&sitestyle=ibm הנה לינק בעקרון למה שהיצרן ממליץ: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-39180 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כגון MSI 6566, שיתאים למחשב משנת 2002 עם 1 ג'יגה זיכרון 266. גר בפ"ת . צריך להיות זול. [צונזר]
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש ומתלבט בין אינטל ל AMD מה עדיף יותר ? אשמחאם מישהו יכול לתת את היתונות חסרונות של כל חברה הכוונה היא למעבדים כפולי ליבה תודה
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מחפש 4 ג'יגה זכרון נוספים לנייד שלי (FSB=1333) בחיפושיי ברשת (ובאתר NEWEGG) מצאתי 2 אופציות : 1. זכרון במהירות 1066 אך תזמון = CL7 2.זכרון במהירות 1333 אך תזמון =CL9 בגדול ובכללי - מה יותר עדיף? מהירות זכרון יותר גבוהה במגהרצים או תזמונים יותר נמוכים ? מה יתן ביצועים יותר טובים ? ובמה זה תלוי ? תודה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כי אני ממש לא מבין בלוחות אמרו לי שגיגה בייט הכי טובים בעסק הזה ??? תמליצוט לי על דברים חזקים וטובים עם הרבה אפשרויות ! ותודה מראש @!@
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, מה הטמפ' הרצויה למעבד כזה? ובנוסף, האם לאחר OC אם המעבד מגיע ל80 מעלות (במצב עומס) זה תקין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי ספק כח עם מאוורר בצד. ואחר כך החלפתי לספק כח עם מאוורר בתחתית. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מוצג לי ההודעה הזאת. ולמרות שהמאוורר של המעבד עובד.ולא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק עם לחץ אויר.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה איך שהוא יצא (לא בהמלצה של הפורום) אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת למה הוא ממולץ פה. ?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אנשים. בקרוב אני רוכש מערכת חדשה, מתוכננת להיות בנויה על לוח האם EX58-EXTREME. הקירור למעבד מתוכנן להיות או TRUE Black 120 או IFX-14. הראשון מתוכנן להיות מצויד בשני מאווררי 120mm והשני בשלושה מאווררי 120mm. (אחבר את הקירור בעזרת מתאם מ-775 ל-1366). אני מתכנן לקחת 2 כרטיסי HD4830 1GB מתוצרת Sapphire ולהחליף לכל אחד מהם את הקירור לטווין טורבו. אם זה משנה, יהיו שלושה סטיקים של זכרון על לוח האם. השאלה שלי היא כזו - האם יהיה מקום על לוח האם? כלומר, הוא לא אמור להישבר במקום או משהו? או שסתם דברים לא יכנסו?
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני קנוה השבוע מחשב חדש, אין לי שמץ של מושג בעניין הלוחות אם לכן איני יודע איזה לוח עדיף ה-Asus או ה-GA? (אם זה משנה המחשב הוא לצרכי משחק) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a אני לא מתכוון לעשות OC במחשב שמיועד לגיימינג (x4 940, hd4870, cm690, corsair 450W , 4G) והשאלה היא האם יהיה הבדל בביצועים במשחקים בין השתי הלוחות האלה?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-