מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ABIT IP35PRO באתר הבית לא מוזכר תמיכה ב-DDR3 אבל בהרצת EVEREST תסתכלו על התמונה...אולי אני לא מבין גדול במה שרשום שם אבל מישהו יכול להסביר לי מה פשר הדבר?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בוקר טוב. שאלה| איך הלוח הזה GIGABYTE GA-P31-DS3L ביחס ל GIGABYTE GA-P35-DS3L ? אני מתכוון לעשות O\C ורוצה לדעת מה ההבדל? האם ה P35 יותר טוב ל O\C? ואם כן למה?... ובכללי גם לדעת מה ההבדל.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע WIN XP PRO על פנטיום4 1400MHZ. הלוח אם הוא אינטל מסוג GARIBALDI 850I. יש לי כרגע 64X2 שלא מספיקים בכלל... אם אני רוצה את המחשב רק לאינטרנט ועבודה משרדית, יספיק 512 מגה? עכשיו אני יכול אולי להשאיר את ה64X2..ולקנות עוד 256X2 וזה יפעל טוב? זה לא יוריד את המהירות בגלל שזה 4 סטיקים ולא 2? אם ה256X2 יהיו מחברה אחרת שאינה כמו ה64X2 זה ישנה?
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה כבר כמה חודשים http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5497&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אין לי מושג אם תומך בכלל CF דרך אגב יצא לי לעבוד עם הHD2900 במערך CF הזה רק פעמיים ניראה לי בעיות דרייברים אף פעם לא נותן לי בדרייברים את האפשרות CF אין לי מושג למה וחיברתי אותם בגשר אז חשבתי על זה אולי הלוח כי בלוח לפני רק עם דרייברים 7.4 היצלחתי...יש לציין הוא מראה לי זוג כרטיסים במינהל ההתקנים אבל בקטאליסט מראה לי רק כרטיס אחד..בקיצור הלוח שלי תומך CF?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה עדיף זכרון 667 עם cl3 או זכרון 800 עם cl4 ?(מאותה חברה)
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של OCZ Platinum Revision 2 שאמורים להיות מתוזמנים 4-4-4-15 אבל מתוזמנים 5-5-5-15.. אמרו לי פה לשנות את זה בBIOS.. אבל אני לא מוצא איפה... בנוסף כתוב שהם אמורים להיות 1.9V עד 2.1V.. אבל בCPU-Z כתוב שהם רק 1.8V.. וגם את זה לא מצאתי איפה לשנות.. יש לי לוח P35-DS3L של גיגהבייט.. אז אם מישהו יכול להגיד לי איפה לשנות.. תודה.. אני לא יודע אם זה קשור אבל אני אשאל בכל זאת.. המאוורר של המעבד (FAN1) לפי Fanspeed עובד ב100% אבל לא עובר את ה850RPM.. המאוורר הוא TT BIG TAYPHOON VX.. לפי מה שקראתי פה יכול להיות שיש הגבלה בביוס.. אבל גם את זה (שוב) לא מצאתי.. אז אם מישהו יכול לעזור תודה.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איך הלוח אם DG31PR של Intel? עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E-6750, זיכרון 2048MB DDR2 PC6400800MHZ KINGSTON כרטיס מסך FX 8500GT/512MB/DVI/HDTV ודיסק קשיח 250GB SATA II/7200RPM/16M. *אני יודע שכרטיס המסך לא משהו, אני לא מתכנן להריץ על המחשב משחקים כבדים... אה, ואם לוח האם לא טוב, אשמח להצעה ללוח אם של ASUS או GIGABYTE במחיר דומה, כי שמעתי שלוחות האם של Intel לא משהו (זה נכון?) תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש ספק סבבה HEC 400W TRT ויש כ.מסך שמופיע בכותרת. ממה שראיתי יש אופציות רק ללוחות של ASROCK ל AMD ולאינטלץ זכרונות ברור לי . 2X1GB ב300 ש"ח. השאלה מה עדיף יותר הלוח הזה Asrock AM2NF3-VSTA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF3-VSTA עם 4200/4400 או הלוח הזה 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 עם E2160/2180 אני לא יודע כמה אוברקלוק ניתן להשיג בלוחות האלה במילא... אודה מאוד לכל עזרה ולכל מי שמכיר את הלוחות האלה או משהו אחר שלא חשבתי עליו....
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לוח gigabyte k8nkp-9 ואם ני יכול לשלוט על המהירויות שלו ואיך אני רואה טמפרטורה שהיא מעל הנורמה
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ספיד פאן לא מזהה לי את המחשב מה אני יכול לעשות
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-