עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח-אם עם לפחות 2 סלוטים ISA, לחלפת לוח שהתקלקל. מדובר בלוח 478 למעבד P4 2.4 . אבל אם ישנו משהו יותר טוב, אין בעיה לקנות מעבד חדיש יותר. אין לי אופציה לוותר על החיבורי ISA מכיון שאני זקוק להם ל 2 כרטיסים מיוחדים העולים אלפי דולרים. מצאתי את http://www.gentecpc.co.il/Product.asp?ProID=727 וגם בפלונטר במחיר 1750 ש"ח ומעלה. האם מישהו מכם מכיר מקום נוסף שמוכר ?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by Xanadu,

שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR . האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת? תודה על העזרה...

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  3. ראיתי באינטרנט המון מקומות (בחו"ל) שאפשר להזמין מהם את סדרת המעבדים החדשה של אינטל, ה E6X50 אבל לא מצאתי חנות אחת בארץ שמוכרת אותם. מישהו מכיר חנות שמוכרת או יכול להסביר לי למה לא מציעים אותם כבר?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  4. האם הלוח ‏M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA‎של ASUS מתאים למעבדי הפנום2?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  5. לאח שלי יש פנטיום 533 על לוח אם של אינטל VC820 יש לו סטיק אחד של 128 מגה PC800 RDRAM (בסלוט השני יש משהו שבחוברת של הלוח נקרא CRIMM, חצי מגודל הסטיק הרגיל, בלי צ'יפים). הוא מריץ על המחשב XP ונראה שהמערכת כל הזמן משתמשת בזכרון הוירטואלי (ההארדיסק רוב הזמן טוען, במיוחד במשחקים כשהוא מדי פעם מודיע על חוסר זיכרון וירטואלי... כן כן אפילו ג'נרלס עובד ). חשבתי להוסיף לו עוד זכרון, השאלות הן האם זה כדאי? כמה להוסיף 64/128? והאם זה לא יעשה בעיות, כי בכל מקום ראיתי שצריך לשים RDRAM בזוגות ולי יש רק סטיק אחד?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  6. יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200

7. Started by Shtupel,

תודה!

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by roi286,

שלום רב, לפני רכישה all in one של dell כשהשולחני הופך לטבאלט (גדול מאוד 18.4" ) , כרגע נמכר במעבד דור 3 : 3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache, up to 3.1 GHz) ומאיץ גרפי של אינטל Intel® HD Graphics 4000, עוד כחודש יתחיל להימכר במעבד דור 4 אבל רק במעבד i5 : 4th Generation Intel Core i5-4210U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz) עם מאיץ גרפי של אינטל מעט חזק יותר : Intel® HD Graphics 4400. ראוי לציין שה i5 יהיה כנראה יקר יותר, עדיין לא ידוע בכמה. איזה מעבד חזק יותר האם הi5 דור4 או הi7 דור 3? איזה השקעה טובה יותר ? במידה וה i5, עד כמה נכון להוסיף בעלויות הרכישה ? המון תודה. רועי.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום. אני מעונין לנקות את המחשב שלי במטרה להביא ליותר סדר במחשב למען זרימת האוויר ולמען שימור רכיביו. ברשותי שואב אבק גדול,מטליות לינקוי משטחים,אוויר דחוס ומטלית מיקרופייבר. רציתי לדעת מה לעשות עם כל הציוד. למה כדי לשים לב,את מה כדי לנקות פעמיים,כיצד לנקות את המאווררים,והאם יש צורך בעוד משהו חוץ מפינוי האבק. תודה לכל התורמים לניקיון.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by chook_rl,

היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by lol_minbet,

ראיתי בKSP כבר לא מוכרים את דגם הEP-43 DS3L מה ההבדלים? רשום שUD3L תומך רק בתדר 1333MHZ ?!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by jhracham,

שלום לכולם לי יש AMD 2700+ כרגע יש לי 512MB PC2700 333Mhz השגתי עוד סטיק של 512MB PC2100 266Mhz האם שווה לי להתקין אותו במחשב למרות שזה יוריד גם את המהירות של הזיכרון השני או שעדיף בקטע הזה מהירות על זיכרון?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by JonyPony,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by gk,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ולוח לבחור (תאמת כואב לי הראש מזה) אני לא מעונין ב amd המחשב ישמש ל אינטרנט אופיס וקצת מוזיקה וסרטים מבחינת מעבדים הבנתי שיש מעבדים שעובדים ב בfsb 800 ו ב fsb 533mhz האם ההבדל בניהם או כל כך גדול? המעבדים שאני חשבתי לקנות אחד מהם הם- 1. INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 2. INTEL P-4 LGA775 2.80GHZ 511+ 533FSB EM64T 1Mb INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 531 800MHZ FSB HT EM64T 1Mb . 3 מה עדיף ? מבחינת לוח חשבתי על הלוח הנ"ל מה דעתכם INTEL SORENTO BLKD945GNTL ?http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8191 הבעיה היא ממה שקראתי באתר של אינטל הלוח הזה לא תמוך במעבד 805 כי הוא לא תומך ב DUAL …

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by badtoyboy,

??? איזה מהם יוץר טוב ב OC? באיזה הביצועים באופן כללי יותר טובים? בכלל איזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by guysevi,

היי, לפני כמה זמן התחילה לי בעיה שהלוח אם Gigabyte EP35-DS3R לא מזהה דיסקים קשיחים בחיבורי SATA , הדיסקים עצמם טובים. הלוח עדיין באחריות, ואני מעוניין בשדרוג בתקווה שהם יסכימו לשדרג לי ללוח אחר בתוספת סמלית ובדרך אולי לשדרג גם את המעבד E6600,מפרט נכחי בצד. חשבתי ללכת על Gigabyte GAX48DS5 לאפשרות של קרוס-פייר בתמיכה מלאה במהירות X16 . ובמעבד Q9550 ככל הנראה או E8400 היעוד משחקים וסרטי HD. אשמח לשמוע עוד רעיונות והצעות גיא

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  19. למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו?? יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב.. אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by nino,

שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו ‏‎‏ בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd ‎‏ ‏בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  21. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  22. אז כה דוד שלי ה"פתיע" אותי והביא לי מחשב שהוא כבר לא צריך (כי הוא קנה חדש בעזרתי כמובן) פירקתי את כול המארז וכו וזה מה שיש מעבד פנטיום 2 לפי חיפושים בגוגול הוא266MHZ (חח סביר) זכרונות לפי מה שרשום עלים הם 100MHZ 64MB ואני מאמין שהם SDRAM זה נכון?? הלוח הוא (לפי חיפוש בגוגל כמובן) של PC-CHIP דגם XCEL2000 southbridgE<<<SIS5595 ציפסט לא יודע מכוסה בצלעות קירור ובקיצור צריך את החוברת (MANUAL) שבא עם הלוח ולא מצאתי מישהו יכול לעזור בחיפוש?? ועל הלוח יש כרטיס מסך קול וכו ;D

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by moshel7,

האים לאחר החלפת מעבד אני צריך לעשות עידכון bios ואים כן איך עושים זאת? במידה ונושא זה לא שייך לפורום הזה אנא תפנו אותי לפורום המתאים תודה משה!!!

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by RayZ,

הזמנתי לא מזמן מחשב חדש, שמונה בתוכו את הלוח Gigabyte M55S-S3 NF5, עכשיו שמתי לב שיש שינוי בסוג הכרטיס קול מבין הלוחות האחרים (בלוחות האחרים זה היה Realtek AC97, עכשיו זה אחד אחר..), שמתי לב שהאיכות של הכרטיס קול החדש לא הכי חדה, יש גם די הרבה צלילים חלשים יותר ואפילו צלילים שפשוט נעלמו. (ובדקתי, לא מדובר כאן בסוג רמקולים \ אוזניות ספציפי..) מישהו יודע למה זה ככה? מחזיק בלוח עם כרטיס קול כזה? (דגם - ALC 883)

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים