מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו/מישהי יהיו מוכנים להשאיל ליום אחד מעבד מתושבת 1155, שיתאים לצ'יפסט H61, כגון: Pentium G2030... מאיזור תל אביב והסביבה. 052-2866280 תודה רבה :-)
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמעתי שיש מן מפצל כזה שנקרא hl או hd משהו כזה, שמולבש על הלוח אם ואפשר להרכיב עליו שני מעבדים. יכול להיות שיש כזה דבר, או שזה סתם שטויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD כפול ליבה 3600 עם 512 זכרוןX2.<אני יודע שאינטל יותר טוב אבל התקציב חנוק..> כמעט בניתי את כל המפרט רק אני בבעיה עם הלוח אם. מחיפוש בפורום שעשיתי הגעתי ללוחות אם האלו: 1-ASUS M2N-E<הבנתי שהוא עושה בעיות עם הזכרון..> 2-DFI NF II M2 <הבנתי שהוא לוח טוב אבל הוא מיועד לאוברקלוק> 3-ABIT KN9 ULTRA<אין לי מושג איך הוא> -GIGABYTE GA M55S -S3 <הלוח שאני רואה שמופיע הרבה בפורום מפרטי המחשב> על מה ללכת? המחשב הוא לבת דודה שלי.חשוב לומר: 1-היא תישאר עם המחשב שנתיים או שלוש לא יותר.<כל 3 שנים או פחות היא משתדרגת> 2-הצרכים שלה:משחקים כבדים<הכבדים שהיא אמרה לי משחקת זה: GTI 4 GTI 5 קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש ..רק שתהיה לך אי…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד יש לי512 HYPER-X 256 A-DATA
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם סטיק אחד של 512MB. היום קניתי סטיק נוסף של 512MB ואחרי שהוספתי אותו המחשב לא עלה (לא הגיע אפילו לטעינה של ה bios). ניסיתי להפעיל אותו רק עם הסטיק החדש והוא עבד. ניסיתי גם לשים אותו בכל אחד מהסלוטים והוא עדיין עבד. רק כאשר שמתי את שני הסטיקים ביחד הוא לא עבד. שני הסטיקים הם DDR 400, אבל אני חושב שהם של חברות שונות: הישן של ADATA והחדש של American Data. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מעבד 939 אותו דבר AM2 ? מה הבדל?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כי קראתי באתר של ASUS שאפשר לעדכן את הביוס בלוחות למשל כמו ASUS STRIKER והוא יתמוך במעבדים עם 1333FSB אז מן הסתם אם הוא יתמוך בהם אז הוא יתמוך גם ב45NM??
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, אני ארכוש מחשב חדש כנראה עוד היום. אני זקוק למחשב חזק, במיוחד להקלטה ועריכת מוסיקה, כמו גם למשחקים. בינתיים, נראה שעד ל-SP1 של ויסטה, אשאר עם WinXP. אני מתלבט בנוגע לזכרונות. כשאעבור לויסטה, לעבודת הקלטה ועריכת מוסיקה, אזדקק כנראה ל-4GB. המעבד שאקח: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 לוח האם שאקח: Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1) האם כדאי כבר כעת לרכוש 4GB זכרון? 2) האם בחודשים הספורים, עד יציאת SP1 של ויסטה, זכרונות ישתפרו, כך שלמעשה 2GB נוספים שארכוש, למשל עוד 3 חודשים, יהיו טובים יותר מ-2GB שארכוש היום? 3) האם יהיו זולים יותר? 4) האם ביצועי סוגים שונים של זכרונות DDR2, טובים פחות מביצועי 4GB…
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין? תודה רבה לכולכם!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לשאול איזה לוח יש שיש בו שני PCIe X16 לCrossfire מלא ? תודה, נ.ב. בהתחלה רציתי את הasus p5e deluxe אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב בחנות tigerdirect הייתי רוצה לדעת אם יש לוח דומה לו.. תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 1.09.2008 בשעה 15:47:49 כמו כן אני קונה בנוסף HD4850 ו8GB זכרון (4X2GB)
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם יש חסרונות ל p43 לעומת p35 בגלל שזו סדרה שמסתיימת ב 3 ולא ב 5 ... ? לדוגמא מה עדיף EP43-DS3L או EP35-DS3L ? המחשב לחבר. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, סרטי HD 1080p לא עובדים אצלי חלק ובחלק מהסרטים (בהם יש פירט גבוה) הם ממש מקרטעים. חשבתי לאחרונה לשדרג את הכרטיס מסך בשביל תמיכה בהאצת חומרה שם בסרטי HD אבל לאחר מחשבה נוספת אני מרוצה מהכרטיס הנוכחי שלי (1950XTX) למשחקים שאני משחק במחשב (אסטרטגיה וכדומה, למשחקי פעולה FPS ושאר הירקות יש לי PS3). החלטתי שעדיף לי לשדרג פשוט את המעבד שלי שהוא כרגע e4400. אני מחפש מעבד שיוכל להתמודד עם כל סרט 1080p גם בתוכנה "כבדה" (כמו VLC או XMBC) ושלא יפריעה לו אם ירוצו תוכנות ברקע (newsleecher, explorer וכדומה) או אם אני יריץ קדימה אחורה (מה שקורה עכשיו). התקציב שלי בעיקרון הוא 1000-1500 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. תודה רבה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. פתחתי היום את המחשב, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עדיין לא עלה ושהמסך מהבהב בערך כדקה עד שהמסך נכבה - לא הבנתי מה זה, אבל ריסטרתי את המחשב. לאחר שריסטרתי עלה לי המסך הבא: זה בביוס, אבל המסך שעלה לי דומה מאוד. זאת אומרת המסך שעלה לי הוא הרגיל - המציג את הנתונים של המחשב והכל.. ההודעה שאתה רואים בתמונה באדום הופיע לי בהתחלה כשהמחשב רק נפתח רק בצבא אחר וציין יותר נתונים כמו את התדרים שקיימים. היה רשום שהתדר של הזיכרון הוא 1333MHZ - מה שהיה לי תמיד.. אבל מה שמוזר זה שהתדר במעבד השתנה - היה רשום 2.80 ונראלי שתדר ברירת המחדל של הביוס הוא 2.67 כך שיש מצב שזה עשה לי אוברקלוק? אני יכול לאמר לכם בוודאות שאני לא עשיתי דבר, זאת אומר לא נכנסתי לביוס במחשב הזה …
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-