מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום דבר ראשון אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ואם לא אז להעביר לפורום windows. אז עכשיו לעניין - יש ברשותי לוח אם GA-M61SME-S2 ואין לי את הדרייברים של בדיסק מה שיותר גרוע זה שבאתר של Gigabyte פרט לכרטיס קול אין את הדרייברים בכלל ??? ??? ??? מה אני כבר יכול לעשות? : בתודה מראש נ.ב אתר הלוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2507&ost=windows+7+32bit#anchor_os
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם
-
- 15 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! כבר די הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב. השימוש הכי כבד בו הוא גיימינג, בעיקר WoW, עם פזילה לכותרים כמו Titanfall ו D3. כרגע אני מריץ E8400 בסטוק, 4 ג'יגה ראם ו6870. משחק ברזולוציה של 1680X1050. בגדול, תכננתי לחכות לMaxwell וכרטיסי מסך ב20NM, אבל נראה שהם לא ממהרים לבוא. עד שהם יגיעו, אני מרגיש צורך עז (כנראה שזה בעיקר בראש) לפנק את עצמי במערכת חדשה. אחרי ההקדמה הארוכה, השאלה היא איזה מבין המעבדים עדיף ולמה, i3-4130 או G3220. התכנון הוא להשתמש במחשב עד שיצא הדור החדש, ואז כנראה להפוך אותו לLanbox, או מכונת Steam. לפי הביקורת הזו, נראה שהG3220 נותן עבודה לא רעה בHD. האם למישהו יש השגות לגביו או לגבי ההחלטה בכלליות? תודה מראש נ.ב. אני מתכנן לזרוק לתוכו ג…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הוספתי כרטיס של 2 גיגה על שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגה השניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף) השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס ???? כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהירים משלי החדש לא מצאתי תואם ( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור) אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איך יודעים איזה USB Controller יש לך? מצאתי את הדף הזה: https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005622/software/chipset-software.html אבל אני לא סגור אם הקונטרולר שלי הוא באמת של INTEL או רק תואם. הסיבה שאני שואל זה שיש חומרה למפתחים שלא עובד עם קונטרולרים לא של אינטל או עוד חברה אחרת. למשל KINECT.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש בידי מעבד שהיה בשימוש חודשיים intel pentium 4 3.2GHZ/IM/800/04A בכמה בערך אפשר למכור כזה מעבד???
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שלמיר עשו טעות באתר עכשיו אני רואה שגם המחיר של 2.4 (בבאס 533) זה 1300 ש"ח, כמו המחיר של 2.26. (מחיר זהה). כנראה זאת ירידה משמעותית..... כנראה זה מלאי חדש כי כבר יצא 2.8 אז ירדו המחירים. עכשיו אפשר יהיה לקנות מעבדים מהירים בטירוף במחירים רגילים... וזאת לא טעות כי עובדה שבעיתונים הרבה מחשבים בככה 4000 ש"ח פתאום רואים עם מעבד 2.4 ולא הבנתי איך כי זה מעבד יקר ועכשיו כנראה שבגלל הירידה החנויות מרשות לעצמן לשים אותו במפרטים שמופיעים בעיתון.....
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם הבדל המחירים בין 3000 ל3700 מצדיק את ההבדל ביניהם בביצועים?? איזה מעבד הכי משתלם לקחת (של amd) גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת המחיר בארץ...! תודה רבה!! ;D
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו) רק כדי להיות בטוח הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ? אלה למשל http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition 2x1gb ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת תקציב הוא מתאים לי השאלה אם יש לו איזה שהם מגבלות שעלי לדעת לפני הקניה
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשלושה שבועות פורסמה ידיעה על ירידת מחירים כולל ירידה של 30% במעבד q6600. בפועל המעבד ירד מ 1100 ל 1040. לאן נעלמה הירידה? האם היא לא התרחשה עדיין או שמוכרי המחשבים בלעו את ההפרש לכיסם?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-