מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה ללוח אם טוב לצרכים שלי. HD משחקים כבדים תמיכה בזכרונות DDR2 1066 שיעברו אוברקלוק ומעבד QUAD שגם יעבוד OC כנראה. על מה ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברים, הלוח שלי (אינטל P43TF) כנראה סיים את תפקידו ואני מעוניין לקנות לוח אם שתואם את החומרה הקיימת שלי: מעבד אינטל Core2Quad Q8200 ארבעה זכרונות 2GB SDRAM DDR2 ספק Enermax Modu 82 כרטיס מסך שקר כלשהו PCIE 16 אני מעדיף לוח חדש אך אני רואה שההיצע מאוד דל... עצות? המלצות?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לוח תואם AMD AM2 עד 500 ש"ח תחת הדרישות הבאות: 1. כרטיס מסך מובנה, עדיפות ליציאת DVI 2. לפחות IDE אחד 3. כניסת FIREWIRE 4. העדפה ללוחות Asus ו-Gigabyte. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המלצה ללוח תואם קונרו עם כרטיס מסך משולב
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח תומך sb ללא oc על מה אתם ממליצים מפרט : sb 2600 זיכרון אני רוצה 1600 אבל h לא תומך ב1600 gtx 570 corsair 750tx sst raven 2 scythe yasaya vertex 3 wd 1 tb אני לא מתכנן oc אז כנראה אני לא צריך p67 יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב שקניתי מלפני שנתיים או טיפה פחות. בלוח- אם הנוכחי שיש אני לא יכול לעשות אוברקלוק, ואני מעוניין לעשות. המעבד הנוכחי: INTEL PENTIUM 4 2.4MHZ NORTHWOOD לוח אם נוכחי: ECS P4VMM2 (7.3) אני זקוק להמלצה של לוח אם שב100% מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. לוח אחד עד מחיר של 400 ש"ח או פחות. לוח שני עד 600 ש"ח. העניין הוא שהלוח צריך לאפשר אוברקלוק דרך הביוס ב 100%. אם אפשר גם קישור יהיה מצויין, ויש לי העדפה מסויימת ל ג'יגה בייט אבל זה לא חובה. תודה רבה לכל מי שיעזור! בר
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עומד לקבל מעבד QX9770 ואני צריך לקנות לוח-אם שיתאים לו הכולל תמיכה בSLI. לגבי תקציב.. אין ממש הגבלה, זאת אומרת כל עוד הלוח יהיה שווה אין לי בעיה לשלם כמה שצריך. כמובן לא צריך שטויות כמו תמיכה בשני מעבדים. RAID יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אינטל עבור מעבד i5-3550. הדרישות הן תמיכה בזיכרונות ב-1600mhz, תמיכה ב-SATA 3 ועדיפות ל-USB 3. אין צורך בכ. מסך מובנה (יצורף לו GTX660TI). לא יבוצע OC והמחשב ישמש בעיקר לגיימינג. רצוי שהתקציב יעמוד על כ-500 ש"ח פלוס מינוס. מקווה שזה ריאלי. אפשר גם המלצות ללוחות אחרים שעומדים בדרישות אבל עדיפות ראשונה לאינטל, כי ייתכן ואוכל להשיג הנחה עבורו. חשבתי על הלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121601
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ויש ברשותי מעבד Intel E6300 (1.86/2M/1066)x וקרור של זלמן CNPS7000C-AlC הייתי רוצה לקנות לוח-אם וזכרון 4Gb בסביבות ה 800 שקל פלוס מינוס (עם עדיפות ליד שניה) ולעשות עליו OC משמעותי (אין לי ניסיון רב, אבל ממש בא לי ;D) הסיבות העיקריות שאני רוצה לשדרג הן לפי הסדר: 1. אני משחק Oblivion עם תוספות של MOD-ים ב- 1280 על 1024 ונראה לי שהמעבד והזכרון הם צוואר הבקבוק שלי 2. אני עובד הרבה עם Adobe LightRoom ו- Photoshop והייתי שמח לקצת התחשבות של המחשב בסבלנות שלי. 3. הייתי רוצה לשחק על משחקים כבדים יותר בעתיד (בעיקר RPG) כמו The Witcher המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: מעבד - AMD64 3000+ (1.8Ghz)x קירור - ThermalTake Big Typhoon לוח - (GigaBy…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי תכנון לקראת מחשב חדש. עד עתה הוחלט על: מעבד מרובע ליבות - Q6600 (אלא אם יגיע משהו חדש/מומלץ יותר בזמן הקרוב) כרטיס מסך asus 8800gt 512MB. אני גם יודע שאני ארכוש 4GB של זכרון. אני מתכנן בשלב הזה להתקין WindowsXP, ולהפעיל עליו בעיקר תוכנות אדובי ותכנות אינטרנטי (מעט מאוד תלת-מימד) לא מתוכנן שום המהרה (OC) אני מאוד הייתי רוצה מחשב שקט . הייתי שמח לקבל מכם על המלצה ל: מעבד - האם עדיף לרכוש את המעבד עם מאוור מותקן עליו ? אם כן , יש המלצות על איזה מאוור ? זכרונות - יש העדפות כלשהם ? אני מחפש 2*2GB, ע"מ שאפשר יהיה להרחיב בעתיד כשאעבור ל VISTA. לוח אם - יש כ"כ הרבה, שאני ממש לא יודע איך להבחין בינהם. על איזה לוח הייתם ממליצים (ואם אפשר גם למה) ? אשמח לקבל…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה-e6300 ויחד איתו לוח אם + זכרון ההתלבטות שלי היא בין השלושה לוחות האלה: asus p5ld2- vm SE 590 ש"ח asrock conroe xfire-sata2 565 ש"ח gigabyte S3 588 ש"ח אוברקלוק קל (עד 350)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על לוח-אם עם כ.מסך מובנה : - אחד עבור מעבד אינטל (Core2Duo) - ואחד עבור Amd (כפול ליבה) לוח-אם טוב ישפיע על ההחלטה שלי לקנות מעבד אינטל או AMD, אני לא גיימר והמחשב ישמש אותי רק לפיתוח (visual studio וכו'). אני לא מתכנן OC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 450 צפיות
-
-
טוב אז ככה זאת הרשימה של מה שאני צריך שיהיה בלוח אם 1)PCI-E 2)Sata II 3)DDR II 4)Nforce 4 5)לא חשוב לי כרטיס קול או רשת למרות שעדיף שיהיה כרטיס רשת אבל לא חובה למעבד אל תדאגו ולא חובה שיהיה בלוח SLI ושיהיה מרווח של לפחות שתי חריצי PCI בית הכרטיס מסך (PCI-E) לשאר חריצי ה PCI כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור ... ולא חשוב לי שהוא איזה ATX שאתם רוצים אבל עדיף שזה יהיה הכי גדול בשביל במקום לקירור של הכרטיס מסך .... תודה לכולם אל תסתכלו על תקציב בינתיים עבדתי ואני יוציא כמה שצריך רק תנו לי קישורים או מידע על אותו לוח אם אוהב אותכם ...
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.
-
- 20 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה דעתכם על 965P-S3? יש סיקור\מאמר\משהו עליו? ביקורות טובות? ומה בקשר ל-OC?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח-אם למעבד E6750. אני צריך להוזיל במחיר המפרט שבניתי שהלוח הוא GA-P35 S3L המחשב הוא לא למשחקים ולא הולכים לעשות לו OC. *מה האבדל בין Chipset p965 לP35?
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על הלוח אם הזה Gigabyte Z790 Aorus Elite AX?
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד של IBM המיועד להפעלת Office פלוס אינטרנט ( לא משחקים ) בתקציב של עד 5500 ש"ח ( מומלץ שיהיה עם צורב ) . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
המלצה למעבד זול עד 500 ש''ח למשחקים. כולל אתר שממנו ניתן לקנות.
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-