עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני נמצא עכשיו בארה"ב, רציתי לשדרג את המחשב בבית (המפרט מעודכן בפרופיל). חשבתי ללכת עד הסוף: http://computers.pricegrabber.com/laptop-memory/m/51557896/details/ אני רוצה לא פחות מ-4 GB ואפילו מוכן ללכת על שני קיטים כאלה ולהגיע ל-8 GB גם אם זה ישפר במעט את הביצועים. העניין הוא שאני לא בטוח ב-100 אחוז אם הכרטיסים תואמים ללוח אם.. ואם כדאי לי לרדת לקיט של 2 GB עם תזמונים יותר טובים?? חשוב לי בבקשה לעשות את הקניה דרך האתר הספציפי שנתתי בקישור. אני מוכן להשקיע עד 250 דולר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  2. Started by dol222,

שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. Started by croetro,

מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by croetro,

אני רוצה לקנות זיכרון 1GB מסוג DDR3. זה משנה אם אני ישים כרטיס אחד בעל קיבולת של 1GB 1066MHZ או שתי יחידות של 512MB 1066MHZ יש הבדל ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by nandrut,

AMD 5200 או C2DE4500 איזה מעבד עדיף בהנחה שלא מתבצע OC , שתיהם פחות או יותר אותו מחיר. המעבד לצורכי HTPC בלבד.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by vicker,

אני מחכה למעבדים הללו כבר חודש!!! למישהו יש מושג למה המחירים כ"כ גבוהים? (1200-1250) גם את מכפילים 183 דולר ב - 3.75 (למרות שהדולר כבר היה מתחת לזה כשהרכיבים יצאו), מוסיפים מע"מ ולוקחים עלינו רווח של 25%, זה עדיין לא אמור להגיע ליותר מ - 1000 שקל. ואם מחליטים להרוויח על חשבוננו 10 אחוז עלינו, זה עדיין לא עובר את ה - 1100 (ועד לפני יום-יומיים באמת מכרו את זה ב - 1100 בפנדה, ועכשיו העלו את זה ל - 1200). איך זה הגיע ל - 1250?! ברור ש - 183 דולר זה ל - OEM, אבל גם עם ה - BOX, זה לא אמור לעלות כל כך הרבה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by sirsnir,

יש לי מחשב PD805,1024 DDR 533 לוח האם שלו עושה בעיות יתר והוא דורש החלפה... אני מחפש צ'יפסט של אינטל בעיקרון שיתמוך בחומרה הזאת,ועדיף לא 945 (946 מצוין מבחינתי) במחירים הנ"ל תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by Rafimr,

כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  10. היום הזמנתי מחשב חדש: gigabyte p35s3r ocz platinum 4-5-4-15 enermax librety 500 hd2600xt ddr3 מארז ג'יגהבייט האוררה arctic cooling freezer מחר מגיעים לחנות מעבדים חדשים מסדרה e8000 בחרתי כרגע ב e8200 והוא עולה בדיוק כמו Q6600 אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף לקנות או שאולי כדאי להוסיף קצת ולקנות e8400 במהירות 3GHZ וכמו כן רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל ממולץ? והאם המאורר מספיק טוב לאוברקלוקינג? יש לי אפשרות לקנות זכרונות מארה"ב הזכרונות שבחרתי מספיק טובים או שכדאי לקנות משהו יותר חזק?

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by pelo911,

קניתי מחשב כזה: e8400 gigabyte gap-p35-cds3r ati hd2600xt ddr3 enermax liberty 500W thermaltake v1 נשאר לי רק לבחור זכרונות DDR2 אני קונה את הזכרונות מארה"ב לכן ועכשיו גם ככה המחירים זולים שם איזה קיט זכרונות הכי מומלץ לאוברקלוקינג? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale_4.html#sect0 במבחן הזה השתמשו בזכרונות מטורפים של corsair שעולים הון תועפות http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12784 אני מדבר על זכרונות שעולים לכל היותר 150$ בארה"ב (2GB קיט) www.clubit.com www.tigerdirect.com www.directron.com

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by croetro,

מה הייתם ממליצים לקנות: את הלוח של גיגהבייט שתומך ב DDR3: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4989 - הלוח זה תומך ב DDR2 1066MHZ ? ? או בלוח של ASUS : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5325 או הלוח הזה של ASUS: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5068

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by croetro,

אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  14. Started by fox95,

שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by scohen360,

שלום לכולם !! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מערכת הקירור של המעבד שמורכב על לוח (Gigabyte GA-X38-DS5) דבר ראשון שקורה. יש לי קירור מסוג Thermaltake Big Typhoon בעל ווסת מהירות על גוף המעבד כשחיברתי תמאוור ללוח המאורר פועל מאוד איטי גם שאני מרים תווסת למקסימום מהיר. בבדיקה שעשיתי על ידי מתח חיצוני (שנאי) המאוור פעל טוב מאוד והווסת מהירות תקין. הלוח עובד מצוין .שעולה הווינדוס לפעמים המאוור מפסיק לפעול מבדיקה בחוברת ההסברה של הלוח עולה כי הלוח נותן מתח למאוור רק שהוא מרגיש בהתחממות ושהוא לא צריך הוא מוריד תמהירות של המאורר ושמתי לב שהטמפרטורה של המעבד נמוכה ממש המאוור מתכבה לפעמים . וממשיך לפעול שהמעבד מתחמם. זה לא נורא עכשו הבעיה בכול זה שכל תוכנה שאני מתקין לבדיקת טמפרטורות…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by 114508534,

הייי יש ברשותי את המעבד הזה ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון פנימי, כרגע יש שני סטיקים של קרוסאייר כל אחד 1 גיגה 800 HTZ, הוינדואוס הוא 32 ביט, השאלה היא האם יש אפשרות לשים עוד שני סטיקים של גיגה כך שיהיה 4 גיגה זיכרון בגירסא של ה 32 ביט או שיש צורך לשים גירסא של 64 ביט, תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  17. Started by croetro,

שלום, עיינתי במדריכים באתר ובמאמרים ועדין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעבדים: core 2 quad core 2 extreme core 2 duo לפי מה שהבנתי אלו המעבדים המתקדמים. האם למשל : Core 2 Extreme QX6600 Box Intel 2400 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1066 וMhz FSB 8192 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה מרובעת יותר טוב מ: Core 2 Duo E6550 Box Intel 3000 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1333 וMhz FSB 4096 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה כפולה. ומה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 401 צפיות
  18. Started by bbvv,

מה עדיף xeon X5345 עם ddr2 8GB ,או לחכות לwildfire עם ddr3 8GB . מחפש מהירות עבודה לסימולציות אלקטרומגנטיות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  19. Started by ski_farm,

מה דעתכם המקצועית על לוח אם ASUS P5E-VM-DO ומה המפרט הטוב ביותר שניתן להתאים ללוח אם זה שיתן גיבוי טוב למשחקים מחיר לא חשוב רק חלקים (אבל להביא במחירים נורמלים) תודה מראש SKI FARM

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  20. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המערכת שהומלצה בכתבה הזו: http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/ רציתי לשאול בקשר לגוף הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO האם צריך אותו רק אם מתכננים לעשות אוברקלוקינג, או שהוא מועיל בכל מקרה? האם הוא שקט יותר מהמאורר המקורי של AMD? תודה, קובי

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by Pavius,

מחכה כבר כמה שבועות עם רכישת HTPC ל- e8200. חשבתי כפתרון ביניים (ואולי סופי אם אהיה מרוצה מהביצועים) ללכת על ה- 21x0 (כנראה 2160). ראיתי ששניהם socket 775 אבל יש הבדל במהירויות הבאס. האם ה- Gigabyte GA-P31-DS3L והזכרון המתאים שאקנה (לפי המפרטים PC6400) יתאים ל- 8200 או שאוכל לקבל ביצועים עדיפים (במידה מדידה) מקניית לוח אם + זכרון יעודיים למהירות הבאס של ה- 8200? ושאלה נוספת - ראיתי ש- 8400 מטפטף כבר לארץ אבל אין עדיין משהו על ה- 8200. מישהו יודע מתי יתחיל להימכר? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by אושרי,

בוקר טוב אני חדש פה.אבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  23. בוקר טוב אני חדש פה.ואבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  24. Started by smounche,

צהריים טוביים, יש לי שאלה. איזה לוח אם של חברת Msi, כיום תומך במעבד החדש של אינטל: QX9775 ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by smounche,

צהררים טובים, יש ברשותי מחשב אינטל core 2 duo, עם מעבד E6850 הלוח-אם שלי זה של msi, מדגם p35-combo. כמו כן יש לי כרטיס מסך של msi, מדגם 8500gt. - היות שאני לא גיימר. הכרטיס הזה נותן לי בממשק aero של ויסטה את כל מה שאני צריך ואף יותר! כעט לזיכרון, יש ל 2 ג'יגה זיכרון. במהירות שעון של 800Mhz, מדגם ddr2. של חברת ocz. דגם platinum שלהם. שמגיע בחבילת Kit. (אין לי כל-כך מושג מה זה אומר..) - בגדול המחשב שלי עושה את העבודה. ואני מרוצה ממנו. רציתי לדעת.. אני שוקל לעשות לו איזה מקצה שיפורים אולי.. ואני שוקל באיזה רכיב להשקיע. חשבתי אולי להשקיע בזיכרון. וכמובן שאני אקנה אותו דגם וחברה. כך שישלים את ה-2 ג'יגה.. ויהיה תואם אליו. השאלה שלי, עם 4 ג'יגה זיכרון.. באמת יהיה כזה הב…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים