מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה כדאי לקחת? אני עוד שבוע רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא נסגרתי על הלוח. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל-e6600 שאני יקנה ולהמהיר אותו ל-3 גיגה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם ההחלקים הנ"ל תומכים אחד בשני? P D 915 2.8GHZ 2X2MB ASrock 775Dual880-PRO ?1GB V-Data? 533MHZ DDR2 X2 אני יודע שהם תומכים קראתי את במפרטים שלהם, אבל כדי להיות בטוח ב100% אשמח אם תאשרו לי את זה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של גיג'ה בייט דגם GA-945GCMX-S2 קודם כל רציתי לדעת איך הלוח בכללי? עכשיו רשום לי שהלוח תומך בזיכרון ערוץ כפול 667 עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר ערוץ כפול? והיום חבר הביא לי זיכרונות של קינגסטון 2 של 1 גי'גה בעיקרון יש לי עכשיו 2 גי'גה עכשיו איך אני יודע שזה עובד בDUAL ויש לי מעבד 1.6 קונרו ליבה כפולה לאיזה מעבד כדאי לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
^ במחשבים ניידים כמובן כשהנייד אמור לשמש לעבודה משרדית תודה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-S3L ל-GA-P35-DS3L ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח הזה? לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות חזק ביותר ומבוסס על X38 , יש אותו באיביי ב364$ כולל המשלוח לארץ! זה יוצא כ1500 ש"ח!!!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי חברים שאלה יש לי כרגע במחשב 2X1024 OCZ 800MHZ עכשיו קיבלתי עוד 2 גיגה מתנה של TWINMOS בסלוט אחד עכשיו גם הם 800MHZ במידה ואני מחבר אותם יהיה לי - 2X1024 + 2048 = 4 גיגה ;D עדיף לי נכון ??? אפילו שזה לא יהיה DUAL כי סלוט אחד פנוי { אני חושב שזה לא יהיה DUAL } שווה לי לחבר או לא ????
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
bgrl////
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח. בדקתי את הדיסק (SATA) במחשב אחר והוא תקין. הבאתי את המחשב ל IVORY והם אמרו שלוח האם לא תקין ואי אפשר להשיג חדש כי מדובר בלוח ישן (המחשה בן שש שנים) ניתן אולי להשיג אותו ב E-bay. אני רוצה לנסות להשמיש את המחשב הזה במקביל לרכישת חדש האם הלוח הנ"ל ש IVORY מוכרים יוכל להתאים לי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-