מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש בדרך ויש משהו שאני מבולבל ממנו כבר כמה זמן אם יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה ואני שם אותם בדואל צ'אנל, המחשב יזהה רק 2 ג'יגה אבל הם יבדו יותר מהר מסטיק בודד או שיזוהו כל ה4 ג'יגה וזה יעבוד יותר מהר משני סטיקים לא בדואל צ'אנל?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות על לוח עם שישולב עם מעבד E5200 וזיכרון 4 GB. שימושי מחשב: בסיסים+מעט גרפיקה. מעוניין בהמלצה ללוח עם כרטיס מסך \ וללוח ללא כרטיס מסך (איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בנפרד - לא משחק משחקים, מעט גרפיקה, רואה סרטים..) תקציב ללוח האם עם כרטיס מסך - עד 500 תקציב ללוח האם ללא כרטיס מסך - עד כ 350.. מבקש המלצות עם פירוט יתרונות וחסרונות. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 18:29:55 הערות נוספות:1) לא נדרש יציאת קול - יש לי כרטיס קול טוב שלי..
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו בפורום אמר שהוא לא מרוצה מהamd שלו והמליצו לו לעבור ל t1 מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך אני עושה את זה יש לי לוח abit av8 nforce ultra, amd 3000v venice וראיתי בביוס של הבורד שיש אופציה לשנות מהt2 defult ל t1 אבל זה קשור בכלל לזכרונות ולא למעבד הכונה לזה או שלמשהו אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אם זה מעניין מישהו - אם יש לכם לוח אם תקול (קבלים שדלפו), ניתן לתקן אותו ע"י החלפתם: (יש כאן גלריה של התהליך שעבר) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151099290974500.456821.689674499&type=1 לא מומלץ לעשות את זה אם יש לכם עדיין אחריות על הלוח או אם אתם לא יודעים מה אתם עושים. הלוח עובד יפה עכשיו (לפני זה קיבלתי המון BSOD במהלך הריצה שלו). אופיר.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יום הארכיטקטורה של אינטל סיפק לנו גם כמה טיזרים עסיסיים לעולם השרתים של שנת 2020 - עם הדגמת מוצרי משפחת ה-Ice Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אחרי שחפרתי שבוע שעבר אם אתם זוכרים מישהו פה מכר סט בגרושים אז פשוט קניתי יד שניה מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Asus P5k SE קירור למעבד : Thermaltake V1 זכרונות : OCZ Reaper 2gbX2 800mhz עכשיו המחשב שלי מזהה 3.25 למרות שלפי הסטיקי הוא יכול לקרוא עד 3.5 אז רציתי לדעת איך ומה בכלל עדיף במקרה הזה? לעבור לויסטה כדי לנצל את ה4 ג'יגה או ש3.2 בXP יהיו יעילים יותר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו/מישהי יהיו מוכנים להשאיל ליום אחד מעבד מתושבת 1155, שיתאים לצ'יפסט H61, כגון: Pentium G2030... מאיזור תל אביב והסביבה. 052-2866280 תודה רבה :-)
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
https://semiengineering.com/the-race-to-next-gen-2-5d-3d-packages/
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב משהו כזה: P4 2.4 256MB 266 DDR 60GB HARDDISK עם צורב גם GEFORCE 4 MX440 64MB וכמובן מקלדת עכבר וכל הרכיבים הנילווים עכשיו אני צריך לוח אם ואני רוצה לדעת אם נגיד אני ייקח לוח עם 333 DDR זה יישנה משהו? וכל הפיצ'רים כמו AGP X8 או DUAL DDR יהיה לי כרטיס אחד של זיכרון , אם אני יקנה שניים ויש לי לוח של דואל אז זה מכפיל תמהירות? יענו שניים של 333 -666? מצאתי לוח של ג'יגהבייט שמצא חן בעיני - GA-8SQ800 אז בקיצור כל הפיצ'רים שאני לא צריך בכללי כדאי שיהיה אותם או שזה לא משפר את הלוח?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (יחסית), אני רוצה להוסיף לו עוד 1G זיכרון, כרגע יש לי 2 זכרונות של 512MB 400 DDR, הלוח שיש לי הוא ASUS - P4P 800 SE: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=179&modelmenu=2 ישנם צבעים שונים לסלוטים של הזכרון כך שאני לא יודע האם צריך סוג מסוים של זכרון... כרגע 2 הזכרונות שלי יושבים על הסלוטים החומים, 2 הסלוטים הכחולים פנויים, האם אני יכול להוסיף זכרונות? אם כן איזה? האם אני צריך להוציא את הישנים? תנו המלצה על זכרונות ומחיר? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-