מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
- 2 followers
-
-
המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש הלוח הוא P5Q איזה כמות זיכרון כדאי לי לשים? 2/4GB ושל איזה חברה? ואם יש סטיק אחד של 4GB אז כדאי? שמעתי שזה עדיף.
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם , חג שמח ושנה טובה !! אני זקוק לסט זכרונות בתקציב של 600-700 ש"ח. כמה שיותר מהירים וכמה שיותר זולים. 1 ג'יגה בדואל צ'אנל. יש המלצות ??
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היה לי מעבד intel pantium d 925 שבמדד החוויה של windows 7 הוא קיבל ציון 4.6 והחלפתי את המעבד לפני כמה זמן לintel e7500 ולכל הדעות הוא מעבד בוא נגיד קצת יותר טוב לא בהרבה למרות שאני חשוב שהוא בהרבה יתר טוב. והיום עשיתי שוב את מדד החוויה בwindows 7 ומשום מה הוא קיבל 3.8. למישהו יש מושג למה ? מה שכן שמתי לב שהמעבד הראשון עבד תמיד בתדר של 3.0ghz והמעבד e7500 התדר המקורי שלו עובד על 2.93ghz אבל במצב מנוחה הוא עובד על 2.1ghz יש לזה משמעות ? ואם כן איך אני גורם לזה שהוא יעבוד תמיד בתדר המקורי שלו.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אז ככה ... ספק יש לי 400w אם 5 חיבורי מולקס ו2 לכונני דיסקטים ואפשר לחבר אותו גם לפנטיום 4 וגם ל -3 (יש שם את שתי התקעים) הארד דיסק יש לי, כרטיס מסך יש לי .. עכשיו הבעיה היא המארז: אני לא בטוח אם הוא Midi או Midi Tower... יש מקום ל - 4 כוננים חיצוניים (Cd וכאלה) מקום ל - 2 הארד דיסקים ומקום יחיד לכונן דיסקטים עכשיו בעבודה של אמא שלי יש מארזים הרבה יותר קטנים של פנטיום 2 ... המארז שלי הוא בגובהה 42 ס"מ אז אני צריך לדעת אם המארז מתאים .. הרכיבים החדשים בנתיים לא יעברו אוברקלוק .. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של ג'יגה. יש לי עוד 2 סלוטים פנויים ואני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 ג'יגה (סה"כ 6 ג'יגה). הזכרונות הם DDR2 800MHZ תזמונים 5-5-5-18. הבנתי שגם המתח חשוב כשמוסיפים עוד זכרונות. בלוח בדקתי והמתח שלהם היה 1.93V. האם אפשר להוסיף עוד 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, DDR2 800MHZ 5-5-5-18 1.8V? מה צריך לעשות כדי שתהיה יציבות? האם זה בכלל מומלץ או שעדיף ללכת על זכרונות שהם 1.9V?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר או יכול לחוות את דעתו אני מעוניין בלוח טוב ל AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php?S_ID=10 אשמח לקבל חוות דעת עבור הלוחות של BIOSTAR (פשוט הם זולים) תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין בשלבי התלבטות אחרונים לגבי המעבד שאני הולך לרכוש... בדקתי את מחירי המעבדים הקצת יותר חדשים מבית AMD והופתעתי לגלות שההבדל במחיר בין הדגם Athlon 64 5600+ ל Athlon 64 5200+ אינו משמעותי כלל... אשמח לדעת מהו ההבדל בין שני המעבדים... ואיזה מעבד מבין השניים יתן לי את הביצועים הטובים ביותר מבחינת עיבוד מהיר ויציבות,וכן להישאר מעודכן בשוק של המעבדים. שאלה אחרת, אם אני משקיע כבר בסביבות ה1000 ש"ח על מעבד, עדיף לי לרכוש מעבד מסדרת C2D מאשר AMD? תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
החלטתי שאני חייב לשדרג את הזיכרון שלי בזמן הקרוב מאוד כי אם לא אז המחירים יעלו ואז סתם אני יוציא יותר כסף אז ככה אני רוצא להוציא את 2 של ה512 שלי שהם של CROSSAIR ולהרכי 2 של 1GB במהירות של 667MHZ או יותר אני רוצא משהו זול וטוב אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? אהה ועוד משהו יש מצב אני מזדקה על הזיכרון שיש לי עכשיו??
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
מה עושים עם הheaders הללו? 1 x USB 3.0/2.0 header 2 x USB 2.0/1.1 headers תודה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שלושת הלוחות האלה: Gigabyte K8NS Epox 8KDA3J MSI K8N Neo אני יודע שהMSI יותר יקר משני האחרים ורציתי לדעת אם הוא שווה את זה ? מה ההבדלים בין הלוח של ג'יגה בייט לבין הלוח של אפוקס? איזה לוח הכי כדאי לקחת משלושת אלה? או אולי תמליצו על לוח טוב אחר לAMD 64Bit 3000+ תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב נרשם על המסך CHECKING DIVICES והמחשב "נעצר" לכמה שניות. כשקניתי את הלוח אמרו לי שהשלב הזה לא חיוני ואפשר לבטל אותו בביוס. מישהו יודע איך מבטלים את הפעולה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום החלטתי לשדרג את הRAM במחשב מ4 ג'יגה (2 סטיקים של 2) ל8 ג'יגה. פרטי המחשב: הלוח: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 המעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200) מה יתן ביצועים טובים יותר? סטיק אחד של 8 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה? חוץ מזה, האם השילוב הזה של המעבד והלוח נותנים תמיכה של 1333Mhz? תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
"מאור אינטל הוציאה את המעבד מהמלאי ומהמכירה לפני כחודש. בשבוע האחרון הייתה ירידת מחירים והמעבד נעלם לחלוטין. הוחלף רשמית על ידי Q8200." כך כותב יובל מנעה מחשבים בתשובה לבקשתי החוזרת לרכוש את המעבד Q6600 . זה נכון?! נ.ב יובי אני יודע שאתה קורא את זה...
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-