מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ומה זה אומר ....: - SLI mode: Hardware ready for x16, x16 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=627&l4=0&model=2033&modelmenu=2 תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני כרגע עם פנטיום 4 3 ג'יגהרץ ולוח של GB שלצערי לא תומך במעבדי CORE של אינטל. קיצור אני רוצה לשדרג: מעבד- רק של אינטל, חשבתי על E8400 או על Q6600 או על המרובעים החדשים שצריכים לצאת? לוח אם- איזה ערכת שבבים? P35 או X38? שימו לב שאני לא מתכוון לעשות OC... את הזכרונות DDR2 שלי, הכרטיס מסך וההארדיסקים אני משאיר מן הסתם, זה רק שדרוג. חשוב לי שהלוח אם יתמוך בכל הטכנולוגיות שצריך וכ'ו... שיהיה עם כרטיס רשת וקול מובנים, FIREWIRE וכל מה שצריך. התקצבי שלי הוא 2000-2500 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שניהם לוחות ישנים ופשוטים אבל זה לצורך משרדי ואמורים להספיק. אני לא ראיתי הבדל בין הלוחות - מישהו שם לב? איזה לוח עדיף? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אהלן חברים כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד יש לי כבר Q6600 על לוח אם של ABIT IP35 PRO כרגע אני מעביר את המעבד הזה למחשב בסלון ל DHPC והציעו לי בחנות את E8400 אז מה עדיף? אני משתמש במחשב לתיכנות , גיימניג , OC חשוב לציין , ניהול שרתים , ועוד מלא שימושים שיש לי במחשב שהמהירות כאן מאד חשובה לי. ולמי שיוכל גם לענות לי האם הלוח אם שלי תומך ב45NN אני אודה לו. סליחה על השיגוע ותודה על העזרה. דרך אגב הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. 14 ( אם זה חשוב)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מסך "22" של DELL והרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. האם כדאי לי לקנות לוח אם עם הצ'יפסט החדש של AMD ה780G, או לקנות לוח אם בלי כרטיס גרפי מובנה ולקנות גם כרטיס גרפי נפרד? ביקורת של הצ'יפסט עם ה780G: http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ יש לציין שאני רוצה להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך אך לאו דווקא ברמות הכי גבוהות (כמו COD4). אשמח לתגובות. אורן.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. הנ"ל ברצוני לשדרג ל2 גיגה למחשבי ויש לי 2 גיגה במהירות 800 MHZ והאם הזכורונות האלה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 טובים מבחינת מהירות תיזמונים של 1066 MHZ ?? או שעדיף כבר לקנות כזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159 מבחינת מהירות 800MHZ כמו אצלי אבל בדגם אחר האם התזמונים של זה טובים ומהירים? בתודה לעזרה ... הקציב עד 350 שח
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
עכשיו יש לי את AMD 4200 עם HD3850 ונגיד בUT3 זה מוציא לי איזה 20-60 FPS שלא נדבר על המפות הגדולות אז רציתי לשאול עם השדרג את המעבד לAMD 6000 הביצועים ישתפרו בהרבה לפחות ב30 FPS? :'(
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אחרי ייעוץ עם חברי הפורום וקריאת מבחנים ברשת החלטתי לבנות מחשב מדייה סנטר ומשחקים עם לוח המבוסס על הציפסט החדש AMD 780G. יתרונות : - יחסוך לי בשלב ראשון רכישת כרטיס מסך מתקדם למשחקים (תמיכת וידאו מצויינת בלוח האם הבסיסי, יציאת HDMI, יציאת DVI) - מאפשר שימוש באחד המעבדים החזקים של AMD. (יש המלצה ?) - זול, 85$ בארה"ב. השאלה היא היכן ניתן להשיג לוח שמבוסס על הציפסט המדובר בארץ ? - של אסוס כבר מצאתי - אבל נראה לי שאני מעדיף את GA-MA78GM-S2H של Gigabyte משום שהוא נבדק ונמצא תומך בצורה חלקה ב-OverClocking מ-500 ל-950 Mhz ! http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset תודה ויום טוב, גל
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בקשו ממני לשדרג זיכרון של מחשב של חבר עם P4 3MHz, לוח אם Asus P5P800S MB ויש לו כרגע 256M זיכרון מסוג DDR. על פי ה-user manual ללוח יש chipset מסוג Intel i848P, שלפי הבנתי זו וריאציה של i865. רציתי לקנות לו סטיק נוסף של 1G אך ראיתי הערה בתיעוד: Double-Side DDR DIMMs with x16 (data bus=16bit) memory chips are not supported due to chipset limitation. ברשימת מודולים מומלצים QVL של הלוח יש מודול Transcend TS128MLD64V4J. למודול זה יש 16 שבבים מסוג 64Mx8. כיוון שכבר נכוותי בעבר עם זיכרונות לנייד שלי עם בעיה דומה אני מנסה להבין האם ניתן לשים זיכרון מהסוג הזה עם 128x4 X 2 DDR SDRAM CHIP CONFIGURATION או מה שמוגדר Low Density כמו זה, עם Low Density 64*8 Chip configuration שיותר י…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה מעבד אינטל עדיף? הבחירה שלי היא בין: Q6600 2.6 -ארבע ליבות או E8400 3GHZ המעבד ישמש למשחקים, הבנתי שמעבד 6600 אין לו עדיין תמיכה במשחקים של 4 ליבות, שיש? יש הצעה יותר טובה למעבד? יש הבדל משמעות בין 1333 MHz ל-1066 MHz למהעבדים? ( אם הזיכרון שיהיה במחשב הוא DDR2 800)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה, יש לי מחשב שעובד עם כרטיס זיכרון מסוג DDR2 (נראה לי) שסוג הכרטיס הזיכרון הוא 5300U ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון דומה אבל שונה DDR2 מסוג 4200U והמערכת לא מזהה את הכרטיסים למה? שני הכרטיסים מאוד מאוד דומים איאפשר לזהות בינהם אם לא היה את המדבקה עליהם, מה ההבדל בין 5300U ל - 4200U זה DDR2? למה הלוח לא מזהה את ה - 4200 ואת ה - 5300 כן? תודה לכל העונים מראש...
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למה אנשים לא קונים למשל PentiumD925 שזה ליבה כפולה וכל ליבה 3 ג'יגה הרץ במחיר של 450 ובמקום זה קונים E שאולי מגיע ל2.6 ועולה לפחות פי 2 יותר? בקיצר, מה הבעיה עם הפנטיום D?
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה Athlon 64 4600+ או Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר והמשתלם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר? (תומך אינטל ותומך AMD) תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש על בסיס צ'יפסט של P35 ומעבד E8XXX (עוד לא החלטתי איזה) התקציב שלי למעבד הוא 1000ש"ח פחות או יותר.. ולזיכרונות עד 500 ש"ח.. בעיקרון אני בטוח ילך על אחד המעבדים החדשים, רציתי ללכת על ה-E8400 אך לא בכל חנות הם מוכרים אותו בפחות מ-1000 ש"ח ובאלה שכן הוא עדיין לא במלאי ולא יודעים מתי הוא בדיוק יהיה. לכן חשבתי ללכת כבר על ה-E8200, שנמכר גם בפחות מאלפייה. הבנתי שחוץ מהמהירות שלו שהיא 2.66 הוא דומה בכל המובנים ל-E8400. השאלה שלי היא האם לטווח הארוך E8200 יספיק בדיוק כמו ה-E8400 ואני מדבר על לפחות עוד שנתיים..? לגבי זכרונות, אני לא מתכנן OC לטווח הקרוב, לגבי הכמות.. ראיתי כמה חנויות שמוכרות זכרונות של החברות Geil 2X2048 Dragon CL 5 במחיר של כ-450 ש"ח..…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-