מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110907203542_Intel_s_Next_Gen_Sandy_Bridge_E_Extreme_Chip_to_Boost_Performance_by_Up_to_65_Estimates.html
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב חדש אני בעיקרון סגור על כל החלקים חוץ מהלוח שיש לוח הרבה סוגים וציפים ואני לא יודע מה כל כך יתאים בשבילי אז אני רוצה בבקשה הסבר על סוגי הציפים ? ומה הייתרונות של כל אחד מהם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב לכם, ברשותי מעבד Intel Core i7-3970X Extreme Edition בעל תושבת LGA2011. ואני מחזיק בלוח אם Gigabyte GA-X58A-OC שלו תושבת LGA1366 האם ניתן להרכיב מעבד זה (LGA2011) על התושבת של הלוח אם (LGA1366)? ואם כן האם זה יפגע בביצועי המעבד? אשמח לעזרה, כבר כמעט שנה שאני מת להרים את המחשב ואני לא יודע אם למכור את הלוח אם ולהביא אחד שהוא LGA2011 (שיותר חדש אך גם יותר זול.. לא מובן לי למה)
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הלוח: GIGABYTE X58A-UD3R המעבד:core i 7 930 2800 mhz
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד קצת קשיש שאני מעוניין להכניס בו קצת חיים. מתכוון להחליף דיסק קשיח ל SSD וגם רוצה להרחיב זיכרון, אם מבין נכון יש לי כרגע 4 גיגה ויש מקום לעוד ארבעה. מישהו יכול לוודא את העניין הזה מעיון במפרט המחשב (אני לא מבין גדול בעניינים האלה). כמו כן אשמח לשמוע איזה זכרון לקנות כי אם הקיים די איטי כנראה שחבל להשקיע. אשמח להמלצה למוצר ספציפי (אם זה יהיה מ קיי אס פי זה יהיה נחמד) תודה רבה! הנה מפרט המחשב שלי https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ ולמי שלא רוצה להכנס ללינק הנה מידע רלוונטי מתןך המפרט, ועוד שתי שאלות חשובות בבקשה, האם יש דרך לדעת אם יש לי שני זכרונות של שני גיגה א…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב חדש עם corsair vengeance rgb pro 16GB וכשאני שם את המחשב במצב שינה האורות בזיכרונות ממשיכים לעבוד. יש לי גם RGB בלוח אם וכשהורדתי את הASUS AURA הצלחתי דרך ההגדרות בתוכנה לבטל את האורות במצב שינה. לאחר מכן הצלחתי להגדיר שגם את הזיכרונות אני יוכל להגדיר מAURA אבל זה לא עזר לי. בסופו של דבר למרות שהגדרתי שהם לא יעבדו בזמן שהמחשב במצב שינה זה לא עזר והם כן עובדים. יש למישהו דרך לפתור את זה? דרך אגב כדי לא לפתוח דיון נוסף יש לי שאלה נוספת לגביי הזיכרונות. ברמת העיקרון הזיכרונות הם 3000MHZ אבל לפי המנהל משימות המהירות שרשומה שם היא 3200MHZ זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 2 followers
-
-
כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אפשר(עדיף בארץ) לרכוש סטיקי זכרונות DDR 2 800Mhz? בKSP ראיתי רק סטיקים של 1GB, אני מחפש סטיק 2GB... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אחד הסלוטים של הלוח אם שלי נהרס ולכן לא אוכל להשתמש ב32G שקניתי במלואם לצערי. תהיתי אם יש איך להשיג לוח אם אם חדש שיתמוך ב4 סלוטים של DDR3 RAM ושלא יפול ברמה של הנוכחי.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Gigabyte GA-Z87X-OC או MSI GD65 שניהם נעים בערך באותו מחיר ולפי כמה בנצ'ים שראיתי הם קרובים גם בביצועים השאלה מה עדיף[OC+משחקים] במידה ויש המלצות אחרות לא פחות שוות אז שוט[מומלץ בכיוון היותר זול עם ביצועים דומים]
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני בקרוב אבנה מחשב חדש לשימושים כלליים. (לא למשחקים) חשוב שיהיה זריז במעבר בין חלונות, ושסרטונים באיכות HD לא יקרטעו. לא מעוניין בכרטיס מסך יעודי. תקציב למעבד 500-700 וללוח האם 300-500. האם ללכת על AMD או אינטל? אם אינטל האם I3 יספיק ? לוח לאינטל, האם מבוסס H81 H87 או H97 ? לוח AMD איזה צ'יפסט מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תמונות חדשות שדלפו מראות את לוח המיני ITX החדש של אסוס - כך מתמודדים עם חוסר מקום לכתבה: http://hwzone.co.il/maximus-vii-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לוח אם מתאים למעבד Intel core i5-3570K ולכרטיס מסך GIGABYTE GV-N660OC-2GD GeForce GTX 660 התקציב לא קריטי למרות שאני מחפש לוח אם שנותן תמורה טובה למחיר. ואני לא כל כך יודע מה סדרי גודל של המחיר. אין לי חשיבות כל כך ל OC כיוון שלא נראה לי שאני אעשה OC.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
DDR2 ו - PCI - EX וכרטיס קול איכותי מובנה (5.1 יספיק לי )
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה, ולשים עליו שני סטיקים של 512MB, מסוג DDRII. האם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד שני סטיקים? אמרו לי שיכול להיות שהלוח תומך רק בשני סלוטים ב- DDRII. האם יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20041024065310.html 67W ב full load!!!! בזמן ש AMD 130nm עושה W89. ו האינטל פרסקוט עושה W103-108 מלכי ה OC החדשים בקרוב מגיעים!
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות אדירה ואשמח אם תעזרו לי. האם לקנות: מעבד: Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם Gigabyte: ?K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: 1024MB DDR A-DATA (512X2 או: מעבד:?Athlon 64 3000+ S-939 ?לוח אם: Gigabyte K8NS-Ultra (s939 זיכרון:512MB DDR A-DATA (שכשיהיה עוד כסף אני יוסיף עוד סטיק של 512) האם האפשרות לDUAL CHANNEL שבסוקט 939 עדיפה סוקט 754 ויותר זיכרון? והאם תיהיה לי בעיה להתקין G-FORCE 4 על הלוחות הנ"ל? (אין לי כסף בינתיים לכרטיס חדש... :'( ) תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להגיד שאם זה לא הפורום המתאים אתה יכולים להעביר את הת'רד הזה.. ולנושא.. אבא שלי רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ואת הלוח הנ"ל אבל דבר אחד הוא לא מבין (וגם אני) האם הכרטיס מסך שעל הלוח עובד ב- SHARD MEMORY? ואיזה דגם הוא? 420 440 או 460?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-