עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kisin,

אני רוצה לקנות בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000 ותיכננתי לקנות את הלוח 8KDA3J S-754 אבל כשהלכתי לKSP היום הם אמרו לי שאין להם את הלוח אם הזה במלאי והם גם לא יודעים מתי יהיה להם אותו. אתם מכירים מקום אחר (עדיף באיזור המרכז) שיש לו את הלוח הזה עכשיו במלאי כדי שאני אקנה את כל המחשב הזה עוד השבוע או שיש לכם המלצה על לוח אם טוב לפחות כמו הלוח שרציתי לקנות, אם לא יותר, במחיר של עד 700 שקל? או שפשוט עדיף להמשיך לחוכת עד שיהיה את הלוח הזה במלאי? בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה כבר לקנות את המחשב בתחילת השבוע

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by בוריס,

שלום לכולם, אני לא בטוח איזה דגם של לוח אם אני צריך למחשב החדש שלי. הייתי מעוניין בהמלצה לדגמי לוח אם של ASUS בלבד שמתאימים לרכיבים שאני מתכוון לרכוש. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אני מעוניין בלוח אם שמתאים לרכיבים ולא יותר מזה וכמובן ככל שזה זול יותר זה עדיף. הרכיבים העיקריים הם: מעבד: i5 core 2400 3.1Ghz זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. כחלק משידרוג מחשב אני צריך לוח אם (למחשב לשימוש משרדי) שיענה על הדרישות הבאות: יתאים למעבד SEMPRON 3000 939 TRAY. יתן לי אופציות שידרוג בעתיד למעבד כפול ליבה. אני צריך שתי הצעות: לוח ראשון - לוח סטנדרטי שיתאים לשתי הדרישות הנ"ל. לוח שני - וכאן הבעייה הגדולה - יכלול כ. מסך עם יציאת TV שלא דורשת BRACKET מיוחד!!! תודה לכל מי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שלום הייתי רוצה לוח אם שיתאים למעבד הזה , לא צריך יכולות OC ופיצרים מיותרים משהו פשוט העיקר שיעבוד ויתמוך מה אתם מציעים ? הצעות מKSP בבקשה אם אפשר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rino,

מחפש המלצות על לוח אם עבור מאבד אינטל 820 כפול ליבה וזיכרון 667 MHZ לא מיועד למשחקים ולא לאוברקלוק , כדאי שיהיה לא יקר .

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  7. איזה לוח אם מבין הארבע האופציונאליים מוצלח דיו לעריכת וידאו,משחקים,קולנוע ביתי ואולי בעתיד הקרוב OC -עם מעבד מסוג CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1063.89 ] 1 CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1327.91 ] 1 להלן הלוחות האופציונאליים: Motherboards for Intel : ]Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard ] (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ¤ 773.82 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) ¤ Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by aviad28,

שלום לכולם !!! אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב HTPC עד 800 ש"ח אני אשמח להמלצה על אחד מהלוחות שמצאתי בפוקס פיסי, חשוב שיכלול כרטיס מסך מובנה שיריץ סרטי HD ובלו ריי וכמובן כרטיס קול עם יציאה אופטית. מתאים למעבד E5200 של אינטל. הנה מה שמצאתי: (אם יש למישהו רעיון יותר טוב לוח אם בסגנון הזה אני אמשח לשמוע הצעות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1599 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1592 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1593 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1619 מחכה להמלצות... תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. Started by Ofir87,

ערב טוב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (סטילס וכן עריכת וידאו). החלטתי לרכוש את ה-i7 2600K (להבנתי הוא המעבד הטוב ביותר בטווח המחירים שעוד נחשב ל"נורמלי"?), רציתי לקבל המלצה על לוח-אם תואם שיספק יחס ביצועים-פונקציונאליות טוב ככל האפשר. בפורום מפרטים הומלץ לי על לוח-אם של ASRock או של Intel - שנים לא התעדכנתי בתחום החומרה אבל זכרוני אומר לי שבתחום זה דווקא Gigabyte או ASUS אמורות לשלוט, לא? (כמובן ש-ASUS "דופקים" מחירים בשמיים). אשמח לכל יעוץ/הארה/הערה שהיא. תודה רבה ולילה טוב

10. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות את הקונרו ש6600 ואני רוצה לוח אם טוב עד 1000 שקל, אני לא מעוניין לעשות oc או משהו כזה, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות גרפיקה אני מעדיף לוחות של asus אבל אם יש לוח אחר טוב זה גם יהיה נחמד. שאלה שניה שי ש לי אני מעוניין גם המלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרט…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by EdenC,

שלום לכם,אני מחפש לוח אם שיתאים למחשב שאני קונה בקרוב (מאוד) חייב שיתמוך בPCIE ובDDR2 ושיעבוד טוב עם אינטל D930 עד 600 ש"ח אפשר מחנות noacomp או skypc תודה רבה, עדן

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. המלצה על לוח אם של אינטל למעבד 2GHZ לזיכרון DDR 512MB שלא יהיה זול ולא יקר.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. היום נשרף לי הלוח אם דגם GA-MA785GMT-UD2H CHIPSET AMD 785G בהרדדיסק מותקן וינדוס 7 אנטרפרייז ויש עליו מידע שאיני רוצה לאבד. השאלה שלי איזה לוח אם לקנות כדי שהוינדוס הקיים יעבוד עליו ללא צורך במחיקתו ופירמוט מחדש? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by klips,

אני צריך המלצה על לוח אם שתומך בSLI יש לי מעבד 4 ליבות Q9300 שיהיה בעל הרבה אפשרויות של חיבורים ושבעיקר יהיה טוב עד 800 שח.. ;D

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by tyroon,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by zolder,

אני מחפש לוח אם איכותי,אני הולך לשדרג כנראה גם מעבד ולוקח בארטון 2500 מה אתם אומרים על הלוחות האלו(מחירים בדולרים): AMDABIT AMD : 3 Years Warranty MB010NF7 Nvidia, 3dual dd400, Sound5.1, AGPx895 MB011NF7-SL Nvidia,5pci,3dual dd400, Sound5.1,1394, AGPx8115 MB009NF7-M Nvidia, 3dual DD400, Sound5.1, AGPx8,GF4-440115 call MB005KD7 via KT400 ,6P, 4DD400, USB2,Lan ,Sound5.1, AGPx897 MB006KD7-E Via ,6P, 4DD400, USB286

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  17. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by amir77a,

חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by rino,

מבקש המלצה על לוח ומאבד עד 2000 ש"ח רצוי קונרו

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by WhiteLen,

היי, יש לי 4770k i7 , כונן SSD Intel 730 Series ואני מחפש לוח מתאים. בעיקרון אני מתכוון לבצע המהרה קלה וכן אני מניח שאני מכוון ל Z87 או Z97. לא משחק משחקים וכנראה לא צריך כרטיס גראפי, לפחות לא בזמן הקרוב. יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte אבל אני רואה שאנשים פה אוהבים את ASRock האם הם אמינים? אתם מכירים איזה לוח אם מומלץ שכדי לי לבדוק? מבחינת מחיר מחפש משהו בmid range תקציב גמיש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jehova,

שלום לכל המומחים, אני שוקל לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מספר דברים לגבי הלוח אם: 1. האם חברת ASRock מומלצת? (לא מכיר אותם) 2. האם יש חשיבות לתמיכת הלוח בזיכרון 1600MHz וצפונה? (ראיתי שכשכתוב נניח 3000MHz אז מדובר על OC) כרגע אני מתכוון לקנות זיכרון 1600MHz אבל אולי כחשיבה לעתיד..? 3. טוב השאלה הזאת כבר קונקרטית לגבי לוח ספציפי http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/?cat=Specifications האם הלוח מומלץ? הצעות, הארות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Karos,

הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy דיסק קשיח - 160GB SATA צורב - DVD חיבור IDE מארז - מידי טאוור + ספק 400W הלוח-אם הקודם שהתקלקל הוא מדגם Intel D915P. איזה לוח-אם יתאים לי? אני חייב לבחור לוח של אינטל או שאפשר גם של חברות אחרות? אני צריך לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה או שאין טעם? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים. המחשב מחובר לטלוויזיה (רגילה) ורסיבר אז חשוב לי שיהיו את החיבורים המתאימים בלוח-אם. המחשב לא חדש אז לא נראה לי שכדאי להשקיע בלוח-אם יקר וחדשני. תקציב 400 ש"ח מחכה להצעות תודה.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by max2,

אני צריך המלצות על לוחות אם "קטנים" (שגודלם לא יעלה על 20X20 ס"מ) ושיהיה בהם כרטיס קול, מסך (רצוי, לא חובה) ורשת. רצוי שכרטיסי הקול והמסך יהיו איכותיים (למטרות נגינת מוזיקה והרצת סרטים) וחובה TV OUT אם יש כרטיס מסך.... וגם לא ממש יקרים..... אני יודע שיש לי הרבה דרישות ;D ותודה לכל העונים

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. לרגל השחרור הבא עליי לטובה והסגר הקרב ובא, החלטתי שיש לשדרג את המערכת המיושנת שלי בשביל הכותרים החדשים לאחר היעדרות של כ 5 שנים מעולם הגיימינג. כרטיס מסך אני אשדרג בהמשך אבל עכשיו אני מרגיש שהמעבד והזיכרון מהווים לי צוואר בקבוק. אני מבין ש"מעבד AMD "זוהי כבר לא מילה גסה, אך עדיין, אחרי שנים על גבי שנים עם מעבדים 'כחולים' אני מקשה אישית לערוק לצד האדום. מפרט: 3570k @4.0Ghz GIGABYTE Z77X UD3H 8GB RAM MSI R9 290 GAMING 4G התקציב הוא עד 1500 ש"ח. כבר מודה אישית לכל מגיב ועוזר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.