עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מצטער מראש על הדיון הארוך, אבל ניסיתי לפרט כמה שאפשר ככה שגם הפחות מומחים לעניין יביניו וינסו לעזור לי, אז תודה מראש. לאחרונה הלך לי הלוח אם (וגם הספק, אבל זה לא חשוב) במחשב כתוצאה מקפיצות מתח וכעת אני צריך לקנות אחד חדש. המפרט שלי (רק הדברים שחשובים). לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-SLI עם ציפסט nForce 4 SLI מעבד: AMD 64 Bit 3500+ בסוקט 939. כרטיס מסך: Dual Core Geforce 6600 GT או בשמו האחר 3D1, כרטיס עם 2 ליבות שמתאים רק ללוח המסויים הזה או ללוח דומה (עם אותו ציפסט). עכשיו לבעייה, לוח כזה בדיוק אי אפשר לקנות בנפרד ורק בחבילה שבו קניתי אותו (שנקראת 3D1 למעוניינים) שכוללת את הכרטיס + לוח אם + כרטיסי רשת ושיט, אך מצאתי לוחות דומים עם אותו ציפסט. עקרונית הלוח שמקבלים בערכה…

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  2. זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  3. חשבתי על gigavbyte k8n nf4 u... מישהו מציע יותר טוב? אגב, פתחתי אשכול חדש כי לא הייתה היענות לאשכול הישן...

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. איזה מערכת תעבוד טוב ומהר יותר ? 1 - P-4 PRESCOTT 3 GHz + GA-8IK1100 2 - ATHLON 64 3000/3200 + GA-K8NPRO תודה.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by אבינר,

שלום יש לי בעיה אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד חדש וחזק יותר, אבל התברר לי שהלוח אם שלי לא תומך בחיבור שצריך. יש לי לוח אם gigabyte P55M-UD2, והוא עם socket 1156, מה שבעצם מגביל אותי בשדרוג המעבד. יש לי את המחשב כבר 3 שנים, ולאחרונה רק החלפתי כרטיס מסך. האם שווה לי להחליף את הלוח אם כדי שיתאים למעבד חדש? ולמה אני צריך להתיחס בקנייה של לוח אם חדש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by Danman,

הזכרונות האלו לא כל כך מוכרים בארץ, למרות שבשאר העולם הם פולואריים למדי ונחשבים לזכרונות מצוינים. המחירים שלהם בחול ירדו עד ל120$ ל 2ג'יגה עכשיו. ולהזמין אותם לארץ כולל משלוח ומע"מ יוצא כ640 שקל. מה דעתכם? כדי להזמין את אלו או לקנות GSKILL HZ ב950 שקל בארץ?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by avinatbezeq,

מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by GOVNER_T.S.Y,

היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by Selinko,

שלום לכולם.... כבר הרבה זמן אני מתלבט איזה מחשב לקנות אם לאוברקלוק (התחלתי להתעניין בנושא מאז שנכנסתי לאתר שלכם לפני כמה חודשים) או לא OC בכל מצב המחשב צריך לשמש למשחקים... בכל מקרה יש לי כמה שאלות ... 1.אם אני לא עושה אוברקלוק ואפילו הקטן ביותר יש הבדל כלשהו בין DDR400 ל-266? ??? המחיר של ה-266 הוא כמעט חצי מחיר ככה שבכסף של DDR400 אני יכול לקנות 512. 2. קראתי כמה ביקורות על הלוחות נפורס2 וראיתי שההבדל במשחקים בין הלוחות הוא זניח או שאולי לא הבנתי טוב. אז בלי OC הלדטק פחות טוב בצורה משמעותית מהאפוקס? 3. הבנתי שמן הסתם אין אחריות על אוברקלוק ואתם כל הזמן מחליפים חלקים שנשרפו לכם. מה אתם אומרים בחנות???אני פשוט מפחד לעשות OC ולא לקבל החזר מהחנות. 4.למה אתם כל כך ממ…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  11. בזכרונות DDR-2 ? מהו ההבדל בין PC2-5400 ל - PC2-5300 שניהם 667Mhz ??? מה עדיף תודה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by elkaifa,

שלום לכולם,כתוצאה מאיזושהיא רששלנות הBIOS של הלוח AMI BIOS נמחק,ולא ניתן לעלות אפילו למצב SET UP למי שיש הכתובת שלי / ראיתי את המדריך שבו כתוב שצריך להשיג לוח תואם עם אותו צ'יפ.אבל גם את זה אין לי . לכן שאלתי היא יש לי CDROM ישן שבפנים יש אותו צ'יפ אפשר לנסות לעשות משהו עם התוכנה HOT FLASH ?כמו שעושים עדכון קושחה? אם יש למישהו איזה פתרון אז שיצור איתי קשר : elkarifa@bezeqint.net בתודה וברכה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by guyohana,

שלום! קניתי מחשב לפני כמה זמן ואני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות בגלל שהמעבד שיש לי אפס לא שוווה כלום לא מעלה לי שום משחק e1200 1.60ghz 2cpus המעבד שאני רוצה לקנות צריך להתאים למשחקים גבוהים כמו far cry 2,crysis warhead,call of duty,ועד משחקים אחרים גבוהים, תקציב:600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Big_White,

האם DFI מספקת בדרייברים שלה גם תוכנת ניטור משלה?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי לוח אם של גיג'ה בייט דגם GA-945GCMX-S2 קודם כל רציתי לדעת איך הלוח בכללי? עכשיו רשום לי שהלוח תומך בזיכרון ערוץ כפול 667 עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר ערוץ כפול? והיום חבר הביא לי זיכרונות של קינגסטון 2 של 1 גי'גה בעיקרון יש לי עכשיו 2 גי'גה עכשיו איך אני יודע שזה עובד בDUAL ויש לי מעבד 1.6 קונרו ליבה כפולה לאיזה מעבד כדאי לשדרג?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by alexrta,

הכותרת אומרת את הכל תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. Started by OK83,

so-dimm ddr2 667mhz בלי תיקון שגיאות ובלי היטסינק. אין הגבלה לתקציב, שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by orlupo,

INTEL SLI בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3135

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by mangob,

מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  21. ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  22. אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. Started by XTZ-Mike,

מישהו מכיר את הלוח הזה? לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות חזק ביותר ומבוסס על X38 , יש אותו באיביי ב364$ כולל המשלוח לארץ! זה יוצא כ1500 ש"ח!!!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  25. שלום הוספתי היום עוד 2 גיגה זיכרון של OCZ עכשיו כל הסלוטים מלאים בזכרונות והזכרונות נורא קרובים אחד לשני והם נוגעים גם אחד בשני כמו בתמונה: השאלה שלי אם יש סכנה לזכרונות(הם לא בOC) בגלל התחממות? ואם צריך לדאוג להם לקירור שהם במצב הזה או שהם יכולים לעבוד ככה בלי בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים