מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 ובמארז שלי יש שני יציאות אחד למיקרופון ואחד לאוזניות מהקדימה יוצא 7 חוטים ואותם צריך לחבר ללוח אם. עכשיו הורדתי את הMANUAL מהאתר של גיגה בייט ועדיין לא הבנתי כל כך, בחוטים יש לי 1.MIC IN 2.GND 3.MIC POWER 4.RETURN R 5.RETURN L 6.SPKOUT L 7.SPKOUT R וניסיתי לחבר ועדיין זה לא עובד מישהו יודע איך הסדר הולך בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
חברים יקרים מבקש המלצה לשידרוג (זכרונות מעבד לוח) למשחקים מוזיקה אינטרנט-מתוכנן OC תקציב 2500-3000 ש"ח תודה :
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח MSI Q965MDO? הלוח מוצע לי במסגרת חבילה במחיר מענין במקום הASRock ConRoeXFire-eSATA2 האם הוא לוח סביר והאם ידוע כמה הוא עולה בערך?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המערכת שלי, יש לי כרגע לוח אם של GIFABYTE תומך DUAL CPU עם שני מעבדי AMD SP+ 2000 המחשב עובד מצויין לפעמים יש לו FREEZ ולדעתי זה נובע מהלוח אם סלוט AGP כבר החלפתי כרטיס מסך זכרונות וכו' אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד עד 2000 ש"ח מעסד AMD 64BIT ולוח אם תומך זיכרון ECC אנא רישמו את הצעותכם ומחיר ולינקים אם אפשר תודה!!
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי האם הלוח מתאים למעבד הזה, מבחינת המתחים ושאר הדברים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ערב טוב, כבר זמן מה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי, וכעת עם סוף שנת הלימודים זו התקופה המתאימה. אני זקוק למעבד מרובע ליבות של אינטל + לוח אם בעל יציאת SATA3 בשביל הSSD, ורצוי גם USB3 שאין לי צורך בו בינתיים, אבל שיהיה לעתיד. אין לי צורך באוברקלוק (לדעתי זה קצת מאבד מכל הפואנטה שלו כאשר צריך לשלם עבורו בנפרד), וגם אין התעקשות מיוחדת על IVYBRIDGE, אני מחפש את ההצעה הזולה והמשתלמת ביותר. המפרט העדכני כרגע הוא : AMD Athlonll X3 445 SCYTHE YASYA GIGABYTE HD6850 GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H Kingston DDR3 4GB (2x2Gb) Intel 330SSD 120Gb Samsung F4 2Tb אשמח לקבל המלצות והכוונות לדילים טובים, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תתחשבו בכך שיש ל 1.7 (כמובן של אינטל ולא אי אם די ) 256k ול2.0 512k.. אני שואל אם יש הבדל אפילו מזערי במשחקים ותוכנות כבדות(דברים שלוקחים הרבה כוח מהמחשב ובעיקר מהמעבד)
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה ... ספק יש לי 400w אם 5 חיבורי מולקס ו2 לכונני דיסקטים ואפשר לחבר אותו גם לפנטיום 4 וגם ל -3 (יש שם את שתי התקעים) הארד דיסק יש לי, כרטיס מסך יש לי .. עכשיו הבעיה היא המארז: אני לא בטוח אם הוא Midi או Midi Tower... יש מקום ל - 4 כוננים חיצוניים (Cd וכאלה) מקום ל - 2 הארד דיסקים ומקום יחיד לכונן דיסקטים עכשיו בעבודה של אמא שלי יש מארזים הרבה יותר קטנים של פנטיום 2 ... המארז שלי הוא בגובהה 42 ס"מ אז אני צריך לדעת אם המארז מתאים .. הרכיבים החדשים בנתיים לא יעברו אוברקלוק .. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/intel-conroe-2-13-ghz.html
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-