מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא: ga-ep45-dS3r כשהרכבתי את המחשב חיברתי את ה HD ולא את ה AC97 בלוח אם. משום מה אני לא מצליח לגרום לאוזניות שאני מחבר מקדימה לעבוד ביחד עם הרמקולים שמחוברים מאחורה. (במחשב הקודם היה אפשר זה היה לוח אם 939 ULTRA גם של ג'יגהביט) יש משהו שאני מפספס? צריך עזרה... גם המיקרופון לא עובד לי ביציאה הקדמית.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לא יודע מאיפה, לא יודע איך, אבל הם מחזיקים אותו . . . Asus P5E3 Premium/Wifi@N Intel X48 (Socket 775) PCI-Express DDR3 Motherboard http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-262-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1050 מה אתם אומרים, זה המלך שהיה שווה לחכות לו ?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין התדרים והאם הוא גבוה או נמוך ? האם זה בריא למחשב/בכלל אפשרי שמחשב יעבוד עם שני סטיקים בתדרים שונים ? אני שואל כי יש לי כרגע זכרונות DDR2 של ג'יגה וחצי ג'יגה, אחד 533 ואחד 667.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בתוכנת Windows Memory Diagnostics ובודק שני סטיקים של Kingston 256 MB. אני מקבל את ההודעה Stride6 Failed. כאשר אני בודק כל סטיק בנפרד, הבדיקה עוברת בהצלחה. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים בסלוטים, אך ללא הועיל. אשמח לקבל הסבר לתופעה, ודרכי פיתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? GIGABYTE M55Plus-S3G AM2, 6100, DDR II800, PCI-E אני אקח אותו עם מעבד של 3200 אטלון AMD am2 זה שילוב טוב ? למה יש לי מפרט ובתקציב של 4000 שקל למחשב זה הכי טוב ומשתלם שנכנס לי בהנחה שאני לוקח כרטיס ב שקל1600 אז איך הלוח והטכנולוגיה יש לו NFORCE? יש לו סטה 2?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מציגה שיתוף פעולה מסקרן לשילוב בין RAM, אחסון SSD ואחסון מכאני איטי יותר לטובת שיפור ביצועים כולל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא בטוח אם השאלה מיעדת לפה או לפורום מפרטים (כי אני לא מבקש מפרט מלא ומסודר) אז שאלתי פה. אני מעוניין לבנות מחשב שמצד אחד יריץ כמה VM's במקביל (המקסימום יהיה 3 במקביל) ויוכל לסחוב אותם בכבוד, ומצד שני ישמש אותי לשימושים משרדיים יום יומיים ומדי פעם גם למשחקים מזדמנים (אני לא ממש גיימר - אם יוצא לי לשחק פעם בשבוע זה יפה. בעיקר FPS ומשחקי ספורט. אבל בכל זאת שיוכל להריץ בצורה סבירה). לא מתוכנן אוברקלוק. אז קודם כל הזיכרון: אני אקנה 8GB של חברה מוכרת, אבל השאלה היא האם כדאי להתעקש על זכרון במהירות שעות גבוהה ועם תיזמונים נמוכים (ועם heatsync צבעוני - ומחיר בהתאם) או שניתן להסתפק בזיכרון VALUE פחות נוצץ ועם מחיר יותר הגיוני ? האם אני ארגיש הבדל משמעותי ? שנית, המעבד: …
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: P4 1.6GHZ DDR2 768MB 800MHZ Radedon 9700NP הבעיה היא קירטועים בעת ניגון תכני High Defenition ברזולוציה של 1366X720P. רציתי לדעת, האם הוספת זיכרון פנימי למחשב, תהווה פיתרון הולם לבעיית הקירטועים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לילה טוב ושבת שלום. לפני כיומיים רכשתי זוג זכרונות של ocz זה המפרט: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition במפרט ועל הכרטיסים כתוב שהם cl4 אבל בביוס ובתוכנה cpuz הם מופיעים כ-cl5 מישהו מבין מה הולך פה?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בלינק המצורף יש השוואה של תוכנות 32bit לעומת המקבילות להן ב 64bit עבור מעבדים שונים(תחת windows xp 64bit). כפי שניתן לראות המעבר ל 64bit מביא לשיפור של עד יותר מ 100% !!!. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1959&page=24
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש, שרוב העבודה איתו תהיה פוטושופ, תוכנות תלת מימד (שדורשות כוח חישוב של מעבד) ואולי עריכת מוסיקה. המעבד שהחלטתי לקנות הוא intel q9550 הלכתי לשתי חברות שונות לקבל מפרטים ואחת הציעה לי את ה gigabyte GA-45t-UD3LR בחברה השנייה asus p5-p43TD שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר 500-600 לגבי זכרונות - אני מעוניין ב DDr 3 השאלה שלי - איזה עדיף? והאם יש למישהו המלצה אחרת לגבי לוח? אין לי בעיה כעיקרון גם לעלות במחיר, אם ההבדל מצדיק את זה. אני לא גיימר, ככה שכל מיני פיצ'רים ואוברקלוקם הם פחות בשבילי, אני צריך מערכת פשוטה וחזקה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב) היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sli לא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר ) זכרונות 2X512 של a-data 400mhz ומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום) מעבד 3200+ ווינצסטר כ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגיל הדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו... וספק tagan 420 אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצה היום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניה ואין כמעט מה להשוות ממש טוב לחזור ל amd הפעם..:] מרוצה ממש
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם אבל הנחתי שזה כאן, אם לא... תעבירו..תודה שלום, אני צריך המלצה על שלושה דברים לוח אם: יש לי לוח אם שלASUS מסוג A8N-SLI לאחרונה גיליתי שהוא לא תומך בDDR2 אני רוצה לקנות לוח אם חדש של ASUS או GIGABYTE אשר יתמוך בכל מה שהנוכחי תומך בו: שילוב של כרטיסי מסך (7600 GT מחברת NVIDIA שעובדים בתכנולוגיית SLI) DDR2 במהירות סבירה (אני לא ממש מבין בזה אז מה שנראה לכם טוב מבחינתי זה בסדר אני חושב ש800...) וכל הדברים הבסיסיים: 4 סלוטים... USB 2.0 S\PDIF וRCA כרטיס קול מובנה חיבור אטרנט וכל אלה... זיכרון: DDR2 רצוי של קינגסטון במהירות שתואמת את המהירות של הלוח אם... אני צריך לפחות 2 ג'יגה אבל אני לא יודע מה יותר טוב, כרטיס אחד של 2G או שתיים של 1G והחלק האחרון הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. סוג המחשב:נייח מערכת הפעלה:windows 7 32 bit יש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות. של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע את הצפצוף של הזכרונות והווינדוס לא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאים ללוח שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-