עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by finish,

כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by klayman,

היי ! אתמול קרה לי הדבר הכי הזוי שקרה לי אי פעם במחשבים. לקחתי מצלמת DV של חבר שלי, חיברתי אותה לכבל FIREWIRE, וברגע שחיברתי את הכבל לחיבור FIREWIRE שבמארז, בום ! נכבה המחשב ויצא רייח של פלסטיק שרוף. אוקי, אז חשבתי שזה הספק שהלך, רצתי למחרת קניתי ספק חדש, חיברתי, והנה, כלום, לא מגיב. עכשיו הסתכלתי על הלוח אם וראיתי צ'יפ אחד מתחת לחיבורים של ה SATA עם חור שרוף כזה באמצע שלו, אז אני מניח שזה מה שנשרף... אוקי, אז הלוח אם נדפק...יש אחריות....אבל יש סיכוי שזה דפק עוד משהו ??? יוווו...מזה אין לי כוח עכשיו לפרק את כל המחשב בשביל להחליף את הלוח....יווו איזה מעצבן זה.... איך יכול לקרות דבר כזה בכלל ?? למישהו יש הסבר הגיוני לזה ???

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by arnoNz,

ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן למחשב שלי (fsb 217) וכל פעם ששמתי את ההגדרות האלו המחשב עשה ריסטים... אז הרצתי memtest והוא מצא יותר מ 14,000 ארורים במבחן 5 ובמבחן 8 הוא מצא 2, אני לא מבין למה יש בעיות עם הזכרון במהירות הזאת כי הוא מוגדר לעבוד במהירות הזה pc3500 ddr433 יש מצב הזיכרונות דפוקים?

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  5. אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by contA-,

שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by fireskill,

שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Do As Infinity,

הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by shahar77,

אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by aofer,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by taotao,

מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  13. המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, בימים אלה אני מרכיב מפרט של מחשב חדש לחלוטין, בתקציב של עד כ-6,000 ש"ח (פרסמתי הודעה מתאימה בפורום מפרטים). אחד הדברים שאני רוצה לדעת עליהם יותר פרטים, הוא נושא הזכרון. בהתחלה חשבתי ללכת על 1GB זכרון (2 כפול 512) במהירות של 800Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E. לאחר מספר התייעצויות הבנתי שככל הנראה עדיף לי ללכת בכיוון אחר והוא הכיוון של 2GB זכרון (2 כפול 1024) במהירות של 667Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E. המחירים בסה"כ דומים (100 ש"ח פלוס/מינוס אם אני לא טועה) ועכשיו השאלה היא מן הסתם - מה עדיף ? באופן כללי המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אבל לא מעט …

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by rotman,

האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Bingo,

מה כדאי לקחת? אני עוד שבוע רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא נסגרתי על הלוח. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל-e6600 שאני יקנה ולהמהיר אותו ל-3 גיגה.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by zuq,

הגיע לידי לוח אם שמתאים לסוקט 7 נדמה לי שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום אחד, או שאולי הוא מתאים למעבדים נוספים?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by BassMan,

חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  19. לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

21. Started by nesber,

האם בכלל ניתן לזייף כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

24. רציתי לדעת אם אני יקנה את הלוח הזה של ABIT IC7 (875P ) ו 1 GB זיכרון של ( A-DATA (512MB X2 אני יוכל לנצל את הכרטיס (X800XT )עד הסוף ? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 -2.4

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  25. החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים