מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא אבל לא הצלחתי למצאו נושא רלוואנטי שממש עונה לי מישהו יכול להביא לי את הדף שבאמת משווה בינהם וקובע מה יותר טוב או מישהו יכול להסביר לי כאן את ההבדלים כי למעשה ה QX הוא האקסטרים מבינהם והוא עולה יותר זול ב200 שקל אז זה קצת לא מובן....
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו) רק כדי להיות בטוח הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ? אלה למשל http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition 2x1gb ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מעבד עדיף ובעיקר מה ההבדל{ארכיטקטורה} בפועל? יש לינק ? תודה
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר בדיקות שערכתי ב- Windows Memory Diagnostics הבנתי שיש בעיה בזכרונות (2X256mb ddr1 400mhz). בדקתי כל אחד בנפרד כחצי שעה ולא אירעה שגיאה בודדת. לאחר שהחזרתי את שני הזכרונות לבדיקה ביחד התגלו שגיאות. ניסיתי להעביר את הזכרונות לסלוטים אחרים וגם לנקות אותם מאבק ולבדוק שהם יציבים והרצתי שוב- עדיין דווחו שגיאות. מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע עליו כל הזמן, אבל לא הצלחתי עדיין למצוא מידע ולגלות מהו מעבד פרסקוט?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
(סך הוכל שתי סטיקים) אז הdual ddr בעצם "מחבר"את שתי הסטיקים וזה יוצא 666 אז זה אומר שיש לי "צוואר בקבוק" כי הFSB של המעבד שלי הוא 533?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד.. משום מה אני לא מוצא אותו ?! מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ? יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ? זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? 4. מה ההבדל בערכות השבבים של הלוחו…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח הזה GA-890GPA-UD3H יש משהו יותר טוב ב700שקל הוא עולה 650 מKSP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3342#ov האם CF של HD5850 יוגבל ב X8 X8 ?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אין לי בלוח אפשרות לשנות תיחסים (כאילו רק 133 166 ו200 שזה משנה תיחסים), מה שאומר גם שאני לא יכול להעלות לו תמהירות מעל 200 (400MHZ) מה עוד אני יכול לעשות...? אני מניח שתשאלו למה אני לא רוצה להעלות תבאס למעבד, אז ככה פשוט מאוד הלוח מגביל אותי אחרי 220 הוא פשוט משתגע (לא מזהה הרד דיסק ,דברים כאלה)
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון ddr ורציתי את עצה שלכים איזה לקנות מי החברות שאני ישים איזה יותר טוב הוא יותר יצים יותר מהיר הוא כול דבר ישמח לשמוע ncp 1024MB 400MHZ CL2.5 Mushkin 1024MB 400MHZ CL2.5 Super Talent 1024MB 400MHZ CL2.5 G.SKILL 1024MB 400MHZ CL2.5
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למחשב עם מעבד Q6600 שיהיה ב- OC ל- ~3.6GHz עם מערכת 64bit עדיף זיכרון 4GB CL5 או 2GB CL4 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
במידה ואין את דגם הדלוקס של A7N8X- האם יש טעם לקנות את הדגם הרגיל? או לוח אם של חברה אחרת? (ATHLON XP 1700 , DDR 256MB 333)
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם עכשיו, עם מעבדי ה-i7, אינטל שיש לה מרובע ליבות אמיתי, יכולה להציע משולשי ליבה באמצעות מעבדים שיש להם ליבה דפוקה (כמו AMD)? האם יש תכנון כזה?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אין יותר מה להוסיף... http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-450&depa=0
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-