עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonatan.mendelson,

צמד מעבדים חדשים משולבי ליבות גראפיות עתידית לקבל את שם המותג התקציבי הנודע מעברה של AMD, בתור איתות לירידה אל רמות מחיר נמוכות יותר לכתבה

2. Started by itaysk,

מה אומר ה TRAY CPU?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. Started by zivgev,

שלום, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר לקידודים. הביאו לי 2 הצעות: מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB BOX מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 BOX האם מישהו מכיר? האם מישהו יכול להמליץ? התקציב הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג קצת (במקרה הזה באיזה 50 שקל...)... תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

השאלה נשאלת בשביל חבר. חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס קול מקצועי יד שנייה RME Multiface Hammerfall DSP 24/96K Interface אין לו כרגע מחשב, הוא ירכוש אחד בשבועים הקרובים. בגלל זה הוא ביקש לברר ממני האם אפשרי לחבר את הכרטיס קול הזה ללוח אם מהדור הנוכחי(הוא מתכוון לרכוש I7, והמחשב אמור להיות מיועד להקלטת מוזיקה וכו') http://www.zzounds.com/item--RMEMULTI ??? ???

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. אהלן, פתחתי תראד "במשחקים" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319189.msg2774915#msg2774915 על כך שמשחק רץ מהר מדי... רציתי לדעת אם ישנה תוכנה שמבטלת את אחד המעבדים ללא הפעלה מחדש של המחשב, כל פעם להפעיל מחדש בשביל להפעיל את הנסיך הפרסי לאחי הקטן זה קצת מטריד.. תודה!

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by YanR,

עשיתי בדיקה ובכל מצב אם במאמץ או לא תמיד הליבה הראשונה יותר חמה ב5-10 מעלות מאשר השניה, האם זה נורמלי או שיש בעיה בקירור?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by Las@Vegas,

כותרת, מה אומרים? תודה מראש יבגני

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by iCe_bLaSt,

יש לי לוח אם כל -כך קקה ששום תוכנה לא מסוגלת לזהות תחברה שלו ... אפילו על הכרטיס לא כתוב ...כנראה שלא החליטו עדיין על שם בשבילה בכל מקרה מה שאני כן יודע זה שהוא מבוסס על צ'יפסט prosavage4m266 של VIA ואני יודע שהצ'יפסט הזה תומך בDDR (יש לו באס 400) השאלה שלי היא 1.האם זה אומר שגם הלוחאם תומך בDDR? כי תכנאי אחד אמר לי שלא אבל... הוא תכנאי 2.האם התקנה של DDR תדרוש הוצאה של הSDRים שלי? האם הם יגבילו את המהירות ל100 מה"צ? או שהם יכולים לפעול ביחד?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by SandLegion,

מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין. המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ. שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by doronbxx,

יש לי לוח Asus Maximus extreme ואני רוצה לקנות DDR3 4GIGA 1.הלוח תומך ב1333 MHZ בלי אוברקלוק ועד 1800 באוברקלוק אני רוצה המלצה לאיזה זכרונות לקנות וכמה הם עולים 2.יש לי 2GIGA של CROSAIR 1066 בשתי סטיקים מחוברים השאלה עם אני יצטרך לוותא עליהם או שאפשר לשלב אותם עם 4GIGA שאני רוצה לקנות תודה מראש למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by כחוללבן,

שלום למסבירים אני מעוניין במחשב חדש לוידאו ,כל המשחקים,עריכת וידאו , 1440P השאלה אם כדאי לחכות למאי 2014 שיצא 5770 ? הבנתי שיצא 14 NM AVX2.0 4 צאנלים 4930 מאכזב קצת ב-OC האם יש עוד אלמנטים שיצא במעבד 5770 ? האם הוא יהיה חזק מ-4930 ?

14. ב KSP מוחרים את ה 3800+ הכפול ליבה ב 1590 וב IQPC4U ב 1670 (ירידה של כ 100 שקל) זה לא הירידה שאמרו שתיהיה אבל המחיר יורד (ה AM2 ירד ל 1700 - 1800 למרות שהוא אמור לעלות אותו דבר כמו הישן גם זאתי ירידה נחמדה)

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  15. אז כה דוד שלי ה"פתיע" אותי והביא לי מחשב שהוא כבר לא צריך (כי הוא קנה חדש בעזרתי כמובן) פירקתי את כול המארז וכו וזה מה שיש מעבד פנטיום 2 לפי חיפושים בגוגול הוא266MHZ (חח סביר) זכרונות לפי מה שרשום עלים הם 100MHZ 64MB ואני מאמין שהם SDRAM זה נכון?? הלוח הוא (לפי חיפוש בגוגל כמובן) של PC-CHIP דגם XCEL2000 southbridgE<<<SIS5595 ציפסט לא יודע מכוסה בצלעות קירור ובקיצור צריך את החוברת (MANUAL) שבא עם הלוח ולא מצאתי מישהו יכול לעזור בחיפוש?? ועל הלוח יש כרטיס מסך קול וכו ;D

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. חברה תסבירו לי מה זה rohs ? תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by idanpere1,

משוטט לי "להנאתי" באתר של ג'יגה בייט בחיפוש אחר דרייברים ללוח אם ואני רואה שם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Storage/Products_Overview.aspx?ProductID=2180&ProductName=GC-RAMDISK סתם חשבתי יהיה מעניין להראות את זה כאן...

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  19. ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  20. מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by Skippy,

יש לי לוח P965 S3 ו-e6300 עם אוברקלוק של 2800 מגהרץ השאלה היא האם עדכון ביוס (ל-rev 3.3) יתן לי תוצאות אוברקלוק טובות יותר?..

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by aviv00,

איזה לוח אם אתם ממליצים ? חשבתי על: B550 AORUS PRO V2 Gigabyte B550 AORUS Elite V2 הכרטיסי קול שלהם: ALC1220-VB בפרו ELITE - ALC1200 הפרו יקר ב 100 שקל X570 AORUS ELITE עולה בארצ 300-200 שקל יותר מלוחות האם האחרים שהזכרתי לא יודע אם כדאי הכי חשוב לי זה X6 SATA כמה שיותר M.2 כרטיס קול טוב [ REALTEK ALC898 לא מספיק טוב לדעתי ]

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. מפתחת החומרה הנודעת מחליטה שהיא רוצה לפחות חזית נוספת מול אינטל ותשלים בקרוב את הרכישה של Xilinx, אשר מתמחה בפתרונות FPGA מבוססי ארכיטקטורת ARM, תמורת סכום עתקלכתבה

24. Started by Green,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???

• 1 תגובה
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים