מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כתבתי גם 800 וגם 1066 כי אני לא יודע מה כדאי בשבילי ומה יותר משתלם מבחינה כספית אני צריך זיכרון (אני יודע שזה לא דרישה גדולה) שיקח אותי מ800 ל1100 או אם זה 1066 אז אין לו שום בעיה עם זה כמובן שהעדפה למשהו עם תזמונים טובים כי אני לא רוצה שאחרי שאני אשחרר אותם קצת אז הם יהיו איטיים מידי בנוגע לנפח, אני עם XP 32BIT אז בגלל ניצול כתובות הזיכרון של המעבד הגראפי וכו', עדיף יהיה אולי 2GB? כרגע יש לי 2GB ואין לי בעיה עם זה.. אין לי שום צורך במעבר לזה, לפחות לא משהו שמורגש באופן רציני. למרות שלא ניסיתי את ה4GB אז אני לא יודע במה בידיוק ההבדל יכול להתבטא. התקציב הוא מקסימום 600ש"ח.. אבקש שאם יש זיכרון מומלץ והוא מעט מעל 600 אז בכל זאת תגידו, כי אולי בחנות מסוימת יהיה יותר זול. תודה…
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמובטח, אינטל משיקה היום רשמית את מעבדי Core-X של סדרת 10000 הידועה 10th Gen Core-X. סדרה זאת מביאה בעיקר הנחה גדולה למעוניינים באקסטרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב שהורכב ב-KSP. בין שאר הרכיבים, הזמנתי 2 סטיקים של זכרון 4GB של קינגסטון 1333. העניין הוא, שאני חושב שהם חיברו את הסטיקים בצורה לא אופטימלית. כלומר לא ב-Dual Channel (כרגע זה אחד על הסלוט הכחול ואחד על השחור, שהם צמודים אחד לשני). שאלתי היא, האם החיבור לא נכון? יש אולי הגבלה טכנית שבגללה הם חיברו את זה ככה או שמדובר בסתם בלבול? כמו כן, האם ביצועי המערכת נפגעים כתוצאה מכך? (כמובן שאין לי בעיה לחבר מחדש בעצמי, אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו) הנה הלוח המדובר:
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם כל התכונות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? ואם כן , האם ההבדל הוא מאד משמעותי בביצועים ? שאלה שנייה : ומבין שני הדגמים הנ''ל של אסוס , האם הדגם הזה Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 for 1155 יותר טוב מהם ? שאלה עקרונית לפני הרכבת מפרט - תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הבדל גדול כל כך? ומה ההבדל בכלל בין קונרו לבין מעבדים כפולי ליבה רגילים? האם יש הבדל גדול ביןכפול ליבה 2.8 לבין כפול ליבה 3.4?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ראיתי יש אותו ב 800 שקל בזיגזאג אבל לא מצאתי שום מידע עליו בפורום או המלצה.. על הנייר נראה טוב למישהו יש אותו ונתן עליו המלצה או ביקורת?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תודה מראש, ועוד שאלה: האם כרטיס מסך 7600GS יכול לשמש גם ככרטיס טלוויזיה?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמעתי שהלוחות של אינטל לא אמינים במיוחד ביחס ללוחות כמו asus או abit. כלומר האם שווה להשקיע בלוח abit ab9 965 או להסתפק בלוח הבסיסי של intel lemont (הפרש של כמעט 200 ש"ח)? (מחשב לגימינג ב-6.5K ש"ח בערך).
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי. AMD THLON 64BIT 3200+ Venice core GIGABYTE K8NF-9 (s939,nf4,PCI-E,gbl) DDR 400 512 MB A-data SAPPHIRE X800GTO 256MB DDR3 + TV +DVI +PCI-E HDS728080 PLA380 HITACHI 80GB (8MB) 7200 RPM SATA2 FLOPPY SONY LG DVD x16 dual x6 THERMALTAKE VA4000BWS VIKING HEC POWER SUPPLY 400 אני רוצה לקנות מעבד חזק שיתאים למחשב שלי.... ועוד שאלה אתם חושבים אני יוכל להרכיב אותו לבד.... (אני מרכיב הרבה דברים במחשב כמו זכרונות ספקי כח וכו....) אבל עוד לא הרכבתי מעבד תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1016 קרדיט לPCSPOT על החדשה . http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEukEVkuZVrauuzrtv
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם כשקניתי את המחשב רציתי זיכרונות של 512X2 אבל המוכר שם לי 256X4.(כבר פתחתי על זה דיון) בכל מקרה, אני לא מיבן מה המהירות של הזכרונות עכשיו. אני מצרף כאן צילום מאוורסט, אם אתם יכולים תגידו לי מה המהירות: http://img125.echo.cx/my.php?image=11lc.png והאם זה כל כך מפריע שיש 4X256 ולא 2X512? זה יכול להפריע מאוד במשחקים? להאט או משהו? כדאי להחליף? בתודה, שאולי
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
?... חוץ מ- 2.8C
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-