עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כתבתי גם 800 וגם 1066 כי אני לא יודע מה כדאי בשבילי ומה יותר משתלם מבחינה כספית אני צריך זיכרון (אני יודע שזה לא דרישה גדולה) שיקח אותי מ800 ל1100 או אם זה 1066 אז אין לו שום בעיה עם זה כמובן שהעדפה למשהו עם תזמונים טובים כי אני לא רוצה שאחרי שאני אשחרר אותם קצת אז הם יהיו איטיים מידי בנוגע לנפח, אני עם XP 32BIT אז בגלל ניצול כתובות הזיכרון של המעבד הגראפי וכו', עדיף יהיה אולי 2GB? כרגע יש לי 2GB ואין לי בעיה עם זה.. אין לי שום צורך במעבר לזה, לפחות לא משהו שמורגש באופן רציני. למרות שלא ניסיתי את ה4GB אז אני לא יודע במה בידיוק ההבדל יכול להתבטא. התקציב הוא מקסימום 600ש"ח.. אבקש שאם יש זיכרון מומלץ והוא מעט מעל 600 אז בכל זאת תגידו, כי אולי בחנות מסוימת יהיה יותר זול. תודה…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by wollmann,

אני רוצה לקנות AMD64 3000+, מה עדיף S754 או S939. אני יודע ש 939 תומך בדואל אבל מה בדבר יכולות הOC? והאם בכלל שווה להשקיע עכשיו ב AMD64 או לחכות לגרסאות לוח האם החדשות? NF4.

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אהלן אני לפני בניית מחשב חדש, התחלתי ברכישת חלקים עצמאית, אז היה דיל לא רע ב NEWEGG על הזכרונות הנ"ל, 8GB*2, ב 500 ש"ח עד הדלת, עם RGB ואת ה AMD Edition. הבנתי שדרוש לזיכרונות הנ"ל לוח תואם שיעבוד עם הסנכרון של ה RGB בצורה תקינה, לכן מחפש לוח תואם את הנ"ל. אני גם כן טרם סגור על מעבד, או 8600K או 2600X/2700X. אשמח לקבל הצעות על לוח בין 300-400 ש"ח שיתאים למעבדים והסנכרון הנ"ל. תודה! נ.ב הלינק לזכרונות https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820158580

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by HumanFly,

מתי נוכל לראות את הלוח אם המדובר של MSI X58 מוזל אמור לעלות משהו כמו 190 דולר בחול, מתי נראה אותו בארץ וכמה הוא צפוי לעלות פה ?

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by PizzaDT,

אוקיי אז זה הסיפור: זה היה מזמן. כשניסיתי להדליק את המחשב היה נראה כאילו הוא נדלק אבל במסך לא הייתה תמונה, ואז צפצופים. אחרי כמה נסיונות ומשחק בכבלים הוא היה נדלק בדרך כלל. ואז זה פשוט הפסיק, הוא הפסיק להדלק לא משנה כמה פעמים הדלקתי וכיביתי. אז הלכתי לטכנאי, שבדק ואמר שזה הכרטיס מסך, אז החליף לי לקחת 9500GT כשהיה לי 2900XT. והמחשב פעל דיי הרבה זמן עד ששוב...אותו דבר, שום תמונה במסך. קניתי לפטופ וזרקתי את המחשב לארון, היום החלטתי לתקן אותו, והטכנאי שבדק אמר שזה הלוח אם. (הבאתי לו את המחשב עם ה2900XT). שאלתי אותו בקשר לכרטיס מסך והוא אמר שהוא דווקא בסדר. אז ככה. המפרט של המחשב: Q6600 הלוח אם שלא עובד הוא P5n-sli או וואריינט של זה...לא זוכר בדיוק, זה לא משנה הוא לא עובד. 290…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מחשב וחשוב לי שהMulti-tasking ב-wix xp ירוץ חלק - כלומר אי מיול + ביטורנט + ווינאמפ + דפדפן + WORD מה שמוביל לתגובות חלושות מאוד במחשב הנוכחי שלי - AMD ישן... כמוכן ביחס לזמן טעינה של משחקים. האם עדיף להשקיע יותר כסף על E6600 או שאפשרי לקחת E6300 עם gigabyte-965-s3 ולבצע אוברקלוק שישיג אותם תוצאות (הזיכרון יהיה 2 ג'יגה 667)? אם עדיף E6300 עם אוברקלוק - האם צריך לקנות קירור מיוחד חוץ מהפריזר 7 (אני שואל מבחינת שיקולי תקציב)? תודה מראש, ליאור.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by a_beilis,

אני צריך לוח אם למעבד e6300 תקציב בערך 500...

• 18 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by klayman,

היי ! אתמול קרה לי הדבר הכי הזוי שקרה לי אי פעם במחשבים. לקחתי מצלמת DV של חבר שלי, חיברתי אותה לכבל FIREWIRE, וברגע שחיברתי את הכבל לחיבור FIREWIRE שבמארז, בום ! נכבה המחשב ויצא רייח של פלסטיק שרוף. אוקי, אז חשבתי שזה הספק שהלך, רצתי למחרת קניתי ספק חדש, חיברתי, והנה, כלום, לא מגיב. עכשיו הסתכלתי על הלוח אם וראיתי צ'יפ אחד מתחת לחיבורים של ה SATA עם חור שרוף כזה באמצע שלו, אז אני מניח שזה מה שנשרף... אוקי, אז הלוח אם נדפק...יש אחריות....אבל יש סיכוי שזה דפק עוד משהו ??? יוווו...מזה אין לי כוח עכשיו לפרק את כל המחשב בשביל להחליף את הלוח....יווו איזה מעצבן זה.... איך יכול לקרות דבר כזה בכלל ?? למישהו יש הסבר הגיוני לזה ???

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by nadav275,

שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום, הגיע לידי מעבד I5 ממחשב נייד שנשפך עליו קפה, אני רואה סימן בגב המעבד של הקפה (דביק), מה הסיכויים שהוא עדיין עובד ? אין לי דרך לבדוק.. ???

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  15. איזה זיכרונות לבחור: 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 או אם תמליצו לי על משהו בטווח מחיר של עד 350 שקל גם סבבה

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by motorishta,

צהריים טובים. אני זקוק להמלצה לזכרונות 4GB הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L תכף מתקין ויסטה. המחיר הוא עד 300 ש"ח. אם יש המלצה מאזור ראשון מה טוב... תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by orlupo,

INTEL SLI בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3135

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by Nitrous90,

שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  20. שלום לכולם כמו כולם אני רואה בכליון עיניים את הקצב בו יוצאות ואמורות לצאת בקרוב וברחוק כל מיני טכנולוגיות חדשות ולא יודע איך לכלכל את צעדי. אני מעוניין לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון, ורוצה לדעת, בעצם, מחכמי הפורום (גדולים כקטנים - העיקר חכמים) האם בטווח של שלושה חודשים או חצי שנה יותר כדאי לי לחכות חשוב מאוד: אין שום כוונה, כלשהיא, מתישהוא, איך-שהוא, לבצע OC. ולא, אני לא מעוניין בלוח 945. תודה. המערכת תריץ ויסטה. העומס הגבוה ביותר יבוא משימוש בפוטושופ CS2 ועריכות תמונות RAW כבדות. מפרט נוכחי: +A8N-SLI 939, 1GB DDR400 ADATA, ATHLON 64 3000 מפרט רצוי: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E …

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה שמתי לב שהתוכנה של ASUS מצביעה על 40 מעלות במעבד ואילו הביוס מצביע על 32~ מעלות למה זה קורה - האם זה גבול הקריאה של התוכנה.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  22. אינטל הכריזה על סדרה חדשה של מעבדים עבור מחשבים ניידים מתקדמים. דור 11 במובייל מתקדם סוף-סוף גם לשש ושמונה ליבות עם Tiger Lake-Hלכתבה

23. היי, אני עומד לפני קניית מחשב ורציתי לדעת האם הרכיבים הבאים משתלבים זה בזה היטב. אני לא זקוק לכרטיס מסך וכרטיס קול מיוחדים כך שעליהם להיות משולבים בלוח האם. המפרט חייב להיות בעל מעבד אינטל. Intel Celeron 2.8 Ghz fsb533 Sock775 1 680 680 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ DDR 256Mb 400MHz AData /VT 2 125 250 (אני רוצה שיהיו מורכבים בדואל) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD800JD 1 340 340 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  24. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. Started by Ewingum,

חיישן החום של של המעבד אלא "SYS", איפה הוא נמצא על לוח האם? האם זה תלוי בלוח או ידוע כי ליד חלק כזה וכזה? לי יש 7VTX-H של gigabyte ולא מצאתי בחוברת איפה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים