מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הלוח דגם P5K של אסוס עם מעבד Q6600 וזכרון DD2 למה מומלץ להחליף (רצוי של אסוס) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איזה לוח יספיק לי ? לא מעניין אותי כל מיני גימיקים שעליהם משלמים עוד כסף שיהיה לוח טוב שיוציא תמקסימום בתקציב של 850 שקל אם חריגה קטנה גג
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
בליחה על הבורות אבל, מה ההבדל בין מעבד שהוא OEM למעבד שהוא BOX?
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי 8GB RAM שמורכב מ-2X2 של Mushkin ו-2X2 של Kingstone, שניהם יודעים לעבוד בתדר 1066MHZ, אך מאז שהוספתי את הקינגסטון התדר ירד ל-800MHZ, קראתי על זה קצת (בלינק של קינגסטון שצרפתי - למטה) וכנראה צריך להגביר את המתח לזכרונות בלוח. (כרגע הלוח מספק 1.8v, מושקין דורשים ב-SPEC בין 2.0-2.1v , קינגסטון דורשים 2.2v) שני הדגמים המדוייקים של הזכרונות : קינגסטון - http://www.ebuyer.com/148859-kingston-4gb-ddr2-1066mhz-hyperx-memory-khx8500d2k2-4g מושקין- http://www.mushkin.com/Memory/Blackline/996599.aspx השאלה היא אם אני מגדיל בביוס את המתח ל2.2V זה לא יפגע בזכרונות של המושקין?יש פה סיכון בתהליך הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לקחת אסוס P5QPL-AM או ששווה להשקיע עוד 210 ש"ח ללוח ג'יגה בייט GA-EP45-UD3L על הלוח יחוברו מעבד E6500 כרטיס מסך HD5770 ו2GBRAM
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה על לוח אם של חברה מוכרת ואיכותית, עד 890 שקל..
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב למעבד athlon xp1800/1900 ga-7vrxp או MSI KT3 ULTRA2-R ?
-
שלום לכולם אני משתמש בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA ואני מחפש מתאם טוב ל-USB3 הבעיה שחריץ PCI-E הקטן תפוס ע"י הכרטיס קול, האם יש פתרון יותר יצירתי עבור הלוח אם שלי ? מפצל PCI-E ? מתאם ל- PCI-E 16 ? *ראיתי מתאם באיביי - http://www.ebay.com/itm/2-Port-USB-3-0-HUB-to-PCI-E-PCI-Express-Card-Adapter-Converter-5-0Gbps-/180940432892?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a20e3e5fc#ht_3126wt_1163 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם מהירות 266 mhz היא בעצם 533 mhz? ואם יש לי שתי סלוטים של 512 266 שעובדים בדואל צ'אנל אז המהירות יוצאת 1066? והאם בביוס זה אמור להיות מוגדר על 533 mhz?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-