עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bilbo,

מתי אמורה להיות ירידת המחירים הבאה?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תפריט של 3600 אך הגעתי כבר ל 3900. לא שאי אפשר להוסיף כסף אבל מעדיף שלא. עכשיו אני בדילמה. האם יש הבדל גדול בין המעבדים של AMD : 4400+ לבין 4800+ . האם זה שווה תהבדל מחירים. אני מדבר על שני גירסאות של 65NM ו 65W. מעבד 1: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& מעבד 2: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=86&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& האם ההבדל ביניהם שווה את ה134 ש"ח? (אני מנסה לקצץ כמה שיותר) ***************…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by Dadude,

שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?

4. היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by malkind86,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. הנה הלוח אם: הנה הפינים של החיבורים ללדים+כפתור הפעלה+כפתור ריסט. זה נראה ככה (המצלמה הזמינה כרגע היא הפלאפון) זה הספק שלי עם היציאות שלו: יש לו יציאה כזו אני מאמין שזה למתח למעבד ולוח אם כאשר אני מחבר את ה-ATX 20PIN למקום שלו בלוח אם, ומחבר את הספק לחשמל, שום דבר לא קורה, רק כאשר אני נוגע בסתם חוט ברגל SUS SW השמאלית העליונה, המאוורר של הספק+מעבד נדלקים לכמה שניות והכל נכבה, מחובר רק ספק ולוח אם ללא זיכרונות וכו'. סליחה על החפירה, איך אני מחבר את החוטים? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי דפי נתונים של הלוח הזה- AXION A3-M275 של ספיר. תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by omerha,

נותן להם 2.8 וולט עובדים 2.5-4-4-7 יציב עבר MEMTEST וכו'... אני מרוצה עובד טוב רואים שיפור בייחוד לאחר ביטול ה PAGING FILES של ה XP אבל מה הגבול שלהם ??? למי שיש

• 50 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by soboli,

שלום לכולם היציאות למסכים של הלוח אם שלי הלכו ויש לי לפעמים מסכים כחולים. קניתי לצערי את המחשב ב סקאיי פי סי שפשטו רגל ולכן אין לי אחריות על כלום. פניתי לחברה אחרת שאומרת שהיא תומכת באחריות לנפגעי סקאיי פי סי. הם בדקו לי את המחשב ואמרו שצריך להחליף את הכרטיס מסך ושהם ינסו לדבר עם היבואן - מה שלא הצליח ולכן הם אומרים שלדעתם אין לי ברירה אלה להחליף לכרטיס חדש MB GIGABYTE GA-H55M-D2H L1156/6.4GT RETAIL במחיר של 450 שקל היום יש לי GIGABYTE GA-H55M-USB3 נראה שהוא עולה יותר. מה אתם אומרים? לנסות לדבר עם היבואן? להחליף לכרטיס אחר? אני לא יודע מה לעשות תודה

9. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TC2B,

אם נכפיל בשער ה $, נוסיף 17% ו 100 שקל הוצאות משלוח נגיע ל 944 שקל. כלומר המחיר לא צריך להיות יותר מ 1000 שקל נכון לעכשיו. מקור: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246486 על בסיס אותו עיקרון ה SLI עולה 235$ http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246485

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by idang,

שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בערך בשביל 1 GB זיכרון או לא? שאר המיפרט: AXP 2100+ Aiuhb 0304 Epox 8rda+ A3 SK-7 + Smart fun 2 Shafire Radeon 9500 PRO Maxtor 80 GB 8 MB buffer (עעם 3 שנים אחריות)

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. איזה חברה כדאי לקנות לוח אם לזיכרון ddr כדאי לקנות asus או כדאי לקנות ultra 2 של giga byte? או כרטיס לוח אם אחר של asus או giga byte? אני חייב עזרה דחוף.... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. כבר כמעט שנה עברה מאז קניית המחשב שלי. ועדיין חוץ מירידות של גג 100 שקל פה ושם באיזה דגם, לא השתנו מחירי המעבדים. נכון שיצאו דגמים חדשים זולים יותר ואולי משתלמים יותר ביחס עלות תועלת. אבל תראו את הQUADS למניהם והDUO מסדרת 8xxx. לעומת זאת מחירי הכרטיסים הגראפים למשל ירדו לחצי. זכרונות גם ירדו משמעותית באחוזים. אפילו מסכי מחשב שנחשבים די עמידים מול פגעי הזמן ירדו משמעותית. מה קורה פה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  16. רציתי לדעת בעיקר איך הלוח והאם כדי לשנות ? לפי מה שקראתי נראה אחלה פשוט פחות החלק החזק שלי לוחות אם תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by shl122,

שלום יש ברשותי 128 מגה בייט זיכרון סדירם, האם אני יכול להוסיף עוד 256 ?? ושאלה נוספת, לחבר שלי יש לוח אם שתומך בדידיר עד 266 מגה הרץ, הוא קיבל זיכרון דידיר במהירות של 333 מגה הרץ, האם הוא יכול לשים את זה בלוח ?? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by lmlm,

אין הרבה מה לכתוב : http://techreport.com/etc/2006q2/woodcrest/index.x?pg=1

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by yami-mami,

ברשותי לוח אם MSI MS-7125 CHIPSET NFORCE4 מעבד AMD ATHLON 64 3200 וזיכרון 256X2 DDR 400 CL 2.5 של חברת CEON היושבים על סלוטים 1 ו2. החלטתי להרחיב את הזיכרון ל 1 גיגה, ולכן קניתי כרטיסי זיכרון שלמיטב ידיעתי היו אמורים לעבוד בהתאמה עם הקודמים. מסוג : 2X GAIL PC 3200 DDR 400 CL 2.5 חיברתי אותם לסלוטים 3 ו 4 כמובן. המצב הוא שכרגע המחשב עובד ומזהה 1024 מגה, אך "נופל" או נתקע כל מספר דקות לערך. הרצתי את התוכנה MEMCHECK אך ללא תוצאות, מבחינתה הכל תקין. (מפגרת). מה אתם ממליצים לעשות, האם כדי להחזיר את הזכרונות ולקחת אחרים מסוג שונה אולי ? כל קונפיגורציה שונה תתקבל בברכה. יש לציין שלוח האם תומך בזכרון DDR עד מהירות 400 HZ. מצורפת תמונה של תוכנה לבדיקת לוח האם שהרצתי על ה…

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by שמואלל,

איזה לוח הכי כדאי עד 800 שח בישביל oc ושיהיה טוב ואיכותי?תודה

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  22. שלום לכולם, אני עומד לירכוש מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי זיכרונות: אני ישתמש במחשב לOC חזק ולמשחקים כבדים,אז קראתי קצת וראיתי שהתיזמונים צריכים להיות נמוכים כאלה: CL4-4-4-12 אם אני לא טועה תתקנו אותי. ולא הבנתי משהו לגבי הMHZ שיש שם בכללי כמה שיותר יותר טוב או כמה שפחות?. כי אני רואה פה מלא אנשים שממליצים לקחת 800MHZ אז ככל שזה יותר נמוך ככה= **** (: ואם תוכלו בבקשה להביא לי זיכרונות במחיר טוב ושיתנו את הצרכים שלי לגבי OC ומשחקים כבדים. תודה רבה על העזרה..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. כבר די הרבה חודשים אני לא בפורום.. עכשיו בזמן הקרוב יש לי יותר זמן ואני מקווה שאני יוכל לעזור ולהשתתף בדיונים כמו פעם.. אני יתחיל ממעבדים.. מפעם אחרונה שהייתי בפורום והתעניינתי.. אינטל שלטו ותמיד למי שהיה תקציב לE6300 ויותר.. היה עדיף לו לקחת מעבד אינטל.. בתקופה ההיא היה את המעבדים.. E6300 E6400 E6600 E6700 E6800 אני משער שיצאו הרבה מעבדים חדשים.. מישהו יכול לתת לי את הרשימה שלהם.. בסדר של מהחזק לחלש.. והאם גם היום אינטל כלכך פייבוריטית? אני מקווה להשלים את כל מה שהחסרתי.. ולחזור ולעזור בפורום=]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by COca,

שלום. יש לי פנטיום 3 עם 128 מגה. אתמול קיבלתי עוד 256 מגה , הרכבתי אותם בחריץ והפעלתי את המחשב. כאשר הווינדוס עלה הוא נתן לי הודעת שגיאה והוא אמר שהוא מכבה את המחשב בשביל לא לגרום לנזק. כאשר הפעלתי את המחשב רק עם הסטיק החדש בלי הישן המחשב לא עלה בכלל -לא ראו כלום על המסך , וכאשר אני רק עם הזיכרון הישן הכל בסדר. הזיכרון הישן הוא דו צדדי והזיכרון החדש הוא חד צדדי עם 8 צ'יפים , כל אחד בעל 32 מגה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.