עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Anonymous1,

היי לכולם, יש לי כרגע את ההרכב של מעבד לוח אם וזיכרון דלהלן, כנראה שהלוח התקלקל ולכן אני רוצה להחליף מעבד ולוח. AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz, Gigabyte B550M DS3H AM4 DDR4,HYPERX DDR4 3200 MHz 2X8 GB השימוש העיקרי הוא כללי (אינטרנט, סרטים ומשרדי), אבל כן הייתי רוצה אולי אפשרות למשחקי מחשב כמו Mortal Kombat 1, Crysis 4. על מה הייתם ממליצים? בתודה מראש.

2. הלוח אם שלי gigabyte ga-p35-ds3l תומך ב DDR3 ? אני חושב על שדרוג של הזכרון תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  3. יש חנות זולה בחו"ל שעושה משלוחים לארץ? כדאי להביא מחו"ל את המעבד הנ"ל? אפשר המלצה לחנות בחו"ל שמוכרת את המעבד הזה במחיר יותר זול מהארץ?ואם אפשר שהמשלוח יהיה מהיר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by בוריס,

שלום לכולם, אני לא בטוח איזה דגם של לוח אם אני צריך למחשב החדש שלי. הייתי מעוניין בהמלצה לדגמי לוח אם של ASUS בלבד שמתאימים לרכיבים שאני מתכוון לרכוש. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אני מעוניין בלוח אם שמתאים לרכיבים ולא יותר מזה וכמובן ככל שזה זול יותר זה עדיף. הרכיבים העיקריים הם: מעבד: i5 core 2400 3.1Ghz זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שידרגתי ל-1090T וכתבתי ביקורת בפורום ביקורות. אתם מוזמנים להציץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507839.0 תיהנו,

6. http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-3960x-x79-performance,3026.html

7. יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .

8. הדגמים האולטרה-חסכוניים הבאים של אינטל ינסו להחזיר לעצמם את הרלוונטיות בימים שאחרי הקפיצה למרובעי ליבות עממיים לכתבה

9. מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה

10. Started by taotao,

קראתי כול מיני תגובות ונושאים בפורום ולא הבנתי את העניין של הציפים בזיכרונות כאילו אם קניתי זיכרונות של קינגסטון אז יש מצב שלא יהיה בהם אותו ציפ והציפים מה זה משנה איזה כאילו במה הם תורמים מהירות יציבות ? ואם כבר שאלתי אני הולך לקנות זכרון של 512 400DDR עכשיו חיפשתי פה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041 מה עדיף ואיזה תיזמונים יש להם ואם איזה ציפם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by benx,

מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by icebreak,

לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by SandLegion,

מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין. המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ. שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by compman112,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  15. אני בטוח שכבר הנושא הזה עלה אבל אני לא מוצא בחיפוש כשרוצים לקנות זכרונות איך יודעים אם הזכרונות תומכים ב t1

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

כאילו ב550MHZ על 2.5-3-3-7 ב1T??.. או ב3-4-4-8 ב1T?? מה רוב הסיכויים לזה??

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by gal1,

מה ההבדל בין ddram rdram ו sdram?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  19. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by MoAv,

אני סטודנט עם המחשב הנ"ל ומעוניין לשדרג טיפה את הביצועים, אני כמעט בטוח שהצוואר בקבוק שלי הוא הזיכרון, אבל יכול מאוד להיות שאני טועה. מעוניין לשדרג בקטנה כי מה לעשות, לסטונדטים אין כסף למחשב חדש. הנה המערכת : Asus A8N-E AMD 64 3500+ Corsair VS512MB400 - PC3200 512mb X2 הארק דיסק 74 ג'יגה 15K סל"ד תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה זיכרון TWISTER וברצוני לשדרג ל4 ג'יגה. אני עובד עם XP PRO האם הוא יזהה לי 4 ג'יגה?? המטרה שלי עם זיכרון גדול היא הרצת משחקים כמו SIMS שממש "שותים" את הזיכרון הRAM. עבודות MULTITASKIN למיניהם. עבודה עם VIRTUAL MACHINE שמותקן עליו SERVER2003. השאלה הנשאלת כמו בכותרת. האם שווה לשדרג או לא? בכוונה לא ציינתי כסף כי זה לא משחק בכלל תפקיד פה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Shtupel,

תודה!

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הבעיה היא שאני חושב שהמעבד הישן שלי P4 2.8 הוא בשוקט 435. (יש לי לוח של אסוס P4P800 SE , ואמרו לי שללוח הזה יש את השוקט הנ"ל, אם טעו ויש לו שוקט אחרת תגידו בבקשה) עכשיו, אני משדרג את כל המחשב כך שכרגע המפרט לא משנה, כולל לוח, כך שאני צריך לדעת איזה לוח לקנות, שיהיה תואם למעבד. (אם השוקט היא של המעבד שלי היא 775 אני לא ישדרג את המעבד)

25. Started by hairpiss,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2

• 4 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.