מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
היי כידוע 4 ליבות טובים מן ה3 לא ממזמן בחור קוריאני הצליח לשחרר את הנעילה של מעבד הAMD Phenom x3 710 ולפתוח אותו למעבד Q-CORE אז מה צריך? *לוח אם מסדרת 790FX עם SB750 בלבד! *מעבד AMD Phenom II X3 710 אז מה צריך לדעת לפני שאנחנו מתחילים? -לא כול מעבדי ה710 נפתחים בגלל ליבה פגומה -אם שחררתם את הנעילה והמחשב עובר את הPost בלי BSOD זכיתם. -אם המחשב לא עבר POST כול מה שצריך לעשות זה רק להדליק מחדש את המחשב בכדי להחזיר את המעבד לx3 ליבות. -רק מעבדי Phenom II x3 710 נפתחים ולא Phenom 1st gen כול שאר התהליך בלינק הנ"ל http://xtreview.com/addcomment-id-7981-view-Unlock-the-fourth-core-from-AMD-Phenom-X3-processors.html שיהיה המון בהצלחה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם מעבד 2.4 של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9700. איזה לוח אם כדאי לי לקנות שיתאים למעבד ויפיק מהכרטיס מסך את המקסימום? (עדיף של אסוס).
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה לוח יספיק לי ? לא מעניין אותי כל מיני גימיקים שעליהם משלמים עוד כסף שיהיה לוח טוב שיוציא תמקסימום בתקציב של 850 שקל אם חריגה קטנה גג
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין התדרים והאם הוא גבוה או נמוך ? האם זה בריא למחשב/בכלל אפשרי שמחשב יעבוד עם שני סטיקים בתדרים שונים ? אני שואל כי יש לי כרגע זכרונות DDR2 של ג'יגה וחצי ג'יגה, אחד 533 ואחד 667.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה בזמן שאני מדליק מחשב יוצאת לי הודאה Cpu fan eror! Press f1 to resume אני לוחץ על f1 והוא ממשיך כרגיל... בדקתי את המאוורר הוא עובד והטמפרטורה במעבד 45 מעלות איך אני נפטר מההודעה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
:s05:שלום יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-81945P-G אני לא יודע איזה מעבד לקנות. התקציב שלי הוא 400 שקל. תודה מראש אורי.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר או יכול לחוות את דעתו אני מעוניין בלוח טוב ל AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php?S_ID=10 אשמח לקבל חוות דעת עבור הלוחות של BIOSTAR (פשוט הם זולים) תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אפוקס הודיעו לפני שבוע-שבועיים בערך שהם מייצרים את הלוח אם החדש Epox 8RDA3+... למישהו יש מושג מתי הוא יהיה זמין?
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי: CPU- E8400 OCZ 4GB CL 7 Ati radeon 5770 Gigabyte ep45t-ud3lr seasonic - bronze 500w אני מקבל שגיאה מה-prime95 אחרי מספר שניות. הרצתי memtest במשך חצי שעה ולא היו שגיאות. אשמח לרעיונות. תודה אלכס
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
איזה זיכרון הכי כדאי??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd458326653.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd981269069.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450979791.htm למה יותר טוב?,והאם יש הבדל בביצועים בכל זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כן/לא. מה ההפרש בינהם? תודה. ועוד משהו.. כמה צפוי ה6300 לעלות עם השקתו, וכמה אחרי שיתייצב?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי שני מפרטים, על מה אתם ממליצים? 1. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 0.13mk 533MHz FSB Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 2. AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory כמו שאתם רואים, הראשון מבוסס אינטל והשני א.מ.ד. הראשון עולה 2360 ולעומת זאת השני עולה 2040 מה כדאי? כל הצעה חדשה תתקבל בברכה.
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני למעשה בהתלבטות קשה לגבי מספר לוחות ורציתי את דעתכם EPOX EP-8K9A2+ KT 400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro או MSI KT4 ULTRA -SR או Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-