עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ETB,

אני יכול לשים מעבד Athlon Tbird 1.2 על לוח NF7 REV2.0?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. Started by mosh18,

על כל המשתמשים להצביע

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  5. איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  6. Started by sella,

?????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  8. למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by rollita,

שלום, יש לי המערכת הבאה: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KINGSTONE PC400 KVR400 X64 C3A 512Mb המחשב משמש למשחקים ואינטרנט ואני מבקש לשדרג את הזכרונות התקציב הוא עד 400 ש"ח מבקש הצעות

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by Bright Moon,

מקור: The INQ. לא הייתי מזלזל, אחרי הכל, הם היו הראשונים לחשוף את עסקת Dell-AMD! נ.ב. שימו לב: הכתבה מכילה תאריכי השקה בארצות שונות ודבר חשוב נוסף הוא שכל המחשבים הללו (חוץ מהעובדה שהם ל-Entry Level) מכילים מליוני מעבדי AMD וצ'יפסטים של Nvidia - שיתוף הפעולה לא מת לאחר הקמת DAAMIT.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by NTT,

מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול,שיש לו שתי PCI-E 2.0 שכל אחד מהם עובד 16X בקרוספייר,וRAID?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. ועל איזה תיזמונים ואיזה מהירות?? עם מאורר שמכוון רק עליהם..!!.. באמת אפשר לעבוד איתם על 24/7 בלי פגיעה על 2-2-2-6@3.4V על 250MHZ?? וכמובן אני לא רוצה שתפוג האחריות...(אם אני לא טועה עד 3.5V יש אחריות)...

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  14. זה אולי לא סקופ, אבל בכל זאת אולי שווה קריאה. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE3NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by The Ripper,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yoni321,

המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by roeesnir,

מה ייתן לי ביצועים יותר טובים? ocz 800MHz cl3 או ocz 1066MHz cl5? יש לי לוח Gigabyte P35 DS4

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by eddie_b,

לאיזה מעבד ניתן להשוות את ה-AMD לפנטיום?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  19. בזמן שאנחנו ממתינים לשמוע פרטים נוספים אודות ההשקה של דגמי ה-Threadripper, המתחרה הגדולה מבהירה כי נוכל להניח את ידינו על כמה וכמה מדגמי ה-Kaby Lake-X וה-Skylake-X כבר בחודש הנוכחי לכתבה

20. Started by Inzagi,

שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום לכם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS. חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי. האפשרוית שלי היו : א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות. ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך. ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה. לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים: http://tinyurl.com/2jwzn לינק לDatasheet בקובץ PDF: http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdf אבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן( שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם: http://tinyurl.com/2zykl שלחתי…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. איזה מעבד חזק יותר ? AMD - ‏Athlo64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Tray‎n או E5300 ? המחיר שלהם זהה 350 . הסתכלתי anandtech ה AMD לא רואה את ה E5XXX במשחקים ! http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3554

24. מה זה multi-graphics technology בלוח-אם של gigbyte מה הוא זה עושה ? בשביל מה צריך אתה זה ? וכל דבר שתוכלו להסביר לי זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.