עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Access Denied,

למחשב שאמור להחזיק כמה שיותר זמן על מה עדיף ללכת? חשבתי על ה-X38 בגלל התמיכה ב-PCI-E שהוא דור שני.. סוג של יתרון לא? בכל מקרה, ההשקעה לא ככ בעייתית

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה. אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר, הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים. אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה... שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את כל הסלוטים של הזיכרון בלוח. עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני או…

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by syberpuppy,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by dolev16,

זה המפרט שלי: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie אני מעוניין שהזכרונות יהיו 800 מגה הרץ.. השאלה שלי היא איזה חברה לקנות ומה זה זכרונות עים CL5 ? כי זה מה שאמרו לי לקנות אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך תשובה בדחיפות בכדי שאוכל להזמין את המחשב. תודה

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  5. שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by jepe,

אני מעוניין לקנות את זה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם זה מחיר טוב וסביר ללרכיבים הנ"ל? האם הלוח אם הזה יסתדר עם 7800GT שיש לי עכשיו? והאם יש לו יציאת SPDIF ? והאם אני אצטרך גם קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC והמטרה מהמחשב היא משחקים וסרטי HD ? ושאלה אחרונה איפה אני אמור להתקין את הרכיבים במחשב שיש לי,אני משדרג את המחשב הקיים.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. כנראה ש-gigabyte היא ממש לא חברה שמכבדת את עצמה מפני שאפילו בלוחות היקרים ביותר שלה כמו ds3p,ds4 שתומכים ב-crossfire, התמיכה הזאת היא יותר על הנייר מאשר במציאות מפני שבכל הלוחות שלה שמבוססים על P35 החריץ הראשון הוא 16X והשני הוא 4X. ראו בעצמכם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2745&ProductName=GA-P35-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2747&ProductName=GA-P35-DS3P מכאן נובע שהכרטיס הגראפי השני שיוכנס ל- pci-e x4 , למעשה לא ינוצל במלואו. לא מספיק כל זאת אלא שאפילו החריץ המסורס הזה עובד על אותו האפיק שעליו יושבים 3 חריצ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by morel ezra,

מחפש אחד מהם במחיר הזול ביותר שיש בארץ. לא יודע מה המחירים שלהם בכלל. אבל אני אני רוצה את המעבד הכי חזק שניתן להשיג היום, לא מוכן להתפשר! וכבר מביע סלידה מאוברקלוק. תודה!

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני חושב לקנות 8800GT 512 MB * 2 איזה לוח אם במחיר עד 1000 ש"ח יהיה טוב ל-OC? ספק 520W CORSAIR מעבד Q6600 4GB RAM 320 SATA2[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 12:09:54 מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  11. היי, אני עומד בפני רכישה של מחשב נייד חדש ואני בהתלבטויות גדולות בין שני מחשבים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8675212&type=product&id=1197074865130 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8534188&type=product&id=1186008220258 ההבדל העיקרי הוא בלבחור או AMD או intel. ואני חייב את עזרתכם. איזה מחשב עדיף לקנות? נאמר לי ש intel חזקים מאוד אבל קראתי בכתבות שבמבחנים AMD ניצח. מצטער על הבורות שלי. אבל אתם התיקווה האחרונה של מישהו שלא מבין במחשבים.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי במחשב לוח אם ASUS A8N-E שהוא בעל socket 939 אם אני קונה מעבד עם socket AM2 הוא יתאים כי לפי המראה הם זהים ואם זה לא מתאים אתם יכולים לתת לי המלצה למעבד הכי טוב בsocket 939 עד 700 שקל

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by fox3,

בדרך כלל אני קונה מעבדים של אינטל.וחשבתי כרגע לשדרג ל מעבד q9300 מצד שני בעוד תשעה חודשים מחליפים את המעבדים לסוקט אחר. אז עלתה לי מחשבה .אוליי לקנות מרובע ליבות AMD ואופציית השידרוג העתידי של המעבד תישאר פתוחה . מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. המעבד זמין בארץ ב-KSP.. נראה לי קצת חשוד... אבל גם אם לא.. סתם מחיר מופקע.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עד 500 ש"ח, תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  18. ברור לי שהמשווקים הרשמיים בארץ לא יתחילו למכור את סידרת המעבדים החדשה עד שהם לא יפטרו מהמלאי הישן. מניסיון העבר גם ברור לי, שכאשר הם יחליטו לייבא את q9300 הם ידרשו עבורם מחירים מופקעים למרות שהם יקנו מאינטל את ה-q9300 בדיוק באותו המחיר של q6600. התרגיל הזה ידוע לי היטב ולכן אני מחפש דרך להביא אותו מחו"ל ביבוא אישי. נתקלתי באתר הבא: http://www.ipmart.com/main/product/Intel,Core,2,Quad,Q9300,25GHz,,6MB,shared,L2,Cache,,1333MHz,FSB,,Core,2,Quad,,Socket,775,36027.php?∏=36027 האתר מוכר לכם ? מה המוניטין שלו ? איך יתכן שדווקא באתר הזה יש את ה-9300 ואין אותו באתרים אחרים ? האם יתכן שמדובר ב-q9300 שנפסלו למכירה עקב פגמים בייצור ,ואיכשהו לא הושמדו בבקרת האיכות והגיעו בדרך לא דרך ל…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by m-o-r,

E6850 3GHz 1333MHz 4MB G0 ליבה כפולה Q6600 2.4GHz 1066MHz 8MB G0/B3 ארבע ליבות או שאתם ממליצים על משהו אחר עד 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by avivboker,

ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא אבל לא הצלחתי למצאו נושא רלוואנטי שממש עונה לי מישהו יכול להביא לי את הדף שבאמת משווה בינהם וקובע מה יותר טוב או מישהו יכול להסביר לי כאן את ההבדלים כי למעשה ה QX הוא האקסטרים מבינהם והוא עולה יותר זול ב200 שקל אז זה קצת לא מובן....

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by frogface,

אז כך הלוח חייב להתאים לכרטיס מסך 8800GT ולזיכרון DDR2 ולמעבד Q6600 הלוח צריך להכיל את רוב היציאות שקיימות היום בשוק שיהיה אפשר לעשות מערך של SLI 6 יציאות SATA לפחות יציאת FIREWIRE 1394 USB מינימום יציאות6 כרטיס קול מובנה אם אפשר של 7.1 ערוצים הבנתי שגם קיימים יציאות -OPTICAL+COAXIL וחיבור SATA מאחור כמובן שיהיה לו שני סלוטים לכרטיסי המסך PCIex16 ואם יש עוד חיבורים שאיני יודע עליהם והם קיימים תוסיפו ותבורכו הפנייה הזו חשובה כי אני רגע לפני קניית המחשב ורק הלוח אם אני לא סגור עליו כי איני מבין בתחום אגב הלוח אמור להחזיק לפחות שלוש שנים מבלי שאני יצתרך להחליפו אין בעיות תקציב . בברכה ארז תודה לכול העוזרים ולנוגעים בדבר

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  22. היי כולם החלטתי לגבי הכל חוץ ממעבד, וחשבתי על שני אלה שהוזכרו בכותרת.. ואין לי בעיה לבחור אחד מהם. אני לא מתכנן כלל OC לכן אני הולך על לוח בסיסי של ג'יגהבייט כמו האחד שמומלץ בפורום מפרטים. המחשבה שלי היא כך.. האם כדאי לקנות עכשיו E4700 לחסוך קצת כסף ולשדרג עוד שנה-שנתיים לפחות למעבד מרובע ליבה כמו Q9XXX ? והאם אתם חושבים שבכלל יהיה אפשר להשיג אותם? כי אני יודע שהצ'יפסט ישתנה לגמרי? או האם לקנות עכשיו E8400 ולסחוב איתו עד המחשב הבא? לפחות עוד 3 בערך.. או האם לחכות ל-Q9XXX עוד חודש ולקנות אותו ולגמור את הסיפור? מה אתם חושבים שיהיה הפרש המחירים בינו לבין ה-E8400? ** הבעיה היא שאני מחכה למחשב כבר יותר משבועיים.. ואני כבר מותח את הסבלנות אשמח אם תעזרו בהבהרת הנ…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by frogface,

1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!

• 7 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים