עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DaniDin,

שלום לכם אני חייב להגיע להחלטה היום, אני גיימר כבד והזמנתי 2 ג'יגה זיכרון 800MHZ של קורסייר וכרטיס מסך 8800GTS 320 מגה של ASUS. השאלה שלי האם ידוע למישהו על חוסר תאימות או בעיות כל שהם עם הצ'יפסט של NVIDIA 680I? אני רוצה להזמין את ASUS P5N32-E SLI ואם לא אני הולך על צ'יפסט של INTEL ASUS P5B-E או ASUS COMMANDO אגב הלוח הזה תומך בשני כרטיסי רשת זאת אומרת שאני יכול לחבר לזה עוד מחשב בעזרת כבל מוצלב? אם ידוע למישהו מידע על באגים בצ'יפסט של NVIDIA אשמח לדעת לפני שאני מזמין. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  2. למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה

3. Started by rhin0,

שימו לב למתח שמצויין בתמונה:

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by hairpiss,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by MAOR,

יש לי חיישנים במחשב אבל אף תוכנה לא מזהה אותם בגלל שהביוס שלי לא מעודכן !!! הסתכלתי בתוכנה Sisoft Sandra בקטגוריה MAIN BORED INFORMATION והיא רשמה לי MANUFACTURER - VIA Technilogies, Inc. Model - VT82C692NX (שממה שהסבירו לי זה החברה של הלוח שלי + הדגם) עכשיו אני צריך לעדכן את הביוס בשביל לדעת את החום במחשב ואין לי מוסג איך !!! בבקשה תעזרו לי לעשות את זה ........ תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  6. Started by pazer005,

במחשב שאני מתכנן לקנות אני מתכוון לשים 4 וננים של 250b ש-3 מהם יעבוד ביחד ועוד אחד לקבצי מערכת. הומלץ לי בהתחלה, בלי קשר לקחת את P5B כי הוא OC טוב. אבל לאחר הכתבההיום באתר, קצת לא הבנתי אם אני יכול. הכוונה היא ל-P5B Deluxe. ואם לא, איזה לוח אחר הייתם ממליצים לי עליו בטווח המחירים שלו.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by shachar,

יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by ran1992,

האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  9. טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by doronbxx,

יש לי לוח Asus Maximus extreme ואני רוצה לקנות DDR3 4GIGA 1.הלוח תומך ב1333 MHZ בלי אוברקלוק ועד 1800 באוברקלוק אני רוצה המלצה לאיזה זכרונות לקנות וכמה הם עולים 2.יש לי 2GIGA של CROSAIR 1066 בשתי סטיקים מחוברים השאלה עם אני יצטרך לוותא עליהם או שאפשר לשלב אותם עם 4GIGA שאני רוצה לקנות תודה מראש למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by iPsych,

אז ככה, קיבלתי תקציב חביב של 2600 ש"ח איתם אני מתכוון לשדרג את המחשב (למען האמת זה כמו לקנות מחשב חדש). יש תקציב נפרד למארז וספק, שעליהם אני כבר סגור. עכשיו, אני בהתחבטויות קשות בקשר לשילוש שאני רוצה לקנות. ההתלבטות הראשונית בין amd לintel עברה מהר והחלטתי ללכת על AMD(למישהו יש דעה אחרת?) עכשיו, המחשב משמש כמחשב ראשי בבית, ולמעשה כשרת, כי אליו מחוברת הרשת והאינטרנט מחובר אליו גם. כמו כן, משמש למשחקים כבדים, ולכל שימוש ביתי אחר. כרגע הוא עובד על 256 RDRAM (טעות לכשעצמה) והוא זולל את הswap file, חשבתי אולי במקום הקניה הצפויה של 512MB Ddr 400 איכותי (256*2), לקנות 1024 (512*2) מסוג פחות טוב? (תקציב לזכרונות בערך 1000 ש"ח-) לגבי מעבד, חשבתי ללכת על ה2600+ שיוצא משהו כמו 650…

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by bilbo,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html ומבחני הביצועים ב anandtech http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716 המעבד החדש Conroe מוביל על ה FX-60 ב 20% בממוצע ! הכתר חוזר ל INTEL אני כניראה אחכה עוד מספר חודשים כדי לשדרג.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  14. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by tomer_et,

מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  17. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אסוס PK5 עם 4 תושבות זיכרון פנימי בתצורה dual channel כרגע יש לי שני זכרונות 1 גיגה כל אחד של SUPER TALLENT cl-4 עם צלעות קירור אני רוצה לשדרג בעוד 2 גיגה האם עדיף לקנות זכרון מאותה חברה או שמספיק שיהיה אותו מהירות וגם CL4 ?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by zaroor,

יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

21. האם זה נכון שמעבד i7 לא תומך במהירות זיכרון של יותר מ 1333? כלומר אם אני קונה עכשיו זיכרון 2000 מגה הרץ אז זה לא יעזור לי בכלל כי המעבד לא תומך.?[table][tr] [td][/td][td]Memory Specifications[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][td]32 GB[/td][/tr][tr][td]Memory Types[/td][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][tr][td]# of Memory Channels[/td][td]2[/td][/tr][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][td]21 GB/s[/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Skippy,

יש לי לוח P965 S3 ו-e6300 עם אוברקלוק של 2800 מגהרץ השאלה היא האם עדכון ביוס (ל-rev 3.3) יתן לי תוצאות אוברקלוק טובות יותר?..

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  23. מהן שתי האופציות הראשונות ומה ההגדרות הכי טובות בשביל מעבד E8400 בOC?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by yonir,

יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל) אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח. בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה) דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC) דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות) והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה…

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  25. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231071 ו- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231073 והאם השני הרבה יותר טוב מהראשון... שווה להשקיע עוד 30 דולר?

• 14 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים