מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום ...כיום יש לחבר שלי 2GIG RAM OCZ 400 והלוח אם שלו תןמך בעד 800 הוא רוצה לקנות 800 השאלה שלי אם אפשר לשים את ה400 וה800 ביחד או שזה לא אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחר מעבר על עמודי מידע בפורומים בארץ ובעולם יצא לי להרחיב ידע במושגים בסיסים אבל לא לקשר בינהם כ"כ. אני עומד לקנות מחשב לאחר שעד עכשיו אני עובד עם P3 933MHZ ועד למעבד זה יש לי ידע די טוב במחשבים הרכבה ופרוק וכו' הבעיה שאני מפגר בשנתיים בחומר של החומרה החדשה. המחשב ישמש בעיקר לצורך עיבוד מוזיקלי(כרטיס של M AUDIO) וקצת מדיה של תמונות ועיבוד סרטים(פרמייר...אבל בקטנה) ההחלטה היתה ללכת על מעבד E6400 ועם לוח ג'יגהבייט 965P DS3 השאלה שלא הבנתי איך מתאמים זיכרון מתאים, מושגים כמו 1:1,CL,מוצרים שהומלצו ע"י היצרן, חוסר השפעה של הקונרו מול תזמונים, תזמונים אין לי נסיון בOC אבל הייתי שמח להשאיר את האופציה פתוחה בהתייחס לזה שהבנתי שאפשר להקפיץ את המעבד לביצועים של ה…
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יצרנית השבבים מרחיבה את קו מוצרי ה-Compute שלה לכיוון חדש, שעשוי להיות גם הוכחה ראשונית ליכולת מעשית לדחוס מעבד Core בתוך סמארטפון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה שאלתי איך מבדילים ו amiram אמר לי "ה2400 שלך נורט'ווד וה-1200 טואלטין" עכשיו.... אני לא אומר שהוא טעה או צדק (וגם אם טעה, אז חפיף..) הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל כי הבנתי שבטכנולוגיית 0.13 מיקרון זה הנורט'ווד במפרטים של INTEL באתר שלהם כתוב לי ככה על שתי המעבדים הנ"ל: מעבד 2400 עובד ב 0.13 מיקרון "סוג חבילה FC-PGA2" עובד ב400 מגהרץ, על סוקט 478 עם 128קילובייט של קאץ מעבד 1200 עובד ב 0.13 מיקרון "סוג חבילה FC-PGA2" עובד ב100 מגהרץ, על סוקט 370 עם 256קילובייט של קאץ מה מעיד על זה שה1200 שלי טואלטין ?! ולמה ל1200 שלי יש יותר זיכרון פנימי מאשר ל 2400 ?!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
i5-2500K @ P67.. המעבד הולך לעבור OC.. הבנתי שהזיכרונות לא חייבים.. ואני שואל, מה אם כן? - הולך להעלות את המתח ( לא יותר מ-1.65V).. אז ככל שאקנה עם פחות, ייתן לי יותר "מרווח" ל-OC.. - הולך להעלות את התדר.. אז ככל שאקנה עם יותר, ייתן לי נקודת התחלה טובה יותר.. - הולך להוריד את התזמונים.. אז ככל שאקנה עם פחות ייתן לי נקודת התחלה טובה יותר.. זה נכון? זהו? אין יותר שיקולים? למעבד דואגים לקירור הולם מה לגבי הזיכרונות? אני יכול לחשוב על מעבד מומהר.. אבל מה ייתן לי OC לזיכרונות? תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שמעו אחי - אני עכשיו מחליף לוח אם ומעבד חדש על מעבד החלטתי אני קונה או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE עכשיו יש לי בסביבות ה1000 שקל ללוח אם שיתאים למעבדים האילו. הבעיה , שאני לא מבין בלוחות אם... תגידו לי מה הכי טוב לקנות בתקציב הזה ושיתאים ... ומה ההבדל בין כולם??? תודה רבה... :-)
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הציעו לי באייבורי לבחור בין שני הזכרונות הנ"ל במוחיר זהה. אני מתלבט אם לבחור בקינגסטון שנחשבים לאמינים יותר או בceon שמציעים cl נמוך יותר. ופה רציתי לשאול: על מה ישפיעו ההבדלים בcl(הבנתי שלמי שמתכנן oc זה משמעותי יותר..ולמי שלא?)? זה משמעותי בשבילי או ששווה לבחור בחברה אמינה ומוכרת יותר? תודה רבה. נ.ב. אני מקווה לתשובה מהירה כי אני צריך לעשות את ההחלטה הזאת ממש בקרוב
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם עדיף p35 ds3 או p35 ds3L ???? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
E8400@3.7GHZ או E5200@5GHZ המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה לגבי זכרון זה. עוד מלפני כמה ימים המחיר שלהם היה 1500 ש"ח. עכשיו בדקתי ואני רואה 1117 ש"ח בסקאיי פי סי http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 ובלוגיק ב 1275 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9820 ובנועה המחיר עדיין 1500 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 למה יש כל כך הרבה הבדלים בין המחירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום החלטתי לשדרג את הRAM במחשב מ4 ג'יגה (2 סטיקים של 2) ל8 ג'יגה. פרטי המחשב: הלוח: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 המעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200) מה יתן ביצועים טובים יותר? סטיק אחד של 8 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה? חוץ מזה, האם השילוב הזה של המעבד והלוח נותנים תמיכה של 1333Mhz? תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הרי בקר הזיכרון ב-AMD ATHLON 64 נמצא על המעבד, כך שאין הגבלת FSB. ואז המעבד (ATHLON 64) יכול לעבוד גם עם DDR3, לא? :s05:
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עם ארבע ליבות Zen וגם יחידות גראפיות בארכיטקטורת Vega - גם התחרות בשוק הנייד אמורה להפוך לחמה הרבה יותר בשנת 2017 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מעבד עדיף ובעיקר מה ההבדל{ארכיטקטורה} בפועל? יש לינק ? תודה
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-