עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ואם משהו יודע מחירים.....

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by wollmann,

אני רוצה לקנות AMD64 3000+, מה עדיף S754 או S939. אני יודע ש 939 תומך בדואל אבל מה בדבר יכולות הOC? והאם בכלל שווה להשקיע עכשיו ב AMD64 או לחכות לגרסאות לוח האם החדשות? NF4.

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by iCe_bLaSt,

יש לי לוח אם כל -כך קקה ששום תוכנה לא מסוגלת לזהות תחברה שלו ... אפילו על הכרטיס לא כתוב ...כנראה שלא החליטו עדיין על שם בשבילה בכל מקרה מה שאני כן יודע זה שהוא מבוסס על צ'יפסט prosavage4m266 של VIA ואני יודע שהצ'יפסט הזה תומך בDDR (יש לו באס 400) השאלה שלי היא 1.האם זה אומר שגם הלוחאם תומך בDDR? כי תכנאי אחד אמר לי שלא אבל... הוא תכנאי 2.האם התקנה של DDR תדרוש הוצאה של הSDRים שלי? האם הם יגבילו את המהירות ל100 מה"צ? או שהם יכולים לפעול ביחד?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by ShomRon,

יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by SandLegion,

מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין. המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ. שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אני צריך המלצה עבור מעבד,לוח אם מובנה,וזכרונות. כרגע המחשב מורכב מ: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. הארד דיסק: 250GB ווסטרן דיגיטל. מקלדת,עכבר,מסך ישנןם. ספק כח:[החלפתי לפני יומיים]SeaSonic 430W S12II-430 RetaiL הלוח אם ככל הנראה גמור,בעקבות זה הכרטיס קול לא עובד[משמיע רק רעשים מהרמקולים]כנ"ל הכרטיס מסך[בעת הפעלה וכיבוי של הוינדוס יש פסים לבנים בתצוגה]. בקיצר אני צריך המלצה ללוח אם מובנה,מעבד,וזכרונות,עבור שימוש באינטרנט רגיל,סרטים,מוזיקה,אופיס וזהו. המעבד והלוח אם שהיו לי עשו את העבודה פחות או יותר. בתודה מראש שי נ.ב-תקציב סביר.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  7. ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by p4mt4n,

ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by tom123,

השאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  12. חברה תסבירו לי מה זה rohs ? תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by abcdjkh,

שלום רב הזמנתי את הזכרון הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 וקיבלתי את זה... Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : GEIL Part Number : CL5-5-5DDR21000 5 Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (1 ranks, 8 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module SLi Ready (EPP) : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 8 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture : 2000 Supported Frequencies : 200 MHz, 266 MHz, 400 MHz CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 M…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by Borat,

שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את המעבד AMD 3200+ venice core. מישהו יודע מה ה-STEPPING שלו ? תודה !

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (יחסית), אני רוצה להוסיף לו עוד 1G זיכרון, כרגע יש לי 2 זכרונות של 512MB 400 DDR, הלוח שיש לי הוא ASUS - P4P 800 SE: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=179&modelmenu=2 ישנם צבעים שונים לסלוטים של הזכרון כך שאני לא יודע האם צריך סוג מסוים של זכרון... כרגע 2 הזכרונות שלי יושבים על הסלוטים החומים, 2 הסלוטים הכחולים פנויים, האם אני יכול להוסיף זכרונות? אם כן איזה? האם אני צריך להוציא את הישנים? תנו המלצה על זכרונות ומחיר? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

20. מקווה שזה מתאים לפורום הזה אחרת השמח אם יעבור לפורום כללי או מה שלא יהיה.. בכל מקרה כאחד שכבר לא יכול להפעיל משחק בצורה נורמלית כבר כמה חודשים טובים ואני מחכה ומחכה שכבר יכנס לשוק כמו שצריך הI7 או I5 וDDR3 ואני ממשיך לחכות וממשיך לחכות ושום דבר לא באמת קורה. אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב חדש עם מעבד פנטיום כפול ליבה או מרובע ליבה ולגלות עוד חודשיים שאפשרויות השדרוג נגמרות. מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? ( שמשום מה היא נורא נורא ארוכה כבר).

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by fantax,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  22. שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.

23. מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  24. בהמשך לכל ההודעות שלי (תודה רבה לכל מי שעזר), החלטתי לקנות מעבד את'לון 64 (לא X2) ואיתו לוח. בגלל שיש לי כרטיס מסך AGP אני לא אוכל להשתמש בו. לכן אני רוצה לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם עם חיבור PCIe (כדי שבעתיד אוכל לקנות כרטיס). עדיף שיהיה x16 כדי שאם ארצה הלוח יתמוך בD3X10. (למרות שאני בספק אם אקנה כזה כרטיס למחשב החלש הזה) הלוח חייב לתמוך בDDR1 (ברירת מחדל ב939 לא?) כי אלה הזכרונות שיש לי היום ואני לא מתכנן לשדרג. (בגלל תקציב) המחשב מיועד להיות ראשי למשך כחצי שנה-שנה ואחר כך אני אקנה מחשב חזק. הוא אמור להריץ סרטים מדי פעם, ובעיקר לגלוש באינטרנט, ככה שהוא לא צריך להיות חזק. אני אשמח ללוח (וגם למעבד) שיוכל לעמוד באובקלוקינג (אבל לא רציני), למקרים שבהם אני אצטרך קצת יותר מהמ…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  25. המניאק הנ"ל גונב לי חצי מהראם. יש לי 1GB מותקן אך הביוס טוען שיש לי 512MB. אני מאמין שזה בגלל הכ. מסך המובנה. הגדרתי IGD Graphics Mode - Disabled ו Initiate Graphics Adapter - PEG\PCI יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים