עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. יש לי אכשיו 256MB 333 MHZ אני מוכר אותו וקונה 512MB 400MHZ. צריך המלצה לזכרון עד 550 ש"ח ל O.C ו למשחקים. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by Pc_freak,

אז ככה אני רוצה לעשות CF של HD4850 האם אפשרי לשים שני כרטיסים אחד 512MB והשני 1GB ? איזה לוח מומלץ חשבתי על X38 אבל קשה למצוא מפרט C2Q Q9400 4GB DDR2 800MHZ HD4850 512MB

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  4. המניאק הנ"ל גונב לי חצי מהראם. יש לי 1GB מותקן אך הביוס טוען שיש לי 512MB. אני מאמין שזה בגלל הכ. מסך המובנה. הגדרתי IGD Graphics Mode - Disabled ו Initiate Graphics Adapter - PEG\PCI יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by boss,

כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב

6. Started by RoyShefy,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2329 לפי מה שאני הבנתי זה לא יותר מזכרונות VALUE. זה יהיה גל מעולה של מכירות אם זה יתחיל לצאת בכמוס מסחרית גדולה. הם נוצרו בשבוע ה7 של 2005.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  7. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by slider,

יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ , איך אני יכול לבדוק האם הוא פעל כרגע ב DCDDR או לא?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  9. מתי הם אמורים לצאת? אני כרגע חושב לקנות I5 2500K למשחקים... ויש שמועות שבעוד חודש יהיו מעבדים חדשים סופר מהירים עד כמה זה נכון???

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  10. אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Tzion,

הזיכרון שלי כבר עושה מלא בעיות. אבל כדי להיות בטוח אני רוצה לעשות בדיקת זכרון. אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. ושלא יגיד לי תוריד את התוכנה לבדיקת הזכרון, כי צריך לעשות שם כל מיני דברים מסובכים. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות זה יהיה טוב תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by RT2,

האם הצלחתם להריץ את הזכרון הזה במהירות 275 ו2-2-2-5? הייתי בטוח שאני אצליח..אבל הוא לא עולה לי בT1 מתזמונים הללו במהירות הנ"ל.. יכול להיות שזה הלוח אם? הזכרון הוא BH5..

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by BlackDragon,

יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  14. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  15. היי האם יש הבדל גדול בביצועים במשחקים של Sempron 3000+\3400 אל מול Athlon 3000\3200? באם זה בסוקט AM2\754\939

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by iveco,

שאלה לגבי הנושא : אם אני פותח דפדפן עם 20 טאבים רק ליבה אחת עובדת ? ואם למשל אני משחק במקביל אז הליבה השניה עובדת על המשחק ? או שברגע שאני פותח 2 טאבים בדפדפן כל ליבה עובדת על טאב בנפרד ?

17. Started by y_i_c,

שמעתי ש מעבד PENTUM4-M 1.4G מקביל ל 2.4G זה נכון? בתודה... עידו

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by psybrain,

יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by Jesper,

יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  20. AMD XP 1800 SASMSUNG 256MB 266MHZ לוח אם של ספיר הכולל בתוכו כרטיס מסך OB ATI SAPPHIRE AMD סך הכל 1120 שקלים אני חייב לציין שהמערכת הזאת מבוססת בעיקר לאינטרנט ומשחקים ירוצו עלייה רק לעייתים רחוקות ... אז מה דעתכם על הפמרט האם יש מקום להכניס בו שינויים ... אולי לקחת לוח אם אחר ?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by spot,

שניהם פחות או יותר על אותה קטגוריית מחיר. קראתי פה תגובות נלהבות על הe4300 יחסית למחירו. אם כן, איזה מהמעבדים הנ"ל עדיף?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  22. אהלן אני לפני בניית מחשב חדש, התחלתי ברכישת חלקים עצמאית, אז היה דיל לא רע ב NEWEGG על הזכרונות הנ"ל, 8GB*2, ב 500 ש"ח עד הדלת, עם RGB ואת ה AMD Edition. הבנתי שדרוש לזיכרונות הנ"ל לוח תואם שיעבוד עם הסנכרון של ה RGB בצורה תקינה, לכן מחפש לוח תואם את הנ"ל. אני גם כן טרם סגור על מעבד, או 8600K או 2600X/2700X. אשמח לקבל הצעות על לוח בין 300-400 ש"ח שיתאים למעבדים והסנכרון הנ"ל. תודה! נ.ב הלינק לזכרונות https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820158580

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  23. יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by NI4NI,

שלום האם יש בעיה כלשהיא ב"ערבוב" זיכרונות מיצרנים שונים ? נגיד, יש לי במחשב 8GB של זיכרון DDR3 1600MHZ CL9 מתוצרת gskill ואני רוצה להוסיף עוד 8GB של זיכרון עם אותן ספסיפיקציות, רק שהוא מתוצרת, נגיד patriot. האם יש איזושהי בעיה עם זה ? תודה

דיונים חדשים בפורומים