עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asos1998,

אני קונה מחשב בסביבות ה4 אלף רציתי לדעת אם עדיך לקנות מעבד של amd או של אינטל?? תודה מראש לעונים!!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)

3. Started by puvsc,

אשמח לדעת... :s05:

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by dror12345,

השבוע הייתי בחנות והמוכר אמר לי שעדיף לי לקחת את הלוח GIGABYTE GA-G31MX-S2L במקום את GIGABYTE GA-P31-DS3L בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה ואם חס וחלילה הכרטיס מסך שלי יהרס אז יהיה לי גיבוי זה שיקול שכדאי לקחת בחשבון? ובכלל ההבדל בין איכות הלוחות הוא גדול? המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤131 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT Super 1024MB PCIe ¤557 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28561 צורב LG GSA-GH2…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by SuperDuper,

שלום, קנית לאחרונה שני סטים של ארבע ג'יגה (1024X4) מהדגם הנ"ל: SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 ב-CPUZ (גירסה 1.42) הוא מראה לי בכל סט משהו שונה. שזה אומר שאחד הסטים מזוייף? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by joni69,

הי הי... תגידו מאבד של מחשב נייד ... Intel Core 2 Duo Processor T7500 2.2Ghz נחשב לחזק יחסית? איך הוא לעומת מעבד של מחשב ביתי למי הוא משתווה בערך ? וכרטיס מסך ג'יפורס של נייד GS 8400m שווה בכוחו לכרטיס מסך של מחשב רגיל ג'יפורס 8400 רגיל ?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  7. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale.html המעבדים יצאו החודש, המחירים הצפויים (+-) בארץ: E8200 2.66GHZ צפוי לעלות 900 +- שקל. E8400 3.00GHZ צפוי לעלות 1000+- שקל. E8500 3.16GHZ צפוי לעלות 1400 +- שקל. לדעתי המחירים ממש סבבה והמעבדים לא מאכזבים כי קודם כל הם זולים יותר קח שE8400 יעלה כמו E6750 ויהיה חזק ממנו ב5-15%, יצרוך פחות חשמל, קריר יותר וטוב יותר לOC.

• 51 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. Started by dudu_azran,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=722 איך הוא אל מול לוחות כמו P5KR בOC

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  9. Started by nitayc1,

שלום. לחבר שלי יש לוח אם:Gigabyte C51-MCP51 הוא רוצה להוסיף זיכרון, רציתי לבדוק איזה זכרונות תומך הלוח אם, אם מישהו יכול לעזור... לא מצאתי באינטרנט שום מידע על הלוח אם הזה תודה לעזורים 8)

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  10. שלום המערכת הנוכחית שלי כוללת לוח GIGABYTE GA-945P-S3 זכרון 667 2X 512 DDR-II PQI TURBO מעבד E6300 ללא OC וגם לא מתוכנן האם יש אפשרות להוסיף 2 סטיקים רגילים של 1 GB כ"א של 667 DDR II פשוט(סמסונג או TWINMOS פשוטים) ולהישאר ב DUAL או שעלי למכור זכרונות קיימים ? אודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  11. כדי לאבחן שהבעיה בווינדוס, הוצאתי את אחד הכרטיסים שלי - וראיתי שיש עדיין 3GB ואז הוצאתי כרטיס אחר והחזרתי את הראשון למקום שלו ועדיין היה 3GB משמע שהווינדוס מגביל את הזיכרון ... איך אפשר לסדר את זה ?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Swed,

ברשותי לוח אם P35C-DS3R למה אני לא יכול לחבר שלושה מאוררים על חיבור SYS FAN והשלישי לא מסובב את המאורר אבל ברגע שאני נותן לו סיבוב הוא מתחיל לסובב אותו אבל לא מהר כמו שאר המאוררים. עכשיו לא זה קורה ? ואיך לסדר את זה ? הינה הלוח אם... הריבוע שמסומן בכחול אדום זה החיבור שעושה תבעיה... http://www.siz.co.il/up.php?file=2lckjon0otdn.jpg

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by Nihility,

מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by alone7,

האם לדגם הזה יש SLI?

15. Started by kaspersky,

השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  16. בדרך כלל אינטל מפרסמים רק מה שהושק בקטלוג המוצרים שלהם ולא את מה שלא הושק. http://www.intel.com/products/processor/core2quad/specifications.htm

• 18 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by xgamer,

שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  18. לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  21. התקנתי לוח אם חדש (gap35cds3r) והרצתי ויסטה לפני התקנת הדרייברים של של הלוח. לאחר שניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח המחשב ביקש ממני לעשות REBOOT מהו תהליך ההתקנה הנכון??? אני חייב לפרמט שוב?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 12:36:38 מצ"ב צילום של EVEREST שלא מזהה את הלוח אם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  22. בשעה טובה החלפתי את ה128 MB שלי ב512 MB מסוג RDRAM בפנטיום 4 הישן שלי. המחשב אכן טס ומורגש שיפור עצום בביצועים. אולם מאז יש לי מלא בעיות במערכת, נתחיל מזה שכשהמחשב עולה הוא מגיע עד למסך של טעינת XP ואז עושה ריסט, ככה 3 פעמים ורק בפעם הרביעית מצליח להעלות את הווינדוס. דבר נוסף זה שמלא תוכנות פתאום רושמות לי שגיאות כאלה ואחרות, ועל כך הן חייבות להיסגר. יש לציין שעם ה128 שהיה לי, לא קרה אף מקרה כזה. ה512 הן 4 זוגות של 128, כאשר כולם של חברת SAMSUNG אולם 2 סטיקים מדגם מסוים ועוד 2 סטיקים מדגם אחר, אולם כי לא כל הארבעה מאותו דגם זה קורה? יכול להיות אולי שהספק (שהוא ג'נרי וכבר 6 שנים, אולם עד עכשיו הכל היה טוב!!) לא מצליח לסחוב את הזכרון החדש וזה גורם לבעיות במתח שגורם לעלייה ל…

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by SagroN,

שלום לכם, קניתי לא מזמן מחשב חדש(חודש+-) עכשיו: Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard כפי שאתם רואים יש לי לוח אם של אינטל, DP35DP, את האמת אני רציתי לקנות של Abit או ג'יגה בייט אבל פשוט קניתי את המחשב מדוד שלי והיה לי על המחשב הנחה גדולה. בקיצור הוא אמר לי שהלוח אם של אינטל הוא מקצועי ויחזיק אותי המון שנים, עכשיו כיוון שמחירי הג'יגה היום הם מאוד ירודים, לא היה אכפת לי לקנות 4 ג'יגה(400 שקל רק) בהתחלה רציתי לקנות CL4 אך לאחר שהתעמקתי בנושא ו…

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by KoM,

האם יעבוד ? שאלה פשוטה ומהירה כמה שיפור יהיה למעבד על לוח P35 ?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  25. חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים