מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבנתי שבסידרה של B היה STEPPING C1 שהיה טוב מאוד ל OC ואילו עכשיו זה D1. השאלה שלי האם ניתן להשיג בארץ STEPPING זה ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד של 2.26 512k intel pentium וזיכרון 256 mb ddr 2700\333 ואני מחפש לוח אם שתומך בזה +usb 2.0 אשמח לקבל המלצה ללוח אם מתאים אגב שווה בכלל לקנות את הזיכרונות 2700 או להסתפק ב 2100? בתודה מראש עומר
-
עפ"י עיון (בעזרת אופציית החיפוש) הבנתי שזכרון RDR צריך (ובלתי אפשרי כמעט להשיג אחרת) לבוא בזוגות. לחבר שלי יש כבר זכרון והוא רוצה להוסיף עוד, הוא יכול להוסיף עוד זכרון אחד או שהוא חייב לקנות זוג?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם............ קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZ זה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboard מצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם: sb-link ו- ir-connector בחיבור sb-link יש 6 או 8 פינים ובחיבור ir-connector יש 4 פינים מישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כי אני ממש לא מבין בלוחות אמרו לי שגיגה בייט הכי טובים בעסק הזה ??? תמליצוט לי על דברים חזקים וטובים עם הרבה אפשרויות ! ותודה מראש @!@
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בתקציב של כ1,000 שקל, הייתי רוצה לקבל המלצה לסטיק של 512MB זיכרון, שמיועד למחשב משחקים שאני אקנה בעתיד ויכלול Athlon64 s939, GF6600GT עם לוח אם Asus nF4 SLI (בעתיד אני אקנה סטיק 512 נוסף מתי שיהיה לי כסף) אני אעשה למחשב הזה גם אוברקלוק ואני רוצה זיכרון שיעבוד טוב ולא יעשה צרות. אני לא מבין מהחיים שלי בזכרונות, מה שאני כן יודע זה שזכרונות TCCD נחשבים מצויינים גם לאוברקלוק, אז עברתי על רשימת הזכרונות בטכנולוגיית הTCCD ומה שתפס את עיני היה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 אני בטוח שיש יותר טובים ואולי אף יותר זולים ותודה מראש על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הלוח אם שלי ASUS P4S533-VM נדפק ואני צריך להחליף אותו, אני צריך לוח שיתאים לכל הרכיבים שהלוח הנ"ל מתאים(ATA, DDR, P4 2.4 s478) פרט לחיבור הכ. מסך שאני רוצה שיהיה על PCI-E, אין לי עוד פרטים לתת על המעבד כיוון שהמחשב לגמרי לא פועל ואין לי איך לבדוק. התקציב הוא עד 500 שקל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אנשים.. יש לי שאלה של הערכה .. אז אני חושב להביא מחשב רציני בזמן הקרוב.. אבל במחשבה שניה אמרתי אולי אני יחכה כמה חודשים טובים ..אפילו שנה.. ואולי מחירי הדאבל קור וכל החומרה שמסביב יירדו משמעותית... מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני זקוק להמלצה לזכרונות 4GB הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L תכף מתקין ויסטה. המחיר הוא עד 300 ש"ח. אם יש המלצה מאזור ראשון מה טוב... תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי מספר אפשרויות: - לפנות למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - לקנות צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? - לחפש לוח יד שניה במקום זה שלי (אביט AV8, סוקט 939) תודה!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי: מעבד: PHENOM II 720 BE זיכרונות: OCZ GOLD DDR3 1600MHz. לוח אם: DFI Lanparty JR 790GX M3H5 הזיכרונות חדשים והמעבד משומש קלות. הרצתי MEMTEST ו PRIME 95 במשך חצי יממה ובשניהם היו ERRORS!! שאלותיי הן: 1. האם מדובר בבאג בתוכנות/גירסאות לא טובות? אם כן, אילו גירסאות יציבות/בטוחות ישנן?? האם עדיפות תוכנות אחרות? 2. האם מבחני המאמץ באמת מעידים על פגם בחומרה, או שהן מיותרות? בשימוש אינטרנטי, המחשב עובד כראוי. המון תודה לכל העוזרים!! (אשמח לעזרה דחופה..)
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שרת א': שני מעבדי AMD Opteron 250 2.3GHz ; 1MB Cache שרת ב': מעבד בודד Intel Xeon 3065 2.3GHz ; 4MB Cache מחשב ג': מעבד בודד Intel Core2 6420 2.1GHz ; 4MB Cache אני הולך לעשות ניסוי קומפילציה כדי לדעת תכל'ס מי הכי מהיר אבל אני גם רוצה לשמוע את דעתכם\הסבר שלכם אני מתקשה למצוא בנצ'מרקינג שכזה באינטרנט... אשמח גם להסבר קצת מה ההבדל בין הCore2 לXeon שבתאוריה דומים ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב אני די סגור על החלקים ורציתי רק עוד חוות דעת כדי לדעת בוודעות שאני יהיה מרוצה המעבד שאני מתכנן לקנות זה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 השאלות שלי הן: המעבד הוא יחסית מתקדם מאד ורציתי לדעת אם גירסאות קצת יותר זולות של Q עדיין ירוצו לי לעוד כמה שנים המחשב שאני מתכנן בעיקר למשחקים כבדים מאד אז רציתי לדעת אם שווה להשקיע במעבד כזה ולהנות ממנו כמה שנים ארוכות ( מקווה ) או לקנות מעבד קצת פחות ממנו לדוגמא Q8200 ... בקשר ללוח אמ ... האם הוא אמין ויספק אותי בשנים האלו ? ובקשר לזיכרון אני צריך הסבר קטן מזה CL5 - 4 ובמה שווה להשקיע פחות או יותר זה המחיר שאני רוצה השא…
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231071 ו- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231073 והאם השני הרבה יותר טוב מהראשון... שווה להשקיע עוד 30 דולר?
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-