מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
SUPER TALENT זה יצרן רציני כמו OCZ או GEIL?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, הסתבכתי בטירוף (לאחר שקראתי הרבה מדריכים..!) בנושא של מהירויות העברת המידע בלוח אם. אז הנה כמה שאלות: 1) איך נקבעת מהירות העברת המידע של זכרון הRAM? הבנתי שזה התדר, לדוג' 1600Mhz, כפול הרוחב פס. אבל איך אני יודע מה הרוחב פס?? והאם לוחות אם שונים יגבילו אותי לרוחב פס מסויים, או שהזכרון עצמו הוא מה שמגביל לי את הרוחב פס? וכשאני אומר רוחב פס, אני מתכוון לכל הדרך שהמידע מהזכרון עובר עד למעבד. 2) כשהמעבד רוצה לכתוב מידע על זכרון הRAM, באיזו דרך הוא צריך לעבור? הבנתי שזה משהו כמו "הוא עולה על הבאס שלו (של הזכרון) עד לגשר הצפוני, ומהגשר הצפוני הוא עולה על הבאס של הזכרון RAM-עד שהוא מגיע לזכרון עצמו". האם זה נכון? 3) כתוב לי שזכרון הRAM של הכרטיס מסך שלי הוא בעל רוחב פס …
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי,כך שאוכל להריץ משחקים חדשים.בבדיקה שערכתי גיליתי כי כרטיס המסך שלי לא מעודכן,וצריך לשדרג את כרטיס הזיכרון. אם אני רוצה לשדרג ל 8800,אני כנראה אצטרך לשדרג גם את לוח האם שלי. אילו זכרונות ולוחות אם אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשב יפעל כראוי עם הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
it doesn't get any more informative than that, does it ? יש לי שני זכרונות: NCP DDR400 256MB CL3 ADATA DDR400 256MB CL2.5 מה לבחור בביוס? 2.5 או 3? תודה..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איזה מביהם יותר טוב? (בעיקר למשחקים) איזה עדיף לקנות (את שניהם אני יכול להשיג באותו מחיר) מדובר על מעבד 3000/3200
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מהפורום יש לו את זה? אמרו לי באחת החנויות שישנה בעיה בלוחות שאלו של אביט עם הבמעבדים הנ"ל האם זה נכון? מכיוון שלא היה לי נסיון עם בארטונים בלוחות האלו אני לא ולא יכול לסמוך על אנשים מחו"ל שכותבים ביקורות אבל על החברה מפורום אני סומך אז תעזרו בבקשה. ;D תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה גירסא של ווינדוס XP להתקין על מחשב עם מעבד DUAL CORE לניצול מירבי ? יש לי מחשב עם מעבד פנטיום D. רציתי לדעת איזה גירסא של מערכת להתקין עליו שהמעבד והמאפיינים שלו ינוצלו במירביות שלו מבחינת המעבד כפול ליבה.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, ^^^ מSKYPC או FOXPC או חנות בראשון לציון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מדוע התיזמונים משתנים עם שינוי המהירות לדוגמא 200MHZ 400MHZ 266MHZ 2.האם כאשר אני מבצע OC אני צריך לשנות את ההגדרות של התזמונים בביוס [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום איזה לוח יותר טוב (GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי כעת לוח DFI Lanparty Ultra-D שהזמנתי כאן בארה?ב ובבדיקה של התכולה חסרים שני דברים שנראים כאן: http://img.neoseeker.com/v_image.php?articleid=1754ℑ=41 קליפ הפלסטיק הלבן בצד ימין למטה ודף האזהרה קצת מעליו. מישהו יודע אם זה משהו שחייב שיהיה כשירכיבו לי את המחשב בארץ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20090319PD210.html
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי(מפרט בצד) למעבד יותר חזק, כי גם בשימושים שותפים הוא חלש יחסית. אני יכול להשיג(בתשלום) 3800*2 בתושבת 939. האם שווה לשדרג? והאם זה יביא לי שיפור מורגש בביצועים? וכמה אפשר לבקש על מעבד כזה? בכמה אפשר להשיג? תודה, אריאל
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם זכרונות TRANSCEND הם יציבים? (לא מדבר על OC) ביקשתי מחבר שנמצא בטיוואן שיקנה לי 1 גיגה DUAL CHANEEL DDR400 , הדפוק קנה לי את זה אבל SINGLE CHANEEL !!הוא קנה לי 2 גיגה זה הדגם:TS128MLD64V4J 1GB DDR Memory 184Pin DIMM DDR400 מה ההבדלים בין דואל לסינגל האם יש משמעות גדולה? האם 2 גיגה של הזיכרון הנ"ל הם מספיק בשביל עריכת ווידיאו? מוסיקה? תוכנות "כבדות" בהן אני משתמש... מקווה שזה בסדר אם לא אני הורג טטמבל
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
על הקופסא רשום SLACR שזה GO הנתונים של אוורסט מראים שזה B3 מעבד Q6600 איך ניתן לודא בנוסף לאוורסק מה הפרטים של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות לי מעבד של AMD Athlon 2800 64 Bit TRAY ואם מישהו מכיר חנות זולה שירשום כי אני רוצה לקנות גם לוח אם זיכרון ומארז
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם של אסוס: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DwQbLuB78OdZD3VT P5V800-MX ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=5064 PowerColor PCS HD4670 רציתי לדעת אם הוא יתחבר ללוח אם. על פי האתר יש ללוח אם גם AGP וגם PCIe וזה נראה לי קצת מוזר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, הזמנתי היום מחשב מלוג'יק, הזכרונות שאני לקחתי הם: Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory דיברתי עם נציג של החברה, לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר אבל הוא אמר שיש לו את אותו זכרון רק של Corsair ב-30 ש"ח פחות ויותר טוב, אני לא יודע על איזה זכרונות של Corsair הוא דיבר אולי הוא התכוון לזכרון הזה: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory ? בקיצור אני חושב שיש לי עדיין אפשרות לשנות, השאלה מה לדעתכם עדיף, הזכרונות של Corsair או של Geil? ועוד שאלה שאני יודע שלא קשורה לפה אבל אם אפשר ככה על הדרך לענות לי אני אודה לכם. אני קניתי דיסק קשיח של סמסונג 160 ג'יגה, והנציג של החברה אמר לי שיש לי אפשרות לקחת את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Bu…
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יהיו בעיות עם ASUS M2N-E ,G.SKILL 667M PC5400 ו AMD 3800 X2 בלי OC?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-