עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני עם זכרונות 533 ואני מחליף לוח + מעבד, זכרונות לא בא לי להחליף פשוט כי זה כבר יוצא לי יותר מידי והסבירו לי שאפשר לעשות אובר קטן גם בלי זה. מה המעבד שיהיה לי הכי חזק עד 450~500 שקל ? אפשר גם של AMD. מה שאני חשבתי עליו זה E2180 בגלל המכפלה הגבוהה ואני אוכל להגיע איתו עד 2.66 GHZ שזה ניראה לי מספיק למשחקים של היום ושל עוד שנה שנתיים לא ? ותגידו, יש אזה מעבד חדש וטוב שהולך לצאת בשבועיים הקרובים ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by Le-Fay,

מקווה שזה בסדר שפתחתי בשביל זה ת'רד נוסף, אבל היה נראה לי שזה כבר נושא נפרד. אז, בכל אופן, לפני שאני קונה סופית את הזכרונות... יש לי קצת לבטים. PC3200 או PC4000 :s05: נראה לכם שיש יתרון ממשי ברכישת ה PC4000 ? התצורה הנוכחית שלי היא מעבד Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J. אני מניח שאם אני ארכוש את ה PC4000 אני אשתדל להוציא מיהם את המיטב (ממה שהבנתי זה אומר, לתזמן אותם הכי נמוך שאפשר ולהשתדל להעלות קצת את המהירות אם כי לא על למאקסימום של 250MHz). השאלה היא האם אני באמת ארגיש בהבדל רציני בין מצב כזה לבין זכרון PC3200 מקביל שמתוזמן נמוך ועובד ב FSB של 200MHz?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by RobiNooB,

ה 3200 כבר מיושן ואני לא מעוניין להחליף הכל מחדש ...רק מעבד איזה 4600 ....5000 ...יהיה נחמד איפה ניתן להשיג עוד ומה יהיה המחיר ? תודה .

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by YH21,

אהלן יש לי מחשב בן 5 עם לוח אם D915GAVL וזיכרון DDR1 512MB 400MHZ למרות שהוא ישן הוא עובד אחלה והבעיה היחידה היא איטיות. תוכנות אופיס ודפדפנים רצים עליו בסדר גמור. התחלתי לעבוד עם תוכנות גרפיות (InDesign, Illustrator, Photoshop) והייתי רוצה להוסיף עוד זיכרון RAM. כמה כדאי להוסיף ובכמה זה יוסיף לאורך חיים שלו? אני לא מעוניינת כרגע לקנות מחשב חדש. חוץ מזה, האם WIN7 ירוץ טוב על מחשב כזה? והאם כדאי בכלל לעבור? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. אהלן, אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אבל אני מתלבט בין שתי מעבדים: Q6600 לבין Q8200. [לוח אם - GA EP43-DS3L, קירור AC Freezer 7 Pro]. איזה מעבד יותר כדאי לי לקחת שיחזיק לי ליותר זמן [3-4 שנים]? אני יודע ש6600 מיוצר ב65 NM וצורך יותר חשמל והוא כבר הולך וניהיה ישן, אבל הוא יותר חזק מQ8200, השימוש יהיה למשחקים[לא בהכרח כבדים כולכך, אבל אני רוצה להריץ את CRYSIS, COD5], גלישה באינטרנט וICQ, מסן ומוזיקה.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by Freaky Styley,

ששלום! אני צריך דרייבר לכרטיס מסך S3-Trio3D. אני בטוח שהרוב כאן לא מכירים אותו כי הוא ישן ישן ישן...מקווה שמישהו ימצא.. אני לא יודע של איזה חברה הוא אבל אני חושב שהוא לא של nVidia. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב, זה המפרט לחבר שקיבלתי בפורום מפרטים: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס מסך Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז ללא ספק כח COOLERMASTER Centurion 5 CAC-T05-UW NO PSU 441 ש"ח. ספק כח Enermax Noisetaker 420W 419 ש"ח. כונן קשיח WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS 396 ש"ח. קירור למעבד Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195 ש"ח. עכשיו, מה שחסר זה לוח אם בתקציב של עד 650 ש"ח. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by alex15,

לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היה לי 512 DDR ישן.. עכשיו הוספתי עוד 512 של kingston עם ביצועים הרבה יותר גבוהים מהקודם. השאלה שלי, האם בביוס או בעזרת איזושהיא תוכנה אפשר להגדיר שמערכת ההפעלה תנצל קודם את הסטיק המהיר יותר ורק כשהוא יהיה מנוצל לגמרי תעבור להשתמש בסטיק הבא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  11. Started by heilper,

ראיתי בדובים כי רשום שבלוח הנ"ל יש שני כרטיסי מסך הגיוני לא הגיוני טעות של החנות? מחיר 1200 ש"ח נחמד ללןפרטי

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. Started by digitalseeker,

אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני

13. Started by the king2006,

מה דעתכם לשדרג עכשיו ל E6600 עם בורד טוב או להמתין למעבדי ה 45N???

• 14 תגובות
    • 697 צפיות
  14. היי חבר'ה.. הנ"ל ברצוני לשדרג ל2 גיגה למחשבי ויש לי 2 גיגה במהירות 800 MHZ והאם הזכורונות האלה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 טובים מבחינת מהירות תיזמונים של 1066 MHZ ?? או שעדיף כבר לקנות כזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159 מבחינת מהירות 800MHZ כמו אצלי אבל בדגם אחר האם התזמונים של זה טובים ומהירים? בתודה לעזרה ... הקציב עד 350 שח

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. Started by silverpist,

אני רואה המלצות על I5 750, אני רואה שיש גם דגם Q9400, מה עדיף לטווח הרחוק למשחקים ולתוכנות כבדות? הבנתי שI7 זה יחסית יקר מידי לתקופה זו ולא משתלם. אני טועה?

16. המחשב מיועד להיות מחשב עבודה, השימושים שלי הינם: עריכה גראפית (פוטושופ ,פלאש,תלת מימד(3dmax\maya) ) עריכת סרטים (פרמייר,מובי מייקר,וקידודי סרטים וכד') צפייה בסרטים. משחקים בינונים. המחשב מיועד להיות על מסך LCD32 אינץ דגם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718616 אשמח להמלצות איזה סוג מעבד יותר מתאים לשימושים שלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by kkffiirr,

לפי האתר והקובץ של התאימות עולה שהלוח תואם עד זיכרון DDR2 533MHZ, לפי אתר KINGSTON הוא תומך גם ב667 וגם ב800. בפועל עליו מצאתי זיכרון 667. מישהו יודע איזה זכרונות אמורים לעבוד עליו באופן טוב? מצאתי מחשב עם לוח כזה, ורציתי לקנות לו זכרונות יד שנייה, כך שאני רוצה לדעת מה לחפש, כדי שלא אקנה משהו שלא יעבוד

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tooten28,

שלום לכולם ותודה על עזרה שלכם אני רוצה לקנות מעבד חדש אני לא יודע מה לקח ואולי תעזרו לי לבחור את מעבד! 1.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX מה שונה בין TRAY לBOX מה שווה לקחת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MotoCross,

כיום אין לוחות שתומכים בזיכרון של 3700. אז איך אני יכול להפעיל אותם על לוחות האם של היום בשוק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. מה דעתכם על הזכרונות המצורפים בלינק הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 האם הם באותה רמה כמו כל זכרון CL5 של יצרנים אחרים כגון TWINMOS? האם הזכרונות הללו כדאיים בכלל? אני לא עושה OC (לפחות לא בטווח הקרוב) ואני מעוניין בביצועים מהירים, יציבים וטובים ועבודה בDUAL CHANEL. לוח - 965P (ככל הנראה GB DS3) מעבד E6600 הקניה אמורה כבר לצאת לפועל ואני מתעכב בגלל כמה עניינים אישיים, אז בנתיים אשמח לקבל חוו"ד על הזכרונות, שכן לא בכל חנות יש את הTWINMOS ולא בכל חנות יש את הGSKILL שבלינק. המון המון תודה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by ellell,

אני מתלבט בין הלוחות אלו: מה ההבדל בניהם ומה הכי כדאי יותר 2 עם G43 ו- 1 עם GF 9300 730i והאם כדאי להשקיע בלוח זה P5G43T-M PRO בגלל הזכרונות - DDR3 ASUS P5N7A-VM http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4629 ASUS P5QL-EM http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4522 ASUS P5G43T-M PRO http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5939

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by Franky 4 Fingers,

הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!

25. אטוטו מגיע חופש פסח ויהיה לי זמן להתעסק במחשב החדש ;D אבל אני עדיין לא סגור על לוח שיהיה חזק ב-OC :s05: הייתי כמעט בטוח שאני ילך על P5Q PRO של אסוס אבל אחרי שנברתי בפורום עוד קצת הבנתי שייש גם לוח מצויין ל-DFI (שהמחיר שלו קפץ פתאום ) ושגם לג'יגבייט יש מה להציע..., אשמח אם תאירו את עיניי שאר המפרט: e8400 OCZ Reaper HPC Edition 1066 קירור מים Enemarx MUDU82+ 425w תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים