עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  2. שלום וברכה, אני רוצה בבקשה שתכינו שילוש מעבד+ לוח אם+ זכרון + מארז על המחשב לא מתוכנן אוברקלוק! הכי סביר שאפשר אבל שלא יחרוג את ה - 1700 ש"ח תודה לכם. זה מה שהרכבתי בינתיים: ATHLON XP 2000+ ¤436 NF7 ¤609 DDR 512MB 333MHz ¤478 VIRGO P-3/4 350WATT ¤209 סה"כ ¤1732

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by avinatbezeq,

מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by boss,

מישהו אחד מוכר לי מעבד CORE X980 מחו"ל,יום אחד מעבד התקלה ואם אפשר זה נותן להחליף מעבד 980 בארץ? אני נאלץ לדעת אם מעבד חוקי? תודה בראש

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. בזכרונות DDR-2 ? מהו ההבדל בין PC2-5400 ל - PC2-5300 שניהם 667Mhz ??? מה עדיף תודה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by abarbotel,

אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Alpha_Romeo_dx,

מה ההבדל בן Gigabyte IPE1000 ל Gigabyte IPE1000 Pro? אני רוצה לקנות מעבד 2.4C עם בורד בעלות 650 שקלים גג. ומצאתי את Gigabyte IPE1000, ראיתי את הביקורת באתר ואז הבנתי שזה לPRO. מה ההבדלים בינהם? ואם אתם ממליצים על Gigabyte IPE1000?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  10. יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by alexrta,

הכותרת אומרת את הכל תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. תקציב 2800 שח מקסימום

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by yonir,

אח שלי הסביר לי שלקראת סוף שנה (אזרחית) כל החברות מורידות מחירים כדי לנסות לעמוד במכסות שהן נתנו בתחזיות (אם הן עדיין לא) - לקראת הדו"חות הכספיים השנתיים. האם זה אכן קורה גם בשוק המחשבים? (ואם כן האם זה משפיע על המחירים לצרכנים ועד כמה) עריכה: אולי זה לא הפורום המתאים.. נראה לי שזה יותר מתאים לפורום כללי.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by mangob,

מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אינטל משחררת הודעות לתקשורת על השקה של "כפולי ליבות" ברבע השני של 2005. מקור: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23780 הערה: לכאורה, השג מרשים, אבל מי שמכיר ולו באופן שטחי את הפרטים מבין מייד את התרגיל, שני פרסקוטים צמודים אחד לשני, עם פליטת חום ממוצעת של 135W! בקיצור חנטריש, אינטל עושה מאמץ יחצני כדי לחפות על היתרון הטכנולוגי שנוצר לטובת AMD. כפולי ליבה אמיתיים שפועלים באותה מעטפת ביצועי חום כמו של חדי הליבה כיום יצאו לשוק רק על ידי AMD בשנת 2005 ולא על ידי אינטל. כלומר כל בעלים של מערכת מחשב עם שקע 939 או 940 (שרתים) יוכל להוצאי את המעהד חד הליבה ולשים מעבד כפול ליבה, עדכון ביוס ו זהו! אצל אינטל לא דובים ולא זבובים, אתה רוצה כפול ליבה? תקנה מחשב חדש יחד …

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by swisaavi,

אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by XTZ-Mike,

מישהו מכיר את הלוח הזה? לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות חזק ביותר ומבוסס על X38 , יש אותו באיביי ב364$ כולל המשלוח לארץ! זה יוצא כ1500 ש"ח!!!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by ROTCOR,

מעוניין לשמוע הסבר מה זה fsb במעבדי אינטל אני רואה למשל במעבדים מוסימים fsb של 1066, 1333 , 1600 ושמתי לב שככל שהמעבד חזק יותר הfsb נמוך. האם יש קשר ? לדוגמא i7 980x fsb 1066 וה i7 920 fsb 1333

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by danikos,

שלום הזמנתי את הלוח הבא GA-MA785GMT-UD2H ובטעות הזמנתי 2x2GB של מושקין אבל DDR2 ב 1066 האם אני יכול לחבר אותם ללוח עם athlon x2 250 ? יש תאימות לאחור ? תודה אודה לתשובה מהירה כי אולי אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Adun,

שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם הבא: ASUS MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ יחד עם הלוח קיבלתי דיסק דרייברים. זה מאוד נוח שהכל יותקן ישירות מהדיסק וברצף, כדי לנצל את כל הפיצ'רים שמציע הלוח. השאלה היא, האם הדרייברים הישנים שעל הדיסק, יתעדכנו לחדשים יותר באתר אסוס לאחר ההתקנה או שלא? אולי יש פתרון אחר? (נגיד במחשב הנייד שלי, יש תוכנה שהייעוד שלה הוא לבדוק אם יש עידכון לדרייברים של הלוח אם) אשמח לתשובתכם

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Crazy Angel,

אהלן. רציתי לדעת, מי מבין המעבדים הללו יותר טוב? מה יותר טוב בו? ומה בכלל ההבדל בין סידרת ה64 הרגילה(3000+ , 3500+ וכ'), לבין סדרת הFX. (כלומר FX-53, FX-51 וכ').

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  22. להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  23. ראיתי לוחות אם עם כבלים אלקטרונים רגילים שיכולים להתנפח וראיתי שיש כאלה ממתכת מלאה שנחשבים איכותיים יותר. צריך להפעיל שיקול דעת בעת רכישת לוח אם עם כבלים רגילים או איכותיים יותר? או שלא צריך לקחת את זה בחשבון? למשל הינה לוח אם של אינטל עם כבלים "רגילים" : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=33073 והינה לוח אם של גיגהבייט עם כבלים "איכותיים": http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=32755

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. מבחינת אמינות, ביצועים וכו'. האם משתלם לי לקנות את הרכבים הנזכרים לעיל? וגם ביקורת כרטיס מסך רדאון 9100 עם 128 מ"ב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by kabak,

איזה לוחות אם הם הכי טובים והכי זולים בכלליות...? כאילו אני מתכוון שאם אני רוצה לקנות לוח אם טוב וזול לאיזה חברה אני צריך ללכת ראשונה?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים