מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת EP41-UD3L או G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני ארגיש בהבדל במשחקים וכו' בין זכרונות 4GB 667MHZ ו800MHZ? במקרה שלי זה 4 סטיקים של 1GB של Sansung במהירות 667MHZ , לא יודע אם 4 סטיקים עדיפים על 2 סטיקים של 2 ג'יגה . שאר המפרט בחתימה .
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זיכרון טוב עד 800 של 1GB טוב לOC אתם יוכלים להמליץ לי סתכלו במפרט מחשב.
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה זכרונות טובים יותר לE6300... (עם P5B Deluxe) 2x512MB Corsair DDR2 XMS2 PC2-4300 533MHz CL4 3-3-3-8 nonECC Unbuffered או 2x512MB Geil DDR2 PC2-4300 533MHz CL4 CAS 4-4-4-12 nonECC Unbuffered,6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB ההבדל במחירים הוא נמוך.. הcorsair עולים 40 שקל פחות.. אבל האחריות על ה geil היא לכל החיים.. ועל הcorsair רק 3 שנים.. :s05: :s05: תודה..
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה לגבי זכרון זה. עוד מלפני כמה ימים המחיר שלהם היה 1500 ש"ח. עכשיו בדקתי ואני רואה 1117 ש"ח בסקאיי פי סי http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 ובלוגיק ב 1275 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9820 ובנועה המחיר עדיין 1500 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 למה יש כל כך הרבה הבדלים בין המחירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שמעתי שקורסיאר נחשבת לחברה הטובה והמצליחה ביותר בעולם! עכשיו השאלה שלי היא כזאת בזכרונות DDR1 הדגם היקר ביותר של גיגה דואל של 512M"B של OCZ עולה 1900 ש"ח של G.skill עולה 2200 ושל כורסיאר קרוב מאוד ל 3000 בעוד שהביצועים באוברקלוק(בהפרש ניכר) וסטוק של OCZ ו G.SKILL עולים על הביצועים של קורסיאר למה זה? ושמתי לב גם הדגמים של CL 3 של קורסיאר עולים משהו כמו 700 600 שקל שזו גנבה האם קורסיאר היא רק מותג כמו ASUS (בכרטיסיס מסך)ובעצם הביצועים הם לא ממש טובים? אם זה כך אני מציע שנהיר ליבואנים של קורסיאר ולומר להם להוריד את המחירים בדחיפות יתר והאם גם בחו"ל המחירים כך?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה מהם אוברקלוקר יותר טוב כשהlanparty הוא לא בגירסאת האולטרה
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חשבתי על gigavbyte k8n nf4 u... מישהו מציע יותר טוב? אגב, פתחתי אשכול חדש כי לא הייתה היענות לאשכול הישן...
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז כה דוד שלי ה"פתיע" אותי והביא לי מחשב שהוא כבר לא צריך (כי הוא קנה חדש בעזרתי כמובן) פירקתי את כול המארז וכו וזה מה שיש מעבד פנטיום 2 לפי חיפושים בגוגול הוא266MHZ (חח סביר) זכרונות לפי מה שרשום עלים הם 100MHZ 64MB ואני מאמין שהם SDRAM זה נכון?? הלוח הוא (לפי חיפוש בגוגל כמובן) של PC-CHIP דגם XCEL2000 southbridgE<<<SIS5595 ציפסט לא יודע מכוסה בצלעות קירור ובקיצור צריך את החוברת (MANUAL) שבא עם הלוח ולא מצאתי מישהו יכול לעזור בחיפוש?? ועל הלוח יש כרטיס מסך קול וכו ;D
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, זה עתה קניתי זיכרון CEON 400MHz DDR עפ"י המלצת החנות. אמרו לי שזהו מבצע מיוחד במחיר עלות (320 ש"ח) , אך מבדיקה כעת אני רואה זכרונות דומים של kingston במחירים נמוכים יותר (270) בחנות אחרת. האם עשיתי טעות? איזה סוגי זכרונות הם טובים יותר?
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם לוח האם הזה תומך גם בזיכרון SDRAM 133MHz (חוץ מה DDR החדשים) ? זאת אומרת, האם אוכל להשתמש בזיכרון קיים (ממחשב Pentium 2) גם עם לוח האם החדש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה דעתכם על זיכרון של חברת Kingbox (הציפים של הזיכרונות עצמן הוא של hynix )? ראו תמונות מצורפות למטה. הוצע לי להחליף 2 זיכרונות 512 MB מחברת digma בזיכרון של סטיק אחד של 1024mb מחברת kingbox בתוספת של 100 ¤ . האם זה משתלם ? אני בכל מקרה חייב להחליף זיכרונות ,מפני שלוח האם שלי : 7n400sl פשוט לא מצליח לעבוד עם הזיכרונות הללו ב-dual channel וכל הזמן אני סובל מהתרסקויות וממסכים כחולים. התופעה נעלמת לחלוטין כאשר אני שם סטיק אחד בלבד של זיכרון (ולא חשוב איזה מבין השניים) אני לא יודע אם הבעיה נעוצה בזיכרונות או בלוח האם או סתם חוסר תאימות , אבל בכל מקרה אני מעדיף לוותר על ה-5 אחוז שיפור של dual channel לטובת היציבות של המערכת , וזאת מפני שכבר אין לי אחריות על לוח האם. [att…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום ללכולם בבקשה שלום לכולם מחפש את החוות דעת שלכם לגבי המפרטים שבנתי אם הם מאוזנים מה כדי לשנות התקציב לא ניתן לשינוי התקציב הוא 6600 ש"ח מה שיש במפרט זה מה שצריך להגיע איזה מהמפרטי יותר כדי זה מחשב לילד שיכלול לימודים אופיס סרטים משחקים מפרט ראשון אינטל : https://ksp.co.il/t/Lm68bQ מפרט שני של AMD : https://ksp.co.il/t/4A2uqG תנו את החוות דעת שלכם בכייף
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-