מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו?? יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב.. אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO וברצוני לשדרג: א.מעבד מE6600 ל- Q9550 ב.זכרונות מ-3G של corssiar עם 800MHZ ל-8G דומיניטור של corsiar עם 1066MHZ אני יודע בוודאות שההמעבד יתאים ללוח זאת מאחר וגם עדכנתי את הביוס העדכני ביותר של הלוח. השאלה אם הזכרונות יתאימו....(הזכרונות שלי באוברקלוק על 900MHZ כבר לא סוחבים-הם או הלוח לא יודע לקבוע בוודאות) מדובר בהשקעה של 2000 ש"ח לכן חשוב לי לדעת. באמת תחסכו ממני את התשובה: "...עדיף כבר להשקיע על CORE i7.." השיקול שלי הוא נכון לגבי ואני לא רואה שום סיבה לעבור עדיין לדור המעבדים הזה. בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
חברה, לפני כשבוע וחצי עברתי למערכת מבוססת E6400, ויש לי אפשרות לשדרג את המעבד ל - E6600 (עוד לא עברו 14 יום ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לשדרג עדיין), רציתי לדעת אם פער הביצועים בין המעבדים מצדיק את הפרש המחיר (בערך 500 ש"ח) אני לא עושה OC מטורף (בערך 5-10 אחוז בלבד) עיקר השימוש שלי זה משחקים (לא הכי חדשים שיש) אינטרנט ו - EMULE. צריך את העצה שלכם - לשדרג או לא? (אין לי הרבה כסף מיותר, זה או המעבד או בעוד חודשיים שלושה החלפת כרטיס מסך). בתודה מראש לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אנשים אני הולך להזמין מחשב חדש ואני חייב תפרטים האלה עוד להיות כמה שיותר מוקדם! אז ככה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ? יכול להיות שאני יחליף ל INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache אבל זה אותו דבר ... שהוא יתמוך במעבד ובזיכרון במהירות 333 MHZ !!! עם זה משנה הכרטיס מסך שאני הולך לקנוט זה כנראה של לידטק גיפורס4 4200 !! (עם ה VIVO) ושיהיה על הלוח כרטיס קול טוב !!! כמה שיותר טוב יותר טוב ) ותישתדלו שהלוח לא יעלה יותר מ 900 שקל תודה ! ואיזה זיכרון DDR הכי שווה לקנות ???של איזה חברה ? אולי סמסונג או קינגסטון ??? תודה לכולם !!!!
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ABIT מדגם AV8-3rd eye, על הלוח יש 2 כניסות של SATA ו2 כניסות IDE - זה הלוח: http://www.abit.com.tw/page/no/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AV8-3rd+Eye&fMTYPE=Socket+939 עכשיו הבעיה היא שהארד דיסק הישן שלי התקלקל וקניתי חדש של סמסונג שהוא SATA ואני חושב שלוח אם לא מזהה אותו בביוס... אני חושב שהחיבורי SATA מיועדים למצב של RAID בלבד אבל אני לא בטוח. יש משהו שאפשר לעשות בשביל להשמיש את הארד דיסק על הלוח הזה ?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם . הסתכלתי על זה ככה , וראיתי שיש לי תקציב לקנות את ה PHENOM II 940 . עכשיו חפשיכל מיני ביקורת פה ושם .. וראיתי שהולך ליהיות בקרוב תושבת חדשה AM3. אז לאחר שתצא התושבת החדשה AM3 , יפסיקו לייצר את המעבדים לתושבת AM2+ ? ואם אני ירצה לשדרג אני יצטרך להחליף גם לוח אם ? תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?) חשבתי על מעבד 3500+..... ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939 אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי) וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה דרך אגב המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אשמח לקבל מכם המלצה ללוח אם המיועד לעריכת וידאו - המיועד למעבד אינטל. לא משנה באיזה מחיר - ואין צורך לעבודה ב - DUAL. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי 3 סטיקים של 256 על 400MHZ כול אחד אז בסך הכל יוצא 1200 ויש לי P4P800 האם זה באמת עובד על 1200 ?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה הזות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455895.0 ועוד בעיות שצצות במחשב שלי אני צריך לוח אם חדש כי כנראה הבעיה היא במגאים של הלוח אם לכבל (הלוח אם זה P6NGM-FU MSI) תושבת המעבד שלי היא 775 (המעבד זה Q6600) אני צריך לוח אם שהיתמוך ב 7.1 ערוצים רצוי אחד שהדרייבר שלו זה של רייאלטק ושיש לו 6 חיבורי מיני PL צריך שיהיה לפחות חריץ אחד של PLIE2 16X בשביל הכרטיס מסך HD4850 רצוי שיהיה עוד חריץ לכרטיס מסך בשביל שידרוג עתידי למרות שלא כדאי בגלל שלכרטיס הנוכחי יש רק 512MB וזה יגביל ובטח יהיה יותר משתלם איזה כרטיס יחיד חזק מאשר עוד HD4850 ... במחשב יש רק שני כוננים כך שלא צריך הרבה SATA אבל כדאי שיהיה בשביל העתיד ...(שיהיה משהוא כמו 6+-) ושזה לא יפרע לכר…
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שאלה לידע כללי כשאני הולך לקנות מעבד באיזה סטפינג עדיף לקנות והאם לכול המעבדים יש סטפינג או שמדובר רק ב0.13 AMD תודה
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב, האם יש זיכרון סטיק אחד של 2 גיגה. (לא 1024X2) ..אם יש אז איזה הכי מומלץ? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל על 2 סטיקים של גיגה בנוחות? בביצועים?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב חדש עם מעבד E8400 ומעוניין לקנות לוח אם עם צ'יפסט 45. רציתי לדעת האם ישנם הבדלים משמעותיים בין לוח האם P5Q של ASUS לבין לוח האם GA-EP45-DS3 של Gigabyte אציין רק שאני לא מתכנן - לא overclock ולא Cross-fire כ. מסך יהיה HD4850. תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-