מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
חנות מסויימת מציעה למכירה מעבד AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 ב-406ש"ח, מחיר טוב למעבד והסטפינג הזה?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Barton 2400 ל XP 2400 רגיל ? מה משמעות ה - 512KB של Cache ? מה ההבדל ביניהם באחוזים מבחינת ביצועים ? האם הברטון שווה את תוספת המחיר ?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חוץ מהתמיכה בDDR2-800 האם ההפרש של 200 השקלים לערך מצדיק את תוספת הביצועים שאקבל?
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז זאת היצרנית לוח אם שלי --- PEGATRON CORPORATION מה דעתכם ? צריכים לדעת עוד משהו ? - (הוצאתי את זה מהתוכנה cpuz)
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כמובטח, אינטל משיקה היום רשמית את מעבדי Core-X של סדרת 10000 הידועה 10th Gen Core-X. סדרה זאת מביאה בעיקר הנחה גדולה למעוניינים באקסטרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
השאלה נשאלת בשביל חבר. חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס קול מקצועי יד שנייה RME Multiface Hammerfall DSP 24/96K Interface אין לו כרגע מחשב, הוא ירכוש אחד בשבועים הקרובים. בגלל זה הוא ביקש לברר ממני האם אפשרי לחבר את הכרטיס קול הזה ללוח אם מהדור הנוכחי(הוא מתכוון לרכוש I7, והמחשב אמור להיות מיועד להקלטת מוזיקה וכו') http://www.zzounds.com/item--RMEMULTI ??? ???
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פשוט יש לי בעייה כבר לא יודע מה לעשות ? יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד i7 3930k זכרונות:gskill 2400 mhz כרטיס מסך :evga gtx 680 4gb קירור: h100 ספק: thermal take 1275w המחשב עובד נראה הכל תקין אבל אין תמונה במסך רק "no signal" לא יודע מה הבעיה נסיתי לשנות מקום של הכרטיס מסך,להשתמש בכרטיס זכרון אחד גם לא עזר. סמתי לב שלפעמים הספק עובד ו תקין ו לפעמים הנורה הראשונה מהוהות ו זהו לא נדלק,בלוח מופיע לי במסך טמפרטורה שעומד על 65? אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום למסבירים אני מעוניין במחשב חדש לוידאו ,כל המשחקים,עריכת וידאו , 1440P השאלה אם כדאי לחכות למאי 2014 שיצא 5770 ? הבנתי שיצא 14 NM AVX2.0 4 צאנלים 4930 מאכזב קצת ב-OC האם יש עוד אלמנטים שיצא במעבד 5770 ? האם הוא יהיה חזק מ-4930 ?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ניתקתי בטעות את החוטים של של ההדלקה,הריסט,H.D.D lED באודיו איך בדיוק מחברים אותם? זה לוח האם שלי. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/ תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-