עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחיר מומלץ 78$, כלומר 78$ * שער המרת דולר שקל 4.4 * 1.17 מע"מ + 100 שקל קנס ישראל = 500 שקל. וזה הסוף הסופי של שקע A בתנאי שהמעבד הזה יגיע לשוק במחיר המומלץ שלו ובכמויות סבירות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23802 מקור: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 סקירה ביפנית: http://big5.pconline.com.cn/b5/www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0501/544527.html עלפי הסקירה הסמפרון 2600+ הזה מומהר מ 1.6 גיגה הרץ ל 2.4 גיגה הרץ ומשיג ביצועים דומים מאוד לאתלון 64 3400+. מסתבר שיש גם תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  2. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  3. Started by shlomom,

האתר X-bit labs מסב את תשומת ליבנו כי משפחת K10 באה כבר עם תמיכה בזכרון מסוג DDR3. באתר של AMD ובפרסומים השונים AMD מציגה רק תמיכה ב DDR2, אולם ממסמך טכני רשמי של החברה עולה כי בקר הזכרון החדש מסוגל לתמוך ב-DDR2 וב-DDR3. זה כמובן תלוי גם בתמיכת הלוח וה BIOS.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by Hitman_47,

עם בירצוני לעשות עוברקלוק עד לאיזה טמפ נמוכה אפשר להגיע ?...? אפשר להגיע גם למינוס מעלות וזה עדין בריא למחשב....?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

אז ככה שאלתי איך מבדילים ו amiram אמר לי "ה2400 שלך נורט'ווד וה-1200 טואלטין" עכשיו.... אני לא אומר שהוא טעה או צדק (וגם אם טעה, אז חפיף..) הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל כי הבנתי שבטכנולוגיית 0.13 מיקרון זה הנורט'ווד במפרטים של INTEL באתר שלהם כתוב לי ככה על שתי המעבדים הנ"ל: מעבד 2400 עובד ב 0.13 מיקרון "סוג חבילה FC-PGA2" עובד ב400 מגהרץ, על סוקט 478 עם 128קילובייט של קאץ מעבד 1200 עובד ב 0.13 מיקרון "סוג חבילה FC-PGA2" עובד ב100 מגהרץ, על סוקט 370 עם 256קילובייט של קאץ מה מעיד על זה שה1200 שלי טואלטין ?! ולמה ל1200 שלי יש יותר זיכרון פנימי מאשר ל 2400 ?!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by lalo,

שלום, אני צריך לוח אם שיספק לי את הצרכים הבאים: יש לי 3 דיסקים קשיחים+כונן אופטי סאטה כך שיהיה לפחות 4SATA ויכול להיות RAID בעתיד שיהיה כמה שיותר טוב לאובקלוקינג !!! שיתמוך בE8400 שלא יהיה SLI או CROSSFIRE ושיהיה אמין ! עדדד 600 ש''ח (מומלץ מהחנות TMS ) כי אני קונה מישם את כל המחשב תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by menos,

ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הבעיה היא שאני חושב שהמעבד הישן שלי P4 2.8 הוא בשוקט 435. (יש לי לוח של אסוס P4P800 SE , ואמרו לי שללוח הזה יש את השוקט הנ"ל, אם טעו ויש לו שוקט אחרת תגידו בבקשה) עכשיו, אני משדרג את כל המחשב כך שכרגע המפרט לא משנה, כולל לוח, כך שאני צריך לדעת איזה לוח לקנות, שיהיה תואם למעבד. (אם השוקט היא של המעבד שלי היא 775 אני לא ישדרג את המעבד)

10. Started by idanpc,

1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. בטח שאלו את זה הרבה פעמים כבר.... אם אני קונה ועד מעט E6600 הוא ייתן לי ביצעוים טובים עוד איזה שנתיים-שלוש? וכדאי לי לחסוך קצת ולקנות לוח אם שתומך בDDR3 או לקנות לוח אם זול יותר? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  12. בהנחה שאני רוצה לעשות OC סביר , אילו זכרונות עדיפים (והאם המחיר הנוסף מוצדק) ? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 481 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK 495 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 530 ש"ח או שיש משהו אחר בכלל שיותר מומלץ ? (המעבד E8400 או Q9450)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by no nick,

הלוח אם שלי ASUS P4S533-VM נדפק ואני צריך להחליף אותו, אני צריך לוח שיתאים לכל הרכיבים שהלוח הנ"ל מתאים(ATA, DDR, P4 2.4 s478) פרט לחיבור הכ. מסך שאני רוצה שיהיה על PCI-E, אין לי עוד פרטים לתת על המעבד כיוון שהמחשב לגמרי לא פועל ואין לי איך לבדוק. התקציב הוא עד 500 שקל. תודה.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  14. אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  15. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. משהוא יכול לעשות לי סדר מבחינת "ערכות השבבים" של אינטל מה חדש מה הולך לצאת למעבדים Sandy Bridge וכו.. כי שמתי לב שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ?מה הערכה החזקה ביותר שיצאה והולכת לצאת בקרוב מהערכה של אינטל? :s05: בתודה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  18. שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by roeesnir,

יש לי תוכנה שרצה רק על Win 98 SE, ואני צריך לוח. לוח זו לא כ"כ הבעיה כמו דרייברים. אני צריך איזה חברה שנותנת גם דרייברים ל98. ראיתי באתר של Gigabyte שאי אפשר כבר להוריד דרייברים ל98. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. טוב אז יש כמה אופציות... 1. Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Blue Memory. 2. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory. 3. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader .4. 5. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory. 6. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by moshel7,

האים לאחר החלפת מעבד אני צריך לעשות עידכון bios ואים כן איך עושים זאת? במידה ונושא זה לא שייך לפורום הזה אנא תפנו אותי לפורום המתאים תודה משה!!!

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  22. מקווה שזה מתאים לפורום הזה אחרת השמח אם יעבור לפורום כללי או מה שלא יהיה.. בכל מקרה כאחד שכבר לא יכול להפעיל משחק בצורה נורמלית כבר כמה חודשים טובים ואני מחכה ומחכה שכבר יכנס לשוק כמו שצריך הI7 או I5 וDDR3 ואני ממשיך לחכות וממשיך לחכות ושום דבר לא באמת קורה. אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב חדש עם מעבד פנטיום כפול ליבה או מרובע ליבה ולגלות עוד חודשיים שאפשרויות השדרוג נגמרות. מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? ( שמשום מה היא נורא נורא ארוכה כבר).

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  23. בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by aiw1,

רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. Started by Shtupel,

תודה!

• 11 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים