עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש דרך נוספת בלי כל התוכנות שצריך להפעיל בדוס או להריץ מלא מבחנים? ומה הם הסימנים לזיכרון דפוק (בעיות שנגרמות וכו'),האם עכבר שנתקע לעיתים למשך שנייה מצביע על זיכרון דפוק? או בעיות בתלת מימד? (כמגון באגים לא רצויים במשחקים? כמו נקודות צבעוניות מדיי פעם וכו') תודה מראש

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  2. אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by ronin,

אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by MortaL,

מה ההבדל ???

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  5. אני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לקנות בבקשה מכם תעזרו לי לבחור ואם אתם יכולים תראו לי גם השוואות

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  6. כי אני ממש לא מבין בלוחות אמרו לי שגיגה בייט הכי טובים בעסק הזה ??? תמליצוט לי על דברים חזקים וטובים עם הרבה אפשרויות ! ותודה מראש @!@

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by weinman,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי מחשב חדש ולאחר שהכל עובד כשורה אני מעוניין להביא אותו למצב אופטימלי (לא OC). הביוס מציג מהירות שעון (1529.5) הנמוכה מהמהירות הפוטנציאלית של המעבד (1800). שאלתי היא: כיצד להתקין את המהירות הנכונה ובאיזה אמצעים יש לעשות זאת (סוויצים, ביוס ו/או אחרים). אני זקוק למערכת מהירה אך יציבה מאוד ואוברקלוקיג לכשעצמו לא מעניין אותי. סוג המעבד +AMD 1800 סוג לוח: GA-7VRX-PLUS rev. 02 גירסת ביוס F9 זיכרון: 512MB PC266 DDR מערכת הפעלה: OS - Windows 2000 pro תודה מראש על כל עזרה עמיר וינשטיין

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Jack_g,

יש לי זיכרון 256mb Corsair pc3000 cas=2.0 אני מעוניין כרגע להוסיף עוד שבב 256 אבל העניין ש CORSAIR יותר מדי יקר אם אני יקנה למשל SAMSUNG PC333 או MUSHKIN PC3000 תהיה לי בעיה של תאימות בין השבבים? בזמנו ניתקלתי פעם בבעיה דומה של זיכרונות חברות שונות של SDRAM ו המחשב פשוט עשה RESET ו נתקע מסכים כחולים וכו' עד שהחלפתי לזיכרון מאותה חברה. תראו בפירוט של המחשב מה הלוח אם וכו' . תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  10. לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  12. במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by nivezrati,

אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by nicirnTAL,

יש 4 כניסות למאווררים על הלוח. 1 מאוכלסות במקור ( מאוורר מעבד ). עכשיו קניתי שני מאווררים ג'נריים 80MM, אני מחבר את שניהם, ורק אחד עובד! ניסיתי בכניסה אחרת, גם כן. ניסיתי מאוורר/יציאה אחרת, גם כן רק אחד עובד! הוצאתי את החיבור ספק של כונן סידירום אחד, לבדוק שזו לא בעיה בספק, עדיין לא עובד. אני מדליק את המחשב, 3 מאווררים מחוברים ללוח, אחד מארז+אחד מעבד פועלים, השילישי עושה סימני חיים, כלמור מסתובב טיפה, וזהו! בבקשה עיזרו לי!

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  15. לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  16. יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

18. חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by Electrobunny,

מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  20. טוב הסתכלתי בKSP וראיתי מעבד כפול ליבה של אינטל 2.8x2 ב1560 שקל..ו3.0x2 ב1950 הכפול ליבה של AMD 3800+X2 עולה 2250 מה כדאי מבין כל אלה בהתחשב בהפרש המחירים ? האם האינטל שיחסית זול 2.8 כפול ליבה עולה בהרבה על הAMD 3200+ וניס ?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  21. יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. בעת ניסיון ניקיון לגוף הקירור של המעבד, השתמשתי בכוח מופרז ומכיוון שאייבורי שמו לי דבק טרמי ולא משחה טרמית, המעבד עף החוצה וכ-10 פינים נתלשו או התעקמו. ניסיתי לסדר אבל כלום לא עזר. עכשיו אני מנסה לצאת מהבעיה עם כמה שפחות נזק כספי. האם מעבד שעולה כ-500 שקל של סלרון יתאים ללוח אם של פנטיום 4, העובד ב FSB של 800? אני יודע שה-FSB של מעבדי סלרון הוא 533.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  23. הרגע נכנסתי לbios וראיתי שהזכרון שלי עובד ב t2 ולא בt1......האם כדי/צריך לשנות את זה? כי שמעתי פעם שכדי לשים על t1.....זה נכון?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  24. מדוע זה שונה לדוגמא ממעבר בין 533mhz ל667mhz

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by MOFRA,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ורצתי לשאול האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש או לחכות לירידת המחירים הצפויה בעקבות השקת הcronoe בכמה צפוים המחירים לרדת

• 3 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.