מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם המחשב לא עלה אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה.. חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב..... יש לי לוח אם של Pcchips דגם M952 יש בו 2 סלוטים של זיכרון 2 הסלוטים תקינים ועובדים... כשמחברים את 2 הזיכרונות האלו ביחד המחשב פשוט לא עולה.....…
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3484432,00.html סוף סוף AMD נכנעה ללחץ שIntel הפעילה עם האפשרות לOC... אולי חזרתה של התחרות הטובה שהייתה בעבר?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
טוב מאז שקניתי את המחשב לפני שנה וחצי חכיתי לרגע שהמעבדים האלה יצאו...והנה אני רואה שהם הגיעו לנועה. כיום אני עם 3800 חד ליבה, מישהו יכוללספר פרטים על הפנום(ללא מעודכנים כמוני) המעבד שווה את ה1300 שקל..? ***אל תדברו על אינטל כי אני לא הולך להחליף לוח..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מישהו מבין במעבדים לשרתים? אני חושב לקחת את המעבד הזה לשרת שלי, מישהו יכול לתת לי חוות דעת והשוואה לאחרים! נ.ב. עכשיו יש לי על השרת E6400 רגיל, 2.13.....והE5320 הוא 1.8 רק...... צריך ממש עזרה...
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי PentiumD930 וחשבתי אולי לשדרג למעבד חדש יותר בלי להחליף לוח אם(אחרי שהחליפו לי בלי תוספת כסף 1900XT ל8800GTS), הלוח שלי הבנתי יכול לתמוך בCORE2 השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לשדרג(אם באמת יהיה שיפור ניכר בביצועים בזכות המעבד) ואם כן לאיזה מעבד בדיוק? התקציב שלי בערך 1000 גמיש
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב . אני סטודנט לתואר ראשון -מתמטיקה מחשבים . אני מעוניין לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים לדעת את זת. תודה מראש לעונים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 12:58:39 ן לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 13:06:47 לפירוט :אם אנחנו מסתקלים…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות מסוגOCZ REAPER CL3 אך כרגע הם עובדים בCL5 שיניתי את התזמוניו בביוס ל3-4-4-15 והמתח שצריך לתת להם הוא 2.25 אך יש לי בעיה קטנה שאין לי את האפשרות 2.25 יש או 2.30 או 2.20 כאשר אני מנסה על אחד המתחים הנ"ל המחשב מסרב לעלות :s05: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה Gigabyte השיקה גירסה חדשה (Rev 2) של כל הלוחות מסדרת P35. השינויים מעטים אבל נראים לעין. בין היתר, היציאה המקבילית בגב הלוח הוחלפה ביציאות USB, וגוף הקירור העצום של הגשר הצפוני ב-DS3P ו-DS4 הונמך כדי להקל על תאימות עם גופי קירור גדולים. הגירסה החדשה נמכרת כבר כמה חודשים באתר Newegg ובמקומות אחרים ברחבי העולם. מישהו יודע האם היא כבר הגיעה לארץ? ספציפית, אני מתעניין ב-DS3P או DS4. תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
שאלה לחברה הטובים!! ברצוני לרכוש מחשב חדש חודש הבא.מדובר על שילוש של לוח\מעבד\זיכרון (+OC לא מטורף). ואני מאד מתלבט בין מה שצינתי! אם בכלל יש צורך במעבדים מסוג זה ופה השאלה. במידה וכן אז איזה מהם ממליצים? חשוב לציין שהמחשב אמור להיות כמעת ורק למשחקים!! מה כן קחו בחשבון שבקרוב יצאו משחקים שיתמחו ב 4 ליבות!! ברמת העקרון המעבד ישב על לוח עם זיכרונות של 2 GB 800HZ מהסוג הטוב... ו כרטיס 8800GTS 512 G92. לוח כמובן בהתאם למעבד!! אשמח לקבל כל הצעה וטיפ בנושא או מפרטים שונים!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מרכיב תחנת עבודה לsolidworks שמבוססת על ה-Q6600. אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS Maximus Formula Gigabyte GA-X38-DQ6 או Gigabyte GA-X38-DS5 אני נוטה לכיוון האסוס פשוט מנסיון שלי עם היבואן בארץ ונסיון כללי טוב עם לוחות של ASUS. אשמח לשמוע מנסיון של אנשים עם הלוחות האלו והמלצות מה לקחת.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המחיר של הזיכרון הזה ממשיך לרדת מה הם מנסים כולך כך להיפטר מהזיכרונות האלה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יציאת מעבדי penryn נדחתה לפבואר-מרץ http://www.digitimes.com/mobos/a20071218PD212.html לכל מי שחיכה (כמוני :s05:) למעבדים החדשים , כדאי לרוץ ולקנות את ה Q6600 ה"ישן" והטוב .
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בסיסי בימים אלו (E2160 או 4200+) ונתקל כל הזמן בתגובות של תמתין חודש, גג חודשיים יוצאים מעבדים חדשים והכל עומד להשתנות: באותו מחיר שתקנה היום את הבסיס תוכל לקנות את סדרת E4XX... יש טעם לחכות? התגובות האלו מציאותיות? תודה, בן.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המערכת שלי מAMD+DDR לאינטל+DDR2 אני מחליף לוח, מעבד וזכרונות והשאלה שלי היא האם הווינדוס יעלה לי אחרי שאני אעשה את השינויים האלה או שאני אצטרך להתקין הכל מחדש? לפני כמה זמן החלפתי רק לוח מnForce 4 של גיגהבייט לnForce 4 של DFI והייתי צריך רק להתקין את הדרייברים של הלוח מחדש, איך זה יהיה הפעם?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
יש לי את שני המעבדים הבאים: 1: D915 2: E2140 שנייהם מיועדים לעמדות שרת. האחד לשרת הראשי (Windows SBS 2003) השני לשרת VMware מבוסס לינוקס (Ubuntu Server). שימו לב, אין חשיבות לכמות הזיכרון - אני מתקין את המקסימום האפשרי ע"י לוחות האם (2GB). דרך אגב, אין כל כוונה להמהיר מי מבנייהם (אחד הלוחות הוא של Intel ובמילא אי אפשר לבצע איתו המהרה והשני הוא לוח בסיסי מידיי ואני מעדיף לא לבצע איתו המהרות). מי, לדעתכם, עדיף לשרת הראשי? הראשון, המהיר יותר, או השני,עם ה-Coreים המסודרים וה"חדש" יותר? בתודה מראש, אורי...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-