מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה לכולם תרמתי את המחשב שלי לההורים , אחרי ששלהם התפגר ..... אני מחפש לוח אם בתקציב נמוך משהו כמו 400 ש"ח הכי חשוב לי זה אמינות !! ושכל דבר בלוח יעבוד כמו שצריך אם זה USB SATS IDE וכולי .. אני לא מתכנן OC , אבל זה יתרון בשבילי יכולות OC (סתם בשביל הכיף ...) אז האם האביט הוא מה שאני מחפש ? או שכדאי לקחת איזה גיגהבייט ? איך האביט הזה הוא אמין ? או שיש תלונות עליו ? תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון.. שאלה שמציקה לי הרבה זמן.. מה ההבדל בין זיכרון דואל צנל לזיכרון רגיל? בהנחה שהוא בידיוק אותו הדבר מבחינת כמות מהירות וכ'ו והשאלה השניה היא: איך קוראים למעבדי הליבה הכפולה של amd? מה זה סוג המעבד הזה: Opteron ומה סוגן המעבד הזה: Sempron מה ההבדל בין שניהם ומה הם משמשים?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על סף קניה של מחשב חדש, לוח: P4P800 DELUXE מעבד: P4 3.0GHz רציתי להתייעץ במומחים איזה זיכרון כדאי לי לקנות.
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם שניהם מהירות 400 שניהם 512 וההבדל במחיר הוא 50 ש"ח האם שווה להוציא עוד 50 ש"ח וללכת על KINGSTONE?
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 CL5 X2.[כלומר 2GB זכרונות.2 סלוטים של 1GB.]. לפני 3 חודשים המחשב לא עבד,ובדיקה שעשו לי העלתה שהזכרונות תקולים. קניתי אז זכרון: Samsung DDR2 2048MB 800MHZ .[לא זוכר אם זה CL5- או CL6]. לפני יומיים שוב המחשב לא עובד[מסך שחור]ומתברר ששוב הזכרון תקול.מה עושים?יש משהו במחשב שגורם לזכרונות לההרס? בתודה מראש שי נ.ב-אלו זכרונות מומלץ לי עכשיו לקנות.אני רוצה 2GB.
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני יודע שבAMD או באינטל יש הבדל אם אתה שם יחס של 1:1 לבין 6:5 נגיד ובחברה שניה זה פחות משמעותי אז רציתי לדעת אצל מי ועוד משהו אם עשיתי OC למעבד X והגעתי לקצה היכולת שלו והיחס עם הזכרונות הוא 1:1 ואני יודע שזכרונות שלי יכולים להגיע ליותר רחוק אז כדי לי להרים תיחסים כלפי הזכרונות (למשל 1:2 לזכרונות)
-
- 15 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על סוגי זיכרונות מה זה NR , NQ , PK ,HK י? מה ההבדל ביניהם? איזה הכי טוב? דרגו... יש להם שימושים שונים זה מזה? (דוגמה: לאוברקלוק או שימוש ביתי פשוט...) והאם יש עוד סוגים? *דרך אגב, מה זה D9 ו- REV י? ו-ST ?? עריכה: כל השאלות הנ"ל מופנות גם אל GKX ,D9GCT ,D9DQT , D9GMH ,D9GKX תודה מראש לעונים *R.S
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, נשרף לי לוח האם ואני מתלבט בין כמה אפשרויות. להחליף רק לוח ולהישאר עם ה Core 2 Duo E6600 להחליף גם את לוח האם וגם את המעבד ל AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מה דעתכם? אגב למה במפרטים המומלצים תמיד ממליצים על קירור כגון ARCTIC-COOLING FREEZER הקירור הסטנדרטי לא מספיק?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
טוב...לפני שכולם עושים עליי עליהום אני לא מתכוון לחיבור כרטיס המסך !!!!!!! אני מתכוון לחיבורים המעצבנים שניראים כמו שליש מה PCI הלבן הכל כך שימושי בחברות הכרטיסים המקצועיים שחלקנו צריכים ויצרני הלוחות לא מספקים לנו. אולם מה קורה כאשר יש לנו 3 או ארבע הרחבות כאלה והלוחות החדשים באים עם אחד או במיקרה הטוב עם שניים.אבל את ה PCX הם שמים בכיף והוא ניראה לי כמו קוץ בתחת (סליחה על הביטוי ליאור\נמסיס).עוד לא ראיתי כרטיסים עליו ואם כן הם לא ממש פרקטיים ושווים את הכסף אז למה יצרניי הלוחות כל כך מאמצים אותו בחום??.ה PCI הקלאסי הלבן עדיין בשימוש אצל יצרני הכרטיסים הגדולים לשימושים יעודיים והם לא עברו ל PCX. חשבתי לשדרג לא מזמן לוח ואני מחזיק 3 כרטיסים והשוק לא ממש בא לקראת משתמ…
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, כנראה שלוח האם שלי "נשרף", המחשב נדלק אך לא מתקבל אות במסך וגם לא שום צפצוף מהרמקול של לוח האם. הסרתי את כ.המסך וניסיתי עם המובנה הסרתי את כל ההתקנים והבעיה לא נפתרה. האם זה יכול להיות הספק? המעבד? בכל מקרה אני אבדוק בקרוב מעבד אחר על לוח האם. בהנחה שזה לוח האם (רוב הסיכויים), אני צריך המלצה ללוח אם עם הדרישות הבאות: 1) SOCKET 775 - תאימות למעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 2) זכרון DDR3 מקסימום אפשרי לפחות 16GB (אני משתדרג מ DDR2 מכיוון שהוא יקר יותר וקשה להשיג 4gb בכרטיס אחד) 3) FSB 1600MHZ -בכדי לנצל את יכולות המעבד. 4) מקום לכ.מסך אחד - אין לי צורך ביותר. 5) מינימום הוצאה אפשרית - אני צריך גם לקנות זכרונות וכדאי שכל העסק יהיה משתלם ולא יקר יותר מבניית …
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
-
המעבד הזול ביותר של סדרת RYZEN 7000 החדשה של AMD נכון לרגע זה הגיע אלינו - ואנחנו כאן על מנת לגלות לכם האם היא עשתה מספיק בשביל לשכנע את המשתמשים העממיים להישאר איתהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-