עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xena,

קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום חבר'ה יש לי חבר המעוניין לרכוש לוח-אם חדש הוא מתעניין על הלוח - GIGABYTE GA-8S655FXL רציתי לשמוע חוות דעת לגבי הלוח עצמו .. והוא רוצה לדעת מי יותר טוב - הלוח הנ"ל או P4P800SE של ASUS וגם אם יש למישהו לוח אחר להציע , שיציע .. הוא מחפש עוד לוחות טובים עד למחר שהוא מוכן לשלם ! לא לשכוח , תמיכה ב- AGP8X , מעבד פרסקוט 2.6 וכרטיס מסך R9600 כמובן . המחיר שהחבר שלי משקיע הוא עד 600 שקל בלבד !!! לא מעבר לזה ! טוב עד כאן תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. יש לי לוח אם P5WD2-E PREMIUM ובטעות תוך כדי עדכון הביוס החלפתי את התמונה שמופיעה בבוט סקריין, מישהו יודע איך אני משחזר את זה למקורי? זה עם תת תוכנה שנקראת MYLOGO.... פליייייז

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by psp3,

מחיר: 213.00 ¤ דמי משלוח: 10.00 ¤ זמן אספקה: 14 kingston 1g 667mhz ddr2 cl5 זכרון במהירות 667 בנפח 1GB מהאתר http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap האם זה נראה אמין? יכול להיות שיש זכרונות מזויפים כי יש לפחות 6 חניות בזאפ שמוכרת את זה בפחות מ230 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=422092

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  5. יש לי התלבטות קשה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע מה לבחור בקשר למעבד. בגלל שאני לא גיימר,ולא רודף אחרי הטכנולוגיות החדשות של כרטיסי מסך ומעבדים חדשים, אני מחפש מעבד שיעבוד מהר, יעבוד טוב עם כל התוכנות של Microsoft בעקר visual studio. אני לא מחפש ביצועים חזקים במשחקים כי קשה לי להאמין שאני אתחיל לשחק בכל מיני משחקים חוץ מפיפא,NBA~זה ההאזור.. המעבד צריך להיות טוב לעתיד, זאת אומרת שבעוד כמה שנים, כשמייקרוסופט יוציאו ווינדוס חדש,תוכנות חדשות, המעבד ידע לעבד מצוין. אז ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני המעבדים הבאים: ‏Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box‎ או ‏Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ תודה. חשוב לציין שההבדל במחיר בין שני המעבדים הו…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by berner,

חבריה שלום מעבדי AMD AM2 יצאו החודש האם כבר יש מבחנים ותגובות למהלך הזה או שהמסקנה שלא היה התקדמות אשמח לקבל כאן תגובות וגם מפרט ממולץ בברכה

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by trovlet,
    • 0 תגובות
    • 353 צפיות
  8. הראשון זה : G.SKIL DDR2 4096MB 800 MHZ PK CL4 השני: G.SKIL DDR2 4096MB 1000 MHZ 2x2 dual channl kit CL5 עכשיו אני מתלבט כי אני לא יודע מה עדיף תזמון 4 אבל 800 מגה הרץ... או תזמון 5 אבל 1000 מגה הרץ.. אגב לא רשום שם על התזמון 4 2X2 אז זה אומר שזה יחידה אחת?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  9. המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים + משחקים. מעבד ה-AMD מומהר מ-3.4 GHZ ל-3.8 GHZ . השאלה שלמעלה ואם כן מהי הגרסה המומלצת כרגע לקנייה ( 2100/2120) ? תודה חברים .

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. היי לכולם לחבר שלי יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400 בסוקט 939.לאחר בירורים שהוא עשה הוא החליט ללכת על המעבד של אינטל Q9300 .הוא ביקש ממני לברר לו בכמה אחוזים המעבד הנ"ל יותר חזק ממה שיש לו כעת. נכנסתי לאתר של טומס הארדבר כדי לעשות את ההשוואה בין השניים אבל משום מה לא ראיתי את ה-Q9300 ברשימה. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיש לו את ההשוואה בין שני המעבדים הנ"ל? בתודה מראש שי. נ.ב-אם בכל זאת עדיין ה-Q9300 לא הגיע לאתרי מבחן בחו"ל,רציתי לדעת איזה מעבד הכי "קרוב" אליו על מנת שאוכל לעשות את ההשוואה בינו לבין ה-AMD 4400. העניין הוא שחבר שלי משתמש בתוכנות כבדות שנשענות ישירות על המעבד,ולכן הוא רוצה מעבד אחר שייתן לפחותחמישים אחוז יותר ביצועים מהמעבד הנוכחי שיש לו.כמה שיותר י…

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by yoramns,

מה ההבדל בין הלוחות האלה כאשר המטרה למחשב למשחקים בלי שום כונה לשדרג או OC לא יחובר שום דבר מעבר למקלדת עכבר מסך ואולי איזה דיסק און קי . GA-MA78LMT-S2 GA-MA78LMT-US2H עכשיו הזמנתי את המחשב וחרגתי לכן בחרתי בלוח הזול (הראשון) האם חסר משהוא קרטי בראשון כי אני יכול עוד לשנות . השמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש דרך הגב הזמנתי זכרונות במהירות 1333

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה אני מתכנן OC,ואני רוצה לדעת איזה זיכרון יגיע יותר רחוק,זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 ד"א המפרט הוא E6420 ו965P-DS3

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by shumaher,

לוח אם GIGABYTE EX38 -DS4 טוב\ או שלא?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. מה דעתכם על לוחות האם הבאים? GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-UD3L GIGABYTE GA-P55-US3L על איזה אתם הכי ממליצים? המעבד יהיה Intel I5 760, לא מתוכנן OC.

16. שלום. ברשותי מעבד 3500+ ניוקסל 939. למיטב זכרוני אין הבל ביצועים בין הניוקסל לוינצ'סטר אלא רק פליטת חום קלה של 2 מעלות פחות.. אני יודע שליבת הוניס כוללת גם SSE3 אבל למיטב ידיעתי ביצועים במשחקים ודברים כאלו זה לא משפר אבל האם ליבת וניס מקנה ביצועים יותר גודלים משל האחרים ? במידה וכן אשמח גם לקבל אולי השוואה גראפית בין שלושת הליבות ולא השוואה מאולטרת כמו שראיתי פה בעבר ***** *********** ****** חחח ... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by dorosh,

כמה לדעתכם שווה למכור את הלוח אם + המעבד הבאים: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz לוח אם: Intel Corporation D915GEV Socket 775 LGA הלוח תומך PCI EXPRESS X16 הוא תומך גם ב DDR2 עד 667 MHZ תומך SATA כמה לדעתכם שווה המערכת הזו למכירה?? תודה רבה לעונים..

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. מה השאלה הכי נדושה בפורום זה? ללא ספק זו השאלה "למה קניתי DDR2-800 אבל כתוב לי שזה עובד ב-400MHZ???" וכל זה נובע מכך ש-CPU-Z מציגה את התדר האמיתי של הזכרון. אי-אפשר לצפות מהמשתמש המתחיל שיהיה בקי בדקויות האלה. באמת לא ברור למה מפתחי CPU-Z לא יכולים להוסיף איזשהו שדה נוסף שיציג, ליד התדר של הזכרון, את התדר הכפול שלו, רק כדי למנוע את השאלות המיותרות האלה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by aviad_18,

האחד: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 עם מפזר חום אלומיניום: מחיר - 640 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-zx.html השני: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 ללא מפזר חום מאלומיניום מחיר: 560 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-ns.html השלישי: PQI PC3200 400 MHZ עם מפזר חום מאלומיניום מחיר: 610 ש"ח בנועה לינק:http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI3200-1024DBH.htm והשאלות: איזה מהם עדיף לי? ומה בנוגע ליכולות OC? חיפשתי סקירות אבל רובן בנוגע לקיטים של 2GB ואני מעוניין בקיט של 1GB. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by idan1836,

יש לי לוח אם abit IS7-E, עליו מותקנים 2 זכרונות של A-Data 256 mb כל אחד 500 מגה הרץ. הלוח אצלי תומך עד 400 מגה הרץ והזכרונות בטכנולוגיית DDR אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג את הזכרונות ולהוסיף עוד ג'יגה, בלוח יש 3 סלוטים ו2 כבר תפוסים כמו שהזכרתי.. מה עדיף ? לשים שני זכרונות של חצי ג'יגה כל אחד או זכרון של ג'יגה ? בזכרונות יש דבר הנקרא CL והוא מדורג מ1.5 עד 4. איזה אני אמור לבחור שיתאים לי ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. האם ל - Intel® Desktop Board PearlCreek DG31PR יש תוכנה לבקרה על הטמפרטורה של המעבד / כ.מסך? אם אין אפשר להוריד מהאתר של INTEL? האם זה לוח טוב כלומר שבעתיד אני לא אצטרך לשדרג גם אותו כלומר אני אצטרך להחליף רק את הרכיבים? שמתי לו מעבד - E4600 2.4Ghz 2M. תודה.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by roeiw,

מה הכי מומלץ בתקציב של 600 ש"ח (לא חייב שיהיה חזק לאוברקלוק) NF4 PCI-E חשבתי בכיוון של Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 והאם הוא יתמוך בכפולי ליבה? תודה.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  23. יש פה שני מעבדים: Intel Pentium IV 2.4C Ghz HT 512K 800Mhz AMD Athlon XP 2500+ Barton 512K 333Mhz קרוב משפחה קונה בקרוב מחשב חדש אז הבאתי לו כמה מפרטים הוא כבר שוכנע שAMD יותר טוב רק הוא צריך הסבר מה ההבדל בן ה800Mhz במעבד של אינטל לבין 333Mhz של AMD. לא הצלחתי להסביר לו תעזרו לי לשכנע אותו אני לא רוצה שהוא יקנה INTEL וסתם יזרוק עוד 600 שקל תודה לעוזרים :-\

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  24. כשהאיש בחנות פתח את המעבד בכדי להחליף לוח אם המשחה נמתחה כזה ונדבקה לצד השני של המעבד אמר לי שזה שטויות וניגב עם מגבת שטויות או שהולך להישרף לי המעבד ברגע שאני ירכיב אותו?

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום לכולם! היום הגעתי לעבודה ו... הפתעה!!! על שולחני ועל שולחנות עמיתי לעבודה (בכל המחלקה) החליפו את המחשבים למחשבים חדשים (נו... הגיע הזמן להחליף את ה-Celeron 466 שהיו עד עכשיו). ממש לא ברור לאף אחד למה לא הודיעו לנו מראש, שמחליפים את המחשבים (הלכתי אתמול ב-17:00 הבייתה, הגעתי היום ב-9:00 ויש מחשבים חדשים). כמובן שלא טרחו להעביר את החומר מהמחשבים הישנים למחשבים החדשים (סתם חלמאות), אבל הדבר נפתר בקלות, על ידי שחזור החומר מהגיבוי (אצלנו מגבים על בסיס יומי). המחשבים נראים מדהים! מארז קטן, מסך LCD של 18.1 אינץ'! בקיצור השקיעו מאוד! ואחרי ההתלהבות לעניין... כמובן שבתור חובב מחשבים עניין אותי מאוד לדעת מה יש במחשבי ה-HP הקטנים שקיבלנו. אז הרצתי את AIDA32 (גרסה 3.85) וגיליתי …

• 6 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.