מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מצאתי זיכרון של סמסונג זול DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party יכול להשיג ב 220 שקל שווה ? , מישהו מכיר את הזיכרון הזה ?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב מיועד לגלישה וסרטים ועבודה עם מכונות וירטואליים (VIRTUALPC ו -VMWARE) מעדיף לוח ASUS ולפחות 4 גיגה זכרון עם אופציה להרחבה (סלוטים ריקים) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח. בדקתי את הדיסק (SATA) במחשב אחר והוא תקין. הבאתי את המחשב ל IVORY והם אמרו שלוח האם לא תקין ואי אפשר להשיג חדש כי מדובר בלוח ישן (המחשה בן שש שנים) ניתן אולי להשיג אותו ב E-bay. אני רוצה לנסות להשמיש את המחשב הזה במקביל לרכישת חדש האם הלוח הנ"ל ש IVORY מוכרים יוכל להתאים לי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה לי אליכם שידרגתי לאחרונה את הזיכרון, המחשב שלי הוא DDR1 וקניתי קינגסטון 512 מהירות 400 זה יהיה בסדר אם אני יוסיף הפעם זיכרון של חברה אחרת(יותר זולה) של 1024 מגה?זתומרת בנוסף ל512 שיש לי? ההבדל בחברות משנה? מישהו מכיר זיכרון 1024 לDDR1 בזול? בדרכ הDDR1 נפח 1024 בא ב-400 MHZ? פשוט אין לי מושג בחומרה תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שמעתי שהלוחות של אינטל לא אמינים במיוחד ביחס ללוחות כמו asus או abit. כלומר האם שווה להשקיע בלוח abit ab9 965 או להסתפק בלוח הבסיסי של intel lemont (הפרש של כמעט 200 ש"ח)? (מחשב לגימינג ב-6.5K ש"ח בערך).
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח לפנטיום 4 של גיגהבייט, מדגם 8SRX. http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm הוא קצת התקלקל לי אז הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו, והם שלחו לי אותו חזרה לחברה. היום באתי לאסוף את הלוח מהחנות, ולתדהמתי קבלתי לוח אחר - 8SR533. זהו לוח חדש שלהם, אפילו בדקתי ב GOOLE ולא מצאתי עליו כלום. אם זאת, באתר שלהם יש את מפרט שלו : http://www.gigabyte.com.tw/products/8sr533.htm ההבדלים העקרוניים שמצאתי בינו לבין הלוח הישן שלי הם: תמיכה ב ATA133 (למרות שלא מצאתי לזה איזכור בביוס, זה רשום במפרט..) תמיכה בבאס 533 מה"צ - תמיד דבר טוב, ואפילו מעולה למי שעושה אוברקלוקינג. 5 חריצי PCI במקום 6 בקודם.. אין לי CNR יותר... (ממש שביזות). כרטיס קול אונבורד של realtek עם 6…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם יש דרך נוספת בלי כל התוכנות שצריך להפעיל בדוס או להריץ מלא מבחנים? ומה הם הסימנים לזיכרון דפוק (בעיות שנגרמות וכו'),האם עכבר שנתקע לעיתים למשך שנייה מצביע על זיכרון דפוק? או בעיות בתלת מימד? (כמגון באגים לא רצויים במשחקים? כמו נקודות צבעוניות מדיי פעם וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למה מקביל המעבד הזה למעבדי INETL PENTIUM(הכוונה במהירות)?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
I recently bought a new computer for myself, and now I decided to set up my old AMD 900 for my mom... the computer consists of: Asus K7M, AMD Athlon 900 and a 128MB SDRAM stick (along with the other sound card, VGA card and so on) My problem is as such: I conected everything, and installed windows, but only after i finished the installation, i realized windows is workiong really slow (winXP) so i checked the bios and i found out that the 128MB stick is recognized as 64MB.. what can I do ? i tried replacing it with another stick, no good.. I tried putting it in the other slot.. and still no good.. help me out here :\
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהרצת CPU Z על מחשב בעל מעבד Amd phenom 4 955 am3 שכל ליבה בו אמרוה להגיע למהירות של 3200 , התוכנה מראה גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ שמהירות הליבה היא 800+- הMultiplier על 4... *לוח GA-MA790XT-UD4P *CPU multiplier בביוס מוגדר על 16. *המתח לCPU בביוס נמצא על 0.975 והוא מוגבל להעלאה אני שם לב שלדוגמא במעבד 9300 של אינטל(מחשב אחר שיש לי) , מהירות כל ליבה אמורה להיות 2500 ובCPUZ כל ליבה 2000 במנוחה ובמאמץ באמת מגיעה ל2500 מולטיפלייר על 6. אז מה הבעיה עם הנתונים שלי למעלה במעבד הAMD , יש צורך בשינויים בBIOS? תודה לכולם *אם זה הוא אינו הפורום התואם לתוכן ההודעה אשמח אם תעבירו , חג שמח.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-790XT-USB3 על הלוח כרגע מחוברים שני סטיקים של 2GB כל אחד,ללוח עוד 2 חריצים,ברצוני להוסיף עוד 4GB(בסטיק אחד),ז"א שבסך הכול יהיו לי 8GB,האם הדבר אפשרי?או שגם בחריץ הרביעי צריך להיות סטיק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש: AMD2500 ועוד כמה חליקים. בהתחלה הFSB היה על פחות מ100 MHz, אחרי זה שיניתי ל 133. המהירות השתנתה מ1.1 GHz ל 1.9 GHz מתי שאני מדליק את המחשב, אבל כשאני בודק את המהירות בSystem או באמצעות תוכנה אחרת, אתרים, הם מראים לי שהמהירות של המחשב שלי 1.4 GHz. האם הכל תקין? או שרימו אותי? אם הכל תקין, אפשר לעבור לFSB גבוהה יותר, בלי שיחשב לOvercloacking? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי זכרונות, ואני לא יודע אילו לקנות - המחשב המיועד הוא למשחקים, מכוונת וירטואליות, וקצת פוטושופ, לא משהו ברמה. וללא צורך בOC. אני צריך סה"כ 4GB בשני סטיקים (כל אחד 2) ואני מתלבט בין החברות והדגמים הבאים: 4Gb KIT CMV4GX3M2A1333C9 VALUE SELECT RETAIL DDR3 1333 1156 / AM3 4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail DDR3 1333 1156 / AM3 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 DDR3 1600 1156 / AM3 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-8-8-8-24 DDR3 1600 1156 / AM3 2Gb 1333 SAMSUNG DDR3 1333 1156 / AM3 (x2) שאלות - מזכיר, אני מעוניין לדעת מה הביצועים הכי טובים ללא OC - כמו שהם. 1. יש את עניין התזמונים - עד כמה זה חשוב ב…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה זכרונות יהיו עדיפים באוברקלוקינג? http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4354044 טיימינג 5-5-5-15 או זה: http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4300563 טיימינג 5-5-5-15 עזבו מחיר... מבחינת ביצועים!! מה שווה יותר! ובכמה שווה יותר!
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לוח האם שלי מוצהר שתומך בDDR2 עד 1300 MHZ האם יש להשיג כאלו זכרונות? המקסימום שראיתי הם 1066
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מצטער מראש על הדיון הארוך, אבל ניסיתי לפרט כמה שאפשר ככה שגם הפחות מומחים לעניין יביניו וינסו לעזור לי, אז תודה מראש. לאחרונה הלך לי הלוח אם (וגם הספק, אבל זה לא חשוב) במחשב כתוצאה מקפיצות מתח וכעת אני צריך לקנות אחד חדש. המפרט שלי (רק הדברים שחשובים). לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-SLI עם ציפסט nForce 4 SLI מעבד: AMD 64 Bit 3500+ בסוקט 939. כרטיס מסך: Dual Core Geforce 6600 GT או בשמו האחר 3D1, כרטיס עם 2 ליבות שמתאים רק ללוח המסויים הזה או ללוח דומה (עם אותו ציפסט). עכשיו לבעייה, לוח כזה בדיוק אי אפשר לקנות בנפרד ורק בחבילה שבו קניתי אותו (שנקראת 3D1 למעוניינים) שכוללת את הכרטיס + לוח אם + כרטיסי רשת ושיט, אך מצאתי לוחות דומים עם אותו ציפסט. עקרונית הלוח שמקבלים בערכה…
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני די חדש בפורום אבל ראיתי שאתם אנשים רציניים ועיניינים שיש על מה לדבר איתם והחלטתי ליפנות אליכם בדילמה שלי שהיא: יש לי : P3-800 256 SDR G4 4200 128 DDR ASUS-CUV4X אני הייתי רוצה לשדרג את המעבד,הלוח והזיכרון כמה שיותר,אני מיתכוון להישתמש במחשב בעיקר למישחקים כבדים ואני לא מתכנן על OC בשנה הקרובה. הייתי מעדיף מערכת AMD ואם תוכלו תסבירו מה כל כך טוב בNFORCE2 שכולם ממליצים עליו? בבקשה גם שתסבירו לי למה חברים שלי אומרים לי שאני לא ממש צריך 2400 ואני יכול להיסתפק ב2000 ? ואני גר באזור הצפון (ליד חיפה) אז עם אפשר לציין שמות של חנויות זולות באזור למי שמכיר בתודה THE GYVER
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-